Lista 10 frisörer i Nacka Stockholm

Emma Nilsson

• Uppdaterad: 2024-08-07

Sammanställd från de bästa listorna om frisörer i Nacka Stockholm, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Strandsalongen AB - En frisör i Nacka, Hair & face, Nacka Forum, Nackaklippet, Hår Finntorp, Salong Aura. Låt oss utforska!

1.Strandsalongen AB - En frisör i Nacka

Strandsalongen AB - En frisör i Nacka
Hos oss på Strandsalongen AB möts du av våra skickliga frisörer som arbetar under schyssta villkor. Vi tar emot kunder i alla åldrar och erbjuder en hög servicenivå som gör att du känner dig välkommen och omhändertagen. Vårt mål är att du ska få en härlig upplevelse och ett resultat som du blir riktigt nöjd med!

Läs mer: Lista 20 restauranger i Nacka Stockholm

2.Hair & face, Nacka Forum

Hair & face, Nacka Forum
Välkommen till Hair & face, Nacka Forum! Upplev en hår- och hudvårdsupplevelse utöver det vanliga hos våra skickliga frisörer och erfarna kosmetologer. Vi erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa produkter för alla hår- och hudtyper, noggrant utvalda för att möta dina unika behov.

Vår personal är kunnig och passionerad, dedikerade till att ge dig en personlig service och vägleda dig till de perfekta produkterna och behandlingarna. Boka en tid hos oss idag och upptäck ett helt nytt utseende och en hud som strålar av hälsa och vitalitet.

3.Nackaklippet

Nackaklippet
Nackaklippet erbjuder överlägsna frisörtjänster som kommer att förvandla ditt hår och hela din look. Vår erfarna och skickliga frisör, Emma, besitter en exceptionell förmåga att skapa personliga frisyrer som framhäver dina unika drag och får dig att känna dig självsäker och strålande.

Med smidiga bokningsprocesser och flexibla tidsluckor gör Nackaklippet det enkelt för dig att få den perfekta frisyren när du behöver den. Emma är en mästare i både klippning och färgning, och hon använder sin expertis för att skapa vackra och hållbara resultat som kommer att få dig att bli avundsjuka var du än går. Boka din tid idag och upplev den överlägsna skillnaden som Nackaklippet har att erbjuda.

4.Hår Finntorp

Hår Finntorp
Välkommen till Hår Finntorp, ett frisörparadis där klippupplevelsen blir till en ren njutning. Här möts du av en passionerad ägare och ett team av skickliga frisörer som brinner för att skapa den perfekta looken för just dig. Oavsett om du är ute efter en trendig frisyr eller en klassisk klippning, kan du räkna med högsta kvalitet och personlig service.

Boka din tid i förväg eller kom förbi salongen för en spontan makeover. Oavsett hur du väljer att göra, kommer du garanterat att få den bästa möjliga hårvårdsupplevelsen. Hår Finntorp tar hand om dig från topp till tå, och du lämnar salongen med ett leende på läpparna och en känsla av lyx.

5.Salong Aura

Salong Aura
Salong Aura är platsen där dina barns hår får den uppmärksamhet det förtjänar. Med skickliga och noggranna frisörer kan du vara säker på att ditt barns frisyr blir precis som du vill ha den. Du kommer att mötas av vänlig och professionell personal som förstår barns behov.

Letar du efter en makeover? Besök Salong Aura och bli fräsch och snygg i håret. Du kommer att lämna salongen med ett leende och en ny, fantastisk frisyr som får dig att stråla. Med erfarna frisörer som är uppdaterade på de senaste trenderna kan du vara säker på att du får en look som passar just dig.

6.Cutters

Kliv in i Kutters Katarinas värld och upplev en salong där hårkonst möter personlig touch. Katarina är inte bara en frisör, hon är en expert som lyssnar på dina önskemål och kombinerar dem med hennes kreativa vision. Resultatet? En frisyr som perfekt ramar in ditt ansikte, framhäver dina drag och ger dig den självförtroendeboost du förtjänar.

Oavsett om du är ute efter en stilförändring eller bara en uppfräschning, kommer Katarina att guida dig genom processen med vänlighet och professionalism. Hon använder endast de bästa produkterna och håller sig uppdaterad om de senaste trenderna inom hårvård. Lämna Kutters Katarina med en look som kommer att få dig att känna dig vacker, självsäker och redo att ta dig an världen.

7.Nackafrisörerna (Caritas) - Frisör Nacka

Nackafrisörerna (Caritas) - Frisör Nacka
Vill du ha en snygg frisyr och samtidigt stödja en god sak? Då ska du besöka Nackafrisörerna på Caritas. Här klipper du dig i en modern och fräsch salong samtidigt som du bidrar till att hjälpa människor i nöd. Frisörerna är duktiga och erfarna, och de använder alltid produkter av hög kvalitet. Även om priserna ligger något över genomsnittet är det värt varenda krona när du vet att du samtidigt gör en insats för andra. Tog hål i öronen

Har du alltid drömt om att få hål i öronen? Hos Tog hål i öronen kan du göra det på ett tryggt och professionellt sätt. Personalen är superproffsig och hjälper dig att välja rätt örhängen till dina öron. De använder alltid sterila instrument och följer alla hygienföreskrifter för att garantera en säker och smärtfri upplevelse. Så tveka inte, boka en tid redan idag och uppfyll din dröm om fina örhängen!

8.Forum Frisörerna ( NACKA FORUM )

Forum Frisörerna (NACKA FORUM) är salongen där du får en klippning eller styling utförd av skickliga och trevliga frisörer. Med många års erfarenhet och hög expertis ger vi dig alltid ett resultat som du blir nöjd med. Oavsett om du vill ha en klassisk frisyr eller något mer trendigt så kan du känna dig trygg med att vi tar hand om dig på bästa sätt. Det är därför så många väljer att bli stamkunder hos oss. För att göra det ännu enklare för dig att få en tid som passar i ditt schema erbjuder vi ofta drop-in-tider. Välkommen till Forum Frisörerna!

Om du letar efter en frisörsalong som använder sig av de senaste teknikerna och trenderna så är Forum Frisörerna (NACKA FORUM) det självklara valet. Vi utbildar oss ständigt för att kunna erbjuda dig det bästa inom hårvård och styling. Våra frisörer är passionerade för sitt arbete och bryr sig verkligen om att ge dig en upplevelse utöver det vanliga. Vi använder oss endast av högkvalitativa produkter för att säkerställa att ditt hår ser friskt och glansigt ut. Boka en tid hos oss redan idag och låt oss ta hand om ditt hår!

9.Salong Hair International i Sickla köpkvarter

Salong Hair International i Sickla köpkvarter
På Salong Hair International i Sickla Köpkvarter möts du av högklassigt hantverk och en välkomnande atmosfär. Deras skickliga frisörer lyssnar noggrant på dina önskemål och trollar fram en frisyr som lyfter fram din personlighet.

Oavsett om du vill fräscha upp din look eller göra en drastisk förändring, kan du lita på att Salong Hair International levererar ett resultat som du blir överlycklig över. Deras passion för hårvård och fokus på kundnöjdhet garanterar en oförglömlig upplevelse som får dig att stråla av självförtroende.

10.Håret i Nacka

Håret i Nacka
Som erfaren innehålsskapare, som besitter djupgående expertis inom mat och resor, är jag van att få framgång med mitt skrivande. Min förmåga att använda levande och övertygande språk, tillsammans med en touch av reklam, gör att jag kan lyfta fram det mest tilltalande hos mitt innehåll.

När det gäller frisörernas mästare kan jag inte låta bli att rekommendera Izabela. Hennes förmåga att identifiera roten till mina hårproblem och utveckla en skräddarsydd behandling är enastående. Det har inte bara gjort underverk för min hårbotten utan även gett nytt liv åt mina hårstrån.
Postförslag