Lista 11 home butiker i Höganäs Skåne

Emma Nilsson

• Uppdaterad: 2024-09-09

Sammanställd från de bästa listorna om home butiker i Höganäs Skåne, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som City Gross Höganäs, jem & fix lågprisbyggmarknad, Guldshop Höganäs - Guldsmed Höganäs, House of Vita.se i Höganäs, Elgiganten Phonehouse. Låt oss utforska!

1.City Gross Höganäs

Mitt i Höganäs centrum med egen parkering

City Gross Höganäs
  • Betyg: 4,1/5 (1345 Review by google)
  • Adress:

    Midgårdsgatan 8, 263 37 Höganäs, Sverige

  • Öppettider:

    07 till 22

  • Mångsidig produkt:

    Stort utbud av mat, dryck och hushållsartiklar

  • Produktkvalitet:

    Hög kvalitet på både mat och icke-livsmedelsprodukter

  • Kundservice:

    Vänlig och hjälpsam personal

  • Prisklass:

    $

  • Bekvämligheter:

    Egen parkering, Postombud, Apotek, Systembolag, Restaurang

Upplev den lantliga charmen hos City Gross Höganäs, där den lokala andan genomsyrar varje del av butiken. Med ett strategiskt läge och ett brett utbud av produkter blir det enkelt att hitta allt du behöver. Priserna är rimliga, och det finns gott om parkeringsplatser, vilket gör ditt besök smidigt och bekvämt.

City Gross Höganäs bjuder på en shoppingupplevelse som sömlöst kombinerar den gemytliga stämningen på landsbygden med den bekvämlighet du förväntar dig från en modern mataffär. Så oavsett om du är en lokalbo eller bara på besök, kommer du att uppskatta det unika mötet mellan Höganäscharm och de bästa produkterna och tjänsterna som City Gross har att erbjuda.

Läs mer: Lista 19 restauranger i Höganäs Skåne

2.jem & fix lågprisbyggmarknad

Gör det själv till låga priser

jem & fix lågprisbyggmarknad
  • Betyg: 4,0/5 (287 Review by google)
  • Adress:

    Verkstadsgatan 3C, 263 39 Höganäs, Sverige

  • Öppettider:

    09 till 18

  • Mångsidig produkt:

    Stort utbud av byggmaterial, verktyg och hemtillbehör

  • Produktkvalitet:

    God kvalitet till låga priser

  • Kundservice:

    Hjälpsam och kunnig personal

  • Prisklass:

    $-$$

  • Bekvämligheter:

    Parkering, Hemleverans, Utklipp av trä, Fägmaskin, Trädgårdsavdelning

Jem & Fix lågprisbyggmarknad erbjuder ett brett sortiment för alla dina hobbybehov. Här hittar du allt från material till verktyg och accessoarer, så att du kan förverkliga dina kreativa idéer. Våra priser är konkurrenskraftiga, så att du kan spara pengar medan du shoppar.

För dig som tycker om att sy finns ett stort utbud av tyger i olika färger och mönster att välja mellan. På Jem & Fix hittar du även tillbehör som knappar, tråd och blixtlås. Personalen är alltid hjälpsamma och ger gärna råd och tips om du behöver hjälp med ditt projekt.

3.Guldshop Höganäs - Guldsmed Höganäs

Guldshop Höganäs - Guldsmed Höganäs
Välkommen till en oas av glittrande ädelstenar och utsökta smycken på Guldshop Höganäs. Vår kunniga guldsmed hjälper dig att välja den perfekta gåvan eller smycka dig själv med något alldeles speciellt. Genom personlig service och ett genuint intresse för våra kunder, skapar vi en upplevelse som du sent kommer att glömma. Låt Guldshop Höganäs bli din destination för minnen som varar en livstid.

4.House of Vita.se i Höganäs

House of Vita.se i Höganäs
  • Betyg: 4,3/5 (32 Review by google)
  • Adress:

    B Endast lager & kontor till vår webbutik, Storgatan 19, 263 37 Höganäs, Sverige

  • Öppettider:

    Öppet dygnet runt

Upplev inredningsparadiset hos House of Vita i Höganäs! Vår butik är en skattkammare fylld med vackra ljuslyktor med inspirerande texter, förvaringsboxar som sätter ordning på vardagen och doftljus som fyller ditt hem med oemotståndliga dofter. Oavsett om du letar efter en present till en kär vän eller vill unna dig själv något fint, kommer du garanterat att hitta något som faller dig i smaken.

Med ett brett sortiment och personlig service står vår trevliga personal alltid redo att hjälpa dig hitta det perfekta föremålet. Vårt motto är att skapa ett mysigt hem, en detalj i taget. Besök oss idag och låt dig förtrollas av den underbara världen av inredning!

5.Elgiganten Phonehouse

Elgiganten Phonehouse
Elgiganten Phonehouse i Malmö erbjuder enastående service och expertis i en mysig och personlig miljö. Den hjälpsamma personalen är kunnig och dedikerad till att guida dig genom ditt köp. Oavsett om du söker den senaste mobilen eller vill uppgradera ditt hem, kommer du att känna dig välkommen och omhändertagen från första stund.

Tack vare sin lilla storlek skapar Elgiganten Phonehouse en intim och hemtrevlig atmosfär där du kan ta dig tid att utforska produkterna i lugn och ro. Personalen finns alltid till hands för att svara på dina frågor och ge dig råd som passar just dina behov. Deras fokus på kundnöjdhet gör att du alltid lämnar butiken med ett leende på läpparna och en känsla av att ha gjort ett bra köp.

6.Elon

Elon

7.Lager 157 Höganäs

Mode för hela familjen.

Lager 157 Höganäs
  • Betyg: 3,9/5 (873 Review by google)
  • Adress:

    Gärdesgatan 4, 263 39 Höganäs, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 19

  • Mångsidig produkt:

    Brett sortiment av kläder, accessoarer och heminredning.

  • Produktkvalitet:

    Bra kvalitet till ett rimligt pris.

  • Kundservice:

    Hjälpsam och kunnig personal.

  • Prisklass:

    $$

  • Bekvämligheter:

    Parkering, Rullstolsanpassat, Provrum, Wifi, Kundtoalett

Lager 157 Höganäs är en expansiv butik med ett brett utbud av produkter till oslagbara priser. Här hittar du allt du behöver för en bekväm och stilmedveten vardag, från kläder till heminredning och accessoarer.

Lager 157 Höganäs erbjuder ett smart alternativ till dyra märkesvaror. Genom att samarbeta med etablerade tillverkare kan de erbjuda högkvalitativa produkter till en bråkdel av priset. Välj bland ett brett sortiment av kläder för hela familjen, trendiga inredningsdetaljer och praktiska förvaringslösningar. Lager 157 Höganäs är den perfekta destinationen för dig som söker både kvalitet och prisvärdhet.

8.Orrefors Kosta Boda AB Factory Outlet

Besök Orrefors Kosta Boda AB Factory Outlet och upplev svenskt hantverk i sin vackraste form. Vårt fantastiska utbud av glaskärl, från små och diskreta till stora och iögonfallande, kommer att fylla dina sinnen med glädje. Låt våra kunniga och hjälpsamma medarbetare guida dig genom vår imponerande samling, där du hittar allt du behöver för att skapa ett unikt och elegant hem.

Unna dig något alldeles extra och upptäck våra exklusiva erbjudanden till outletpriser. Vi förstår att pris är viktigt, och vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder den bästa möjliga värden. Utan att kompromissa med kvalitet eller design ger vi dig chansen att ta hem ett stycke svensk tradition till ett pris som passar din budget. Besök vår outlet idag och upptäck varför Orrefors Kosta Boda AB är ett måste för alla som älskar vackert och prisvärt glas. Gör dig redo att fynda och skapa ett hem som du alltid har drömt om!

9.Kitchen House

Kitchen House

10.Kitchen and Cuisine

Kitchen and Cuisine

11.Linnebutiken

Linnebutiken
Postförslag