Lista 21 frisörer i Solna Stockholm

Maria Svensson

• Uppdaterad: 2024-08-09

Sammanställd från de bästa listorna om frisörer i Solna Stockholm, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Salong 121 i Solna AB, Frisör sundbyberg Martin Salong, Samy's Barber Shop, Ladies & Gentlemen, Salong Top Cut. Låt oss utforska!

1.Salong 121 i Solna AB

Ditt hår, vår passion!

Salong 121 i Solna AB
  • Betyg: 4,7/5 (152 Review by google)
  • Adress:

    Råsundavägen 121B, 169 50 Solna, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 19

  • Fördelar:

    Bra läge, trevlig personal, högkvalitativa tjänster

  • Nackdelar:

    Kan vara svårt att få tid, lite dyrt, begränsad parkering

  • Kvalitet:

    Högkvalitativt hantverk och material

  • Personal:

    * Vänliga och hjälpsamma * Kunniga och erfarna * Uppdaterade på senaste trender * Bra kundbemötande * Talar flera språk

  • Tjänster:

    * Klippning * Färgning * Styling * Hårförlängningar * Hårvårdsprodukter

Hos Salong 121 i Solna möts du av ett team av skickliga frisörer som brinner för att skapa vackra frisyrer. Med deras expertis och precision klipper de dig till en frisyr som framhäver dina bästa drag.

Oavsett om du vill ha en enkel trimning eller en total make-over kommer du att bli nöjd med resultatet på Salong 121. Deras frisörer håller sig uppdaterade på de senaste trenderna och teknikerna, så du kan vara säker på att du får en modern och stilfull frisyr.

2.Frisör sundbyberg Martin Salong

Din frisör i Sundbyberg med det där lilla extra

Frisör sundbyberg Martin Salong
  • Betyg: 4,8/5 (228 Review by google)
  • Adress:

    Furuvägen 23, 172 77 Sundbyberg, Sverige

  • Öppettider:

    09 till 18:30

  • Fördelar:

    * Trevlig personal * Bra kvalitet * Prisvärt

  • Nackdelar:

    * Lång väntetid * Svårt att få tid * Begränsat utbud av tjänster

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på tjänster och produkter

  • Personal:

    Vänlig, Kunnig, Serviceinriktad, Lyhörd, Professionell

  • Tjänster:

    Klippning, Färgning, Styling, Permanent, Hårvårdsprodukter

Upplev en hårklippning i enastående skicklighet hos Martin Salong i Sundbyberg. Martins passion för hårvård och hans noggrannhet kommer att säkerställa att du lämnar salongen med ett perfekt resultat som matchar dina önskemål. Hans vänlighet och uppmärksamhet på detaljer garanterar en avkopplande och tillfredsställande upplevelse.

Om du söker den bästa frisören har du hittat rätt. Martin Salong har överträffat de mest erkända frisörerna och salongerna i branschen. Mansours exceptionella noggrannhet och yrkesstolthet är oöverträffad. Besök Martin Salong idag och förbered dig på att uppleva hårklippning på en helt ny nivå.

Läs mer: Lista 31 restauranger i Solna Stockholm

3.Samy's Barber Shop

"Din frisyr, vårt mästerverk"

Samy's Barber Shop
  • Betyg: 4,7/5 (176 Review by google)
  • Adress:

    Solnavägen 98b, 169 51 Solna, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 19

  • Fördelar:

    Trevlig personal, bra service, professionell

  • Nackdelar:

    Kan vara svårt att få tid, lite dyrt, ibland lång väntetid

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på tjänsterna

  • Personal:

    - Samy (ägare och frisör) - Ahmed (frisör) - Hassan (frisör) - Mohammed (frisör) - Rami (frisör)

  • Tjänster:

    - Klippning - Rakning - Trimning av skägg - Färgning - Styling

Samy's Barber Shop erbjuder en snabb frisörklippning på bara 15 minuter, men till ett pris något högre än det som anges på hemsidan. Trots att hemsidan utlovar en tvätt ingår inte detta i priset. Resultatet blev något ojämnt, vilket tyvärr inte kunde åtgärdas. Personalens bemötande var inte det trevligaste. Jag väljer att gå till en annan frisör och kan tyvärr inte hålla med om att upplevelsen var i närheten av vad som utlovades på hemsidan.

En skicklig barberare är alltid en tillgång. Jag har gått till samma barberare i ett år nu och är alltid nöjd med resultatet. De skulle få full pott om de kunde behålla sin personal, så att det inte blir så stor skillnad i färdigheter mellan olika barberare.

4.Ladies & Gentlemen

Ladies & Gentlemen
**Elegant hårvård med stil** Steppa in i vår exklusiva salong, där våra erfarna mästare omsorgsfullt formar ditt hår till perfektion. Låt våra skickliga stylister guida dig in i en värld av stil och elegans, där varje klippning och trimning blir en konstnärlig upplevelse.

Vår passion för hårvård lyser igenom i varje detalj, från den personliga konsultationen till de exakta klippen och finishen. Vi använder endast de mest avancerade teknikerna och högkvalitativa produkterna för att skapa frisyrer som inte bara ser fantastiska ut utan också uttrycker din personliga stil. Besök vår salong idag och förbered dig på en metamorfos som kommer att förvandla ditt utseende och öka ditt självförtroende.

Läs mer: Lista 17 kaféerna i Solna Stockholm

5.Salong Top Cut

Salong Top Cut
Vår salong Top Cut erbjuder ett brett utbud av tjänster för hår och skönhet, allt utfört med högsta precision och professionalism. Våra erfarna stylister och skönhetsterapeuter använder endast högkvalitativa produkter och tekniker för att säkerställa att du får ett resultat som överträffar dina förväntningar.

Oavsett om du vill ge ditt hår en välförtjänt uppfräschning med våra experthårfärgningar och slingor, eller få dina ögonbryn formade och färgade för en mer definierad look, kan du vara säker på att du kommer att lämna vår salong nöjd och nöjd. Varje behandling utförs med omsorg och uppmärksamhet på detaljer, vilket garanterar ett hållbart och vackert resultat som du kommer att älska.

6.MOHAIR

MOHAIR
På Mohair i Solna serverar vi de godaste mackorna i stan, gjorda med färska ingredienser och kärlek. Vår mozzarella- och tomatmacka är en riktig klassiker, men vi har även ett brett utbud av andra läckerheter att välja mellan. Vår personal är alltid trevlig och hjälpsam, och de ser till att du får en riktigt härlig upplevelse.

Oavsett om du är ute efter en snabb lunch eller en mysig fikastund med vänner, är Mohair det perfekta stället. Vi har något för alla smaker, och vi garanterar att du kommer att bli nöjd. Så kom förbi och upplev skillnaden själv!

7.Stadshusklippet

Stadshusklippet
Stadshusklippet har klippt båda mina barn, och jag är supernöjd. Rekommenderas varmt. De är alltid trevliga och dessutom skickliga, vilket gör dem till det självklara valet om man ska klippa sig i Solna Centrum.

Med sin expertis och vänliga bemötande kommer Stadshusklippet att ge dig en fantastisk frisyrupplevelse. Oavsett om du vill ha en enkel trimning eller en helt ny stil, kan du lita på att de kommer att överskrida dina förväntningar. Så varför vänta? Boka en tid hos Stadshusklippet idag och njut av det själv.

8.Salong Prestige

Salong Prestige
På Salong Prestige möts du av en professionell och erfaren personal som strävar efter att uppfylla dina önskemål och förväntningar. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive hårfärgning, klippning och styling, allt anpassat efter dina individuella behov. Vår salong är modern och välutrustad, vilket ger dig en bekväm och avkopplande upplevelse.

Vi använder endast produkter av högsta kvalitet, så att du kan känna dig trygg med att ditt hår är i goda händer. Våra frisörer är experter inom sitt område och håller sig uppdaterade med de senaste trenderna och teknikerna. Resultatet blir ett vackert, friskt och välvårdat hår som du kan känna dig stolt över. Boka din tid hos Salong Prestige redan idag och låt oss hjälpa dig att uppnå ditt drömhår!

9.Trend Solna Salong

Trend Solna Salong - Din personliga hårstylist

Trend Solna Salong
  • Betyg: 4,9/5 (158 Review by google)
  • Adress:

    Storgatan 102A, 171 55 Solna, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 19

  • Fördelar:

    Trevlig personal, fräscha lokaler och bra priser.

  • Nackdelar:

    Kan vara svårt att få tid, ligger lite avsides och öppettiderna är inte alltid de bästa.

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på behandlingarna

  • Personal:

    Vänlig, Kunnig, Lyhörd, Professionell, Engagerad

  • Tjänster:

    Klippning, Färgning, Styling, Permanent, Hårvårdsprodukter

Få ditt bästa hår någonsin hos Trend Solna Salong! Våra skickliga frisörer, som Jean, är experter inom sitt område och ger dig en personlig service som överstiger förväntningarna. Från trendiga klippningar till skäggtrimning, vi ser till att du känner dig självsäker och snygg. Jean är inte bara en frisör utan en sann konstnär som förvandlar ditt hår till ett mästerverk. Boka din tid idag och upplev själv skillnaden!

Beläget bekvämt i hjärtat av Solna, är vi den främsta destinationen för alla dina hårvårdsbehov. Oavsett om du bor i närheten eller är villig att resa långt för en perfekt frisyr, kommer Trend Solna Salong att imponera på dig. Med vår tillmötesgående personal och exceptionella service, garanterar vi att du lämnar salongen med ett leende på läpparna och en önskan att återvända snart. Unna dig den lyxiga upplevelsen du förtjänar på Trend Solna Salong – där vi tar ditt hår till nya höjder!

10.Salong GG16

Salong GG16
Välkommen till Salong GG16, där du får den bästa frisörservicen i Stockholm. Våra erfarna och skickliga frisörer ger dig en personlig och förstklassig upplevelse.

Vår lyxiga salong erbjuder en ren och fräsch miljö där du kan koppla av och skämma bort dig själv. Våra stylister använder endast de bästa hårvårdsprodukterna för att säkerställa att ditt hår är glänsande, friskt och vackert. Boka din tid idag och låt oss ge dig den ultimata frisörupplevelsen.

11.Roots Sthlm - Frisör Solna

Roots Sthlm - Frisör Solna
I hjärtat av Solna finner du Roots Sthlm, en oas för hårvårdsälskare. Här väntar ett team av skickliga och passionerade frisörer som ser till att varje kund lämnar salongen med en frisyr som överträffar deras förväntningar.

Från det ögonblick du kliver in på Roots Sthlm möts du av en avslappnad och inbjudande atmosfär. Frisörerna besitter en gedigen kunskap och tar sig tid att lyssna på dina önskemål, oavsett om det gäller en enkel trimning eller en trendig förändring. Med precision och omsorg skapar de frisyrer som framhäver dina naturliga drag och ger dig en stil som du kommer att älska.

12.Hår Team 1

Hår Team 1

13.SAGA

SAGA

14.Salong Deleine

Salong Deleine

15.Salong Boulevard - Frisör Solna

Salong Boulevard - Frisör Solna

16.Salong Cut - Frisör Solna

Salong Cut - Frisör Solna

17.Skönhetshuset - Frisör Solna

Skönhetshuset - Frisör Solna

18.Hair Solna

19.Klipp & Fix

20.HairCut by Olle & Marie

HairCut by Olle & Marie

21.Björn Axén Åhléns Mall of Scandinavia

Björn Axén Åhléns Mall of Scandinavia
Postförslag