Lista 14 frisörer i Härryda Västra Götaland

Johan Bergqvist

• Uppdaterad: 2024-08-27

Sammanställd från de bästa listorna om frisörer i Härryda Västra Götaland, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Salong Ava, Klipp & Co, Hzon Landvetter Centrum, Salong Hårdesign, Salong Lb. Låt oss utforska!

1.Salong Ava

Salong Ava
På Salong Ava får du en skräddarsydd frisyr som ger dig ett nytt självförtroende. Vår erfarne frisör behärskar ett flertal tekniker, vilket ger dig möjlighet att välja en frisyr som passar just dig. Med snabba och precisa klippningar får du en professionell look, oavsett om du vill ha en klassisk frisyr eller något mer vågat. I vår lilla men moderna salong får du en personlig service och ett resultat som du blir garanterat nöjd med.

Dessutom erbjuder vi studentrabatt och drop-in-tider, så att du enkelt kan få den frisyr du vill ha. Våra kunder kommer gärna långväga ifrån, såsom från Mölndal, för att få sin frisyr klippt hos oss. Boka din tid redan idag och upplev skillnaden med en frisyr från Salong Ava!

2.Klipp & Co

Klipp & Co
Våra skickliga frisörer garanterar att du lämnar salongen nöjd och belåten. Vi använder endast högkvalitativa produkter och håller oss uppdaterade på de senaste trenderna inom hårvård. Oavsett om du vill ha en klippning, färgning eller en specialbehandling, så ser vi till att du får en personlig och professionell upplevelse.

Boka din tid idag och låt oss ta hand om ditt hår. Du kan enkelt betala med Swish eller ringa för att boka. Vi ser fram emot att få ge dig en frisyr som får dig att stråla!

Läs mer: Lista 10 restauranger i Härryda Västra Götaland

3.Hzon Landvetter Centrum

Hzon Landvetter Centrum
Välkommen till Hzön Landvetter Centrum, en fräsch och inbjudande salong där våra skickliga frisörer står redo att ge dig en förstklassig hårvårdsupplevelse. Louise, vår erfarna frisör, har en fantastisk fingertoppskänsla och en enastående förmåga att skapa frisyrer som framhäver din personliga stil. Hennes lyhördhet och professionalism gör att du kan känna dig trygg i att du får exakt det resultat du önskar.

Hos oss på Hzön Landvetter Centrum värdesätter vi din tid och trivsel. Vår personal är alltid trevlig och uppmärksam, och vi ser till att du känner dig väl omhändertagen från det ögonblick du stiger in i salongen tills du lämnar med en frisyr du älskar. Med vår noggranna service och vårt genuina engagemang kan du vara säker på att hitta en frisör som du kan lita på och kommer vilja återvända till gång på gång.

4.Salong Hårdesign

Salong Hårdesign
På Salong Hårdesign är det Vida som gäller – och bara Vida! Med säker hand och ett varmt bemötande guidar hon dig genom världens alla frisyrer och ser till att du hittar den som passar dig perfekt. Vidas fingertoppskänsla och lyhördhet gör varje besök till en upplevelse, och du lämnar alltid salongen med en frisyr som får dig att stråla.

Vidas skicklighet är vida känd, och hon har gjort sig ett namn som en av stadens bästa frisörer. Med sitt öga för detaljer och sin passion för att skapa vackra frisyrer vet hon exakt hur hon ska få fram det bästa hos dig. Oavsett om du vill ha en ny färg, en ny frisyr eller bara en uppfräschning, är Vida den frisören du behöver. Boka din tid redan idag och upplev skillnaden!

5.Salong Lb

Salong Lb
Vår skickliga frisör Mikaela på Salong Lb gav mig en hårtransformation i två magiska sittningar. Hennes skräddarsydda färgformulering förvandlade mitt hår till en övernaturligt ljus och strålande nyans, exakt som jag drömt om. Mikaelas expertis och känsla för att skapa den perfekta färgen är oöverträffad.

Hos Salong Lb får du inte bara ett nytt hår, utan en förstklassig upplevelse. Den mysiga och hemtrevliga atmosfären gör att du känner dig välkommen och avslappnad. Oavsett om du söker en dramatisk förvandling eller en diskret uppfräschning, rekommenderar jag helhjärtat Salong Lb och den fantastiska frisören Mikaela. Låt dem förvandla ditt hår till din allra bästa accessoar!

6.Hzon Mölnlycke

Hzon Mölnlycke
I hjärtat av Mölnlycke finner du salongen Hzön, där skickliga frisörer tar hand om dig i en vacker och elegant miljö. Här erbjuds inte bara förstklassiga frisyrer, utan även en ostörd och avkopplande stund.

Unna dig själv en ny frisyr hos Hzön, och låt de erfarna frisörerna skapa en look som passar just dig. I deras stilrena och harmoniska lokal kommer du att känna dig som hemma, och du kan vara säker på att du får personlig service och professionella råd. Med sitt lugna och avslappnande atmosfär är Hzön den perfekta platsen att varva ner och låta dig skämmas bort.

7.Salong Hindås

Salong Hindås
Välkommen till Salong Hindås - en oas för skönhet och välbefinnande mitt i Hindås hjärta. Vi erbjuder ett brett utbud av professionella behandlingar och tjänster, allt från klassisk hårvård till avancerad tandblekning. Våra erfarna och certifierade experter tar hand om dig med största omsorg och precision, så att du kan njuta av ett strålande utseende och en känsla av inre harmoni.

Våra nyrenoverade lokaler är inbjudande och skapar en avkopplande atmosfär. Här kan du unna dig en välförtjänt paus från vardagen och låta oss skämma bort dig med våra exklusiva behandlingar. Med noggrant utvalda produkter och de senaste teknikerna garanterar vi dig ett resultat som överträffar dina förväntningar. Oavsett om du söker en ny frisyr, ett bländande leende eller en stunds avslappning, är Salong Hindås det perfekta valet. Boka din tid redan idag och upplev skillnaden som professionalism och passion gör.

8.Frisörhuset Rävlanda

Frisörhuset Rävlanda
Har du tröttnat på att kompromissa med ditt hårs hälsa och utseende? På Frisörhuset Rävlanda tar vi hårvård på allvar och erbjuder en lyxig frisörupplevelse som kommer att förvandla ditt hår och boosta ditt självförtroende. Våra skickliga frisörer använder endast de finaste produkterna, inklusive vår revolutionerande Milkshake-serie, som ger ditt hår en enastående lyster och styrka.

Oavsett om du söker en uppfräschande ny färg, en stilfull klippning eller en upplyftande behandling, har Frisörhuset Rävlanda allt du behöver. Våra trevliga lokaler och vår vänliga personal kommer att få dig att känna dig välkommen och avslappnad. Boka din tid idag och låt oss förvandla ditt hår till ett mästerverk som du kommer att älska!

9.Hzon Landvetter

Hos Hzon Landvetter möts du av en varm och välkomnande atmosfär, där våra skickliga frisörer står redo att förverkliga dina hårvårdsdrömmar. Med varsam hand och en öga för detaljer skapar de fantastiska frisyrer som får dig att stråla inifrån och ut.

Vi vet att varje hår är unikt, och därför anpassar vi våra behandlingar efter dina individuella behov. Vare sig du önskar en trendig ny frisyr, en återupplivande färgning eller bara en uppfräschande trimning, så kan du lita på att Hzon Landvetter tar hand om dig med den största omsorg och expertis.

10.Salong Elegant

Salong Elegant Pooran bjuder på en exceptionell upplevelse som överträffar alla förväntningar. Med sin höga expertis och gedigna kunskap inom hårvård förstår de precis vad du söker. Från det ögonblick du kliver in i salongen välkomnas du av en varm och personlig atmosfär. Teamet tar sig tid att lyssna på dina önskemål och skräddarsyr en behandling som ger dig det resultat du drömt om.

Priserna är rimliga och står i proportion till den höga kvalitet du får för pengarna. Oavsett om du söker en enkel trimning, en lyxig hårbehandling eller en dramatisk förändring av din frisyr, kan du lita på att Salong Elegant Pooran levererar med precision och elegans. Boka din tid redan idag och förbered dig på en upplevelse som kommer att överträffa dina vildaste drömmar.

11.Salong Guldsaxen Mölnlycke AB

Salong Guldsaxen i Mölnlycke, ett ställe där man alltid lämnar salongen med ett stort leende och en frisyr som man älskar! Salongen som nu är på väg att lägga ner sin verksamhet, men jag förstår fullt ut bakgrunden och önskar dom all lycka i framtiden. Det har varit en sann glädje att få vara er kund. Ett stort tack till er alla fina människor som jobbar där, för att ni alltid får mig att känna mig så fin och omhändertagen. Jag kommer att sakna er, men jag vet att ni kommer att fortsätta att göra era kunder lika nöjda och glada. Tack för alla år och lycka till i framtiden!

Jag har aldrig varit hos en frisör och blivit så nöjd som jag blir hos Salong Guldsaxen. Personalen är otroligt trevlig och kunnig, och de tar sig alltid tid att lyssna på vad jag vill ha. Jag har gått till Salong Guldsaxen i flera år nu, och jag har aldrig blivit besviken. Jag rekommenderar starkt Salong Guldsaxen till alla som letar efter en duktig och trevlig frisör!

12.Sivs Sax

Sivs Sax

13.Karisma Hårsalong

Karisma Hårsalong

14.Frisör Philippa

Postförslag