Lista 26 frisörer i Södertälje Stockholm

Emma Nilsson

• Uppdaterad: 2024-08-07

Sammanställd från de bästa listorna om frisörer i Södertälje Stockholm, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som ByChris, Garbo barbershop, Milad frisör salong, Hair & Nail Södertälje, Barber Studio. Låt oss utforska!

1.ByChris

ByChris
Besöket hos er kändes professionellt och trevligt. Jag uppskattade att personalen tog sig tid att lyssna på mina önskemål och att de var snabba med att hjälpa mig. Resultatet blev precis som jag hade föreställt mig, och jag är mycket nöjd med klippningen.

Tack för en positiv upplevelse! Jag kommer definitivt att rekommendera er till mina vänner och bekanta.

2.Garbo barbershop

Garbo barbershop
Efter en lång väntan med endast en barberare blev jag mycket nöjd med resultatet, till ett mycket bra pris dessutom. Detta var trots att barberaren initialt trodde att vi var från Skatteverket. Jag kan varmt rekommendera Garbo barbershop. De levererar högkvalitativa frisyrer till ett överkomligt pris, och deras service är också utmärkt. Du kommer inte bli besviken!

Läs mer: Lista 17 restauranger i Södertälje Stockholm

3.Milad frisör salong

Milad frisör salong
Upplev den ultimata omvårdnaden på Milad Frisörsalong! Våra skickliga frisörer ger dig en personlig touch, lystrar noggrant på dina önskemål och arbetar dedikerat för att förverkliga din hårvision. Från klassiska klippningar till moderna trender - vi behärskar alla tekniker för att framhäva din unika stil.

Vårt mål är att du ska känna dig som ditt bästa jag när du lämnar vår salong. Vi använder endast produkter av högsta kvalitet, tar oss tid att konsultera dig grundligt och skapar en avkopplande och välkomnande atmosfär. Låt Milad Frisörsalong bli din tillflyktsort för hårvård och gläns med den frisyr du alltid drömt om!

4.Hair & Nail Södertälje

Hair & Nail Södertälje
Söker du en frisör i Södertälje som inte bara ger dig en snygg frisyr, utan även en upplevelse som du aldrig glömmer? Välkommen till vår salong, där våra erfarna frisörer tar hand om dig från topp till tå. Med passion för hår och skönhet skapar vi personliga looks som matchar din stil och önskemål.

Boka din tid idag och upplev skillnaden själv! Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, från klassiska klippningar till avancerade färgningar och styling. Oavsett om du vill förnya din look eller bara unna dig en stunds avslappning, så har vi något för dig. Med vårt team av skickliga frisörer och vår hemtrevliga atmosfär garanterar vi att du kommer att lämna vår salong med ett leende på läpparna och en look som får dig att stråla!

Läs mer: Lista 17 kaféerna i Södertälje Stockholm

5.Barber Studio

Barber Studio
På Barber Studio bjuds du på en förstklassig upplevelse i en avslappnad och inbjudande miljö. Våra skickliga frisörer är experter på att framhäva ditt naturliga utseende och skapa en look som passar just dig. Med passion för hår och ständig utveckling av våra kunskaper garanteras du alltid ett resultat som överträffar dina förväntningar.

När du kliver in i Barber Studio möts du av ett team som är dedikerat till att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Vi tar oss tid att lyssna på dina önskemål och rådgiver dig professionellt för att skapa en look som passar din personlighet och stil. Vår expertis inom färgning och frisyrkonst säkerställer att du lämnar salongen med ett självförtroende som lyser inifrån och ut.

6.Lamatix Hair & Beauty Center

Lamatix Hair & Beauty Center
Välkommen till Lamatix Hair & Beauty Center, ett oas för hår- och skönhetsälskare. Vi bjuder in dig till en värld av elegans och förstklassig service, där våra skickliga stylister och terapeuter förvandlar ditt utseende till något extraordinärt.

Kliv in i vår vackra och moderna salong, där den livliga atmosfären smittar av sig. Vårt team av erfarna proffs, ledda av den prisbelönta frisören Jay, har en passion för att skapa personliga looks som framhäver din naturliga skönhet. Från trendiga frisyrer till avslappnande ansiktsbehandlingar erbjuder Lamatix en omfattande meny av tjänster som garanterat uppfyller dina behov. Upplev skillnaden och unna dig den kungliga behandling du förtjänar hos Lamatix Hair & Beauty Center.

7.One Strandgatan Ett AB

One Strandgatan Ett AB
One Strandgatan Ett AB Hos oss möts du av en kunnig och trevlig personal som ger dig all den service du kan tänkas behöva. Ta del av våra fantastiska produkter som våra frisörer gärna introducerar för dig. Vi garanterar att du kommer vilja återvända!

Unna dig en underbar ansiktsbehandling av Ingrid Amneus, som alltid ger dig de bästa råden för just din hudtyp.

8.R&M Salong - Frisör Södertälje

R&M Salong - Frisör Södertälje
Att välja Romyo på R&M Salong i Södertälje, är som att ge ditt hår en lyxig upplevelse. Med fingertoppskänsla och en intuitiv förmåga, förvandlar han dina hår drömmar till verklighet. Hans passion för hårvård är tydlig i varje saxtag, vilket garanterar ett resultat som överskrider dina förväntningar.

Personalens värme och professionalism ger dig en skön och personlig atmosfär. De lyssnar noggrant på dina önskemål och skapar tillsammans med dig en unik look som framhäver din personliga stil. R&M Salong är mer än bara en frisörsalong - det är en oas där ditt hår får den kungliga behandling det förtjänar.

9.Beauty Palace Södertälje

Beauty Palace Södertälje
Södertäljes främsta klippdestination! Upplev den rogivande atmosfären i vår salong vid vattnets kant, där våra erfarna frisörer tar hand om dina hårbehov. Som kvinnlig kund är du i goda händer hos våra skickliga stylister som förvandlar dina hårvisioner till verklighet.

För den manlige kunden rekommenderar vi varmt ett besök hos en av stadens många barbershops, som erbjuder specialiserade tjänster för herrar. Oavsett om du söker en klassisk trimning eller en trendig frisyr, garanterar vi en upplevelse som höjer din stil till nya höjder.

10.Elitesse Shop & Beauty

Elitesse Shop & Beauty
Elitesse Shop & Beauty är en salong som erbjuder högkvalitativ klippning, färgning och rådgivning. Deras erfarna proffs ger dig personlig service anpassad efter dina önskemål och behov. Hos Elitesse Shop & Beauty hittar du även ett brett utbud av produkter, där deras kunniga rådgivare gärna hjälper dig att hitta det som passar just dig.

Boka en tid hos Elitesse Shop & Beauty idag och upplev en avkopplande och professionell upplevelse. Deras vänliga personal och lugna atmosfär gör att du känner dig omhändertagen från första stund. Låt deras skickliga frisörer ta hand om ditt hår och få dig att känna dig vacker och självsäker med ett resultat som överträffar alla dina förväntningar.

11.Hair by Philip

Hair by Philip
Hos Hair by Philip får du garanterat en personlig frisör som vet precis vad du vill ha. Med stor fingertoppskänsla och en blick för det unika låter Philip din frisyr spegla din personlighet och stil. Oavsett om du vill ha en total förvandling eller bara en liten förändring kommer du att lämna salongen med känslan av att vara en ny människa.

Med sin långa erfarenhet och gedigna utbildning kan Philip hantera även de mest komplexa färgbehandlingar och frisyrer. För honom är det en självklarhet att använda produkter av högsta kvalitet och de senaste teknikerna. Så du kan vara säker på att du får ett resultat som du kommer att älska.

12.Salong Flinka Fingrar

Salong Flinka Fingrar

13.Titio frisör

Titio frisör

14.Saxim

Saxim

15.Marens Hair & Beauty Center AB

Marens Hair & Beauty Center AB

16.Salong Forskargatan 1

Salong Forskargatan 1

17.Salong Michel

Salong Michel - din personliga frisör med det lilla extra.

  • Betyg: 4,6/5 (160 Review by google)
  • Adress:

    Lunagallerian 4, 151 72 Södertälje, Sverige

  • Öppettider:

    09 till 18

  • Fördelar:

    Trevlig personal, bra service, hög kvalitet.

  • Nackdelar:

    Dyrt, svårt att få tid, liten lokal.

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på behandlingar och produkter.

  • Personal:

    * Vänliga * Kunniga * Professionella * Tillmötesgående * Snabba

  • Tjänster:

    * Klippning * Färgning * Styling * Hårförlängning * Hårvårdsprodukter

18.Hårteamet

19.Salong Hårklippet Södertälje

Salong Hårklippet Södertälje

20.Salong Georgio Bandera

21.Cityfrisörerna Södertälje AB

22.Saxess

23.Kringlans Herr- & Damfrisering

Kringlans Herr- & Damfrisering

24.Hårsalongen Södertälje

Hårsalongen Södertälje

25.Salong Daron

26.Salong Gertie Dam & Herrfrisering

Salong Gertie Dam & Herrfrisering
Postförslag