Lista 18 gym i Sollentuna Stockholm

Oscar Persson

• Uppdaterad: 2024-08-09

Sammanställd från de bästa listorna om gym i Sollentuna Stockholm, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som SATS Sollentuna, Friskis&Svettis Sollentuna Häggvik, SATS Häggvik, Sollentuna Kraftsportklubb, Edsviken utegym. Låt oss utforska!

1.SATS Sollentuna

Stort gym med ett brett utbud av tjänster och faciliteter

SATS Sollentuna
  • Betyg: 4,1/5 (262 Review by google)
  • Adress:

    Sollentunavägen 163, 191 47 Sollentuna, Sverige

  • Öppettider:

    06 till 22

  • Personal Trainer:

    Personlig tränare med minst 10 års erfarenhet

  • Utrustning:

    Maskiner, Fria vikter, Konditionsmaskiner, Gruppsalsaktiviteter, Personlig träning

  • Prisklass:

    $$-$$$

  • Målgrupp:

    Alla som vill förbättra sin hälsa och kondition

Upplev SATS Sollentuna, ett oöverträffat gym där träning blir en fröjd! Våra rymliga omklädningsrum ger dig ett avkopplande utrymme före och efter ditt pass. Glid in i vårt toppmoderna gym, där ett imponerande utbud av maskiner och utrustning väntar på dig. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren elitidrottare hittar du allt du behöver här.

För en mer personlig upplevelse kan du välja våra exklusiva PT-sessioner, där våra certifierade tränare guidar dig mot dina fitnessmål. Unna dig en välförtjänt avkoppling i vår tillhörande spaavdelning, där bastu, ångbastu och bubbelpool väntar. SATS Sollentuna är mer än bara ett gym – det är en oas för hälsa, välbefinnande och ett aktivt liv. Välkommen att upptäcka skillnaden!

2.Friskis&Svettis Sollentuna Häggvik

Friskis&Svettis Sollentuna Häggvik
Upplev den ultimata träningsupplevelsen på Friskis&Svettis Sollentuna Häggvik, en massiv anläggning belägen på ett bekvämt läge i Stinsen köpcentrum. Trots att de flesta butikerna i centrumet har stängt sina dörrar, står Friskis&Svettis kvar som en oas för träningsentusiaster.

Här finns alla former av träning under ett och samma tak, från traktor och boxningssäckar till en multihall och en uppsjö av vikter. Oavsett om du föredrar CrossFit, styrketräning eller strongman-träning så har Friskis&Svettis Sollentuna Häggvik något för dig. Anläggningens enorma yta ger dig gott om utrymme att träna precis som du vill.

Läs mer: Lista 26 restauranger i Sollentuna Stockholm

3.SATS Häggvik

Träna i en inspirerande miljö med de bästa maskinerna och den senaste tekniken

SATS Häggvik
  • Betyg: 4,3/5 (186 Review by google)
  • Adress:

    Bagarbyvägen 61, 191 62 Sollentuna, Sverige

  • Öppettider:

    06 till 22

  • Personal Trainer:

    Personliga tränare med över 10 års erfarenhet

  • Utrustning:

    - Löpband - Crosstrainers - Spinningcyklar - Styrketräningsmaskiner - Fria vikter

  • Prisklass:

    $

  • Målgrupp:

    Alla som vill komma i form eller förbättra sin hälsa

Välkommen till SATS Häggvik - ett gym som sätter dig i rörelse på mer än ett sätt. Med sitt generösa utbud av träningsmöjligheter, från padel till utegym, har SATS Häggvik allt du behöver för att nå dina träningsmål. Vår tillmötesgående personal står alltid redo att stötta dig på din träningsresa, så att du kan nå dina mål med stil.

Med gott om plats mellan maskiner och vikter, och rymliga omklädningsrum med många duschar, garanterar SATS Häggvik en bekväm och stressfri träningsmiljö. Så vad väntar du på? Besök oss idag och upptäck varför SATS Häggvik är det perfekta valet för din hälsa och ditt välbefinnande.

4.Sollentuna Kraftsportklubb

Sollentuna Kraftsportklubb
Sollentuna Kraftsportklubb är ett litet, mysigt gym perfekt för dig som vill bygga muskler. Här hittar du allt du behöver för en effektiv träning, till ett pris som passar alla. Stämningen är alltid på topp, med hjälpsamma medlemmar och en härlig personal.

Om du letar efter ett gym där du kan träna hårt och ha roligt samtidigt, så är Sollentuna Kraftsportklubb det perfekta valet för dig. Vi erbjuder en mängd olika pass och träningsprogram, så att du kan hitta det som passar just dig. Så vad väntar du på? Kom och träna med oss idag!

Läs mer: Lista 33 gym i Stockholm

5.Edsviken utegym

Edsviken utegym
Edsvikens utegym erbjuder en perfekt balans mellan utmaning och avkoppling. Med sin idylliska omgivning och välutrustade stationer blir utomhusträningen till en njutbar upplevelse. Oavsett om du är en erfaren atlet eller nybörjare, hittar du här något som passar dina behov.

Njut av den friska luften och få en dos av D-vitamin medan du tränar. Gymmet smälter sömlöst in i den vackra naturen och skapar en harmonisk träningsmiljö. Edsvikens utegym är det perfekta valet för dig som söker en mångsidig och engagerande träningsupplevelse i hjärtat av Edsviken.

6.Mind2Muscle Training Center

Mind2Muscle Training Center
Mind2Muscle Träningcenter Ett fantastiskt träningstempel med personliga tränare i världsklass som verkligen är experter på sina områden. Här möts du av ett välutrustat och topputrustat gym som överträffar alla förväntningar.

Med lätthet kan du bli medlem och testa vår verksamhet. En ung och hjälpsam kille kommer att guida dig och se till att du får ut det mesta av ditt besök. Så, vad väntar du på? Kom hit och upplev träning på en helt ny nivå!

7.Itrim Sollentuna

Upptäck Itrim Sollentuna, en harmonisk träningsmiljö där du möts av ett varmt och glatt gäng. Våra erfarna instruktörer guidar dig tryggt genom ditt träningspass, och vår välkomnande personal ser till att du trivs från första stund.

Hos oss tränar du i en trivsam och energigivande atmosfär. Våra lokaler är luftiga och fräscha, och utrustade med toppmoderna träningsmaskiner. Efter ett härligt pass kan du koppla av i vår mysiga lounge, där du kan njuta av en kopp kaffe och umgås med andra medlemmar.

8.Crossfit Norrort

Crossfit Norrort är en oas för dig som söker den ultimata träningsupplevelsen. Med en toppmodern lokal utrustad med allt du behöver för att utmana dina gränser, erbjuder CrossFit Norrort en inspirerande miljö som tar din träning till nya höjder.

Dessutom har CrossFit Norrort ett team av passionerade och kunniga tränare som är dedikerade till att hjälpa dig nå dina träningsmål. Deras personliga approach och engagemang för att skapa en inkluderande och motiverande atmosfär gör varje träningspass till en oförglömlig upplevelse. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren atlet, kommer du att känna dig välkommen och stöttad på CrossFit Norrort.

9.Utomhusgym Vibyspåret

Vill du träna utomhus i en fridfull miljö? Vibyspåret erbjuder ett lugnt och välutrustat utomhusgym som passar utmärkt för både träning och lek. Ta med barnen och låt dem roa sig på lekplatsen medan du får in ett träningspass.

Utomhusgymmet på Vibyspåret har ett brett utbud av träningsmaskiner, från traditionella redskap till mer innovativa och utmanande alternativ. Oavsett om du är ute efter en lättare uppvärmning efter en löprunda eller ett intensivt träningspass har Vibyspåret något att erbjuda. Du kan dessutom njuta av den vackra omgivningen och den friska luften under träningen.

10.SATS Edsberg

SATS Edsberg
Upplev ett härligt gym med Edsberg SATS! Våra ljusa, inbjudande lokaler med stora panoramafönster erbjuder en panoramautsikt som inspirerar ditt träningspass. Vi har gott om moderna maskiner och fria vikter, samt ett brett utbud av löpband, cyklar och crosstrainers som håller dig i rörelse. Öppettiderna är generösa, så du kan hitta en tid som passar dig.

Trots att det saknas bastu är Edsberg SATS en utmärkt plats för att nå dina fitnessmål. Den breda utrustningen och de generösa öppettiderna gör det enkelt att få ett effektivt träningspass oavsett när du har tid. Så oavsett om du är nybörjare eller erfaren atlet välkomnar vi dig att upptäcka allt som Edsberg SATS har att erbjuda.

11.STC Sollentuna Tureberg

STC Sollentuna Tureberg
STC Sollentuna Tureberg är ett kompakt gym som erbjuder allt du behöver för en effektiv träning. Här finns ett brett utbud av moderna träningsmaskiner, som säkerställer att du kan utmana både styrka och kondition. Gymmet hålls rent och fräscht, så att du kan fokusera på din träning utan att oroa dig för hygien.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren tränare, kommer du att känna dig välkommen på STC Sollentuna Tureberg. Den kunniga personalen finns alltid till hands för att ge råd och stöd, och den positiva atmosfären gör träningen ännu roligare. Med sitt centrala läge och flexibla öppettider, är STC Sollentuna Tureberg det perfekta valet för dig som söker ett bekvämt och effektivt sätt att nå dina träningsmål.

12.STC Sollentuna Edsvikens Torg

STC Sollentuna Edsvikens Torg

13.Medley Sollentuna sim- och sporthall

Ett komplett träningscenter för hela familjen

Medley Sollentuna sim- och sporthall
  • Betyg: 3,7/5 (234 Review by google)
  • Adress:

    Stubbhagsvägen 2, 192 51 Sollentuna, Sverige

  • Öppettider:

    06 till 20

  • Personal Trainer:

    Instruktör med över 10 års erfarenhet

  • Utrustning:

    Gym, spinning, gruppträning, simning, yoga

  • Prisklass:

    $$

  • Målgrupp:

    Alla som vill komma i form eller förbättra sin hälsa

14.Fitness24Seven

Fitness24Seven

15.Fitness24Seven

Fitness24Seven

16.Fitness24Seven

Fitness24Seven

17.STC Sollentuna Rotebro

STC Sollentuna Rotebro

18.Friskis&Svettis Sollentuna Rotsunda

Friskis&Svettis Sollentuna Rotsunda
Postförslag