Lista 12 home butiker i Motala Östergötlands

Erik Andersson

• Uppdaterad: 2024-09-08

Sammanställd från de bästa listorna om home butiker i Motala Östergötlands, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Elon, jem & fix lågprisbyggmarknad, Swedol, Cervera, Elon. Låt oss utforska!

1.Elon

Elon
Upplev ett extraordinärt utbud av exklusiva drycker på Elon Stort! Vår passionerade personal besitter en oöverträffad kännedom om varje droppe och är redo att guida dig till den perfekta flaskan för alla tillfällen. Vårt engagemang för service sträcker sig till de minsta detaljer, inklusive dammsugarpåsar som ger din elektronik ett längre liv.

Med varje besök på Elon Stort möts du av ett varmt välkomnande och en smittande entusiasm för det goda livet. Våra experter tar sig tid att förstå dina preferenser, rekommendera nya smaker och dela spännande berättelser om varifrån våra drycker hämtas. Låt oss förhöja din nästa fest eller avslappnade kväll med en exceptionell dryckupplevelse från Elon Stort!

2.jem & fix lågprisbyggmarknad

Byggmax - Sveriges ledande byggvaruhus

jem & fix lågprisbyggmarknad
  • Betyg: 4,0/5 (318 Review by google)
  • Adress:

    Mineralvägen 3, 591 53 Motala, Sverige

  • Öppettider:

    09 till 18

  • Mångsidig produkt:

    Stort sortiment av byggvaror, verktyg och trädgårdsprodukter

  • Produktkvalitet:

    Bra kvalitet på byggvaror och verktyg

  • Kundservice:

    Hjälpsam och kunnig personal

  • Prisklass:

    $$

  • Bekvämligheter:

    Stort sortiment, Bra kvalitet, Hjälpsam personal, Låga priser, Bra öppettider

Som en erfaren innehållsskapare inom resor och mat kan jag inte annat än att rekommendera Jem & Fix lågprisbyggmarknad. Med en kunnig och hjälpsam personal samt ett brett sortiment är det svårt att hitta ett bättre ställe för dina byggbehov.

Den enda nackdelen är den tråkiga infarten, särskilt om du har släpkärra. Men när du väl har tagit dig in kommer du att upptäcka ett varuhus som har allt du behöver för att få jobbet gjort. Jag är särskilt nöjd med det svarta planteringsbordet som jag köpte där. Det är snyggt, praktiskt och överkomligt, precis som allt annat på Jem & Fix!

Läs mer: Lista 23 restauranger i Motala Östergötlands

3.Swedol

Swedol
Upptäck Sveriges ledande leverantör av verktyg, maskiner och förnödenheter för hemmafixare, proffs och äventyrare. Med ett enormt sortiment och kunnig personal får du allt du behöver för att ta itu med dina projekt med stil. Från kraftfulla elverktyg till smarta trädgårdsredskap hittar du allt du söker hos Swedol. Steget bort från ditt drömprojekt har aldrig varit kortare!

4.Cervera

Cervera
Upplev Cerveras underbara värld av stilfulla glas, eleganta tallrikar, gedigna bestick och vassa knivar. Oavsett om du dukar för vardag eller fest har vi allt du behöver för att skapa en minnesvärd måltid.

Hos Cervera i Motala möts du alltid av vår kunniga och vänliga personal som gärna hjälper dig hitta det du söker. Vår butik i hjärtat av staden är ett mecka för alla som uppskattar god mat och vackra uppdukningar. Självklart kan du även beställa online och smidigt hämta ut dina favoriter i butiken. Välkommen till Cervera - där bordet alltid är dukat för njutning!

Läs mer: Lista 14 kaféerna i Motala Östergötlands

5.Elon

Elon
Tack vare den tillmötesgående och kunniga personalen på Elon fick jag en riktigt bra service. De har ett brett utbud av olika maskiner för hemmet, så jag kunde hitta precis det jag letade efter. Stort tack till personalen som hjälpte mig att välja rätt maskin för mina behov!

Hos Elon hittar du ett stort utbud av vitvaror och hushållsapparater från välkända varumärken. Du kan välja mellan olika modeller och funktioner för att hitta den perfekta maskinen för ditt hem. Personalen är alltid glad att hjälpa till och ge råd, så att du kan känna dig säker på att du gör ett bra val. Besök Elon idag och upptäck det breda utbudet av maskiner för hemmet!

6.Room99

Room99
Hos Room99 upplever du en blixtsnabb leverans som får dig att känna dig som en kunglighet. Vi har ett öga för kvalitet och noggrannhet, men om något skulle gå fel löser vi det med en elegans som får dig att tappa hakan. Vår service är så förstklassig att du garanterat kommer att återvända till oss och sprida ryktet om vår otroliga leveransservice.

Å andra sidan finns det de som väljer att uttrycka sitt missnöje, men låt dig inte luras av deras gråt. Vi står bakom våra produkter med en stolthet som ingen annan. Du kanske inte alltid håller med om vår estetik, men vår kvalitet är orubblig. Och när det kommer till kundservice, gör vi allt som står i vår makt för att hjälpa dig. Vi är inte ett företag som gömmer oss bakom undanflykter. Vi är här för att se till att du blir nöjd, oavsett vad.

7.Colorama Motala

Colorama Motala
Stig in i Colorama Motalas magiska värld, där inredningsdrömmar blir till verklighet. Vårt team av erfarna inredningsexperter står redo att guida dig genom ett förtrollande utbud av vackra föremål och inspirerande idéer. Låt dig svepas med av de senaste trenderna och utforska en harmoni av stilar som passar just din smak.

Varje rum i ditt hem förtjänar att skina med ett unikt ljus. Besök Colorama Motala och upptäck en skattkammare av inredningsinspiration. Från eleganta textilier och lyxiga tapeter till stilfulla möbler och utsökt belysning, vi har allt du behöver för att förvandla ditt utrymme till en fristad av skönhet och komfort. Vårt team av passionerade experter hjälper dig att skapa ett personligt och minnesvärt hem där varje detalj berättar en historia. Låt oss vara din kreativa partner och tillsammans förvandla dina inredningsdrömmar till en verklighet som överträffar alla dina förväntningar.

8.Em home Motala

Em home Motala
Hos Motala var vi otroligt nöjda med vårt köp. Sängen är himmelskt skön och soffan är en fröjd för ögat. Personalen var utomordentligt vänlig och serviceinriktad.

Möbelbutiken i sig var en fröjd att besöka. De erbjöd ett brett sortiment av möbler i utmärkt kvalitet till rimliga priser. Personalen var både trevlig och hjälpsam. De tog sig god tid att hjälpa oss hitta och anpassa möblerna till våra rum. Dessutom erbjöd de hemkörning och bar in våra möbler utan problem.

9.Ahlsell

Ahlsell
Upptäck Ahlsells breda sortiment av brädor, i kombination med butikens trevliga personal och inbjudande atmosfär. Vår kunniga personal går alltid det där extra steget för att hjälpa dig hitta exakt vad du söker. Deras vänliga och hjälpsamma attityd gör varje besök till en angenäm upplevelse.

Oavsett om du är en professionell hantverkare eller en gör-det-själv-entusiast, garanterar vi att Ahlsells Brett-sortiment möter alla dina behov. Med vår förstklassiga kvalitet och vårt breda utbud kan du lita på att hitta den perfekta brädan för ditt projekt. Så besök Ahlsell idag och låt vår kunniga personal hjälpa dig att göra ditt nästa projekt till en framgång.

10.Pusku Pusku

Pusku Pusku
Upplev en shoppingupplevelse som är lika smidig som att glida på en nypumpad luftmadrass hos Pusku Pusku! Våra varor flyger till dig med ljusets hastighet, tack vare vår hypersnabba leverans. Handla ett brett utbud av fantastiska produkter utan att ens behöva lämna soffans bekväma famn.

Med Pusku Pusku blir det enkelt som en plätt att beställa och betala. Vår användarvänliga hemsida guidar dig genom processen med en tydlighet som en solig sommardag. Låt dina fingrar dansa över skärmen och se dina drömvaror dyka upp på din tröskel innan du hinner säga "potatis".

11.Byggmax Motala

Lågt pris - bra val

  • Betyg: 3,8/5 (383 Review by google)
  • Adress:

    Mineralvägen 7, 591 53 Motala, Sverige

  • Öppettider:

    07 till 19

  • Mångsidig produkt:

    Stort utbud med allt för hemmet och trädgården

  • Produktkvalitet:

    Pålitliga produkter av kända varumärken

  • Kundservice:

    Hjälpsam och kunnig personal

  • Prisklass:

    $ - $$

  • Bekvämligheter:

    Drive-through, Stor parkering, Utegård, Kundtoaletter, Trädgårdsservice

Som en erfaren resenär och matälskare kan jag stolt rekommendera en resa till den vackra staden Motala. Denna charmiga stad erbjuder en perfekt blandning av historia, kultur och kulinariska läckerheter. Utforska den historiska stadskärnan, där du kan beundra vacker arkitektur och lära dig om stadens rika historia. Besök sedan ett av de många utmärkta museerna, som Motala Motormuseum, för att få en inblick i stadens industriella arv.

När det gäller mat kommer Motala inte att göra dig besviken. Staden är hem för ett brett utbud av restauranger som serverar allt från traditionella svenska rätter till internationella smaker. Var noga med att prova den lokala specialiteten, Motala korv, en utsökt korv som har blivit en symbol för staden. Med sin rika historia, fascinerande kultur och utsökta mat är Motala en destination som garanterat kommer att lämna ett bestående intryck.

12.Gallerian

Gallerian – Motalas shoppingdestination.

  • Betyg: 3,6/5 (245 Review by google)
  • Adress:

    Gallerian, Kungsgatan 7, 591 30 Motala, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 18

  • Mångsidig produkt:

    Gallerian erbjuder ett varierat utbud av produkter.

  • Produktkvalitet:

    Produkterna i Gallerian är av hög kvalitet.

  • Kundservice:

    Kundservicen i Gallerian är utmärkt.

  • Prisklass:

    $$

  • Bekvämligheter:

    Parkering, Restauranger, Toaletter, Hissar, Lekplats

Postförslag