Lista 19 frisörer i Upplands Väsby Stockholm

Maria Svensson

• Uppdaterad: 2024-08-20

Sammanställd från de bästa listorna om frisörer i Upplands Väsby Stockholm, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Salong Hair Beauty, Väsbyfrisören, Klippoteket Upplands Väsby, Salong Moments by m, Barber Skönhetssalong. Låt oss utforska!

1.Salong Hair Beauty

Din skönhetssalong i Upplands Väsby

Salong Hair Beauty
  • Betyg: 4,8/5 (198 Review by google)
  • Adress:

    Hammarbyvägen 16, 194 36 Upplands Väsby, Sverige

  • Öppettider:

    09 till 18

  • Fördelar:

    Trevlig personal, bra service och hög kvalitet på behandlingarna.

  • Nackdelar:

    Kan vara svårt att få tid, lite dyrt och lokalen är inte så stor.

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på behandlingarna

  • Personal:

    * Trevlig och hjälpsam * Kunnig och erfaren * Professionell och serviceinriktad * Lyhörd för kundens önskemål * Ger bra råd och tips

  • Tjänster:

    * Klippning * Färgning * Permanent * Styling * Hårvårdsprodukter

Upplev lyx och professionalism på Salong Hair Beauty, Stockholms bästa frisör. Med över 15 års erfarenhet erbjuder vi en exceptionell upplevelse för de mest kräsna kunderna. Njut av ett varmt välkomnande, personlig konsultation och enastående resultat som överstiger dina förväntningar. Våra skickliga frisörer har en passion för att skapa vackert och friskt hår, med användning av de senaste teknikerna och exklusiva produkter.

På Väsbys bästa frisör hittar du en välkomnande atmosfär och engagerad personal som sätter kunden i fokus. Oavsett om du söker en ny frisyr, styling eller hårförlängning, kan du lita på oss för expertråd och exceptionell service till överkomliga priser. Boka din tid idag och upplev skillnaden!

2.Väsbyfrisören

Väsbyfrisören
Besök Väsbyfrisören för en uppfriskande hårtransformation! Njut av mästerliga klippningar, utformade för att framhäva dina drag och boosta din självkänsla. Våra erfarna frisörer trollar fram moderna frisyrer med precision och noggrannhet, lämnar dig med en känsla av förfining och stil.

Med högklassiga produkter och en passion för kreativitet, förvandlar Väsbyfrisören din hårvision till verklighet. Upplev personlig service i en avkopplande miljö där ditt välbefinnande står i fokus. För den ultimata hårvårdsupplevelsen, välj Väsbyfrisören och unna dig en förvandling som kommer vända huvuden.

Läs mer: Lista 19 restauranger i Upplands Väsby Stockholm

3.Klippoteket Upplands Väsby

Experter på hårvård och skönhet

Klippoteket Upplands Väsby
  • Betyg: 4,3/5 (160 Review by google)
  • Adress:

    Dragonvägen 86, 194 70 Upplands Väsby, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 19

  • Fördelar:

    Stort utbud av hårvårdsprodukter, kunnig personal, centralt läge

  • Nackdelar:

    Kan vara trångt under rusningstid, något dyrt, begränsade öppettider

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på produkter och tjänster

  • Personal:

    Kunskap om hårvård, Hjälpsam och vänlig, Bra med att ge råd, Erbjuder personlig service, Engagerad i kundnöjdhet

  • Tjänster:

    Konsultationer om hårvård, Klippningar, Färgningar, Styling, Hårvårdsprodukter

Klippoteket Upplands Väsby är en oas för alla som söker efter en professionell och personlig hårvårdsupplevelse. Vårt team av passionerade frisörer, med Hani i spetsen, besitter en sällsynt kombination av skicklighet och omtanke. Med varsamma händer och expertis inom alla hårtyper och stilar skapar vi den perfekta looken för just dig. Från klassiska frisyrer till djärva moderniteter – vi förvandlar ditt hår till ett mästerverk.

Luta dig tillbaka och njut i vår mysiga och inbjudande salong. Våra frisörer lyssnar uppmärksamt på dina önskemål och använder endast högkvalitativa produkter för att skämma bort ditt hår och ge det den glans och vitalitet det förtjänar. Unna dig själv en avkopplande stund och låt oss ta hand om ditt utseende medan du njuter av den personliga servicen som gör Klippoteket Upplands Väsby till ditt självklara val för hårvård. Boka din tid idag och låt oss skapa den look du alltid har drömt om.

4.Salong Moments by m

Salong Moments by m
Besök vår salong och upplev en stund av avslappning och förnyelse. Våra professionella och vänliga frisörer står redo att hjälpa dig skapa den perfekta looken som passar just dig. Med år av erfarenhet och en passion för sitt yrke, är de alltid tillmötesgående och ger dig den personliga uppmärksamhet du förtjänar.

Unna dig en stund av egentid i vår trivsamma atmosfär, där du kan koppla av och njuta av en kopp kaffe eller te medan våra frisörer tar hand om ditt hår. Vi använder endast högkvalitativa produkter för att ge dig ett resultat som överträffar dina förväntningar. Boka din tid idag och upptäck varför våra kunder älskar Salong Moments by m!

5.Barber Skönhetssalong

Barber Skönhetssalong
Besök Barber Skönhetssalong för en upplevelse utöver det vanliga. Våra skickliga frisörer och barberare har en passion för att skapa den perfekta looken för varje kund. Låt oss ta hand om din hår- och skäggvård medan du kopplar av i vår välkomnande miljö.

Vi använder endast förstklassiga produkter och tekniker för att säkerställa att du får en perfekt klippning eller rakning. Våra barberare rakar skickligt med kniv för en extra lyxig upplevelse. Oavsett om du vill ha en ny look eller bara fräscha upp din stil, kommer Barber Skönhetssalong att överträffa dina förväntningar. Boka din tid idag och upplev den ultimata skönhetsupplevelsen.

6.Stationsklippet

Stationsklippet
Hos Stationsklippet får du en högkvalitativ frisyrupplevelse till ett oslagbart pris. Vår erfarna och kunniga personal ser till att du får exakt den frisyr du drömmer om. Vi använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att garantera ett långvarigt och glänsande resultat.

Boka din tid hos Stationsklippet idag och upplev skillnaden. Vi erbjuder snabba tjänster och oslagbara priser, så att du kan få en fantastisk frisyr utan att spräcka budgeten. Vår trevliga personal välkomnar dig med ett leende och ser till att du känner dig bekväm och avslappnad under hela besöket. Unna dig själv en lyxig frisörupplevelse till ett pris som passar alla!

7.Väsby Sax & Klipp

Väsby Sax & Klipp
Upptäck Väsby Sax & Klipp för en hårklippningsupplevelse som överträffar förväntningarna! Våra skickliga frisörer trollar fram perfekta frisyrer med precision och skicklighet. Njut av en välkomnande atmosfär där varje kund behandlas som kunglighet. Våra priser är lika imponerande som våra klippningar, vilket gör att du får en förstklassig upplevelse utan att tömma plånboken.

Unna dig själv en förvandling med Väsby Sax & Klipp idag. Boka en tid på nätet eller sväng förbi salongen för ett personligt samråd. Vårt team av experter kommer att guida dig genom våra olika klippalternativ och hitta den perfekta frisyren för att framhäva dina unika drag. Vi garanterar att du kommer att lämna salongen med ett leende på läpparna och ett självförtroende som lyser igenom. Upplev skillnaden med Väsby Sax & Klipp, din destination för oemotståndlig hårprakt!

8.Glädjens Salong

Glädjens Salong
I hjärtat av Väsbys mysiga centrum finner du Glädjens Salong, en oas av skönhet och välmående. Vårt team av skickliga frisörer står redo att förverkliga dina hårvårdsdrömmar, oavsett om du vill ha en klassisk klippning, en trendig färgning eller en avslappnande hårbehandling. Vi använder endast produkter av högsta kvalitet för att säkerställa ett långvarigt och glänsande resultat.

Vår salong är en plats där du kan koppla av och låta våra experter ta hand om dig. Njut av en kopp kaffe eller te medan vi konsulterar dig och diskuterar dina önskemål. Vi tar oss alltid tid att lyssna på dig och säkerställa att vi förstår exakt vad du vill ha. Resultatet blir en hårstyling som framhäver din personliga stil och ger dig självförtroende att ta dig an dagen med elegans och grace.

9.Bredden Hårvård

Bredden Hårvård
Upplev en oöverträffad hårvårdsresa hos Bredden Hårvård, där skickliga frisörkonstnärer som Mikaela trollar fram mirakel. Låt deras kreativa händer ge nytt liv åt ditt hår, från strålande färg till perfekta frisyrer.

Vid min återkomst från en sex veckor lång resa stod jag i akut behov av förnyelse. George och Felicity (rätta namn?) tog emot mig med öppna armar och hittade en tid som passade perfekt. Trots att engelskan inte var mitt modersmål kunde jag uttrycka mina önskemål tydligt, och de förverkligade dem med briljans. Resultatet blev enastående – ett hår som strålade av vitalitet och stil! Lita på Bredden Hårvård för en exceptionell hårvårdsresa som kommer att lämna dig hänförd.

10.Salong Guldkammen Frisör i Upplands Väsby

Salong Guldkammen Frisör i Upplands Väsby
Salon Guldkammens frisörer i Upplands Väsby erbjuder förstklassig behandling, bemötande och resultat. Inte nog med att du får en professionell hårbehandling, du blir dessutom serverad en nygräddad semla och utsökt kaffe i den mysiga salongen.

Med gott om parkeringsplatser och en personals förstklassiga klippteknik kan du känna dig trygg med att lämna salongen med ett strålande resultat. Boka din tid idag och unna dig en välförtjänt uppfräschning hos Salon Guldkammen Frisör - en upplevelse som kommer att få dig att stråla av lycka!

11.Saras Hår & Skönhet

Saras Hår & Skönhet
Sara, med sina exceptionella händer, trollbinder ditt hår till en mästerlig skapelse. Hennes sax dansar elegant, varsamt formade av en konstnärs öga, och skapar frisyrer som är lika unika som du själv.

Bortom sin förstklassiga skicklighet utstrålar Sara en sällsynt värme och omtanke. Varje besök hos henne är en oas av lugn och avkoppling, där du kan förlora dig i hennes professionella omsorger. Låt Sara guida dig på en skönhetsresa som inte bara förnyar ditt utseende utan även ger näring åt din själ.

12.Vagi salong

Vagi salong

13.Frisören Korpkulla

Frisören Korpkulla

14.Kevins barbershop

15.Salong Royal i Upplands väsby.

16.Hårstylisterna Cronhag AB

Hårstylisterna Cronhag AB

17.Tina Beauty

Tina Beauty

18.Nikita Hair Väsby Centrum

Nikita Hair Väsby Centrum

19.Hårstugan grimstaby

Hårstugan grimstaby
Postförslag