Lista 10 gym i Enköping Uppsala

Emma Nilsson

• Uppdaterad: 2024-09-13

Sammanställd från de bästa listorna om gym i Enköping Uppsala, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Magasinet Träning & Hälsa, Pepparrotsbadet, Gym1uno, Westerlunds Friskvård, CrossFit 749. Låt oss utforska!

1.Magasinet Träning & Hälsa

Magasinet Träning & Hälsa
Träna och upplev ett aktivt liv i alla åldrar hos Magasinet Träning & Hälsa! Våra professionella instruktörer hjälper dig att hitta den perfekta träningen utifrån dina förutsättningar och mål. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren motionär, 16 år eller äldre, har vi något för dig.

I vår moderna träningsanläggning hittar du ett brett utbud av pass, ett välutrustat gym och en härlig atmosfär. Dessutom erbjuder vi bekvämligheter som barnpassning, så att du kan träna utan bekymmer. Våra trevliga och kunniga medarbetare står alltid redo att motivera och inspirera dig mot dina träningsmål. Välkommen till Magasinet Träning & Hälsa – där träning och välmående går hand i hand!

Läs mer: Lista 23 restauranger i Enköping Uppsala

2.Pepparrotsbadet

Träna i en lustfylld och motiverande miljö

Pepparrotsbadet
  • Betyg: 4,4/5 (289 Review by google)
  • Adress:

    Husbergsgatan 5, 749 45 Enköping, Sverige

  • Öppettider:

    06:30 till 20

  • Personal Trainer:

    Utbildade instruktörer med över 10 års erfarenhet

  • Utrustning:

    Moderna maskiner, fria vikter, cardiomaskiner, gruppträningssalar och rehabcenter

  • Prisklass:

    $$

  • Målgrupp:

    Alla som vill förbättra sin hälsa och välbefinnande

Pepparrotsbadet är en oas för dig som söker avkoppling och välbefinnande. Här kan du njuta av ett uppfriskande dopp i vår kristallklara pool, koppla av i vår mysiga bastu eller unna dig en massage för att släppa all stress. Våra erfarna terapeuter använder endast de finaste produkterna för att ge dig en lyxig upplevelse som lämnar dig avslappnad och föryngrad.

Oavsett om du vill träna eller bara njuta av en dag med avkoppling är Pepparrotsbadet det perfekta valet. Vår toppmoderna gym erbjuder ett brett utbud av utrustning för alla fitnessnivåer, och våra kunniga instruktörer finns alltid till hands för att hjälpa dig att nå dina mål. Efter ett träningspass kan du koppla av i vår bubbelpool eller unna dig en ansiktsbehandling för att återställa din hud. Med sitt centrala läge och bekväma öppettider är Pepparrotsbadet det perfekta stället att unna dig lite egentid eller träffa vänner för en dag med välbefinnande. Välkommen att uppleva skillnaden!

Läs mer: Lista 25 gym i Uppsala

3.Gym1uno

Gym1uno
"Upplev en rustik oas på Gym1uno, där träning och social samvaro samsas i en unik miljö. Med träredskap och en ombonad atmosfär lyfter gymmet skrot till en ädel konstart. Oavsett om du söker fysisk utmaning eller ett ställe att möta vänner, är Gym1uno det perfekta valet."

"Men bakom den charmiga fasaden döljer sig en skugga. En personalstyrka som med järnhand vaktar lokalerna, och inte drar sig för att använda våld eller portförbud mot besökare som vågar bryta mot deras strikta regler. Denna uppvisning av maktmissbruk skapar en obehaglig atmosfär som hotar att förvandla gymmets rustika skönhet till ett fängelse av förtryck."

4.Westerlunds Friskvård

Westerlunds Friskvård
Upplev friheten i ett intimt och fridfullt träningsuniversum hos Westerlunds Friskvård Toppengym. Här möts du av en varm och välkomnande atmosfär, perfekt för att finna ditt flow och nå nya höjder. Vårt team av erfarna personliga tränare står redo att guida dig på din hälsoresa, med ett leende på läpparna och pepp i rösten.

Trots gymmets kompakta storlek, präglas miljön av en trivsam och otvungen stämning. Här kan du fokusera på just dina mål, utan att känna dig trängd eller distraherad. Träna i lugn och ro, och låt känslan av harmoni omsluta dig. Med moderna utrustningar och ett brett utbud av träningsformer, har Toppengym allt du behöver för att uppnå dina träningsambitioner. Upplev skillnaden och bli en del av vårt träningskollektiv idag!

5.CrossFit 749

CrossFit 749
CrossFit 749 är platsen där dina träningsmål möter en peppande gemenskap och ett proffsigt team av tränare. Med erfarna instruktörer som Caroline vid din sida, kommer du uppleva en stöttande och motiverande atmosfär som ger dig självförtroende att nå nya höjder.

På CrossFit 749 är varje medlem viktig. Träningssessionerna präglas av tydlig kommunikation, tryggt ledarskap och en avslappnad stämning. Med sin expertis hjälper Caroline och hennes team dig att utvecklas och nå dina träningsmål på ett roligt och effektivt sätt. Välkommen till CrossFit 749 – där träning blir en livsstil och gemenskapen blir en familj.

6.A3 Träningscenter AB

A3 Träningscenter AB
Upplev det ultimata träningscentret och förvandla din fitnessresa på A3 Träningscenter AB! Vi erbjuder en imponerande samling maskiner för alla dina behov. Våra erfarna instruktörer och vänliga personal guidar dig genom varje steg av din träning.

Njut av ett rent och välutrustat gym där varje detalj är utformad för att stödja din träningsmål. Från ett brett utbud av maskiner och vikter till allt du behöver för HIIT-pass, kardiovaskulär träning och mer, har vi allt för att driva din motivation och hålla dig i toppform.

7.Crossfit Enköping

Crossfit Enköping
CrossFit Enköping är mer än bara ett gym. Det är ett samhälle av likasinnade människor som strävar efter att nå sina fitnessmål. Här hittar du en varm och välkomnande atmosfär som gör att du känner dig som hemma från första stunden. Tränare och medlemmar är här för att stötta och motivera dig, så att du kan nå din fulla potential. Med ett brett utbud av klasser och träningspass hittar du säkert något som passar just dig.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren atlet, erbjuder CrossFit Enköping något för alla. Med sin familjära stämning och erfarna tränare är det här det perfekta stället att starta eller fortsätta din fitnessresa. Så varför vänta? Gå med i CrossFit Enköping idag och upplev fördelarna med att träna i en stödjande och motiverande miljö.

8.Enköpings Rehab Center

Enköpings Rehab Center
Enköpings Rehab Center, med sin erfarne fysioterapeut Johnny, är det självklara valet för dig som söker smärtlindring och optimal rehabilitering. Johnnys expertis inom rörelseapparaten har hjälpt otaliga patienter att återfå full rörlighet och livskvalitet. Oavsett om du lider av en enkel axelsmärta eller mer komplexa besvär, kan Johnny skräddarsy en behandlingsplan som passar just dina behov.

På Enköpings Rehab Center tar vi hand om dig från första stund. Vår varma och professionella miljö skapar en trygg atmosfär där du kan fokusera på din rehabilitering. Våra moderna behandlingsmetoder och individanpassade program säkerställer att du får den bästa möjliga vården. Välkommen till Enköpings Rehab Center, där vi hjälper dig att återfå din rörlighet och att må bättre.

9.Friskis&Svettis

Slogan om särskild poäng på 10 ord

  • Betyg: 4,0/5 (171 Review by google)
  • Adress:

    Sandgatan 13, 749 35 Enköping, Sverige

  • Öppettider:

    06:30 till 21

  • Personal Trainer:

    Personlig tränare med instruktörsutbildning på minst 10 ord

  • Utrustning:

    Utrustning: lista med 5 objekt

  • Prisklass:

    $ - $$$

  • Målgrupp:

    Målgrupp: 10 ord

Upplev en oslagbar träningsupplevelse på Friskis&Svettis, där noggrann planering möter estetisk njutning. Våra hängivna medarbetare står redo att guida dig på din träningsresa, säkerställandes att du når dina mål med ett leende på läpparna. Varje detalj är omsorgsfullt genomtänkt för att skapa en harmonisk och motiverande miljö.

För en mer budgetvänlig träningsupplevelse, erbjuder vi ett bekvämt och välfyllt gym. Trots det låga priset har vi inte kompromissat med kvaliteten. Upplev maskiner i toppklass och ett generöst utbud av lösa vikter. Vår fräscha och moderna lokal är perfekt för att svettas och bli inspirerad, med den enda begränsningen att det kan bli lite folksamt under vissa tider.

10.Nordic Wellness Enköping Centrum

Nordic Wellness Enköping Centrum
Upptäck Nordic Wellness Enköping Centrum, ett intimt och mysigt gym i hjärtat av staden! Här erbjuds en trivsam träningsmiljö med allt du behöver för att nå dina fitnessmål. Tillfälligt kan vissa maskiner saknas, men personalen försäkrar oss om att nya är på väg in. Med utmärkta öppettider och ett tillgängligt läge är Nordic Wellness Enköping Centrum det perfekta valet för dig som söker ett bekvämt och effektivt sätt att träna på.

Upplev fördelarna med att tillhöra Nordic Wellness, som erbjuder ett brett utbud av gym på olika platser. Med ett medlemskap kan du enkelt skräddarsy din träning efter dina behov och preferenser. Oavsett om du föredrar styrketräning, konditionsträning eller gruppass, har Nordic Wellness något som passar alla. Välkommen att inspireras och nå dina träningsmål på Nordic Wellness Enköping Centrum!
Postförslag