Lista 20 frisörer i Ängelholm Skåne

Hanna Larsson

• Uppdaterad: 2024-08-21

Sammanställd från de bästa listorna om frisörer i Ängelholm Skåne, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som G:son & Co, Hårkompaniet, Salong Ruddy Girault AB, Martin s Hårstudio, Novembersalongen. Låt oss utforska!

1.G:son & Co

G:son & Co
G:son & Co håller fortfarande samma höga standard som vid mitt senaste besök. Den fantastiska servicen och det varma bemötandet gör att jag känner mig som hemma. Frisörerna är snabba, skickliga och sprudlar av glädje, vilket gör att besöket blir en riktigt rolig upplevelse.

Denna frisörsalong är ett måste för alla som söker en avkopplande och professionell upplevelse. Du kommer inte att bli besviken!

2.Hårkompaniet

Hårkompaniet
På Hårkompaniet i ängelholm trollar Angelica fram magiska hårfärger och frisyrer. Senast fick dottern sin dröm uppfylld och blev rödhårig, en färgning som utfördes med en skicklighet som saknar motstycke. Tidigare har Angelica också klippt yngsta dottern som blev förtjusande i en kort frisyr.

Jag har varit en trogen kund hos Hårkompaniet ända sedan jag var liten. Ägaren Andy är den bästa frisör jag känner till och hela teamet är otroligt talangfullt. Trots att jag numera bor i Danmark fortsätter jag att åka till Ängelholm för att klippa mig. Hårkompaniet är helt enkelt i en klass för sig!

Läs mer: Lista 15 restauranger i Ängelholm Skåne

3.Salong Ruddy Girault AB

Salong Ruddy Girault AB
"Upplev en oöverträffad skönhetsresa på Salong Ruddy Girault AB! Med våra skickliga och passionerade frisörer och hudterapeuter bjuder vi på en lyxig och personlig upplevelse. Njut av våra fräscha lokaler, senaste trenderna och skräddarsydda behandlingar som garanterar häpnadsväckande resultat.

Låt våra experter förvandla ditt hår och din hud. Från trendiga frisyrer till avkopplande ansiktsbehandlingar, vi har allt du behöver för att känna dig vacker och självsäker. Boka din tid idag och upplev den extra touchen som gör Salong Ruddy Girault AB till det perfekta valet för alla dina skönhetsbehov."

4.Martin s Hårstudio

Martin s Hårstudio
Martin's Hårstudio ger ett klart godkänt intryck och kommer definitivt att få fler besök. Frisören är skicklig, snabb och noggrann – allt för endast 230 kronor för en vanlig herrklippning. Du kommer att lämna salongen med en snygg och fräsch frisyr som får dig att känna dig självsäker och stilig.

Att hitta en duktig frisör kan vara en utmaning, men med Martin's Hårstudio behöver du inte leta längre. Deras frisörer har många års erfarenhet och använder endast högkvalitativa produkter för att ge dig det bästa möjliga resultatet. Boka din tid redan idag och upplev skillnaden hos Martin's Hårstudio.

5.Novembersalongen

Novembersalongen
Välkommen till Novembersalongen i Ängelholm, den prisbelönta salongen som erbjuder en avslappnande och lyxig upplevelse. Våra skickliga frisörer, med Beth i spetsen, står redo att förvandla ditt hår till ett konstverk. Med deras expertis och öga för detaljer kommer du att lämna salongen med ett självförtroende som strålar.

Vi tror att varje människa är unik, och därför skräddarsyr vi våra behandlingar efter dina individuella behov. Oavsett om du önskar en subtil uppfräschning eller en dramatisk förvandling, så kommer vi att arbeta tillsammans för att skapa din drömlook. Vi använder endast högkvalitativa produkter och tekniker för att säkerställa att ditt hår förblir friskt och glänsande. Upplev skillnaden som Novembersalongen gör, och boka din tid redan idag. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår salong och ge dig en minnesvärd upplevelse.

6.Salong Anders

Salong Anders
Salong Anders är en anrik salong med en historia som sträcker sig långt tillbaka i tiden. Personalen är högt kvalificerad och använder sig av de senaste teknikerna för att ge dig en perfekt frisyr. De är också mycket trevliga och tillmötesgående, så du kan känna dig trygg och avslappnad under ditt besök.

Salong Anders ligger på en central adress i stan, så det är lätt att ta sig dit. Priserna är mycket rimliga, så du behöver inte oroa dig för att bli överdebiterad. Så om du letar efter en frisörsalong som erbjuder hög kvalitet till ett bra pris, så är Salong Anders det perfekta valet för dig!

7.UNIK Ängelholm

UNIK Ängelholm
UNIK Ängelholm är frisörerna som får barnen att vilja bli friserade. Catta tar sig alltid tid att förstå kundernas önskemål och utför sedan sina tjänster med precision och noggrannhet. Resultatet blir alltid en frisyr som kunden är nöjd med.

Även när det gäller IPL-behandlingar är UNIK Ängelholm ett utmärkt val. Behandlingarna utförs av erfarna professionella som använder den senaste tekniken för att ge dig bästa möjliga resultat. Du kan känna dig trygg med att du får en säker och effektiv behandling som ger dig den släta och hårfria hud du alltid drömt om.

8.Lilla Hårstudion

Lilla Hårstudion
Upplev förstklassig hårvård på Lilla Hårstudion, där passionerade frisörer ger dig den perfekta frisyren som framhäver din stil. Varje klippning blir ett mästerverk, skräddarsytt för just dig. Boka din tid enkelt och smidigt, och njut av personlig service i en avslappnad atmosfär. Priserna är konkurrenskraftiga, men resultatet är ovärderligt - ett självförtroendehöjande utseende som får dig att stråla inifrån och ut.

Hos Lilla Hårstudion är det inte bara en klippning - det är en upplevelse. Du förtjänar det bästa, och våra erfarna frisörer kommer att överträffa dina förväntningar med exceptionell hantverksskicklighet och en touch av lyx. Boka din tid redan idag och unna dig själv en hårtransformation som kommer att revolutionera ditt utseende och få dig att känna dig som din mest strålande själv.

9.Salong Hårfager

Salong Hårfager

10.Headcandy - Frisör Ängelholm

Headcandy - Frisör Ängelholm
Välkommen till Headcandy Frisör i Ängelholm, din oas för hårvård och skönhet! Våra skickliga stylister är mästare på att förvandla ditt hår till ett konstverk. Med personlig service, användning av högkvalitativa produkter och ett varmt bemötande kommer du att lämna salongen med en känsla av förnyelse och lycka.

Hos Headcandy går vi utöver det vanliga för att skapa en upplevelse som är både avkopplande och uppfriskande. Våra rymliga lokaler är inredda med stilrena möbler som inbjuder till lugn och avkoppling. Njut av en kopp kaffe eller te medan våra stylister trollar fram din drömfrisyr. Du kommer att lämna Headcandy med ett leende på läpparna och en frisyr som får dig att stråla!

11.Salong Mixed

Salong Mixed
Upplev en hårstylingupplevelse utöver det vanliga hos Salong Mixed Maria. Här väntar en passionerad och skicklig frisör med särskild talang för att skapa förtrollande frisyrer för våra yngsta kunder. Med varsamma händer och ett öga för detaljer tar hon hand om de minsta håren, förvandlar dem till små konstverk och skapar minnen som varar.

Låt dina älskade barns hår bli i trygga händer. Låt Salong Mixed Maria få förtrollningen att börja och skapa en ny favoritfrisyr som kommer att få småttingarna att stråla och bli stolta över sitt fina hår.

12.Sandbergs Salong

Sandbergs Salong
Sandbergs Salong är frisörsalongen som uppfyller alla dina hårbehov med stil och elegans. Våra erfarna frisörer trollar fram de vackraste frisyrerna som kommer få dig att stråla. I vår fräscha och inbjudande salong får du en personlig upplevelse med ett leende på läpparna.

Boka din tid redan idag och upplev skillnaden. Vår prisvärda service och drop-in-möjligheter gör oss till det självklara valet för alla som vill känna sig extra fina. Låt Sandbergs Salong bli din oas för skönhet och välbefinnande.

13.Studio Stil

Studio Stil

14.Cut N Style I Ängelholm

Cut N Style I Ängelholm

15.Stajl i Villan

16.Volym Hair Home & Beauty

17.United

18.Cutting Lounge

19.Salong Sanela

Salong Sanela

20.Salong Blondie

Salong Blondie
Postförslag