Lista 10 massage i Katrineholm Södermanlands

Fredrik Karlsson

• Uppdaterad: 2024-09-04

Sammanställd från de bästa listorna om massage i Katrineholm Södermanlands, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som CML Massage & Wellness, SUNDROPS massage & friskvård, Futura Massage & Hudvård, Hälsans Tecken, Stjärnkliniken Katrineholm. Låt oss utforska!

1.CML Massage & Wellness

CML Massage & Wellness
Upplev en makalöst avkopplande massage hos CML Massage & Wellness. Boka redan nu och känn skillnaden!

Våra skickliga terapeuter erbjuder en djupvävnadsmassage som mirakulöst löser upp spänningar. Din huvudvärk skingras som en havsdimma och du lämnar behandlingen med en kropp som känns som ny. Varje muskel genomgås metodiskt, med en perfekt avvägd trycknivå som smälter bort alla spänningar utan att orsaka obehag. Unna dig en stund av ren avslappning och välbefinnande hos CML Massage & Wellness.

2.SUNDROPS massage & friskvård

SUNDROPS massage & friskvård
Upplev välbefinnandets ljuvliga nyanser hos SUNDROPS massage & friskvård! Vår erfarna massör besitter en unik förmåga att lindra spänningar, återställa balansen och låta din kropp återupptäcka sitt naturliga välmående. Genom att identifiera och åtgärda grundorsakerna till problem, hjälper vi dig att bryta negativa hållningsmönster och återfå rörelsefrihet.

Varje behandling anpassas efter dina individuella behov, med fokus på att lösgöra stela muskler, justera kotor och lindra värk. Våra kunder vittnar om en märkbar förbättring i såväl fysiskt som mentalt välbefinnande efter bara en session. Unna dig själv och din kropp det den förtjänar, och boka din tid hos SUNDROPS massage & friskvård idag. Låt oss guida dig mot ett liv utan smärta och begränsningar, där välbefinnande och rörelsefrihet råder!

3.Futura Massage & Hudvård

Futura Massage & Hudvård
Upplev välbefinnandets höjder med Futura Massage & Hudvård! Låt våra skickliga terapeuter ta hand om dig med professionella och resultatinriktade behandlingar. Från avslappnande och föryngrande massage till djuprengörande och uppstramande ansiktsbehandlingar har vi något för alla behov och önskemål.

Unna dig en stund av lyx och avslappning i vår hemtrevliga miljö. Vårt team av erfarna terapeuter garanterar ett varmt bemötande och skräddarsyr varje behandling för att maximera dina önskade resultat. Oavsett om du söker smärtlindring, stressreducering eller helt enkelt en chans att skämma bort dig själv, erbjuder Futura Massage & Hudvård den perfekta oasen för återhämtning och förnyelse.

4.Hälsans Tecken

Hälsans Tecken
Hälsans Tecken är en oas där du kan njuta av hälsosamma och smakrika måltider utan att kompromissa med smakupplevelsen. Med ett team av passionerade matnördar som drivs av att skapa kulinariska mästerverk i varje tugga, kan du lita på en oförglömlig matupplevelse.

Varje rätt är en symfoni av smaker, tillagad med kärlek och omsorg. Från fräscha sallader med krispiga grönsaker och saftiga frukter till utsökta varma rätter med proteinrika alternativ och säsongens skörd, erbjuder Hälsans Tecken något för alla smaker och dieter. Deras engagemang för kvalitet och service genomsyrar hela upplevelsen, vilket garanterar att du lämnar mätt, nöjd och redo att återvända gång på gång.

5.Stjärnkliniken Katrineholm

Stjärnkliniken Katrineholm
Stjärnkliniken Katrineholm tar emot dig med ett genuint vänligt bemötande. Redan vid dörren möts du av ett varmt leende från den professionella personalen. Josefin, en av klinikens stjärnor, har en särskild förmåga att få dig att känna dig trygg och välkommen.

Hög kompetens och mångårig erfarenhet genomsyrar varenda medarbetare på Stjärnkliniken. De brinner för att ge dig den bästa möjliga vården och tar sig alltid tid att lyssna på dina önskemål och behov. Med moderna metoder och den senaste utrustningen skapar de förutsättningar för att du ska må bättre och få ett vackrare leende.

6.Wild & Well Fitness & Massage

Upplev fördelarna med välgörande massage hos Wild & Well Fitness & Massage. Lindra ryggsmärtor och ta små steg mot en friskare rygg med professionell behandling i Katrineholm eller Sköldinge.

Med banbrytande andullationsmadrassbehandling riktar vi oss mot diskbråck och ryggskott. Njut av en otroligt skön behandling som ger betydligt bättre resultat än traditionell medicinering. Vår erfarna massageterapeut Linda skräddarsyr behandlingar efter dina behov och erbjuder flexibla lösningar för snabbare resultat. Välkommen till en smärtfriare vardag med Wild & Well Fitness & Massage!

7.Fotvårdskliniken och Massage fd Spa-hörnan

Fotvårdskliniken och Massage fd Spa-hörnan

8.Moas Massage & Hälsa

Moas Massage & Hälsa
Moas Massage & Hälsa är en oas för avkoppling och välbefinnande. Med sin expertis och mjuka händer guidar Moa dig genom en massageupplevelse som lämnar dig djupt avslappnad och förnyad. Upplev välgörande behandlingar såsom klassisk massage, djupgående bindvävsmassage och gravidmassage.

Varje behandling anpassas efter dina individuella behov, med fokus på att lösa muskelspänningar, förbättra blodcirkulationen och främja mentalt välmående. Unna dig en stund av avkoppling och förnyelse i Moas trygga händer, och känn hur stress och spänningar smälter bort. Boka din massage idag och upplev fördelarna med en professionell massage som sätter din hälsa och ditt välbefinnande i första hand.

9.Malins Massage

Malins Massage
Malins Massage är ditt val när du söker en professionell och erfaren massageterapeut. Med sin kunskap och passion för att ge avslappning och välbefinnande kommer Malin att skräddarsy en behandling som passar just dina behov. Från terapeutisk djupvävnadsmassage till avslappnande svensk massage, Malins händer har den magiska förmågan att lösa upp spänningar och smärta, samtidigt som de ger en känsla av lugn och ro. Boka din tid idag och upplev den förvandlande kraften hos Malins Massage.

Att ta hand om ditt välbefinnande är en investering i ett hälsosammare och lyckligare liv. Genom att regelbundet unna dig en massage hos Malin kan du minska stress, förbättra din sömnkvalitet och stärka ditt immunförsvar. Massagen hjälper också till att förbättra cirkulationen, lindra muskelvärk och öka rörligheten. Och dessutom kommer du att njuta av en avkopplande och föryngrande upplevelse som lämnar dig med en känsla av förnyad energi och vitalitet.

10.Saras Massage

Saras Massage
Postförslag