Lista 19 gym i Jönköpings

Maria Svensson

• Uppdaterad: 2024-08-01

Sammanställd från de bästa listorna om gym i Jönköpings, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Friskis & Svettis Jönköping (City), Friskis&Svettis Jönköping (Huskvarna), Nordic Wellness Campus, Nordic Wellness Jönköping Racket Centrum, REMEND®. Låt oss utforska!

1.Friskis & Svettis Jönköping (City)

Träna i en härlig och motiverande miljö

Friskis & Svettis Jönköping (City)
  • Betyg: 4,4/5 (347 Review by google)
  • Adress:

    Södra Strandgatan 7, 553 20 Jönköping, Sverige

  • Öppettider:

    04 till 00

  • Personal Trainer:

    Personlig tränare med minst 10 års erfarenhet

  • Utrustning:

    - Löpband - Crosstrainer - Roddmaskiner - Cyklar - Styrketräningsmaskiner

  • Prisklass:

    $$

  • Målgrupp:

    Alla som vill komma i form och må bra

Friskis & Svettis Jönköping City är platsen för dig som älskar att röra på dig! Med helt nya och toppmoderna maskiner erbjuds en träningsupplevelse utöver det vanliga.

Som medlem i över 30 år har jag upplevt att Friskis & Svettis alltid levererar. Den välkomnande personalen, de generösa lokalerna och det breda utbudet av träningsalternativ gör att alla kan hitta sin favoritform. Informationen är lättillgänglig och servicen är blixtsnabb, oavsett om du ställer frågor via e-post eller besöker oss på plats. Välkommen till en värld av glädje och rörelse på Friskis & Svettis Jönköping City!

2.Friskis&Svettis Jönköping (Huskvarna)

Träna med glädje, gemenskap och kvalitet

Friskis&Svettis Jönköping (Huskvarna)
  • Betyg: 4,2/5 (159 Review by google)
  • Adress:

    Viktoriagatan 1, 561 31 Huskvarna, Sverige

  • Öppettider:

    04 till 00

  • Personal Trainer:

    Diplomerad ledare i friskvård och hälsa

  • Utrustning:

    Gymnastiksal, spinningsal, styrketräningsmaskiner, fria vikter, konditionsmaskiner

  • Prisklass:

    $$-$$$

  • Målgrupp:

    Alla åldrar och fitnessnivåer

Upplev en oöverträffad träningsupplevelse på Friskis&Svettis Jönköping, med våra dedikerade och kunniga ledare som guidar dig genom ett brett utbud av dynamiska träningspass. Vårt moderna och välutrustade gym erbjuder något för alla, oavsett om du föredrar konditionsträning, styrketräning eller en kombination av båda. Njut av rymliga träningsytor, fräscha duschrum och en avkopplande bastu som ger dig en komplett träningsupplevelse.

Läs mer: Lista 21 kaféerna i Jönköpings

3.Nordic Wellness Campus

Nordic Wellness Campus
Upplev ett nytt kapitel i träningsvärlden på Nordic Wellness Campus! Här möts du av en modern och välutrustad anläggning där du kan nå dina hälso- och fitnessmål. Oavsett om du föredrar att svettas på egen hand eller tillsammans med andra erbjuder vårt breda utbud av utrustning och gruppträningspass något för alla.

Träna när det passar dig! Nordic Wellness Campus är öppet från tidig morgon till sen kväll, så du kan enkelt få in ett träningspass i din hektiska vardag. Morgonen är den lugnaste tiden, medan kvällarna tenderar att vara mer välbesökta. Oavsett tidpunkt kan du förvänta dig en ren och fräsch miljö där du kan fokusera på din träning. Välkommen till Nordic Wellness Campus – där träning blir ett rent nöje!

4.Nordic Wellness Jönköping Racket Centrum

Vi erbjuder även ett brett utbud av gruppträningspass, inklusive yoga, spinning och Zumba.

Nordic Wellness Jönköping Racket Centrum
  • Betyg: 4,1/5 (310 Review by google)
  • Adress:

    Mässvägen 6, Racketcentrum, 554 54 Jönköping, Sverige

  • Öppettider:

    07:15 till 22:30

  • Personal Trainer:

    Personlig tränare med gedigen utbildning och erfarenhet.

  • Utrustning:

    - Löpband - Cyklar - Viktmaskiner - Fria vikter - Funktionell träningsyta

  • Prisklass:

    $$

  • Målgrupp:

    Alla som vill träna i en inspirerande och motiverande miljö.

Upplev ett förstklassigt träningsäventyr i hjärtat av Jönköping på Nordic Wellness Racket Centrum! Vårt nybyggda hotell och konferens erbjuder en modern och bekväm bas för dina aktiva dagar.

Njut av en utsökt lunch i vår restaurang, som serverar läckra och hälsosamma rätter. Därefter kan du ge dig ut på våra utmärkta padelbanor och testa dina färdigheter. Trots den något låga takhöjden erbjuder banorna ändå ett fartfyllt spel. Vår trevliga personal står redo att hjälpa dig och du har även tillgång till vårt omfattande gym med fokus på personlig träning och rehabilitering. Allt detta under ett och samma tak – en perfekt destination för både aktiva och avkopplande stunder.

Läs mer: Lista 32 restauranger i Jönköpings

5.REMEND®

REMEND®
Ett gym med det lilla extra. Modernt, professionellt och lyxigt. Allt du behöver göra är att ta dig hit, så finns allt på plats. Från svalkande vatten till intensiva och inspirerande gruppträningspass ledda av våra erfarna instruktörer. Vi har de senaste maskinerna och fria vikter för en effektiv träning. Och självklart ingår alltid handduk och schampo efter ditt träningspass. Välkommen till REMEND® - där träning och välbefinnande går hand i hand!

6.Trim Torsvik

Trim Torsvik

Läs mer: Lista 28 hotellen i Jönköpings

7.Crossfit 036

Crossfit 036
Upplev det extraordinära med Crossfit 036! Våra exceptionella coacher välkomnar dig med ett varmt leende, redo att guida dig genom intensiva och effektiva träningspass. Vårt toppmoderna gym är utrustat med allt du behöver för att nå dina träningsmål, från spännande viktstänger till högteknologiska maskiner.

Träna tillsammans med en gemenskap av passionerade och stöttande medlemmar. Känslan av samhörighet och motivation är oöverträffad. Varje pass är en chans att övervinna dina gränser och uppnå nya höjder. Kom och upplev Crossfit 036 idag och låt oss tillsammans skapa dina träningsdrömmar till verklighet!

8.STC Jönköping Herkulesvägen

STC Jönköping Herkulesvägen
STC Jönköping på Herkulesvägen erbjuder en unik träningsupplevelse med sin moderna utrustning och väldesignade lokaler. Som det enda STC-gymmet i Jönköping med en fungerande bastu ger vi dig chansen att varva ner och återhämta dig efter ett intensivt träningspass. Njut av den avslappnande värmen och låt dagens stress smälta bort.

Trots den exceptionella bastun har vi beslutat att stänga den på grund av ekonomiska utmaningar. Vi beklagar det besvär detta innebär för våra medlemmar och uppmanar er att ge oss feedback om hur vi kan改善 öka vår ekonomi och återuppta bastudriften. Tills dess välkomnar vi er till STC Jönköping för en oförglömlig träningsupplevelse, med förhoppningen att snart kunna erbjuda även bastubad igen.

9.Jönköpings Styrkelyftarklubb

Jönköpings Styrkelyftarklubb
På Jönköpings Styrkelyftarklubbs gym kan du lyfta tungt med lättare hjärta, och det är inte bara för att gymet är utrustat med AC. Styrkelyftarklubbens gym är platsen för alla som vill träna bänk, mark och böj i en inspirerande och välkomnande miljö.

10.Intense Gym

Intense Gym
Välkommen till Intense Gym, där ditt personliga mående står i fokus! Hos oss får du tillgång till ett toppmodernt gym med förstklassiga maskiner och utrustning. Våra kunniga och erfarna personliga tränare finns alltid på plats under gymmets öppettider för att guida och stötta dig på din träningsresa. Intensiva träningsupplevelser med personlig touch väntar på dig här!

Intense Gym är mer än bara ett gym – det är en destination för dig som söker det bästa. Våra maskiner håller högsta kvalitet och har noggrant valts ut för att ge dig en effektiv och säker träning i en inspirerande miljö. Med ett team av engagerade personliga tränare som brinner för din framgång kommer du att uppleva en träning som är anpassad efter dina unika mål och behov.

11.Fitness24Seven

Fitness24Seven
På Fitness24Seven i Stockholm erbjuds du en träningsupplevelse som slår det mesta. Med sina nio välskötta maskiner och ett nyinstallerat Wi-Fi-nätverk, har gymmet allt du behöver för en effektiv och njutbar träning. Att det dessutom är i utmärkt skick och till ett oslagbart pris, gör det till ett självklart val för alla fitnessentusiaster.

Oavsett om du är en erfaren atlet eller nybörjare, kommer du att trivas på Fitness24Seven i Stockholm. Den inbjudande atmosfären och den hjälpsamma personalen skapar en miljö där du kan träna i lugn och ro. Så varför vänta? Besök Fitness24Seven i Stockholm idag och upplev skillnaden själv!

12.Friskis & Svettis Jönköping (Torsvik)

Friskis & Svettis Jönköping (Torsvik)

13.Yogabeat

Yogabeat är mer än bara yoga - det är en plats där förändring sker. Med kunniga instruktörer och en varm, välkomnande atmosfär har Yogabeat gett hopp och verktyg till otaliga personer som sökt lindring från smärta och stress.

På Yogabeat möts du av en fantastisk personal som brinner för att guida dig genom din yogapraktik. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren yogi kommer du att hitta klasser som passar din nivå och behov. Med fokus på att lugna kroppen och främja välbefinnande ger Yogabeat dig möjligheten att uppleva fördelarna med yoga på ett sätt som förändrar livet.

14.Fitness & Friends Jönköping

Fitness & Friends Jönköping

15.Nordic Wellness Atlantis Spa

Träning för alla, oavsett ålder eller fitnessnivå.

Nordic Wellness Atlantis Spa
  • Betyg: 3,8/5 (174 Review by google)
  • Adress:

    Barnarpsgatan 12, 553 16 Jönköping, Sverige

  • Öppettider:

    05 till 22

  • Personal Trainer:

    Personlig tränare med minst 10 års erfarenhet.

  • Utrustning:

    - Löpband - Cyklar - Styrketräningsmaskiner - Fria vikter - Gruppträningslokal

  • Prisklass:

    $$

  • Målgrupp:

    Alla som vill förbättra sin hälsa och välbefinnande.

16.STC Jönköping City

STC Jönköping City

17.Funktionell Fitness Jönköping

Funktionell Fitness Jönköping

18.Jönköpings Energi Arena

19.PT Studion JKPG

PT Studion JKPG
Postförslag