Lista 13 massage i Motala Östergötlands

Maria Svensson

• Uppdaterad: 2024-09-07

Sammanställd från de bästa listorna om massage i Motala Östergötlands, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Update Thaimassage, Massage och FloatingCentret i Motala, Tonmai thaimassage, MA Hälsan i fokus AB, Wellness Thaihälsan i Motala. Låt oss utforska!

1.Update Thaimassage

Update Thaimassage
Upplev äkta thaimassage som djupgående behandlar dina spänningar och smärtor. Vår erfarna massör känner intuitivt kroppens problemområden och använder traditionella tekniker med både händer och fötter för att lösa upp stelhet och skapa en känsla av avslappning och välbefinnande.

Oavsett om du söker lindring från huvudvärk, muskelspänningar eller andra åkommor, är vår thaimassage en effektiv och holistisk lösning. Genom att kombinera kraftfulla behandlingar med omsorg och personligt engagemang, hjälper vår massör dig att återställa balansen i kropp och själ. Prova thaimassage idag och upptäck dess transformerande kraft för din hälsa och välmående.

2.Massage och FloatingCentret i Motala

Massage och FloatingCentret i Motala
Unna dig en oas av avkoppling och välbefinnande på Massage och FloatingCentret i Motala. Upplev den unika sensationen av floating, där du flyter utan ansträngning i ett varmt och salt vattenbad. Låt stressen rinna av dig medan du njuter av lugnets och stillhetens återupplivande kraft.

Det erfarna och kunniga teamet välkomnar dig med värme och guidar dig genom din floatingupplevelse. Njut av den mysiga och avslappnade atmosfären när du förbereder dig för att sjunka ner i det terapeutiska vattnet. Låt dina sinnen vila och stressa ner med denna exceptionella upplevelse av avkoppling och återhämtning.

Läs mer: Lista 23 restauranger i Motala Östergötlands

3.Tonmai thaimassage

Tonmai thaimassage
Upptäck en oas av välbefinnande där skickliga terapeuter förvandlar dina spänningar till ren avslappning. Tonmais thaimassage är ett mästerverk inom kroppsvård, där traditionell visdom möter modern expertis.

Varje besök är en resa in i ett sinnestillstånd av lugn. Terapeuternas erfarna händer knådar försiktigt bort knutar och släpper loss stelhet, vilket ger dig en känsla av lätthet och förnyad energi. Från den första beröringen till den avslappnande slutsträckningen kommer Tonmais thaimassage att lämna dig vederkvickt och föryngrad.

4.MA Hälsan i fokus AB

MA Hälsan i fokus AB
MA Hälsan i fokus AB är en oas där din hälsa står i centrum. Upplev en avslappnande tillflykt med ett skönt fotbad och en underbar massage som får dina fötter att må som på moln. Den kunniga och trevliga personalen skapar en varm atmosfär som gör att du känner dig som hemma.

MA Hälsan i fokus AB erbjuder ett brett utbud av behandlingar som passar just dina behov. Från taktil massage till zonterapi och fotvård. Varje behandling är utformad för att främja välbefinnande, minska stress och öka din energi. Unna dig själv en välförtjänt paus och låt MA Hälsan i fokus AB ta hand om din hälsa och ditt välbefinnande.

Läs mer: Lista 14 kaféerna i Motala Östergötlands

5.Wellness Thaihälsan i Motala

Wellness Thaihälsan i Motala lockar med avslappnande massageupplevelser som skräddarsys efter dina behov. Våra erfarna och skickliga massageterapeuter kombinerar traditionella thailändska tekniker med moderna metoder för att erbjuda en djupt avstressande och föryngrande upplevelse.

Boka din tid på Wellness Thaihälsan i Motala idag och unna dig en stunds välförtjänt avkoppling. Vårt lugna och inbjudande spa är den perfekta platsen att komma bort från vardagens stress och återhämta dina krafter. Varmt välkommen till ett ögonblick av total avslappning!

6.Wannee thaimassage & spa

Wannee thaimassage & spa

7.Kropps-Glädje Motala Massage & Hälsa

Kropps-Glädje Motala Massage & Hälsa
Kroppsglädje, Motalas främsta mästare av massage och hälsa, välkomnar dig med öppna armar. Våra erfarna terapeuter förkroppsligar massagens helande konst med skicklighet som överträffar alla förväntningar.

Njut av lyxiga behandlingar som skräddarsys till dina specifika behov, och låt dig omslutas av en atmosfär av avslappning och välbefinnande. Oavsett om du söker lindring från smärta, återhämtning efter träning eller helt enkelt ett ögonblick av ren njutning, kommer Kroppsglädje att väcka en känsla av kroppsglädje inom dig. Vår engagemang för kvalitet garanterar att varje besök blir en extraordinär upplevelse, som lämnar dig förnyad och återupplivad.

8.EDEPILs massage & hälsa i Motala

EDEPILs massage & hälsa i Motala

9.Massageterapeuten i Motala

Massageterapeuten i Motala

10.Mickes Massage

Mickes Massage

11.Massagekliniken Anneli Blomdahl

Massagekliniken Anneli Blomdahl
Upplev en oförglömlig massage hos Massagekliniken Anneli Blomdahl! Anneli, Motalas skickligaste massör, har med sina magiska händer trollat bort värk och ischias hos otaliga nöjda kunder. Låt Anneli lindra dina spänningar och kännas som ny! Boka din massage i tid, för Annelis behandlingar är så eftertraktade att det kan bli väntetid.

Unna dig en lyxig massage hos Massagekliniken Anneli Blomdahl. Hennes presentkort är den perfekta gåvan som garanterar avkoppling och välbefinnande. Anneli tar emot bokningar för massagebehandlingar i olika längder, från 30 till 90 minuter. I den lugna och harmoniska miljön på kliniken kan du slappna av och låta Anneli ta hand om dina muskler. Varmt välkommen till Motalas främsta massageklinik!

12.Sans & Balans

Sans & Balans
Här hittar du den bästa massagen och kroppsbehandlingen i stan. Med erfarna massageterapeuter som Sofia, som har en lugn, inkännande och skicklig hand, kommer du känna dig som en ny människa efter ditt besök. Boka din tid idag och upplev Sans & Balans fördelarna!

13.eh Friskvård

eh Friskvård
Postförslag