Lista 15 massage i Falkenberg Hallands

Emma Nilsson

• Uppdaterad: 2024-08-21

Sammanställd från de bästa listorna om massage i Falkenberg Hallands, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Falkenberg Strandbad, StrandHälsan AB, Thai Relax Falkenberg, Josefines Massageterapi, Mins Thaimassage. Låt oss utforska!

1.Falkenberg Strandbad

Falkenberg Strandbad
Upplev den ultimata tillflykten vid Falkenberg Strandbad, där en gudomlig brunch serveras med en hänförande utsikt. Börja din dag med en smakrik måltid som förgyller både gom och själ.

För affärsresenärer erbjuder Strandbaden en förstklassig upplevelse. Njut av en utsökt lunch som serveras med förstklassig service innan ni drar er tillbaka till våra eleganta konferensrum för produktiva möten. Kvällen avslutas med en gastronomisk trerättersmiddag som är ett mästerverk i sig. Koppla sedan av i vårt luxuösa spa och låt alla bekymmer smälta bort.

2.StrandHälsan AB

StrandHälsan AB
StrandHälsan AB är en fräsch och proffsig träningsanläggning i Falkenberg som öppnade i januari 2020. Anläggningen erbjuder ett luftigt gym med cross fit-rigg, maskiner och fria vikter, löpband, motionscyklar, crosstrainers samt pilates- och yogapass. Här finns oändliga möjligheter för dig som vill komma i form, må bra och ha roligt på köpet.

StrandHälsans personal är trevlig och hjälpsam, och de ser till att du får den bästa möjliga träningsupplevelsen. Anläggningen är helt nybyggd och mycket ren och fräsch, och det finns en stor variation på passen att välja mellan. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren motionär, har StrandHälsan något att erbjuda dig.

Läs mer: Lista 15 massage i Hallands

3.Thai Relax Falkenberg

Thai Relax Falkenberg
Vår erfarna terapeut har skapat en harmonisk oas där dina sinnen får vila och din kropp får nytt liv. Med varsamma händer och doftande oljor masseras varje spänd muskel till en känsla av total lättnad. Oavsett om du söker lindring från smärta eller en stunds välförtjänt avkoppling är Thai Relax Falkenberg det självklara valet.

Unna dig själv en oförglömlig upplevelse som kommer att återställa både kropp och själ. Låt våra skickliga händer guida dig till en värld av avslappning och välbefinnande. Boka din massage idag och upptäck varför Thai Relax Falkenberg är det mest rekommenderade massageinstitutet i Falkenberg.

4.Josefines Massageterapi

Josefines Massageterapi
Josefines Massageterapi ger dig en gravidmassage delux som är så otroligt skön att du kommer att känna dig som en ny människa. Massagen är speciellt framtagen för att lindra graviditetsbesvär och få dig att må bra inifrån och ut. Du kommer att känna dig mjukare, lugnare och mer avslappnad än på länge. Unna dig en stund av avkoppling och lyx med Josefines gravidmassage delux. Du förtjänar det!

Efter en gravidmassage delux hos Josefines Massageterapi kommer du att känna dig som en ny människa. Dina muskler kommer att vara mjuka och avslappnade, dina leder kommer att vara smidiga och du kommer att känna dig full av energi och vitalitet. Massagen är ett underbart sätt att koppla av och varva ner, och den är också mycket bra för din hälsa. Så om du letar efter ett sätt att ta hand om dig själv under graviditeten, boka en gravidmassage delux hos Josefin idag. Du kommer inte att ångra dig!

5.Mins Thaimassage

Mins Thaimassage
Upplev himmelsk avslappning på Mins Thaimassage!

Våra erfarna och skickliga massörer trollbinder dina sinnen med sin exceptionella teknik. Varje behandling är en skräddarsydd resa till välbehag, där spänningar smälter bort och du hamnar i en oas av ro. Oavsett om du söker smärtlindring, stressreducering eller ren förnyelse, så har vi en behandling som passar just dig. Mins Thaimassage är mer än bara en massage – det är en oöverträffad upplevelse som kommer att lämna dig vitaliserad och föryngrad.

6.Din Kiropraktor

Din Kiropraktor
Din kiropraktor, den skickliga vårdgivaren som förstår människokroppen inifrån och ut. Med kunskap och erfarenhet löser de dina krämpor, lindrar dina smärtor och får dig att må bättre. Men förvänta dig även lite pekpinnar, för en kiropraktor vägleder dig på vägen mot ett hälsosammare liv.

För mig har kiropraktorn varit en livräddare. Från rygg- och nackproblem till ömma fötter och knän har jag fått professionell hjälp och vägledning. Och på de tuffa pilatespassen har jag fått svettas rejält och stärkt kroppen inifrån. Kiropraktorerna och instruktörerna är kunniga, engagerade och bryr sig verkligen om dina behov.

7.Nya Pallas hotell

Ett hotell som passar både affärsresenärer och semesterfirare

Nya Pallas hotell
  • Betyg: 4,1/5 (298 Review by google)
  • Adress:

    Åke Tottsgatan 5, 311 32 Falkenberg, Sverige

  • Fördelar:

    Trevlig personal, rent och fräscht, bra läge

  • Nackdelar:

    Små rum, ont om parkeringsplatser, lyhört

  • Kvalitet:

    Bra kvalitet i förhållande till priset

  • Personal:

    Vänlig, Hjälpsam, Engagerad, Kunnig, Serviceinriktad

  • Tjänster:

    Frukost, Parkering, WiFi, Rumsservice, Tvättservice

8.Kanokphon Thaimassage

Kanokphon Thaimassage

9.Eco emerald

Eco emerald
På Eco Emerald Spa väntar en oas av lugn och harmoni. Med en oöverträffad expertis och ett varmt bemötande skapar vi en skräddarsydd upplevelse som överträffar dina förväntningar. Vårt utbud av behandlingar är oöverträffat, från klassiska ansiktsbehandlingar till avkopplande massage.

Låt dig omslutas av den rogivande atmosfären när våra skickliga terapeuter använder ekologiska och naturliga produkter för att förnya och återuppliva både kropp och själ. Upplev den ultimata avkopplingen i våra lugnande behandlingsrum, där varje detalj är utformad för att skapa en oöverträffad känsla av välbefinnande. Unna dig en investering i ditt välmående och känn dig som pånyttfödd efter ett besök på Eco Emerald Spa.

10.Studions Klinik

Studions Klinik

11.Charlotte´s Massageterapi

Charlotte´s Massageterapi
Charlotte brinner för massage och är en expert på att hitta och behandla spänningar i musklerna. Med sina kunniga händer löser hon upp "knutar", lindrar smärta och ger dig en behaglig och avslappnande upplevelse.

Charlotte är en lyhörd och omtänksam massör som tar hänsyn till dina önskemål och behov. Hon anpassar massagen efter dina problemområden och ser till att du får den bästa möjliga behandlingen. Oavsett om du söker avslappning, smärtlindring eller hjälp med återhämtning efter skada eller ansträngning, kommer Charlotte ge dig en massagebehandling som får dig att må bra i både kropp och själ.

12.Villa Lavanda Massage & Terapi

Villa Lavanda Massage & Terapi

13.Hvita Rum

Hvita Rum
Upplev avkopplingens oas hos Hvita Rum, där skickliga massageterapeuter bjuder på en oförglömlig resa för både kropp och själ.

Unna dig en harmonisk healingmassage som frigör spänningar och fyller dig med välbefinnande. Låt terapeuternas varsamma händer guida dig till ett tillstånd av djup avslappning, där stress och oro smälter bort. Känn hur din kropp återfår sin naturliga balans och hur ditt sinne fylls av lugn och klarhet. Varje massagebehandling är en unik upplevelse som skräddarsys efter dina individuella behov, så att du kan njuta av en heltäckande och revitaliserande upplevelse.

14.Hudvårdskliniken I Falkenberg Effective Massage &Skincare Solutions

Hudvårdskliniken I Falkenberg Effective Massage &Skincare Solutions

15.Circino Hälsa AB

Circino Hälsa AB
Postförslag