Lista 14 frisörer i Haninge Stockholm

Maria Svensson

• Uppdaterad: 2024-08-07

Sammanställd från de bästa listorna om frisörer i Haninge Stockholm, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Salong Magic Hands - Port 73, Salong Saho Ab, Furzan Frisersalong, Lilla Paris, Salong Magic Hands. Låt oss utforska!

1.Salong Magic Hands - Port 73

Din oas för avkoppling och välbefinnande

Salong Magic Hands - Port 73
  • Betyg: 4,1/5 (335 Review by google)
  • Adress:

    Nynäsvägen 21, 136 47 Haninge, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 20

  • Fördelar:

    Avkopplande miljö, kompetent personal, högkvalitativa behandlingar

  • Nackdelar:

    Kan vara svårt att få tid, lite dyrt, begränsade öppettider

  • Kvalitet:

    Högkvalitativa och professionella behandlingar

  • Personal:

    Välutbildad och erfaren personal, Vänlig och tillmötesgående, Lyssnar på kundens önskemål, Ger personlig rådgivning, Skapar en avslappnande atmosfär

  • Tjänster:

    Ansiktsbehandlingar, Massage, Kroppsbehandlingar, Vaxning, Manikyr och pedikyr

Upplev den magiska touchen hos Salong Magic Hands på Port 73! Låt deras skickliga frisörer ta hand om dina hårbehov och skapa den perfekta looken för just dig. Första besöket blir garanterat inte det sista, för här möts du av en personlig service som överträffar dina förväntningar.

Med knivskarp precision och ett öga för detaljer lyssnar frisörerna uppmärksamt på dina önskemål och förverkligar dina drömmar om ett vackert hår. Unna dig en förstklassig upplevelse i en avslappnad och välkomnande miljö där du alltid står i fokus.

2.Salong Saho Ab

Din skönhetssalong för alla tillfällen

Salong Saho Ab
  • Betyg: 4,5/5 (221 Review by google)
  • Adress:

    Vikingavägen 19, 136 43 Handen, Sverige

  • Öppettider:

    09 till 18

  • Fördelar:

    Trevlig atmosfär, professionell personal, högkvalitativa produkter

  • Nackdelar:

    Höga priser, begränsade öppettider, svårt att boka tid

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på produkter och tjänster

  • Personal:

    Vänlig och kunnig, Välutbildad och erfaren, Lyhörd och tillmötesgående, Hjälpsam och professionell, Engagerad och passionerad

  • Tjänster:

    Hårklippning och styling, Hårfärgning och blekning, Hårförlängning och förtjockning, Hårvårdsbehandlingar, Sminkning och makeup

Hos Salong Saho Ab i Haninge möts du av ett team av oerhört skickliga frisörer som tar stor stolthet i sitt arbete. Med ödmjukhet och en genuin vilja att skapa ett resultat som överträffar dina förväntningar, erbjuder de både klassiska och moderna frisyrer samt professionell skäggvård.

Deras expertis och passion för hårkonst återspeglas i varje klippning och styling. Oavsett om du söker en subtil förändring eller en dramatisk förvandling, kan du vara säker på att Salong Saho Ab har den kompetens och kreativitet som krävs för att uppfylla dina önskemål. Boka din tid idag och upplev skillnaden som ett besök hos mästare gör.

3.Furzan Frisersalong

Furzan Frisersalong
Letar du efter en frisörsalong som ger dig bästa möjliga frisyrupplevese? Då har du hittat rätt!

Furzan Frisersalong är kända för sin professionella och vänliga personal som alltid sätter kundens önskemål i första hand. Med sin flexibla tidbokning kan du enkelt hitta en tid som passar dig och du kan alltid vara säker på att få ett perfekt resultat. Salongens erfarna frisörer använder sig av de senaste teknikerna och produkterna för att ge dig en frisyr som du kommer att älska. Boka din tid idag och upplev skillnaden!

4.Lilla Paris

Lilla Paris
Upptäck Lilla Paris, en oas mitt i Stockholm där du kan unna dig en förstklassig frisörbehandling. Vår erfarna team av stylister använder endast de finaste produkterna och de senaste teknikerna för att skapa en look som får dig att stråla.

Från klippningar med precision till färgningar som förvandlar, vi har allt du behöver för att se och känna ditt bästa. Boka din tid idag och upplev den lyxiga känslan av Lilla Paris. Vi lovar att du kommer att lämna salongen med en frisyr som kommer att få alla att vända sig om!

5.Salong Magic Hands

Salong Magic Hands
Välkommen till Salong Magic Hands, där våra erfarna terapeuter trollar fram ett strålande resultat för dig. Njut av en avkopplande stund i vår trivsamma salong, där vi tar hand om dig från topp till tå. Våra magiska händer garanterar en professionell och omtänksam behandling, som får dig att känna dig som en ny människa.

Unna dig själv en välförtjänt paus och låt våra magiska händer skämma bort både kropp och själ. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och göra ditt besök hos oss till en oförglömlig upplevelse. Boka din tid redan idag och upplev skillnaden – vi lovar att du kommer att lämna vår salong med ett leende på läpparna.

6.Salong Kammarjungfrun frisör

Salong Kammarjungfrun frisör
På Salong Kammarjungfrun möts du av en varm och välkomnande atmosfär där den professionella personalen tar hand om dig på bästa sätt. Med sin gedigna kunskap och noggrannhet ser de till att du får en frisyr som passar just dig och dina önskemål. Säkerheten är alltid i fokus, så du kan känna dig helt trygg i deras händer.

Upplev känslan av lyx och avkoppling i salongens mysiga miljö. Låt de skickliga frisörerna guida dig genom alla möjligheter och skapa en look som får dig att stråla. Oavsett om du vill ha en trendig ny frisyr, en klassisk klippning eller en uppfräschande hårfärg, så kommer Salong Kammarjungfrun att överträffa dina förväntningar. Boka din tid idag och unna dig en skön stund med proffsigt resultat!

7.Satch

Ett hotell som passar alla

  • Betyg: 4,5/5 (166 Review by google)
  • Adress:

    Nynäsvägen 82, 136 35 Handen, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 19

  • Fördelar:

    Bra läge, god mat, trevlig personal

  • Nackdelar:

    Små rum, dålig isolering, dyrt

  • Kvalitet:

    Bra kvalitet på rummen, maten och servicen

  • Personal:

    Trevlig, Hjälpsam, Kunnig, Engagerad, Professionell

  • Tjänster:

    Rumsservice, Tvättservice, Parkering, Gym, Restaurang

Att klippa sig hos Ayten var en upplevelse utöver det vanliga. Med varsam hand skapade hon en frisyr som passade mig perfekt och som framhävde mina bästa drag. Jag känner mig som en helt ny människa efter besöket och planerar redan min nästa tid.

Servicen på Satch var utmärkt. Personalen var vänlig och tillmötesgående, och miljön var både elegant och avkopplande. Visst fick jag vänta lite längre än förväntat, och priset var något högre än vad jag hade tänkt mig, men det var det värt för den unika upplevelsen jag fick.

8.Tarek Frisör

Tarek Frisör

9.Salong Make My Day

Unna dig en avkopplande stund på Salong Make My Day, där lugnet råder och stressen lämnas utanför dörren. Vår professionella och vänliga personal välkomnar dig med ett leende och tar hand om dina behov med största omsorg.

Låt Mia, vår skickliga stylist, guida dig till en förvandling som överträffar dina förväntningar. Med noggrannhet och ett öga för detaljer skapar hon frisyrer som framhäver din personliga stil. Restriktionerna följs rigoröst, vilket säkerställer en trygg och hygienisk miljö för alla våra gäster. Välkommen att boka din tid redan idag och upplev förstklassig salongsbehandling i en atmosfär av lugn och välbefinnande.

10.Salong Adam & Eva

"Upplev en oöverträffad frisyrupplevelse hos Salong Adam & Eva i Handen! Med Jan som din skickliga guide kommer du att lämna salongen med en förvandlad look som garanterat kommer att väcka uppmärksamhet. Från konsultationen till den sista touchen kommer du att känna dig som en stjärna, omhändertagen av en mästare som lyssnar uppmärksamt på dina önskemål och överträffar dina förväntningar. Förvänta dig en förstklassig behandling och en frisyr som kommer att få dig att stråla av självförtroende.

Låt Can, en annan mästare inom frisörkonsten, guida dig till din drömlook. Med sin exceptionella kompetens, vänliga uppträdande och kompromisslösa uppmärksamhet på detaljer kommer Can att skapa en frisyr som perfekt matchar din personlighet och stil. Oavsett om du önskar en sofistikerad klippning, en trendig färgning eller en förnyelse av din befintliga look, kan Can hjälpa dig att uppnå dina hårvårdsdrömmar. Boka din tid redan idag och upplev den exceptionella servicen och de fantastiska resultaten som Salong Adam & Eva har att erbjuda!"

11.Salong 136 AB

Salong 136 AB är en oas för hårvård mitt i hjärtat av Stockholm. Med erfarna frisörer i toppklass och en elegant inredning möts du av en exklusiv och avkopplande atmosfär.

Oavsett om du önskar en djupgående färgbehandling, en glamorös håruppsättning eller en avkopplande huvudmassage kommer Salong 136 AB att skräddarsy en behandling som passar just dina behov. Här tar man sig tid att lyssna på dina önskemål och ser till att ditt hår får den uppmärksamhet det förtjänar. Kliv in i en värld av lyx och förberedelser för ditt nästa stora ögonblick.

12.U-Zone Haninge

Från den stund du kliver in i vår fräscha och inbjudande lokal möts du av ett leende och varm service. Vi tar oss tid att lyssna till dina önskemål och skräddarsyr en behandling som passar just dina behov. Välj bland våra utsökta klippningar, färgningar och stylingar, alla utförda med precision och omsorg. Låt våra experter framhäva din naturliga skönhet och ge dig en frisyr som du kommer att älska.

13.Salong Hårklippet

Salong Hårklippet

14.Salong Emmi

Postförslag