Lista 25 gym i Uppsala

Hanna Larsson

• Uppdaterad: 2024-08-01

Sammanställd från de bästa listorna om gym i Uppsala, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som One Way, Actic - Uppsala Kraftkällan, Friskis&Svettis Väderkvarn, Gymmet Uppsala, Nordic Wellness Uppsala Stenhagen. Låt oss utforska!

1.One Way

One Way
Upplev den exklusiva One Way-upplevelsen! Njut av ett personligt bemötande som får dig att känna dig som hemma, oavsett språkbarriärer. Vårt moderna och fräscha gym är ett träningstempel med löparbana på taket och tillgång till spännande basketmatcher.

Men vår glans har tyvärr bleknat med tiden. Nu behöver vi återfå vår forna glans! Vi har inlett en gedigen städning där duscharna skuras skinande rena och dammet avlägsnas från skåp och träningsutrustning. Snart kommer One Way återigen att stråla som en femstjärnig oas för alla som söker ett exklusivt träningshem.

2.Actic - Uppsala Kraftkällan

Träna i en inspirerande miljö med kunnig och motiverande personal.

Actic - Uppsala Kraftkällan
  • Betyg: 4,2/5 (221 Review by google)
  • Adress:

    Björkgatan 79B, 753 23 Uppsala, Sverige

  • Öppettider:

    05 till 23

  • Personal Trainer:

    Personlig tränare med minst 10 års erfarenhet.

  • Utrustning:

    - Löpband - Cyklar - Crosstrainer - RoMaskiner - Fria vikter

  • Prisklass:

    $

  • Målgrupp:

    Alla som vill komma i form eller förbättra sin hälsa.

Träna i en inspirerande och bekväm miljö på Actic - Uppsala Kraftkällan. Gymmet har generösa öppettider så att du kan träna när det passar dig, och den rymliga lokalen minimerar risken för trängsel.

Personalen på Actic - Uppsala Kraftkällan är trevlig och hjälpsam, och de kunniga instruktörerna på spinningpassen motiverar dig att nå dina träningsmål. Med sin centrala placering och utmärkta faciliteter är Actic - Uppsala Kraftkällan det perfekta valet för dig som söker ett högkvalitativt gym. Gå med i Actic idag och upptäck glädjen i att träna tillsammans med andra som delar din passion.

Läs mer: Lista 34 restauranger i Uppsala

3.Friskis&Svettis Väderkvarn

Träning för alla, i en härlig och peppande miljö

Friskis&Svettis Väderkvarn
  • Betyg: 4,3/5 (457 Review by google)
  • Adress:

    Väderkvarnsgatan 16, 753 29 Uppsala, Sverige

  • Öppettider:

    06 till 22

  • Personal Trainer:

    Personliga tränare med träningsledarutbildning

  • Utrustning:

    Gym, gruppträning, gympahall, utegym, yoga/pilates

  • Prisklass:

    $ - $$

  • Målgrupp:

    Alla som vill träna, oavsett ålder, kön eller ambitionsnivå

Välkommen till Friskis&Svettis Väderkvarn, träningsanläggningen som har allt du behöver för att nå dina träningsmål! Med ett brett utbud av träningsmöjligheter och ett stort gym med fria vikter, maskiner, löpband och mycket mer, finns det något för alla här.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren träningsproffs, kommer våra vänliga och kunniga medarbetare vägleda dig och se till att du får ut det mesta av din träning. Med ett brett utbud av pass, finns det alltid något som passar dig och dina behov. Så varför vänta? Kom till Friskis&Svettis Väderkvarn idag och börja din träningsresa mot ett hälsosammare och starkare jag!

4.Gymmet Uppsala

Gymmet Uppsala
Uppsala Gym: Upptäck ett gym bortom det vanliga! Uppsala Gym är ett premiumgymupplevelse som sätter en ny standard för fitness i staden. Med ett imponerande urval av toppmoderna maskiner och en generös mängd bänkar och squat-rack, har vi skapat en optimal träningsmiljö som tillgodoser alla dina träningsbehov. Oavsett om du är en erfaren atlet eller precis har påbörjat din fitnessresa, kommer du att hitta allt du behöver för att nå dina mål på vårt gym.

På Uppsala Gym värdesätter vi en lugn och fokuserad träningsmiljö. Vi har designat gymmet med gott om utrymme och breda gångar, så att du kan träna ifred utan att känna dig trängd. Vår personal är alltid redo att hjälpa dig med träningsproblem eller svara på dina frågor. Med sin expertkunskap och vänliga bemötande kommer de att guida dig genom din träningsresa och säkerställa att du får ut det mesta av din tid på Uppsala Gym.

Läs mer: Lista 22 hotellen i Uppsala

5.Nordic Wellness Uppsala Stenhagen

Nordic Wellness Uppsala Stenhagen
Upptäck träningens glädje på Nordic Wellness Uppsala Stenhagen, där vår kunniga personal Erika och Frida står redo att guida dig på din hälsoresan. Njut av ett välutrustat gym fyllt med moderna maskiner och fria vikter för att ta din träning till nästa nivå.

På Nordic Wellness Uppsala Stenhagen möts du av en inbjudande och fräsch miljö som inspirerar till rörelse och välbefinnande. Oavsett om du är nybörjare eller rutinerad atlet har vi allt du behöver för att nå dina träningsmål. Låt oss tillsammans skapa en hälsosam livsstil som ger dig energi och livskvalitet.

6.Iron House Gym & Fitness

Iron House Gym & Fitness
Välkommen till Iron House Gym & Fitness, ditt ultimata träningsmecka! Upplev ett brett utbud av fria vikter och toppmoderna maskiner som kommer att driva dig mot dina träningsmål. Vårt dedikerade team av experter ger personlig vägledning och motivation för att maximera din träning.

Hos Iron House Gym & Fitness kombineras enastående faciliteter med en otrolig atmosfär. Njut av pulserande musik och ett varmt och välkomnande bemötande som får dig att trivas. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren atlet, våra skräddarsydda program och vägledning kommer att hjälpa dig att prestera på topp. Besök oss idag och förvandla din träning till en extraordinär upplevelse!

7.Katana Parkour

Katana Parkour
Katana Parkour i Uppsala är ett sant eldorado för den som söker spänning och utmaning. Som ett av Sveriges få gym öppna för vuxna, erbjuder Katana en unik miljö för att utöva parkour och freerunning utan att behöva dela utrymme med nybörjare. Den erfarna personalen står alltid redo att guida och stötta dig, oavsett om du är en van utövare eller testar parkour för första gången.

Från första ögonblicket på Katana Parkour omsluts du av en elektrifierande atmosfär. Oavsett om du vill träna ensam, med vänner eller familj, kommer du att hitta en plats här. Glöm tråkiga gym och upplev spänningen i att ta dig an banorna med hjälp av skickliga tränare som säkerställer att du får ut det mesta av din träning. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren utövare, lovar Katana Parkour en oförglömlig upplevelse som kommer att få dig att längta efter mer.

8.Nordic Wellness Uppsala Fyrislund Padel

Nordic Wellness Uppsala Fyrislund Padel
Välkommen till Nordic Wellness Uppsala Fyrislund - din ultimata plats för en aktiv livsstil! Här möts du av fräscha padelbanor och ett toppmodernt gym med all utrustning du behöver för att nå dina träningsmål.

Våra padelbanor är rymliga och väl upplysta, med gardiner som ger ett optimalt ljusflöde. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren spelare kommer du att trivas på våra banor. Efter ett intensivt träningspass kan du koppla av i vårt gym, som har allt från fria vikter till avancerade maskiner. Med vår kunniga personal och inspirerande atmosfär garanteras du en träningsupplevelse som lyfter din hälsa till nya höjder.

9.Fitness24Seven

Fitness24Seven
Välkommen till Fitness24Seven, ditt flexibla dygnet-runt-gym! Hos oss tränar du när det passar dig, dygnet runt, alla dagar i veckan. Våra trevliga och kunniga medarbetare finns alltid på plats för att hjälpa dig och svara på dina frågor.

Träna i en ren och fräsch miljö med högkvalitativa maskiner och redskap. Vi har allt du behöver för att nå dina träningsmål, oavsett om du vill bygga muskler, gå ner i vikt eller bara hålla dig i form. Hos oss är alla välkomna, oavsett ålder, erfarenhet eller träningsnivå. Välkommen att prova på Fitness24Seven idag – vi lovar att du inte kommer att bli besviken!

10.Parsapower gym

Parsapower gym
Parsapower är ett utmärkt gym med en fantastisk personal. Det är alltid rent och fräscht, och du kan känna dig välkommen från det ögonblick du kliver innanför dörren. Oavsett om du föredrar fria vikter eller maskiner har Parsapower allt du behöver för att få ett effektivt träningspass.

Så vad väntar du på? Besök Parsapower idag och upptäck själv varför det är ett av de bästa gymmen i stan. Med sin trevliga personal, rena miljö och kompletta utbud av utrustning är Parsapower det perfekta stället att nå dina fitnessmål.

11.Actic Uppsala Stationsgatan

Actic Uppsala Stationsgatan
Välkommen till Actic Uppsala Stationsgatan, ditt moderna träningsmecka mitt i Uppsala! Njut av ett splitternytt och fräscht gym med det senaste inom träningsutrustning, trots gymmets kompakta storlek. Vi erbjuder ett brett utbud av träningsmöjligheter som passar alla, oavsett erfarenhetsnivå.

På Actic Uppsala Stationsgatan upplever du den senaste träningsteknologin och de bästa träningsredskapen. Vi brinner för att skapa en inspirerande träningsmiljö där du kan nå dina mål och njuta av din träning. Oavsett om du är ett gymveteran eller nybörjare, har vi allt du behöver för att komma i form och må bättre.

12.MyTraining

13.Nordic Wellness Uppsala Luthagen

14.Raw Training Center

15.Librobäcks Utegym

16.STC Uppsala Gröna Gränby

17.Actic Uppsala - Svandammen

Träna med utsikt över Stadsskogen

Actic Uppsala - Svandammen
  • Betyg: 4,2/5 (164 Review by google)
  • Adress:

    Sjukhusvägen 2, 753 09 Uppsala, Sverige

  • Öppettider:

    05 till 23

  • Personal Trainer:

    Ja, instruktörer finns att tillgå

  • Utrustning:

    * Konditionsmaskiner * Styrketräningsmaskiner * Fria vikter * Funktionell träningsutrustning * Gruppträningssalar

  • Prisklass:

    $$

  • Målgrupp:

    Alla som vill träna på ett gym

18.Träningsbasen

Träningsbasen

19.Nordic Wellness Uppsala City

Nordic Wellness Uppsala City

20.Actic Uppsala - Gränbystaden

21.Nordic Wellness Uppsala Heidenstamstorg

Träna när du vill, hur du vill, med vem du vill

  • Betyg: 3,8/5 (154 Review by google)
  • Adress:

    Heidenstamsgatan 69, 754 27 Uppsala, Sverige

  • Öppettider:

    05 till 23

  • Personal Trainer:

    Personlig tränare med över 10 års erfarenhet

  • Utrustning:

    Löpband, Cyklar, Crosstrainers, Spinningcyklar, Styrketräningsmaskiner

  • Prisklass:

    $$ - $$$

  • Målgrupp:

    Alla som vill komma i form eller förbättra sin hälsa

22.Fitness24Seven

Fitness24Seven

23.Fitness24Seven

Fitness24Seven

24.Fitness24Seven

Fitness24Seven

25.sun 24 seven

sun 24 seven
Postförslag