Lista 10 home butiker i Kungsbacka Hallands

Hanna Larsson

• Uppdaterad: 2024-08-09

Sammanställd från de bästa listorna om home butiker i Kungsbacka Hallands, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Jannes Färg & Tapet, WEBBSHOPP, Elon Walter Hansson, Clas Ohlson, Elon. Låt oss utforska!

1.Jannes Färg & Tapet

Jannes Färg & Tapet
Jannes Färg & Tapet är din expert på inredning, med ett kunnigt gäng som är redo att hjälpa dig skapa ditt drömhem. Här hittar du allt du behöver för att förvandla dina visioner till verklighet, från färg och tapeter till råd om inredning och förberedelser. Och om de inte har det du letar efter, kommer de att göra sitt yttersta för att hitta det åt dig – precis som de gjorde för oss i toppklass.

På Jannes får du inte bara produkter, utan också expertråd och inspiration. De hjälper dig att hitta den perfekta nyansen för dina väggar, välja tapeter som lyfter fram din personlighet och skapa ett hem som är både vackert och funktionellt. Det är det perfekta stället att gå till för att få inspiration till ditt nästa inredningsprojekt, oavsett om det är en enkel förfriskning eller en komplett makeover.

Läs mer: Lista 23 restauranger i Kungsbacka Hallands

2.WEBBSHOPP

WEBBSHOPP
Njut av en kulinarisk resa som du sent kommer glömma hos oss. Varje rätt i vår utsökta trerättersmeny är ett mästerverk som får dina smaklökar att dansa av glädje. Våra erfarna kockar använder bara de finaste ingredienserna och lägger ner sin själ i varje fat.

Vår butik är ett himmelrike för hemdekorälskare, fylld med unika och vackra föremål som sätter pricken över i på ditt hem. Vårt team av kunniga och vänliga medarbetare hjälper dig gärna att hitta den perfekta produkten för att skapa ditt drömhem.

Läs mer: Lista 11 kaféerna i Kungsbacka Hallands

3.Elon Walter Hansson

Elon Walter Hansson
Välkommen till Elon Walter Hansson, butiken med ett brett utbud av hemelektronik och vitvaror. Hos oss hittar du allt från tv-apparater och ljudsystem till kylskåp och diskmaskiner. Vår kompetenta personal hjälper dig gärna att hitta det du söker och ger dig råd om vilken produkt som passar bäst för just dina behov.

Elon Walter Hansson har även elektriker som står redo att hjälpa dig med installation och reparationer. Oavsett om du ska installera en ny tv eller behöver hjälp med elen i hemmet, kan våra elektriker hjälpa dig. Med vår kunniga personal och vårt breda sortiment är vi ditt självklara val när det gäller hemelektronik och vitvaror. Besök oss i butiken i dag och låt oss hjälpa dig att hitta det du söker.

4.Clas Ohlson

Alltid något nytt och spännande att upptäcka.

  • Betyg: 4,2/5 (977 Review by google)
  • Adress:

    Kungsmässan, 434 32 Kungsbacka, Sverige

  • Öppettider:

    09 till 20

  • Mångsidig produkt:

    Brett sortiment av produkter inom el, hem och fritid.

  • Produktkvalitet:

    Produkter av god kvalitet och med garanti.

  • Kundservice:

    Hjälpsam och kunnig personal.

  • Prisklass:

    $$

  • Bekvämligheter:

    Parkering, Handikappanpassat, Fri WiFi, Toaletter, Kafé

Välkommen till Clas Ohlson, där bekvämlighet och värde möts! Med ett brett utbud av produkter till otroliga priser är vi din one-stop-shop för alla dina hushållsbehov. Från praktiska lösningar till smarta hem-produkter har vi allt du behöver för att göra ditt liv enklare och roligare.

På vår butik i Kungsmässan, Kungsbacka, välkomnas du av vår vänliga personal som alltid är redo att hjälpa dig hitta det du söker. Vi strävar efter att ge dig en förstklassig shoppingupplevelse, och vår hjälpsamma personal finns alltid tillgänglig för att svara på dina frågor och ge råd. Upptäck Clas Ohlson idag och upplev skillnaden!

5.Elon

Att kliva in på Elon i Blekinge är som att stiga in i en värld av teknik och inspiration. Du möts av en vänlig och kunnig personal som brinner för att hjälpa dig hitta rätt produkter för just dina behov.

Elon i Blekinge erbjuder ett brett utbud av elektronik, vitvaror och köksutrustning. Här hittar du allt från de senaste smarttelefonerna och TV-apparaterna till energieffektiva kylskåp och spisar. Dessutom erbjuder Elon en mängd tjänster, såsom installation, reparation och rådgivning.

6.Marbodal - Kök Bad & Förvaring Kungsbacka

Marbodal - Kök Bad & Förvaring Kungsbacka

7.Maison Interieur AB

Maison Interieur AB
Upplev en inredningsdröm på Maison Intérieur AB! I hjärtat av denna charmiga butik hittar du en utsökt samling av unika och inspirerande föremål som förvandlar ditt hem till en fristad. Vandra genom våra välsorterade avdelningar och upptäck handgjorda möbler, utsökta textilier och iögonfallande dekorationer som väcker din fantasi.

Vårt team av kunniga experter står redo att guida dig på din inredningsresa. Med sin oöverträffade passion för design och en personlig touch hjälper de dig att hitta de perfekta elementen för att skapa ett hem som speglar din unika stil. Besök Maison Intérieur AB idag och låt oss inspirera dig att förvandla dina vardagsutrymmen till extraordinära konstverk.

8.JYSK Kungsbacka

JYSK Kungsbacka
Låt JYSK Kungsbacka förgylla din hemmiljö med ett exceptionellt utbud av danska möbler och tillbehör. Varje del andas kreativitet och originalitet, lovande att förvandla ditt hem till en oas av stil och komfort. Från unika lampor som kastar ett varmt sken till mjuka textilier som inbjuder till avkoppling, kommer JYSK att tillfredsställa dina inredningsdrömmar.

Även om butiken är kompakt, rymmer den en värld av möjligheter. Oavsett om du söker en ny soffa, en elegant matta eller charmiga dekorationer som sätter pricken över i:et, har JYSK Kungsbacka allt du behöver för att skapa ett hem som speglar din personlighet. Besök butiken idag och upplev en extraordinär inredningsupplevelse som kommer att inspirera dig att förvandla ditt hem till en extraordinär plats.

9.Home and Cook

Home and Cook
Upplev en oöverträffad köpupplevelse på Home and Cook, din destination för allt inom köksutrustning! Vandra bland våra välsorterade hyllor och låt dig inspireras av högkvalitativa produkter till oslagbara priser. Oavsett om du är en matlagningsentusiast eller en professionell kock, kommer du att hitta allt du behöver och mer därtill.

Vår kunniga och hjälpsamma personal står alltid redo att hjälpa dig hitta det perfekta verktyget eller guiden till dina kulinariska äventyr. Med sin värme och expertis kommer de att guida dig genom våra utställningar och göra din shoppingupplevelse till en ren njutning. Låt Home and Cook bli ditt köksparadiset där du upptäcker glädjen i matlagning och tar din matlagning till nya höjder.

10.Lagerhaus

Lagerhaus
Postförslag