Lista 12 gym i Kungsbacka Hallands

Hanna Larsson

• Uppdaterad: 2024-08-09

Sammanställd från de bästa listorna om gym i Kungsbacka Hallands, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Träningskompaniet i Kungsbacka AB, Fitness24Seven, Gymmet i Kungsbacka, CrossFit Kungsbacka, Friskis & Svettis Kungsbacka City. Låt oss utforska!

1.Träningskompaniet i Kungsbacka AB

Träningskompaniet i Kungsbacka AB
Upplev Träningskompaniet i Kungsbacka AB, ett träningsmecka där svetten flödar och musklerna växer! Med ett imponerande utbud av utrustning för alla nivåer och smaker, inklusive en boxningsring och boxningssäckar, kan du skräddarsy ditt träningspass efter dina ambitioner. Vi har nyligen uppdaterat vårt gym med ännu mer ny utrustning, så 2022 är året att ta din träning till nästa nivå.

Under vår- och sommarmånaderna kan du utmana dig själv på vår hinderbana utomhus eller testa vår utomhusgymutrustning. Vår erfarna och tillmötesgående personal står alltid redo att guida dig, peppa dig och skapa en social och motiverande träningsmiljö. Låt Träningskompaniet bli ditt hem för hälsa och välmående, där varje träningspass är ett steg närmare dina fitnessmål. Vi är Kungsbackas enda riktiga gym, och vi välkomnar dig med öppna armar att uppleva skillnaden!

2.Fitness24Seven

Fitness24Seven
Fitness24Seven är ett utmärkt gym för de som söker en lagom stor lokal med ett brett utbud av maskiner. Trots detta kan det bli något trångt när det är mycket folk.

Denna lokala pärla erbjuder både fria vikter och maskiner för både styrke- och konditionsträning. Stället rengörs regelbundet och håller en hög standard. Även om det skulle vara trevligt med lite mer utrustning, exempelvis för "hip thrusts", är gymmet överlag mycket bra. Dessutom är det oftast inte så mycket folk, vilket gör det till en behaglig träningsmiljö.

Läs mer: Lista 23 restauranger i Kungsbacka Hallands

3.Gymmet i Kungsbacka

Gymmet i Kungsbacka

4.CrossFit Kungsbacka

CrossFit Kungsbacka
CrossFit Kungsbacka är en fantastisk träningsanläggning som erbjuder en förstklassig träningsupplevelse. Vår kunniga och engagerade personal står alltid redo att hjälpa dig att nå dina träningsmål. Våra lokaler är välutrustade och erbjuder en mängd olika träningsalternativ, så att du alltid kan hitta något nytt och utmanande.

Efter ett tufft träningspass kan du fräscha upp dig i våra fräscha duschar och umgås med dina träningskompisar. Vi har även ett bekvämt omklädningsrum där du kan byta om och förvara dina tillhörigheter. Vårt mål är att skapa en välkomnande och stödjande miljö där du kan träna hårt och ha roligt samtidigt.

Läs mer: Lista 11 kaféerna i Kungsbacka Hallands

5.Friskis & Svettis Kungsbacka City

Friskis & Svettis Kungsbacka City
Upplev den oslagbara träningsfriheten med Friskis & Svettis Kungsbacka City! Vårt välrenommerade gym välkomnar dig alla dagar i veckan, nästan dygnet runt. Med generösa öppettider mellan 04:30 och 23:30 kan du träna när det passar dig bäst.

Friskis & Svettis Kungsbacka City erbjuder allt du behöver för en effektiv och inspirerande träning. Upptäck våra moderna konditionsmaskiner, inklusive löpband, crosstrainers och mer. Våra experter står redo att guida dig genom träningsprogram som passar dina unika mål. Oavsett om du vill bygga muskler, förbättra din kondition eller helt enkelt hålla dig aktiv, har vi allt du behöver på ett och samma ställe.

6.Nordic Wellness Borgås

Träna med vänner och familj i en inspirerande miljö

  • Betyg: 4,1/5 (181 Review by google)
  • Adress:

    Kungsparksvägen 83, 434 39 Kungsbacka, Sverige

  • Öppettider:

    05 till 23

  • Personal Trainer:

    Personlig tränare med instruktörsutbildning

  • Utrustning:

    Styrketräningsmaskiner, fria vikter, konditionsmaskiner, gruppträningssalar, gympahall

  • Prisklass:

    $ - $$

  • Målgrupp:

    Alla som vill komma i form eller förbättra sin hälsa

Välkommen till Nordic Wellness Borgå, det fräscha och moderna gymmet där träning blir en njutning. Sedan förra månaden har vi knutit till oss en ny städfirma som ser till att lokalen alltid är skinande ren - perfekt för dig som vill träna i en hygienisk och trivsam miljö.

Hos oss hittar du ett komplett utbud av maskiner och vikter, så att du kan skräddarsy din träning efter dina unika behov. Oavsett om du föredrar konditions- eller styrketräning har vi något för dig. Och efter ett hårt träningspass kan du unna dig en avkopplande stund i vår bastu. Med generösa öppettider från 05.00 till 23.00 kan du träna när det passar dig bäst. Välkommen till Nordic Wellness Borgå - där träning och välmående går hand i hand!

Läs mer: Lista 19 gym i Hallands

7.Friskis & Svettis Kungsbacka

Välkommen till Friskis & Svettis i Kungsbacka, ett sant fitnessparadis för alla åldrar! Här möts du av en fräsch och inbjudande miljö, där toppmoderna maskiner och gruppträningssalar står redo att hjälpa dig nå dina träningsmål. Våra erfarna instruktörer guidar dig genom ett brett utbud av aktiviteter, skräddarsydda för att inspirera och motivera varje besökare.

Oavsett om du är en fitnessentusiast som längtar efter ett rejält svettpass eller bara vill komma igång med träningen, har vi något för dig. Vår stora, öppna yta ger dig gott om plats att röra dig fritt, medan våra mindre salar erbjuder en mer intim och fokuserad träningsupplevelse. Och med vår passionerade och hjälpsamma personal som alltid finns till hands, kan du känna dig trygg och stärkt i din resa mot en hälsosammare livsstil.

8.M21 Sport Center

Upplev ett sportcenter i toppklass på M21 Sport Center! Vårt moderna gym med den senaste utrustningen och vårt breda utbud av gruppträningspass och yogaklasser kommer att inspirera dig till nya träningshöjder.

Njut av en fräsch och välkomnande miljö som gör träningen till ett rent nöje. Våra entusiastiska instruktörer vägleder dig med passion och kunskap, och vårt prisvärda medlemskap gör det enkelt för alla att uppnå sina träningsmål. Besök M21 Sport Center idag och upptäck allt vi har att erbjuda - ditt välmående väntar!

9.Nordic Wellness Kungsbacka Södercity

Nordic Wellness Kungsbacka Södercity
På Nordic Wellness i Kungsbacka Södercity möts du av ett hyfsat nybyggt gym med fräscha lokaler. Här kan du träna i en trivsam miljö med trevlig personal som gärna hjälper dig med tips och råd. Gymmet har ett brett utbud av moderna maskiner som passar både nybörjare och erfarna atleter. Skåpen kan dock ibland strula och städningen kan vara något bristfällig.

Trots detta är Nordic Wellness i Kungsbacka Södercity ett bra gym för dig som söker ett välrenommerat och välutrustat gym med kunnig personal. Det enda minuset är att personalen inte alltid finns på plats, men det vägs upp av den familjära stämningen och det stora utbudet av träningsmöjligheter.

10.Nordic Wellness Kungsbacka City

Nordic Wellness Kungsbacka City
Nordic Wellness Kungsbacka City erbjuder ett välutrustat gym i hjärtat av staden. Med ett brett utbud av högkvalitativa maskiner och Les Mills-pass skapar gymmet en optimal träningsmiljö för alla nivåer. Trots att gymmet är mindre till ytan erbjuder det allt du behöver för en effektiv och njutbar träning.

Upplev ett "gratis" medlemskap i en vecka till ett förmånligt pris på endast 100 kronor och upptäck fördelarna med att träna på ett av Sveriges ledande gym. Jämfört med andra gymkedjor som Actic eller Friskis erbjuder Nordic Wellness ett gratis medlemskap utan extra kostnader. Med flexibel öppettid och kunnig personal ger Nordic Wellness Kungsbacka City dig de bästa förutsättningarna för att nå dina träningsmål.

11.Fit4u Kungsbacka Ab

Fit4u Kungsbacka Ab
Fit4u Kungsbacka AB erbjuder en revolutionerande träningsupplevelse som kommer att förvandla både din kropp och ditt sinne. Med skonsamma och effektiva träningsmetoder skräddarsyr våra erfarna instruktörer ett program som passar just dig, oavsett din träningsnivå.

Vårt unika koncept kombinerar modern teknologi med en holistisk approach. Vi fokuserar på att stärka inte bara dina muskler utan även din inre balans och välbefinnande. Genom att stimulera både kropp och själ uppnår du inte enbart fysiska resultat utan även ett ökat självförtroende och förbättrad livskvalitet. Besök Fit4u Kungsbacka AB idag och påbörja din resa mot ett hälsosammare, starkare och mer harmoniskt liv!

12.fit20

fit20
Postförslag