Lista 22 frisörer i Trollhättan Västra Götaland

Oscar Persson

• Uppdaterad: 2024-08-13

Sammanställd från de bästa listorna om frisörer i Trollhättan Västra Götaland, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Aqua Hår Trollhättan, Barberiet Kniven, Stiwasalongerna, Salong Edsborg HB, Salong Elegance. Låt oss utforska!

1.Aqua Hår Trollhättan

Aqua Hår Trollhättan
Upplev förstklassig hårvård hos Aqua Hår i Trollhättan! Våra erfarna stylister förvandlar ditt hår till en fröjd för ögat. Oavsett om du önskar en stilfull klippning eller vackra slingor, levererar vi resultat som överträffar dina förväntningar. Varje behandling utförs med största precision och noggrannhet, vilket säkerställer att du lämnar salongen med ett strålande och välskött hår.

Aqua Hårs vänliga och kompetenta team skapar en varm och välkomnande atmosfär, där du kan luta dig tillbaka och koppla av medan vi förvandlar ditt hår. Priserna är rimliga och motsvarar den exceptionella service och kvalitet du får. Boka din tid redan idag och unna dig den lyxiga hårvårdsupplevelsen du förtjänar!

2.Barberiet Kniven

Barberiet Kniven
Barberiet Kniven är en oas för den skäggprydde mannen. Den kunniga och engagerade personalen ser till att varje kund lämnar salongen med ett perfekt trimmat och stylat skägg. Med sin varma och inbjudande atmosfär är Barberiet Kniven inte bara en plats för hårvård, utan också en plats för avkoppling och umgänge.

Västkustens stolthet, Barberiet Kniven, har nu spridit sina vingar även till andra delar av landet. Oavsett var du befinner dig kan du nu få njuta av deras exceptionella tjänster och förstklassiga produkter. Varmt välkommen att boka en tid hos Barberiet Kniven!

Läs mer: Lista 29 restauranger i Trollhättan Västra Götaland

3.Stiwasalongerna

Stiwasalongerna
Här är en omarbetad version av texten på svenska: Stiwasalongerna är ett fantastiskt resmål som erbjuder en unik och minnesvärd upplevelse. Njut av härlig mat och dryck i en varm och inbjudande atmosfär. Varje besök är ett äventyr som kommer att lämna dig med ett leende på läpparna.

Om du letar efter en oförglömlig måltid så är Stiwasalongerna det självklara valet. Den passionerade personalen och de utsökta rätterna kommer att överträffa dina förväntningar och skapa en kväll som du sent kommer att glömma. Så unna dig en kulinarisk resa och upplev Stiwasalongerna idag.

4.Salong Edsborg HB

Salong Edsborg HB
Salong Edsborg HB är en oas av avkoppling och försköning. Varje besök fylls av en atmosfär av lyx och professionalism, där jag alltid möts av ett leende ansikte och exceptionell service. Frisörerna är mästare på sitt hantverk, lyssnar noggrant på mina önskemål och förverkligar dem med precision och skicklighet.

Jag lämnar alltid Salong Edsborg HB med en känsla av förnyelse och tillfredsställelse. Min frisyr är perfekt formad, färgad och stylad, vilket framhäver mina bästa drag och ger mig en boost av självförtroende. Den välkomnande personalen och den avslappnade miljön gör varje besök till en sant njutbar upplevelse. Salong Edsborg HB är utan tvekan mitt förstahandsval för allt som rör hårvård och skönhet.

Läs mer: Lista 14 kaféerna i Trollhättan Västra Götaland

5.Salong Elegance

Salong Elegance
Salong Elegance har ett förstklassigt läge i stadens hjärta, perfekt för både innerstadsflanörer och Odenparkerare. Våra skickliga frisörer tar väl hand om dig och lyssnar noggrant på dina önskemål. Oavsett om du vill bli klippt, få en ny frisyr eller bara skämma bort dig med en doftande hårvård, är du i goda händer hos oss.

På Salong Elegance får du en personlig service i en avslappnad och hemtrevlig atmosfär. Våra frisörer är uppmärksamma och hänsynsfulla, och ser till att du känner dig bekväm under hela besöket. Vi rekommenderas varmt för våra oslagbara priser och den bästa servicen i stan. Boka din tid idag och upplev skillnaden!

6.Beauty Bar

Beauty Bar
På Beauty Bar möts du av trevliga och professionella frisörer som med fingertoppskänsla förvandlar ditt hår till ett mästerverk. De strävar efter att skapa en personlig upplevelse och lyssnar noggrant på dina önskemål för att uppnå det resultat du drömmer om.

Jag har besökt Beauty Bar två gånger och har varje gång blivit varmt mottagen av frisören Julia. Hennes gedigna kunskap och passion för sitt yrke är uppenbar, och hon har magiskt nog lyckats överträffa mina förväntningar båda gångerna. Med ett öga för detaljer och en skicklig hand har hon gett mitt hår nytt liv och skänkt mig en välbehövlig boost av självförtroende.

7.Gröna Klippet AB

Gröna Klippet AB
** Gröna Klippet: En oas för hållbart hår och skönhet ** Hos Gröna Klippet möts du av Sofias värme och passion för hållbarhet och skönhet. Här erbjuds förstklassiga växtfärgningar efter dina önskemål, med ett eko-tänk som genomsyrar allt. Gröna Klippet är oasen där du kan unna dig en lyxig stund och samtidigt göra ett medvetet val för både dig själv och miljön.

Att kliva in på Gröna Klippet är att kliva in i en värld av kreativitet och välmående. Sofias kunskap och erfarenhet ger dig trygghet och inspiration, medan den varma och positiva atmosfären får dig att känna dig som hemma. Efter ditt besök kommer du inte bara att se fantastisk ut, du kommer också att känna dig upplyft och inspirerad. Lämna salongen med ett leende och en känsla av att ha gjort något gott för både dig själv och planeten.

8.Salong Luna

Salong Luna
Salong Luna, ni är värda alla fem stjärnor och mer därtill! Er personal är inte bara professionell och kunnig, utan även oerhört varm och välkomnande. Det är en sann njutning att besöka er salong, och atmosfären ni skapar är helt underbar. Varje gång jag lämnar er salong känner jag mig så avslappnad, förnyad och nöjd. Tack för att ni finns!

Jag kan varmt rekommendera Salong Luna till alla som söker en skönhetsupplevelse utöver det vanliga. Oavsett om du är ute efter en ny frisyr, en avkopplande massage eller en lyxig ansiktsbehandling, kommer du garanterat att bli nöjd med resultatet. Salong Luna är den perfekta platsen att unna sig lite extra vardagslyx och låta sig skämmas bort av professionella händer. Boka din tid redan idag och upplev skillnaden själv!

9.Hårverksta'n THN

Hårverksta'n THN
Välkommen till Hårverksta'n THN, där skickliga frisörer trollar fram drömfrisyrer till priser som inte får håret att resa sig. Vår passionerade personal tar sig tid att lyssna på dina önskemål och förvandlar dem till en verklighet du inte trodde var möjlig.

Låt oss omfamna din unika stil och ge dig en makeover som kommer få alla att vända på huvudet. Från fräscha nyanser till kreativa klippningar, vi har allt som behövs för att förverkliga dina hår-drömmar. Sjunk in i våra mysiga stolar, luta dig tillbaka och njut av en avkopplande stund medan våra maestro-frisörer trollar fram en frisyr som kommer få dig att stråla inifrån och ut.

10.Kungsgatan 57 AB

Kungsgatan 57 AB
Välkommen till Kungsgatan 57 AB, Stockholms främsta frisörsalong! Våra erfarna frisörer har skapat en trivsam oas där du kan koppla av och skämma bort dig själv. Låt oss förvandla ditt hår till något extraordinärt, med våra senaste tekniker och ett varmt bemötande. Vi har allt du behöver för att uppnå den frisyr du alltid har drömt om.

Unna dig en förstklassig klippning på Frisörskolan, där talangfulla elever och skickliga lärare samarbetar för att ge dig en förstklassig upplevelse. För endast 150 kronor får du en professionell klippning som kommer att få dig att stråla. Boka tid redan idag och upptäck varför vi är Stockholms mest hyllade frisörsalong!

11.Ohlsons Klipp Trollhättan HB

Ohlsons Klipp Trollhättan HB
På Ohlsons Klipp i Trollhättan får du en klippning som sitter som en smäck. Med över 40 års erfarenhet i bagaget vet vi precis hur vi ska framhäva dina ansiktsdrag och få dig att känna dig som en ny människa.

Familjeföretaget Ohlsons Klipp bjuder på en avkopplande och hemtrevlig atmosfär där du kan luta dig tillbaka och njuta. Våra skickliga frisörer lyssnar till dina önskemål och ger dig råd om hur du ska få till den perfekta looken. Resultatet blir en klippning som du kommer att älska dag efter dag.

12.Salong Hans & Greta Trollhättan HB

Salong Hans & Greta Trollhättan HB

13.Klipparna Trollhättan AB

Klipparna Trollhättan AB

14.Salong Zandhoff & Co

Salong Zandhoff & Co

15.Salong Rymi - Frisör I Trollhättan

16.Salong Josef

17.IKON Trollhättan

IKON Trollhättan

18.Salong George

Salong George

19.Salong 91

Salong 91

20.Salong Apollo

Salong Apollo

21.StudioFem

StudioFem

22.Frisör

Postförslag