Lista 16 frisörer i Karlskoga Örebro

Fredrik Karlsson

• Uppdaterad: 2024-09-08

Sammanställd från de bästa listorna om frisörer i Karlskoga Örebro, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Frisörn I Karlskoga Ab, Studio Lux by Ida AB, Salong Otto, Salong Boman i Karlskoga AB, Style salong. Låt oss utforska!

1.Frisörn I Karlskoga Ab

Frisörn I Karlskoga Ab
Välkommen till Frisörn i Karlskoga AB, där vi erbjuder professionell och personlig hårvård. Med erfarna stylister och en modern salong garanterar vi en optimal upplevelse för varje kund.

Vårt team av skickliga frisörer erbjuder ett brett utbud av tjänster, från klassiska klippningar till trendiga färgningar och festfrisyrer. Vi använder endast högkvalitativa produkter för att säkerställa ett hållbart och vackert resultat. Dessutom värdesätter vi den personliga kontakten och tar alltid tid att lyssna på dina önskemål och ge individuella råd. Besök vår salong för en avkopplande, uppfräschande och minnesvärd hårvårdsbehandling som får dig att känna dig som ditt bästa jag.

2.Studio Lux by Ida AB

Studio Lux by Ida AB
Studio Lux by Ida AB är den ultimata frisörsalongen för dig som värdesätter kvalitet, professionalism och en personlig touch. Med ett team av erfarna och passionerade frisörer garanterar vi en skräddarsydd upplevelse som överträffar dina förväntningar.

Hos oss får du inte bara en ny frisyr, utan en total förvandling. Vi lyssnar noga på dina önskemål och använder våra kunskaper för att skapa en look som passar din personlighet och livsstil. Oavsett om du letar efter en klassisk frisyr, en trendig uppgradering eller en helt ny stil, kan du lita på att vi levererar ett resultat som får dig att stråla. Välkommen till Studio Lux by Ida AB – din väg till en felfri frisyr och en ny nivå av självförtroende.

Läs mer: Lista 30 restauranger i Karlskoga Örebro

3.Salong Otto

Salong Otto
Välkommen till Salong Otto, där varje besök blir en oförglömlig upplevelse. Vårt team av erfarna och passionerade stylister står redo att förvandla ditt hår till ett konstverk. Vi lyssnar på dina önskemål och skapar en personlig look som framhäver din unika stil.

På Salong Otto får du mer än bara en frisyr. Vi erbjuder en lyxig helhetsupplevelse med avkopplande miljö, professionell rådgivning och en varm atmosfär. Våra stylister besitter djup kunskap om hårvård och använder endast högkvalitativa produkter för att garantera ett hållbart och strålande resultat. Boka din tid idag och upplev själv varför Salong Otto är den främsta destinationen för hårstyling i stan.

4.Salong Boman i Karlskoga AB

Salong Boman i Karlskoga AB
Välkommen till Salong Boman i Karlskoga, där våra skickliga frisörer garanterar en förstklassig upplevelse! Vi förstår vikten av välvårdat hår och erbjuder dig en oöverträffad service. Vårt team av experter tar sig tid att lyssna på dina önskemål och skräddarsy din frisyr efter just din stil och hårtyp. Lämna salongen med en look som får dig att känna dig trygg och vacker.

Hos oss kan du alltid unna dig en lyxig stund. Vi erbjuder ett brett utbud av behandlingar, från klippning och färgning till styling och hårförlängning. Våra frisörer är ständigt uppdaterade med de senaste trenderna och teknikerna, vilket garanterar att du får den mest moderna och sofistikerade looken. Boka din tid redan idag och upptäck skillnaden som Salong Boman gör!

Läs mer: Lista 25 frisörer i Örebro

5.Style salong

Style salong
Välkommen till den ultimata upplevelsen för din frisyr! Vår exklusiva salong erbjuder en oöverträffad kombination av precision och passion, där varje klippning utförs med största omsorg. Våra erfarna stylister är mästare i sitt hantverk, dedikerade till att skapa den perfekta looken för varje kund.

Från klassiska frisyrer till trendiga snitt, vi behärskar alla stilar. Vår specialitet är den oslagbara skin-faden, en precisionsmetod som ger dig en skarp och sofistikerad look. Unna dig själv lyxen av en frisörsalong som inte bara klipper hår, utan förvandlar dig till en modeikon. Besök oss idag och låt oss hjälpa dig att uppnå den felfria frisyr du alltid har drömt om!

6.Knopp Frisör

Knopp Frisör
Knopp Frisör är en mysig liten salong där kompetenta frisörer tar hand om ditt hår. Från en enkel trimning till en helt ny look, kan de hjälpa dig att uppnå den perfekta frisyren för dina behov och önskemål. Och med sina överkomliga priser kan du få en fantastisk frisyr utan att tömma plånboken.

Välkommen att besöka Knopp Frisör och låt deras skickliga frisörer förvandla ditt hår till något fantastiskt. Du kommer att lämna salongen med en strålande frisyr som får dig att känna dig säker och vacker. Boka din tid idag och upplev skillnaden som Knopp Frisör kan göra för ditt hår.

7.Salong Linda

Salong Linda
Upplev förstklassig skönhet och välbefinnande på Salong Linda! Njut av deras expertis inom klippning, fotbehandlingar och nagelvård. Låt dina fötter och rygg få en gudomlig massage i deras bekväma stol.

Salong Linda erbjuder överkomliga priser och ett lojalitetsprogram som belönar dig för varje behandling. Varmt rekommenderat! Skäm bort dig själv med en välvårdad spaupplevelse eller låt dem fixa dina fötter och händer till perfektion.

8.Vesna S Hårsalong

Vesna S Hårsalong
Vesna S Hårsalong erbjuder en service som anpassas efter kundens önskemål med stor noggrannhet. Jag var mycket nöjd med min färgning, som resulterade i härliga rosa och peach toner i mitt hår.

Vesna S Hårsalong strävar efter att överträffa kundernas förväntningar genom att lyssna noggrant på deras önskemål och utföra arbetet med precision. Resultatet blir en frisyr som kund och frisör tillsammans har skapat, en frisyr som speglar kundens stil och personlighet på bästa sätt.

9.Pause Frisör

Pause Frisör
Frisörernas hårkonst på Pause Frisör får min själ att sjunga! Deras skickliga händer förvandlar mitt hår till en förtrollande mästerverk. Att sjunka in i den lugna atmosfären är en lisa för trötta sinnen. Jag kan andas ut och njuta av förstklassig hårvård, trygg i vetskapen att mitt hår är i pålitliga händer.

Varje möte på Pause Frisör är en upplevelse utöver det vanliga. Det är inte bara en klippning – det är en förnyelse av mitt yttre och mitt inre. Jag lämnar salongen med ett leende och ett självförtroende som sträcker sig från hårtopp till tå. Tack, magiska frisörer på Pause Frisör, ni vet verkligen hur man trollbinder med hår!

10.Thomas Klippstuga AB

Thomas Klippstuga AB
Välkommen till Thomas Klippstuga, där vi erbjuder den högsta nivån av frisörkonst i stan. Våra erfarna stylister, som Anna och Jennifer, är mästare på att förverkliga dina hårvisioner oavsett om det handlar om en klassisk frisyr eller en trendig ny look.

Hos Thomas Klippstuga sätter vi kundupplevelsen i första hand. Vi använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att garantera ett resultat som överträffar dina förväntningar. Våra stylister är inte bara skickliga på att klippa och styla hår, de är också experter på personlig rådgivning. De hjälper dig att hitta den frisyr som bäst passar din ansiktsform, hårtyp och livsstil.

11.Hårstudion i Karlskoga HB

Hårstudion i Karlskoga HB
Unna ditt hår en lyxig upplevelse på Hårstudion i Karlskoga. Vårt team av skickliga frisörer står redo att förvandla ditt hår till en fröjd för ögat. Oavsett om du längtar efter en dramatisk makeover eller bara en uppfräschande trimning, så har vi lösningen som passar dig. Vår passion för hårkonst och vår strävan efter perfektion garanterar att du lämnar salongen med ett leende på läpparna och ett hår som strålar av hälsa och skönhet.

12.Självfallet på Carls Åby

Självfallet på Carls Åby

13.Elias salong

Elias salong

14.Kalufsen i Karlskoga

Kalufsen i Karlskoga

15.Broadway

Broadway

16.Här & Nu Frisör

Här & Nu Frisör
Postförslag