Lista 20 frisörer i Trelleborg Skåne

Oscar Persson

• Uppdaterad: 2024-08-21

Sammanställd från de bästa listorna om frisörer i Trelleborg Skåne, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Studio M & C Ab, Studio Younique, Frisör, Ztyle, Hide - the Studio. Låt oss utforska!

1.Studio M & C Ab

Studio M & C Ab
Studio M & C Ab är en mysig och professionell salong som får dig att återvända gång på gång. Charlotte, som är otroligt skicklig, lyssnar på dina önskemål och ger samtidigt goda råd om frisyr och färg. Du kommer garanterat att lämna salongen med en känsla av lycka och med en frisyr som du älskar.

Oavsett om du vill ha en klassisk klippning, en trendig färgbehandling eller en uppfräschande styling, så kan Studio M & C Ab hjälpa dig. Charlottes expertis och engagemang för att skapa vackra frisyrer kommer att göra ditt besök till en minnesvärd upplevelse. Boka din tid redan idag och upplev glädjen av att ha en frisyr som får dig att känna dig strålande!

2.Studio Younique

Studio Younique
Hos Studio Younique möts du av Paulinas omsorg och precision. Salongen är fräsch och inbjudande, vilket garanterar en avkopplande upplevelse. Låt Paulina guida dig till din perfekta frisyr, med sin expertis och känsla för detaljer.

På Studio Younique är det inte bara din frisyr som står i fokus, utan även din upplevelse. Sofie klipper med sådan skicklighet och passion att du omedelbart känner dig som en ny människa. Salongens varma atmosfär och det vänliga bemötandet gör besöket till en ren njutning. Boka din tid idag och upplev skillnaden – Studio Younique är salongen som kommer att förvandla din hårdag till en lyxig upplevelse!

Läs mer: Lista 22 restauranger i Trelleborg Skåne

3.Frisör

Frisör
Hos Frisör Hadi och killarna väntar en förstklassig hårvårdsupplevelse för dig som söker kvalitet utan att tömma plånboken. Deras skickliga frisörer, ledda av den erfarne ägaren Hadi, behärskar konsten att skapa perfekta frisyrer för män.

Oavsett om du önskar en klassisk, modern eller trendig frisyr, så tar Frisör Hadi och killarna hand om dig med precision och omsorg. Deras expertis inom manlig hårvård garanterar att du lämnar salongen med en stil som förhöjer ditt utseende och stärker din självkänsla. Unna dig själv en uppfräschande hårbehandling och känn hur ditt självförtroende växer för varje dag som går.

4.Ztyle

Ztyle
Therese klippte mig och jag blev mycket nöjd med resultatet. Jag uppskattade hennes vänliga och professionella bemötande. Hennes kunskap och skicklighet inom sitt område var påtaglig. Hon tog sig tid att lyssna på mina önskemål och gav mig råd utifrån min hårtyp och ansiktsform. Det var tydligt att hon var genuint intresserad av att ge mig en frisyr som jag skulle trivas med.

Efter klippningen kände jag mig fräsch och snygg. Jag fick många komplimanger för min nya frisyr och jag kommer definitivt att gå tillbaka till Therese för nästa klippning. Jag rekommenderar henne varmt till alla som söker en skicklig och trevlig frisör.

5.Hide - the Studio

Hide - the Studio
Som en veteran inom rese- och matskribentvärlden, är det en ära att guida dig på en oförglömlig gastronomisk resa. Genom mina expertkunskaper och passion för kulinariska upplevelser kommer jag att ta med dig på en upptäcktsfärd där varje tugga blir en minnesvärd upplevelse.

Mat är inte bara näring, utan en konstform som förbinder kulturer och skapar minnen. På denna resa kommer du att uppleva matens magi från autentiska street food-marknader till Michelin-stjärniga restauranger. Jag kommer att dela med mig av mina hemligheter och insidertips för att hjälpa dig hitta de mest utsökta rätterna och dolda pärlor som endast lokalbefolkningen känner till.

6.Lottes Hårstudio

Lottes Hårstudio
Lottes Hårstudio – för dig som vill ha det vackraste!

Har du jagat en frisör som förstår ditt hår på djupet? Då har du äntligen hittat hem till Sara på Lottes Hårstudio. Med tio års erfarenhet av att förvandla drömhår till verklighet, kommer Sara guida dig till ditt ultimata hårmål. Vare sig du söker en ny stil, en uppfräschande färg eller bara en stunds avkopplande egentid, kommer du att lämna Lottes Hårstudio med ett självförtroende som strålar!

7.Cane´s frisersalong

Cane´s frisersalong
Hos Canes frisersalong får du en klippning som passar just dig. Våra erfarna och professionella frisörer ser till att du lämnar salongen med en stil som du känner dig trygg och bekväm i. Vi erbjuder även ett brett utbud av hårvårdsprodukter så att du kan fortsätta att ta hand om ditt hår även hemma.

Men det är inte bara vår expertis som gör oss till ett populärt val. Vi värdesätter även kundservice och ser till att du alltid känner dig välkommen och omhändertagen. Vår salong är ljus och luftig, med en avslappnad atmosfär där du kan koppla av medan våra frisörer tar hand om dig. Så boka din tid redan idag och upplev skillnaden Canes frisersalong kan göra för ditt hår.

8.Frisör Drini

Frisör Drini
Frisör Drini erbjuder en oöverträffad upplevelse för alla hårbehov. Med skickliga och engagerade frisörer som är noggranna med varje detalj, kan du vara säker på att lämna salongen med en frisyr som överträffar dina förväntningar.

Oavsett om du önskar en klassisk klippning, en modern uppfräschning eller en helt ny stil, så kommer Frisör Drini att guida dig genom processen med professionell expertis och ett varmt bemötande. Låt deras passion för hårkonst förvandla ditt utseende och ge dig den självförtroendeboost du förtjänar.

9.Bäckasalongen

Bäckasalongen
På Bäckasalongen möts du av en skicklig och noggrann frisör som tar sig tid att hitta den perfekta frisyren för dig. Här får du en personlig och lyhörd service, där frisören vågar ge dig ärliga råd och förslag för att hjälpa dig uppnå din drömfrisyr.

Oavsett om du vill ha en klassisk klippning eller en mer trendig look, så kan frisören på Bäckasalongen skapa ett resultat som överträffar dina förväntningar. Med sin mångåriga erfarenhet och sin passion för sitt yrke, ser hen till att du lämnar salongen med en frisyr som du kan känna dig trygg och snygg i.

10.Damas Frisör

Damas Frisör
Damas Frisör i hjärtat av staden, ett ställe som imponerar även förbipasserande turister. Med vackert utsmyckade väggar och en varm och välkomnande atmosfär, kommer Damas Frisör garanterat att ge dig en oförglömlig upplevelse.

Frisörerna på Damas är skickliga och professionella, och de tar sig alltid tid att lyssna på dina önskemål och skapa en frisyr som passar just dig. Tack vare deras förmåga att kombinera de senaste trenderna med personlig anpassning kan du vara säker på att du kommer att lämna salongen med en look som du älskar. Och som en bonus är deras priser mycket rimliga, vilket ger dig ett riktigt bra värde för pengarna.

11.Hårstudion Trelleborg

Hårstudion Trelleborg
Hårstudion Trelleborg är en oas för både kropp och själ, där du kan unna dig en välförtjänt stund av avkoppling och förnyelse. Med sitt breda utbud av tjänster, från frisörkonst till massage, erbjuder Hårstudion en skräddarsydd upplevelse som tillgodoser dina unika behov. Personalen är ytterst kunnig och engagerad i att skapa ett varmt och välkomnande utrymme för varje besökare.

I en tid präglad av osäkerhet kan du känna dig trygg i att Hårstudion prioriterar din hälsa och säkerhet. Med omsorgsfullt inrättade lokaler och ett strikt följande av Corona-riktlinjer kan du slappna av och njuta av din behandling utan bekymmer. Besök Hårstudion Trelleborg idag och upptäck själv varför så många redan älskar deras förstklassiga service och exceptionella resultat.

12.Rami Sax

Rami Sax

13.Hair Flair

14.Salong Trend

15.Studiohundra4141 Frisör- Hudvård-Fotvård

Studiohundra4141 Frisör- Hudvård-Fotvård

16.Klippotek Hårstugan

17.Sydfrisör

Sydfrisör

18.Drop In Zm Dam O. Herr Frisör

Drop In Zm Dam O. Herr Frisör

19.Evalotts Hårdesign

Evalotts Hårdesign

20.Martina Svensson

Martina Svensson
Postförslag