Lista 25 frisörer i Varberg Hallands

Hanna Larsson

• Uppdaterad: 2024-08-13

Sammanställd från de bästa listorna om frisörer i Varberg Hallands, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Två Klippare i Varberg AB, Dennis Frisör, Blank Varberg, Salong Prima, Annikas Hårateljé i Varberg AB. Låt oss utforska!

1.Två Klippare i Varberg AB

Två Klippare i Varberg AB
Hos Två Klippare i Varberg får du en klippning som sitter prick klockan. Vår erfarna personal är riktiga saxmästare och ser till att du går därifrån med ett leende på läpparna. Vår prisbild är konkurrenskraftig och du bokar enkelt din tid online. Vi vet att du har ett späckat schema, så därför erbjuder vi expressklippning för dig som har det lite extra bråttom.

På Två Klippare är du inte bara kund, du är en gäst. Vi välkomnar dig med ett brett leende och bjuder på kaffe, te eller något annat gott att dricka medan du väntar. Salongen är hemtrevligt inredd och erbjuder en avslappnande atmosfär där du kan luta dig tillbaka och njuta av stunden. Varmt välkommen till Två Klippare - din klippare i Varberg!

2.Dennis Frisör

Dennis Frisör
Dennis Frisör är en mästare på sitt yrke. Med skickliga händer och ett öga för detaljer skapar han fantastiska frisyrer som passar perfekt till varje individs stil och utseende. Åse, som jag själv går hos, ger mig alltid värdefulla tips och råd om frisyrer som framhäver mina bästa sidor.

Personalen på Dennis Frisör är inte bara skickliga, de är också otroligt trevliga och engagerad. Från det ögonblick du kliver in i salongen känner du dig välkommen och omhändertagen. De tar sig tid att lyssna på dina önskemål och ger dig råd som hjälper dig att uppnå din drömfrisyr. Som stamkund i många år kan jag varmt rekommendera Dennis Frisör till alla som söker en professionell och personlig frisörupplevelse.

Läs mer: Lista 14 kaféerna i Varberg Hallands

3.Blank Varberg

Blank Varberg
Blank Varberg är en frisörsalong som erbjuder högkvalitativa hårvårdstjänster. Våra frisörer är erfarna och kunniga, och de ger dig gärna råd om frisyrer som passar din ansiktsform och personlighet. Vi använder endast de bästa produkterna för att säkerställa att ditt hår ser friskt och glänsande ut.

Hos Blank Varberg får du inte bara en fantastisk frisyr, utan också en trevlig upplevelse. Vi erbjuder dig en kopp kaffe eller te medan du väntar, och du kan koppla av i vår bekväma lounge. Vi vill att du ska känna dig välkommen och avslappnad på vår salong. Boka din tid idag och upplev skillnaden som Blank Varberg kan göra för ditt hår.

4.Salong Prima

Salong Prima
Salong Prima är en oas för alla som längtar efter ett strålande hår. Med skickliga frisörer som behärskar konsten att hantera även de mest utmanande hårtyper, garanterar Salong Prima en förstklassig hårvårdsupplevelse. Från torrt och lockigt hår till frissigt och svårstylat, kan de mirakelgörande frisörerna på Salong Prima förvandla ditt hår till en glänsande och vacker krona.

I den mysiga och avslappnande miljön på Salong Prima, kan du njuta av en kopp utsökt kaffe medan skickliga händer omsorgsfullt tar hand om ditt hår. Oavsett om du söker en ny fräsch frisyr, en återfuktande behandling eller en elegant uppsättning, kommer de erfarna frisörerna på Salong Prima att överträffa dina förväntningar och ge dig ett strålande hår som du kan känna dig stolt över.

Läs mer: Lista 32 restauranger i Varberg Hallands

5.Annikas Hårateljé i Varberg AB

Annikas Hårateljé i Varberg AB
Annikas Hårateljé i Varberg är mer än bara en frisörsalong – det är en oas där hårmagi sker. Med över 30 års erfarenhet har Annika ett fingertoppskänsla för vad som passar just dig. Oavsett om du vill ha en drastisk förändring eller bara en enkel uppfräschning, kan du vara säker på att du lämnar salongen med ett hår som du älskar.

Men det är inte bara Annikas exceptionella frisörskicklighet som gör Hårateljén så speciell. Det är också den omsorg och omtanke som genomsyrar hela upplevelsen. Annika tar sig tid att lyssna på dina önskemål och skapar en stil som passar din personlighet och livsstil. Besök Annikas Hårateljé i Varberg och upptäck skillnaden som erfarenhet och passion kan göra. Låt Annika förvandla ditt hår till något extraordinärt!

6.Miresands Skönhetssalong

Miresands Skönhetssalong
Upplev förstklassig skönhetsvård i Miresands Skönhetssalongs mysiga och inbjudande miljö. Vår erfarna och prisbelönta skönhetsexpert Jessica är en sann mästare på att framhäva din naturliga skönhet. Med ett skarpt öga för detaljer, ett varmt leende och en passion för att förvandla ditt utseende, säkerställer hon att du lämnar salongen och känner dig förtrollande.

Läs mer: Lista 16 frisörer i Hallands

7.Salong Rai

Salong Rai
Välkommen till Salong Rai, din oas för skönhet och välbefinnande! Vi erbjuder en rad tjänster för att få dig att se och känna dig som ditt bästa jag. Våra skickliga stylister är experter på att skapa vackra frisyrer som framhäver dina naturliga drag och passar din personlighet. Vi använder endast högkvalitativa produkter för att garantera ett hållbart och glänsande resultat.

På Salong Rai tror vi på att skönhet ska vara tillgänglig för alla. Därför erbjuder vi konkurrenskraftiga priser och ett bekvämt läge nära hemmet. Boka din tid online eller kom förbi salongen så hjälper vi dig att hitta den perfekta frisyren för dig.

8.Hair & Nu

Hair & Nu
Håret i stan är en dold skatt bland Göteborgs salonger. Här möts du av en mysig och varm atmosfär, trevlig personal som tar emot dig med ett leende och riktigt skickliga frisörer som trollar fram frisyrer som får dig att stråla. Jag klippte mig hos Linn som var otroligt duktig och tog sig verkligen tid att lyssna på mina önskemål. Med sin professionella kunskap och ett öga för detaljer gav hon mig den perfekta klippningen. Nu känner jag mig som en ny människa och kan stolt visa upp min snygga frisyr. Tack Håret i stan och Linn för en fantastisk upplevelse!

Utöver den fantastiska servicen och kompetensen bjuder Håret i stan även på en ljuvlig meny med hemgjorda bakverk och goda drycker. Njut av en kopp kaffe och en smarrig bulle medan du väntar på din behandling, eller ta med dig godsakerna hem för att avnjuta i lugn och ro. Med sin centrala läge är Håret i stan lätt att nå oavsett var du befinner dig i stan. Boka en tid redan idag och unna dig en stund av avkoppling och förnyelse. Det är du värd!

9.Klipptime

Klipptime
Frisören Agnes på Klipptime är en mästare på att klippa kort hår. Hennes saxar förvandlar ditt hår till ett konstverk, och du lämnar salongen med en frisyr som får dig att känna dig vacker och självsäker.

Om du, som jag, har tjockt hår, vet du att det kan ta tid att slinga det. Men när du bokar tid hos Klipptime kan du vara säker på att Agnes tar sig den tid som behövs för att ge dig exakt den look du vill ha. Jag bad om ljusare slingor för att fräscha upp mitt hår, och Agnes levererade. Resultatet blev strålande slingor som fick mitt hår att glänsa och se ut som nytt.

10.Hårporten - Galleri AB

Hårporten - Galleri AB
Välkommen till Hårporten - Galleri AB, där Lars och hans erfarna team tar hand om dig på bästa sätt. Oavsett om du söker en klassisk skäggtrimning eller en modern frisyr, kommer du att få en personlig service som lämnar dig nöjd och med ett leende på läpparna.

Vårt team av skickliga frisörer och barberare använder de senaste teknikerna och produkterna för att skapa en look som passar just dig. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, från klippning och färgning till styling och barbering. Oavsett om du vill ha en subtil förändring eller en drastisk makeover, är vi här för att hjälpa dig att uppnå dina hår- och skäggdrömmar.

11.Salong Huvudsaken

Salong Huvudsaken
I hjärtat av [stadens namn] finner du Salong Huvudsaken, en oas för skönhet, välbefinnande och omvårdnad. Med ett team av erfarna och passionerade stylister välkomnas du till en värld där dina hår- och stylingdrömmar blir verklighet.

På Salong Huvudsaken möts du av ett glatt och välkomnande team som verkligen bryr sig om dina önskemål och behov. Deras fingertoppskänsla och kreativa vision garanterar att du lämnar salongen med ett resultat som överträffar dina förväntningar, vare sig du önskar en ny frisyr, styling eller en avslappnande behandling. Boka din tid idag och upplev själv varför Salong Huvudsaken är den ultimata destinationen för hårvård och skönhetsbehandlingar.

12.Kammen Frisör & Butik i Varberg AB

Kammen Frisör & Butik i Varberg AB

13.Salong Agaton Sax

Salong Agaton Sax

14.Elite

Elite

15.Salong Victoria

Salong Victoria

16.Hårfixarna Frisör Salong i Varberg

Hårfixarna Frisör Salong i Varberg

17.Young Hair

Young Hair

18.Ee Salong

19.FAB - Frisör i Varberg

FAB - Frisör i Varberg

20.Frisyr Hörnan i Varberg AB

Frisyr Hörnan i Varberg AB

21.Andis frisörsalong

Andis frisörsalong

22.På Håret i Varberg

På Håret i Varberg

23.Salong Sax & Fön i Varberg AB

Salong Sax & Fön i Varberg AB

24.Gossip

Gossip

25.Varberg Barbershop

Varberg Barbershop
Postförslag