Lista 17 köpcentrum i Ystad Skåne

Fredrik Karlsson

• Uppdaterad: 2024-09-06

Sammanställd från de bästa listorna om köpcentrum i Ystad Skåne, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Ohlssons Basar & Bosättningsaffär, Team Sportia Ystad, BlomsterHuset Europa, Möbelhuset Leander-Pehrson, Blomsterhuset Mimosa AB. Låt oss utforska!

1.Ohlssons Basar & Bosättningsaffär

Vår passion är ditt hem

Ohlssons Basar & Bosättningsaffär
  • Betyg: 4,1/5 (1062 Review by google)
  • Adress:

    Dragongatan 46, 271 39 Ystad, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 18

  • Fördelar:

    Brett utbud, trevlig personal, bra priser

  • Nackdelar:

    Långa köer vid kassan, svårt att hitta parkering, trångt

  • inredning
  • möbler
  • köksartiklar
  • belysning
  • textilier
Välkommen till Ohlssons Basar & Bosättningsaffär – en skattkammare fylld av allt du någonsin kan önska dig för ditt hem och din fritid. Hos oss hittar du ett överflöd av prylar, från det praktiska och nödvändiga till det unika och underbara.

Oavsett om du söker efter verktyg för att fixa ditt hem, prydnader för att skapa en mysig atmosfär eller leksaker för att underhålla de små, så har vi något för alla. Våra priser är svårslagna, vilket gör det möjligt för dig att unna dig något extra utan att spräcka budgeten. Besök Ohlssons Basar & Bosättningsaffär idag och låt dig inspireras av vårt breda sortiment. Du kommer garanterat att hitta det du söker, och lite till!

2.Team Sportia Ystad

Team Sportia Ystad
Upplev ett sport- och skoparadis på Team Sportia Ystad! Med ett enormt utbud av skor och sportkläder från ledande varumärken kommer du garanterat hitta allt du behöver för att nå dina träningsmål, oavsett om du är en erfaren atlet eller precis har börjat.

Luta dig tillbaka och låt vår kunniga personal guida dig genom vårt välsorterade sortiment. Med ett leende på läpparna och ett djupt kunnande inom sport och hälsa hjälper de dig att hitta det perfekta paret skor eller den ultimata sportoutfiten. Så besök oss på Team Sportia Ystad idag och förbered dig på att släppa loss din inre idrottsman!

Läs mer: Lista 22 restauranger i Ystad Skåne

3.BlomsterHuset Europa

Din lokala blomsterhandlare med personlig service

BlomsterHuset Europa
  • Betyg: 4,3/5 (495 Review by google)
  • Adress:

    Förskeppsgatan 1, 271 38 Ystad, Sverige

  • Öppettider:

    09 till 19

  • Fördelar:

    Billigt, bra utbud och vänlig personal

  • Nackdelar:

    Litet och trångt, dåligt med parkeringsmöjligheter och långa köer

  • Blomsterbutik
  • Ystad
  • Blommor
  • Växter
  • Presenter
Vårblommorna är här och BlomsterHuset Europa erbjuder ett fantastiskt utbud, både för trädgård, uterum och balkong. Välj bland en mängd olika färger och arter för att skapa en praktfull och inbjudande miljö. Vår kunniga personal står redo att ge dig råd och inspiration så att dina blomsterdrömmar går i uppfyllelse.

Oavsett om du är en erfaren trädgårdsmästare eller bara nybörjare, kommer du att hitta allt du behöver på BlomsterHuset Europa. Från klassiska rosor till exotiska orkidéer, från färgglada perenner till prunkande krukväxter. Låt blommorna förgylla din vardag och skapa en oas av skönhet och harmoni.

4.Möbelhuset Leander-Pehrson

Möbelhuset Leander-Pehrson
Besök Möbelhuset Leander-Pehrson för en inspirerande möbelupplevelse! Med ett brett utbud av noggrant utvalda möbler för alla smaker har vi allt du behöver för att förvandla ditt hem till en drömbostad. Vår kunniga personal står redo att hjälpa dig hitta de perfekta möblerna för att skapa ditt unika heminredningskoncept. Från moderna till klassiska stilar, vi har något för alla.

Leander-Pehrson är mer än bara ett möbelhus – det är en destination för inredningsinspiration. Vi erbjuder inte bara vackra möbler, utan också stämningsfulla miljöer som visar hur du kan använda våra produkter för att skapa ett harmoniskt och snyggt hem. Besök oss idag och upptäck den oändliga möjligheterna med Leander-Pehrson.

Läs mer: Lista 12 kaféerna i Ystad Skåne

5.Blomsterhuset Mimosa AB

Blomsterhuset Mimosa AB
Upplev en blomstrande oas på Blomsterhuset Mimosa! Vår kunniga personal hälsar dig varmt välkommen till en fräsch och inbjudande butik fylld av blomsterprakt. Oavsett om du söker vardagsglädje eller festlig elegans, skapar vi blomarrangemang som förskönar varje ögonblick.

Låt våra passionerade florister guida dig genom ett hav av färger och dofter. Vi erbjuder allt från klassiska buketter till unika skapelser som väcker uppmärksamhet. Vårt engagemang för kvalitet och kundservice gör oss till ditt självklara val för alla dina blomsterbehov. Besök Blomsterhuset Mimosa idag och låt blommornas magi förtrolla dig!

6.KappAhl

KappAhl
Upptäck en värld av mode och komfort på KappAhl, där du hittar ett brett utbud för både vuxna och barn. Med ett kundvänligt fokus på att expandera även till mindre orter, gör KappAhl senaste trender och högkvalitativa stilar tillgängliga för alla.

För varje säsong erbjuder KappAhl ett imponerande utbud av kläder i storlekar från S till 3XL. Utforska en kalejdoskop av färger, mönster och siluetter som passar alla personligheter och kroppstyper. Från trendiga basplagg till säsongsbetonade must-haves, KappAhls kollektioner är designade för att inspirera och förbättra din garderob. Besök en KappAhl-butik idag och hitta den perfekta kombinationen av mode och funktionalitet för att förbättra din stil och framhäva ditt självförtroende.

Läs mer: Lista 13 köpcentrum i Skåne

7.MQ MARQET YSTAD

MQ MARQET YSTAD
Upplev modeparadiset MQ MARQET i Ystad, där modemedvetna designälskare hittar sitt nästa favoritplagg. Butikens välsorterade utbud erbjuder ett brett spektrum av storlekar, och det finns alltid något för alla smaker. Från trendiga mönster till klassiska silhuetter finns det plagg som både inspirerar och förhöjer din personliga stil.

MQ MARQET är mer än bara en klädbutik – det är en destination för modeentusiaster som söker kvalitet och stil. Varje plagg är noggrant utvalt för att möta höga krav på design, material och passform. Med sin kunniga och serviceinriktade personal står MQ MARQET redo att guida dig genom modejungeln och hjälpa dig hitta den perfekta looken. Låt modemagin väckas till liv på MQ MARQET Ystad – en plats där mode och passion möts.

8.Footwear

Footwear
Steg in i Footwear, en exklusiv butik där mode möter funktionalitet. Våra kunniga skospecialister är dedikerade att guida dig till din perfekta matchning. Från elegant klackar till bekväma vardagsskor, vår samling erbjuder ett brett utbud av stilar för att passa alla smaker.

Upptäck komforten och stilen i våra högkvalitativa skor. Våra erfarna skomakare strävar efter att skapa hållbara och snygga skor som ger stöd och elegans till varje steg du tar. Oavsett om du söker en stilig brogue eller en funktionsduglig vandringssko, hos Footwear hittar du det perfekta paret som höjer din garderob och gör dina resor minnesvärda.

9.Lekia

Lekia
Upplev den underbara världen av Lekia, där leksakernas fantastiska möjligheter väntar på att upptäckas. Med ett brett utbud av prisvärda och högkvalitativa leksaker, spel och pyssel finns det något för alla smaker och åldrar. Låt oss tillsammans skapa oförglömliga minnen och se glädjen i barnens ögon när de dyker in i en värld av lek och fantasi.

Oavsett om du söker efter klassiska byggklossar, spännande brädspel eller kreativa pysselset, har Lekia allt du behöver för att väcka barnens nyfikenhet och låta deras fantasi flöda. Med kunnig och serviceinriktad personal som alltid står redo att hjälpa dig hitta den perfekta leksaken, garanteras en trevlig och smidig shoppingupplevelse. Välkommen till Lekia - där leken aldrig tar slut!

10.Dressmann AB

Dressmann AB
Dressmann AB är en fantastisk butik som alltid erbjuder ett stort och underbart utbud av kläder. Personalen är otroligt trevlig och hjälpsam, och de gör alltid sitt bästa för att hjälpa kunderna att hitta det de söker. Jag har handlat på Dressmann AB flera gånger, och jag har alltid varit mycket nöjd med både utbudet och servicen. Jag rekommenderar varmt Dressmann AB till alla som är ute efter snygga och prisvärda kläder.

Butiken har ett brett sortiment av kläder för alla tillfällen, från vardagskläder till mer formella plagg. Oavsett om du letar efter en ny kostym, en skjorta eller ett par jeans, så hittar du det säkert hos Dressmann AB. Kvaliteten på kläderna är också mycket bra, och plaggen håller länge. Jag är mycket nöjd med de kläder jag har köpt från Dressmann AB, och jag kommer definitivt att fortsätta att handla där i framtiden.

11.Unos Kläder

Unos Kläder

12.Öbergs Modehus i Ystad AB

Öbergs Modehus i Ystad AB
Välkomna till Öbergs Modehus i Ystad, en oas för modemedvetna herrar. Med vår omfattande erfarenhet inom herrkläder guidar vi dig genom ett utsökt urval av säsongens senaste kollektioner. Oavsett om du söker den perfekta kostymen för ett speciellt tillfälle eller en avslappnad, stilren outfit för vardagen, har vi allt du behöver för att förhöja din garderob.

Upplev förstklassig service från vår kunniga personal, som står redo att bistå dig med personlig styling och råd. Vi sätter stort värde på kundnöjdhet och strävar efter att göra din shoppingupplevelse så smidig och inspirerande som möjligt. Hos Öbergs Modehus hittar du allt från tidlösa klassiker till trendiga nyheter, allt utvalt med omsorg för att passa den moderna, stilsäkra mannen. Besök oss idag och upptäck en värld av möjligheter för din garderob.

13.Rusta

Allt till hemmet och fritidslivet under ett och samma tak

  • Betyg: 4,3/5 (492 Review by google)
  • Adress:

    Sven Grathes väg 2, 271 53 Ystad, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 20

  • Fördelar:

    Stort utbud av produkter, bra priser, kunnig personal

  • Nackdelar:

    Kan vara trångt och svårt att hitta personal, vissa produkter kan vara av dålig kvalitet

  • Hem & inredning
  • Bygg & verktyg
  • Fritid & trädgård
  • Hobby & hantverk
  • Kläder & skor

14.Tätt Intill & Utanpå

Tätt Intill & Utanpå

15.Lundbergs Handskar & Väskor

Lundbergs Handskar & Väskor

16.Öppna Hjärtat, Second Hand

Hitta unika fynd och bidra till ett mer hållbart samhälle

Öppna Hjärtat, Second Hand
  • Betyg: 3,8/5 (168 Review by google)
  • Adress:

    Herrestadsgatan 21, 271 39 Ystad, Sverige

  • Öppettider:

    11 till 18

  • Fördelar:

    Brett utbud av begagnade varor, rimliga priser, vänlig personal

  • Nackdelar:

    Kan vara lite oorganiserat ibland, begränsade öppettider, begränsat utbud av vissa varor

  • secondhand
  • vintage
  • begagnat
  • hållbarhet
  • Ystad

17.Världsbutiken i Ystad

Postförslag