Lista 13 massage i Upplands Väsby Stockholm

Johan Bergqvist

• Uppdaterad: 2024-08-21

Sammanställd från de bästa listorna om massage i Upplands Väsby Stockholm, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Aktiv Rehab Stockholm AB, PW THAI MASSAGE, ZANYA thaimassage, Botan thaimassage, Tongdee Thaimassage. Låt oss utforska!

1.Aktiv Rehab Stockholm AB

Aktiv Rehab Stockholm AB
Aktiv Rehab Stockholm AB erbjuder förstklassiga naprapattjänster med Anton och Tor som skickliga praktiker. Jag har personligen upplevt deras expertis och kan varmt rekommendera dem båda. Deras behandlingar är resultatorienterade och har hjälpt mig att förbättra min rörlighet och allmänt välbefinnande.

Som erfarna naprapater har Anton och Tor en djup förståelse för kroppens mekanik och hur man behandlar olika smärttillstånd. De använder en holistisk strategi som kombinerar manuella justeringar, stretching och övningar för en långvarig lösning på dina problem. Genom att välja Aktiv Rehab Stockholm AB kan du lita på skräddarsydd behandling som ger dig tillbaka till en smärtfri och aktiv livsstil.

2.PW THAI MASSAGE

PW THAI MASSAGE
PW THAIMASSAGE är en oas av lugn och avkoppling mitt i stadens stress. Här kan du njuta av en traditionell thaimassage som utförs av erfarna och skickliga massörer. Oavsett om du söker lindring från smärta, spänningar eller bara vill unna dig en avkopplande stund, är PW THAIMASSAGE det perfekta valet.

Massagen utförs på en skön madrass på golvet och med hjälp av olja för att mjuka upp musklerna. Massagen är kraftfull och djupgående och hjälper till att lösa upp spänningar och förbättra blodcirkulationen. Efter massagen kommer du att känna dig avslappnad, smärtfri och fylld av ny energi. Boka din tid redan idag och upplev skillnaden som PW THAIMASSAGE kan göra för din kropp och själ.

Läs mer: Lista 19 restauranger i Upplands Väsby Stockholm

3.ZANYA thaimassage

ZANYA thaimassage
Upplev den ultimata avslappningen och förnyelsen på ZANYA thaimassage. Våra skickliga terapeuter använder traditionella thailändska massagetekniker för att lindra spänningar, förbättra cirkulationen och återställa din kropp till ett tillstånd av lugn och välbefinnande. Låt dig fängslas av våra lyxiga behandlingsrum och njut av en massage som djupt verkar för att återuppliva din kropp och själ. Boka din tid idag och upptäck en ny dimension av avkoppling och förnyelse.

Stimulera dina sinnen med en oöverträffad gastronomisk upplevelse på vår restaurang. Våra passionerade kockar skapar kulinariska mästerverk med en perfekt blandning av tradition och innovation. Från delikata förrätter till utsökta huvudrätter och dekadenta desserter, varje rätt är en konstfull skapelse som kommer att glädja både din gom och din själ. Unna dig en oförglömlig måltid i en elegant och inbjudande miljö som förhöjer din matupplevelse.

4.Botan thaimassage

Botan thaimassage
Upplev den ultimata avslappningen med Botan Thaimassage! Vår erfarna terapeuter utför kraftfulla och genomgående helkroppsmassager som garanterat löser upp spänningar och förnyar din kropp. Vår äkta thailändska massageteknik är en välgörande blandning av akupressur, stretchning och djupgående vävnadsarbete, allt utformat för att lindra smärta, främja blodcirkulationen och öka rörligheten.

Unna dig en välgörande fotmassage som fokuserar på att stimulera reflexpunkter under dina fötter. Eller välj en avslappnande rygg- och nackmassage som mjukar upp stela muskler och lindrar spänningshuvudvärk. Vår populära helkroppsmassage är den ultimata behandlingen, som avslutas med en uppfriskande gång på ryggen och stretchning. Oavsett vilken massage du väljer kan du förvänta dig en professionell och personlig upplevelse som lämnar dig avslappnad, återställd och föryngrad. Besök Botan Thaimassage idag och upptäck den sanna essensen av thailändsk massagekonst.

5.Tongdee Thaimassage

Tongdee Thaimassage
Upplev den ljuvliga känslan av avslappning och välbefinnande på Tongdee Thaimassage! Våra erfarna terapeuter använder traditionella thailändska massagetekniker för att ge dig en oförglömlig upplevelse. Från det ögonblick du stiger in genom dörren kommer du att välkomnas av vår vänliga personal som skapar en lugnande och inbjudande atmosfär.

Låt dig omslutas av värmen från våra massagebänkar och den uppvärvda oljan som lugnar stela muskler och lindrar stress. Varje massage anpassas efter dina individuella behov, så att du får den ultimata avslappningsupplevelsen. Oavsett om du söker en avslappnande massage eller en mer terapeutisk behandling, har vi något för alla. Besök Tongdee Thaimassage idag och unna dig en välförtjänt stund av lugn och förnyelse.

6.New Thaimassage

Ny Thaimassage Toppen erbjuder en fantastisk fot- och benmassage som är en fröjd för både kropp och själ. Massagen utförs av erfarna terapeuter med hårda händer, vilket effektivt lindrar spänningar och främjar avslappning. Hos Thaimassage Toppen är det alltid rent och fräscht, och stämningen är varm och välkomnande.

Trots att stället kan vara lite svårt att hitta rekommenderar vi starkt ett besök. Du hittar det genom att gå runt huset och leta efter skylten. För ett överkomligt pris får du en massageupplevelse som garanterat lämnar dig avslappnad och återställd. Unna dig en välförtjänt stund av avkoppling och återhämtning hos Thaimassage Toppen.

7.Aqua Day Spa

Aqua Day Spa
Unna dig en oas av avkoppling och förnyelse på Aqua Day Spa.

Låt våra skickliga terapeuter ta dig på en sensorisk resa genom våra exklusiva ansiktsbehandlingar. Varje behandling är skräddarsydd för att skämma bort din hud med näringsrika ingredienser och förstklassiga produkter. Njut av en välgörande beröring som återfuktar, lugnar och ger din hy en strålande lyster. Känn dig ompysslad och föryngrad när du avslutar din upplevelse med en känsla av välbefinnande och vitalitet.

8.Phakanluay Thaimassage

Phakanluay Thaimassage

9.Benya Thaimassage

Benya Thaimassage
Upplev en avslappnande oas mitt i citypulsen på Benya Thaimassage. Här erbjuds ett brett utbud av traditionella thaimassagebehandlingar som effektivt lindrar spända muskler och främjar allmänt välbefinnande. Den kunniga och vänliga personalen tar hand om dig med omsorg och anpassar behandlingen efter dina individuella behov.

Låt Benya Thaimassage bli din fristad för avkoppling och förnyelse. Unna dig en välförtjänt massage och känn hur stressen rinner av dig. Varje behandling är en investering i din hälsa och lycka, som ger dig ny energi och vitalitet. Boka din tid redan idag och upptäck den transformativa kraften i äkta thaimassage.

10.Siracha Thaimassage

Siracha Thaimassage
Upplev den ultimata avkopplingen med Siracha Thaimassage, där våra skickliga och erfarna terapeuter tar hand om dina ömma muskler och stressade sinne. Få en personligt anpassad massage som fokuserar på dina specifika behov, och lämna lokalen med en känsla av föryngring och välbefinnande.

Unna dig själv en lyxig spaupplevelse med Siracha Thaimassage. Njut av en avslappnande massage i en lugn och rofylld miljö, samtidigt som våra experter arbetar med att lindra spänningar, förbättra cirkulationen och främja avkoppling. Boka din massage idag och låt oss ta hand om ditt välbefinnande på ett sätt som du aldrig upplevt förut.

11.BodyGood

BodyGood
Vardagslyx när den är som bäst! Gå till Elin kontinuerligt och upplev hur mycket bättre du mår. Elins individanpassade behandlingar, expertis och trygga kundbemötande gör underverk för både kropp och själ. Vår erfarna massör Elin erbjuder professionella och avslappnande behandlingar i en lugn och harmonisk miljö. Varmt välkommen att boka en stund för dig själv och njut av ett välbefinnande utöver det vanliga!

Elin är en klippa som lyssnar på dina behov och skräddarsyr behandlingen efter just dig. Oavsett om du söker avkoppling, smärtlindring eller förbättrad rörlighet kommer du att känna dig omhändertagen och nöjd efter ditt besök. Med sin gedigna kunskap och sitt genuina engagemang guidar Elin dig till ett ökat välmående. Unna dig en stunds vardagslyx med Elin och upplev skillnaden det gör för hela dig!

12.Väsby Massage

Väsby Massage

13.Nok Thaimassage

Nok Thaimassage
Välkommen till Nok Thaimassage, en oas för avkoppling och välbefinnande! Våra erfarna terapeuter använder traditionella thailändska tekniker för att lindra spänningar, öka blodcirkulationen och främja djup avslappning. Fördjupa dig i en värld av lugn i våra rena och inbjudande behandlingsrum.

Njut av ett personligt bemötande från Nok och hennes team, som är dedikerade till att ge dig en oförglömlig upplevelse. Oavsett om du söker lindring från kroniska smärtor eller bara vill unna dig en avkopplande stund, så kommer Nok Thaimassage att överträffa dina förväntningar. Boka din avslappnande resa idag och låt dina sinnen och kropp få den omvårdnad de förtjänar!
Postförslag