Lista 25 frisörer i Örebro

Maria Svensson

• Uppdaterad: 2024-08-03

Sammanställd från de bästa listorna om frisörer i Örebro, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Barbershop Örebro, Mo Barber Shop, Salong Jan, Studio Fräsch Frisör Örebro, L:a Kvarteret AB. Låt oss utforska!

1.Barbershop Örebro

Barbershop Örebro
Upplev en hårklippning som för evigt förändrar din syn på frisörbesök hos Barbershop Örebro. Vår skickliga frisör utför varje klipp med precision och omsorg, som en konstnär skapar ett mästerverk. Säg adjö till hårda händer och brist på respekt - vi behandlar ditt hår med samma kärlek och varsamhet som du själv.

Hos Barbershop Örebro lämnar du salongen med ett självförtroende som lyser genom din frisyr. Vår passion för hårvård genomsyrar allt vi gör, från den välkomnande atmosfären till den exceptionella servicen. Låt oss förvandla ditt utseende och ge dig en hårklippning som gör att du strålar av lycka varje gång du tittar i spegeln.

2.Mo Barber Shop

Mo Barber Shop
Mo Barbershop, en oas för hårvårdsentusiaster, välkomnar dig till en värld av stil, precision och förstklassig service. Våra erfarna frisörer, som också är skickliga lärare, behärskar konsten att förvandla hår till mästerverk. Varje besök hos Mo Barbershop är en upplevelse som lämnar dig med en känsla av förnyelse och förtroende.

Med passion för hårvård och en ständig strävan efter perfektion, har Mo Barbershop etablerat sig som en respekterad destination i branschen. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster som är skräddarsydda för att passa dina individuella behov och önskemål. Oavsett om du söker en klassisk klippning, en trendig frisyr eller en lyxig skäggbehandling, så kan du vara säker på att våra skickliga händer ger dig det resultat du drömmer om.

Läs mer: Lista 19 kaféerna i Örebro

3.Salong Jan

Din lokala frisör med personlig service och hög kvalitet.

Salong Jan
  • Betyg: 4,9/5 (194 Review by google)
  • Adress:

    Järnvägsgatan 4B, 703 62 Örebro, Sverige

  • Öppettider:

    09 till 18

  • Fördelar:

    Trevlig personal, bra priser och hög kvalitet på tjänsterna.

  • Nackdelar:

    Kan vara svårt att få tider, lite trång lokal och avsaknad av parkering.

  • Kvalitet:

    Gedigen kunskap och erfarenhet inom hårvård.

  • Personal:

    - Jan Lundqvist - Carro Lundqvist - Jeanette Lundqvist - Agnes Björklund - Natasha Andersson

  • Tjänster:

    - Klippning - Färgning - Slingor - Håruppsättningar - Hårvårdsprodukter

Hos Salong Jan möts du av ett passionerat och förstklassigt team som förstår vikten av att få dig att känna dig vacker, inifrån och ut. Deras expertis inom hårvård och styling kommer att överträffa dina förväntningar, varje gång du besöker salongen.

Unna dig själv en upplevelse utöver det vanliga och låt Salong Jan ta hand om ditt hår. Oavsett om du föredrar att droppa in eller boka en tid, kommer du att bli bemött med samma nivå av uppmärksamhet och engagemang. Priserna är överkomliga, vilket gör det möjligt för alla att unna sig lite lyx i vardagen.

4.Studio Fräsch Frisör Örebro

Studio Fräsch Frisör Örebro
Besök Studio Fräsch Frisör i Örebro för en lyxig och professionell frisörupplevelse! Våra erfarna stylister, som Antonio, tar sig tid att lyssna på dina önskemål och skapa den perfekta frisyren som passar din stil och ansiktsform. Njut av vår avslappnande atmosfär och personliga service, där vi gör allt för att du ska känna dig vacker och självsäker.

Boka din tid hos vår skickliga frisör, Lydia, som har en enastående förmåga att förverkliga dina hårvisioner. Med sin expertis och känsla för detaljer kommer hon att ge dig den perfekta frisyren som kommer att få dig att stråla. Upplev skillnaden och unna dig själv en förstklassig frisörupplevelse på Studio Fräsch Frisör.

Läs mer: Lista 34 restauranger i Örebro

5.L:a Kvarteret AB

L:a Kvarteret AB
Klipp dig hos Julia eller Emma på L:a Kvarteret AB i Örebro! Båda två är skickliga frisörer som utför ett fantastiskt arbete. Salongen är mysig och intim, men samtidigt modern och fräsch.

Här får du alltid ett professionellt och trevligt bemötande. Frisörerna är mycket duktiga och ger dig den bästa tänkbara frisyren. Ett stort plus är det goda hembakade fikat som de bjuder på under längre sittningar. Boka din tid idag och upplev den bästa frisörsalongen i Örebro!

6.Oskarssalongen

Oskarssalongen
Upptäck ett frisörparadis på Oskarssalongen, där expertis och passion möts för att skapa fantastiska resultat. Våra skickliga frisörer bemästrar konsten att framhäva din unika stil, oavsett ålder. Från barnens första frisyrer till vuxnas eleganta lockar, tar vi hand om varje detalj med omsorg och precision. Njut av en avkopplande atmosfär och upplev den transformative kraften i en professionell frisyr till ett pris som passar alla.

Låt din skönhet stråla på Oskarssalongen, där varje besök blir en oförglömlig upplevelse. Våra stylister är inte bara skickliga på att skapa vackra frisyrer, de är också vänliga och förstående, vilket gör ditt besök till en sann njutning. Precis som pricken över i:et på ett konstverk, kommer våra stylisters magiska touch att få dig att känna dig självsäker och strålande. Boka din tid idag och unna dig den frisyr du förtjänar på Oskarssalongen. Du kommer inte bli besviken!

7.Unikt

Unikt
På jakt efter ett unikt ställe att uppleva något alldeles extra? Leta inte längre! Med ett utmärkt läge i stadens hjärta erbjuder detta fantastiska matställe en oförglömlig kulinarisk resa. Dessutom, med generösa studentrabatter, kan du njuta av läckerheterna utan att tömma plånboken.

Trots det centrala läget kan utrymmena vara något trånga, men det är ett litet pris att betala för den utmärkta maten. Du kommer att få uppleva smaker som dansar på din tunga och den exklusiva atmosfären kommer att göra din måltid till ett oförglömligt minne. För en middag som stiger från det vanliga, är detta ställe ett måste för resenärer och matälskare.

8.Salong Snygg

Salong Snygg
På Salong Snygg välkomnas du av ett team av erfarna frisörer och skönhetsexperter. Här erbjuds ett brett utbud av tjänster, från klassiska klippningar och färgningar till avancerade ansiktsbehandlingar, fransförlängningar och trådning.

Salongen är en oas av välbefinnande där du kan koppla av och unna dig själv en lyxig förvandling. Personalen är uppmärksam och professionell, och de använder endast högkvalitativa produkter för att säkerställa optimala resultat. Låt Salong Snygg förhöja din skönhet och ge dig ett självförtroende som lyser inifrån och ut.

9.Salong Coco

Salong Coco
På Salong Coco får du inte bara en klippning, utan en upplevelse. Våra skickliga frisörer ser till att du får exakt den frisyr du önskar, från klassiskt elegans till trendiga page. Med snabb service och överkomliga priser kan du unna dig en ny look utan att tömma plånboken.

Hos Salong Coco är kundnöjdhet vår främsta prioritet. Våra frisörer är experter på sitt område, med en imponerande kunskap om hår och styling. Hamsa, en av våra mest erfarna frisörer, lyssnar noggrant på dina önskemål och skapar en frisyr som framhäver dina bästa drag. Boka din tid idag och upplev skillnaden som Salong Coco kan göra för ditt hår!

10.Crush

Crush
Hos Crush i Stockholm möts du av ett team av skickliga och omtänksamma frisörer som sätter dina önskemål i första rummet. Du välkomnas alltid med ett leende och ett personligt bemötande som får dig att känna dig som hemma.

Crushs frisörer är inte bara skickliga, de är också experter på att skapa en avslappnad och lyxig atmosfär. Här kan du luta dig tillbaka och låta deras kreativa händer förvandla ditt hår till ett vackert konstverk. Oavsett om du är ute efter en ny frisyr, en färgförändring eller bara en trimning, kommer Crush att se till att du lämnar salongen med ett leende på läpparna och ett hår du älskar.

11.Salong Bothén

Salong Bothén
Upptäck frisörkonstens mästare hos Salong Bothén. Anna och Jeanete, våra skickliga frisörer, välkomnar dig med ett varmt leende och lyssnar uppmärksamt på dina önskemål. De har en intuitiv känsla för detaljer och skapar frisyrer som framhäver dina naturliga drag och förstärker din personlighet. Upplev skillnaden med professionella råd och personlig service som lämnar dig strålande och självförtroendeboostad.

Efter en klippning hos Salong Bothén känner du dig inte bara snygg på huvudet – du ser det också på andras blickar. Vårt team brinner för att skapa frisyrer som lyfter dig och stärker din utstrålning. Boka tid redan idag och låt Anna och Jeanete förvandla ditt hår till en vacker accessoar som tar din stil till nya höjder. Välkommen till den ultimata frisörupplevelsen!

12.Klippstudion

Klippstudion

13.Trash

Trash

14.Louise H

Louise H

15.Hårstudion Öster

Hårstudion Öster

16.Art of Hair

Art of Hair

17.Brinks Salong - Frisör Örebro

Brinks Salong - Frisör Örebro

18.Salong Marku

Salong Marku

19.Salong Kaf

Salong Kaf

20.Ekerssalongen

Ekerssalongen

21.Salong Huvudsaken i Örebro AB

Salong Huvudsaken i Örebro AB

22.Pure

Pure

23.Ego

Ego

24.Lotus

Lotus

25.Salong Coquette

Salong Coquette
Postförslag