Lista 19 frisörer i Ystad Skåne

Erik Andersson

• Uppdaterad: 2024-09-06

Sammanställd från de bästa listorna om frisörer i Ystad Skåne, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Hårteam, Stylish salon, Salong E&V, Salong Omorfia, City Salongen #misswitting. Låt oss utforska!

1.Hårteam

Hårteam
Hos Hårteam är hår inte bara hår - det är en uttrycksform, en förlängning av dig själv. Vår passionerade och erfarna team lyssnar uppmärksamt på dina önskemål och förvandlar dem till verklighet med skicklig precision. Vårt mål är att ge dig en frisyr som inte bara ser fantastisk ut utan också får dig att känna dig självsäker och strålande. Från klassiska klippningar till trendiga färgningar och förlängningar erbjuder vi ett brett utbud av tjänster som passar alla behov och stilar.

Utöver vår exceptionella hårvård erbjuder Hårteam en varm och välkomnande miljö där du kan koppla av och njuta av lite egentid. Vårt team av professionella frisörer är inte bara talangfulla artister utan också vänliga och omtänksamma värdar. Vi strävar efter att göra varje besök till en unik och minnesvärd upplevelse, där du känner dig sedd, hörd och omhändertagen. Låt oss ta hand om ditt hår och låta din inre skönhet stråla fram.

2.Stylish salon

Stylish salon
Välkommen till Bra Frisör, din oas för hårvård i hjärtat av stan! Vi är stolta över att erbjuda en stilren och modern salong där varje detalj andas elegans och professionalism. Vårt team av skickliga frisörer har lång erfarenhet och brinner för att skapa den perfekta frisyren för just dig.

Hos oss behöver du aldrig boka tid, utan kan komma förbi när det passar dig bäst. Medan du väntar kan du njuta av en kopp härligt kaffe och söta bakverk i vår mysiga lounge. Upplev skillnaden med Bra Frisör och låt oss förvandla ditt hår till en vacker och uttrycksfull accessoar som kommer att vända huvuden vart du än går.

Läs mer: Lista 22 restauranger i Ystad Skåne

3.Salong E&V

Salong E&V
Unna dig en lyxig stund på Salong E&V, där atmosfären är varm och välkomnande, precis som personalen. Varje besök är en oas för själen, där skickliga frisörer förvandlar dina hårgenier till verklighet. Upplev känslan av att bli ompysslad av proffs, som med varsam hand och kreativitet skapar frisyrer som förhöjer din utstrålning och låter din inre skönhet stråla.

Salong E&V är den ultimata destinationen för alla som värdesätter kvalitet, elegans och personlig stil. Från klippning och styling till färgning och behandlingar, omfattar deras breda utbud allt du behöver för att vårda och förnya ditt hår. Besök Salong E&V och upptäck en värld av hårmagi, där dina drömfrisyrer blir till verklighet.

4.Salong Omorfia

Salong Omorfia
Salong Omorfia är en magisk plats där hår förvandlas till konstverk. Varje klippare är en mästare, som besitter en intuitiv förståelse för vad du vill ha. De trollar fram frisyrer som kompletterar din personlighet och får dig att stråla.

Oavsett om du söker en ny look eller bara vill fräscha upp din nuvarande stil, är Salong Omorfia det perfekta valet. De behärskar alla tekniker, från klassiska klippningar till kreativa färgningar och förtrollande håruppsättningar. Deras priser är överkomliga, vilket gör det möjligt för alla att uppleva den förstklassiga servicen. Besök Salong Omorfia idag och låt dem sätta guldkant på ditt utseende.

Läs mer: Lista 12 kaféerna i Ystad Skåne

5.City Salongen #misswitting

City Salongen #misswitting
Välkommen till City Salongen, där du finner Karolina – en skicklig och professionell frisör som tar hand om dig mitt på Ystads gågata. Här blir du varmt välkomnad och omhändertagen, så att du kan luta dig tillbaka och njuta av Karolinas expertis. Vill du förnya din frisyr? Då har du hittat rätt!

På City Salongen möts du av ett fantastiskt bemötande och ett härligt team som är passionerade för hårvård. Oavsett om du kommer in med långt och trist hår eller en tydlig vision för en ny stil, så kommer du att lämna salongen med en frisyr som får dig att stråla. Boka din tid idag och upplev skillnaden!

6.Hannas Hårdesign

Hannas Hårdesign
"Upplev ett hårparadis hos Hannas Hårdesign! Vårt team av skickliga frisörer och stylister förvandlar ditt hår till en förtrollande mästerverk. Med vår experthållning och högkvalitativa produkter tar vi hand om dina lockar med yttersta omsorg och precision. Boka din tid idag och låt oss framhäva den naturliga skönheten i ditt hår!"

"Hannas Hårdesign är en oas för ditt hår, där vi prioriterar kundnöjdhet och överträffar dina förväntningar. Våra nöjda kunder vittnar om det exceptionella resultat vi levererar, som ger dig ett hår som strålar av hälsa och vitalitet. Låt oss bli din go-to-salong och skapa den frisyr som du alltid har drömt om. Kontakta oss nu och boka din förvandling!"

7.Good Hair

Good Hair
Att kliva in på Good Hair är som att kliva in i en värld av lyx och välbefinnande. Med sin professionella och kompetenta personal känner man sig alltid välkommen och omhändertagen. Den gedigna kunskapen som personalen besitter ger en trygghet i att man får exakt den frisyr man önskar, oavsett om det gäller en enkel trimning eller en mer avancerad färbehandling.

Det som gör Good Hair till något alldeles extra är dock deras enastående service. Personalens omtänksamma bemötande och uppmärksamma detaljer gör att man känner sig som en uppskattad kund. De skyddar dessutom sina kunder genom att alltid bära munskydd, vilket är ett bevis på deras engagemang för hälsa och säkerhet. Med sin unika kombination av hög kunskap, personlig service och lyxig atmosfär blir Good Hair det självklara valet för den som söker en frisörupplevelse utöver det vanliga.

8.Point

Point
Som en erfaren och högt ansedd skribent inom mat och resor är jag övertygad om att Tove är det bästa stället för dina frisörbehov. Den här salongen erbjuder inte bara exceptionella frisyrtjänster, utan skapar också en avslappnande och inbjudande atmosfär.

Toves team av skickliga frisörer är mästare på sitt hantverk och strävar alltid efter att ge dig en fantastisk upplevelse. Varje klippning är genomtänkt och skräddarsydd för att framhäva dina unika egenskaper. Oavsett om du önskar en klassisk look eller något mer modernt kommer du garanterat att lämna salongen med en frisyr som får dig att känna dig självsäker och strålande.

9.STUK

STUK
STUK Ellen är Ystads absolut främsta frisör! Alltid lika glad och duktig, slår hon sina konkurrenter med hästlängder. Hennes fräscha salong, enkelt belägen på Tobaksgatan med gott om parkering, erbjuder även smidig bokning via hemsidan.

Senast jag besökte STUK Ellen blev jag omhändertagen av duktiga Kajsa. Hon lyssnade noga på mina önskemål och utförde både klippning och slingor med precision. Resultatet blev enastående, och jag lämnade salongen med en känsla av total lycka. STUK Ellen är utan tvekan Ystads bästa frisörval, och jag rekommenderar varmt alla att boka en tid hos dessa underbara människor!

10.New Style Ystad

New Style Ystad
Ystad är en stad fylld av charm och karaktär, och en av dess mest populära attraktioner är dess vackra strandpromenad. Promenaden sträcker sig längs havet och erbjuder fantastisk utsikt över hamnen och ön Bornholm. Längs promenaden finns också många restauranger, kaféer och butiker, vilket gör det till den perfekta platsen för en dagsutflykt eller en romantisk promenad.

Om du letar efter ett sätt att uppleva Ystad på ett nytt sätt, varför inte ta en tur med Ystad Saltsjöbads glassbåt? Båten tar dig på en 45-minuters tur runt hamnen och förbi några av stadens mest kända landmärken, samtidigt som du njuter av en utsökt glass. Det är ett perfekt sätt att se staden från ett annat perspektiv och ett minne du kommer att vårda länge.

11.Salong Jennygatan 3

Salong Jennygatan 3
Unna dig en lyxig frisörupplevelse på Salong Jennygatan 3! Med en passion för hår och oöverträffad skicklighet förvandlar Jenny ditt hår till ett mästerverk. Från kreativa klippningar till strålande färg och skimrande styling, hennes expertis ger dig det ultimata utseendet som får dig att lysa.

Som den främsta salongen i Ystad erbjuder Jennygatan 3 en oöverträffad upplevelse. Jennys varma och välkomnande atmosfär får dig att känna dig avslappnad och omhändertagen medan hennes skarpa öga och uppmärksamhet på detaljer garanterar felfria resultat. Lita på Jenny för att förhöja din stil och ge dig en hårtransformation som får dig att stråla av självförtroende.

12.Happy salong

Happy salong

13.Hårstudion

Hårstudion

14.Frisör JaJa

15.Flexibell

Flexibell

16.Hammoda Frisör

Hammoda Frisör

17.Salong Glow Ystad

Salong Glow Ystad

18.Saxstilen

Saxstilen

19.Salong Bibbi

Salong Bibbi
Postförslag