Lista 29 gym i Örebro

Erik Andersson

• Uppdaterad: 2024-08-03

Sammanställd från de bästa listorna om gym i Örebro, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Friskis&Svettis Öster, Frontline Atletklubb, Lillåspåret, Fitness24Seven, Nordic Wellness Örebro Marieberg. Låt oss utforska!

1.Friskis&Svettis Öster

Träning för alla, oavsett ålder, kön eller träningsnivå

Friskis&Svettis Öster
  • Betyg: 4,4/5 (225 Review by google)
  • Adress:

    Hagmarksgatan 56, 702 16 Örebro, Sverige

  • Öppettider:

    04 till 23

  • Personal Trainer:

    Instruktörer med utbildning inom 10 olika områden

  • Utrustning:

    - Löpband - Cyklar - Spinningcyklar - Vikter - Maskiner

  • Prisklass:

    $

  • Målgrupp:

    Alla som vill träna, oavsett ålder, kön eller träningsnivå

Friskis&Svettis Öster – ett välrenommerat träningscenter som erbjuder en bred palett av träningsformer. Med erfarna ledare som vägleder dig genom träningspassen kan du känna dig trygg och motiverad oavsett din fitnessnivå.

Centret är välskött och fräscht, med gott om utrymme för att träna. Däremot kan det vid vissa tider vara trångt. Så se till att välja dina träningstider med omsorg för att få ut det mesta av ditt besök.

2.Frontline Atletklubb

Frontline Atletklubb
Frontline Atletklubb är det ultimata träningsmekkaet för alla som söker ett optimalt och bekvämt utrymme. Med rymliga lokaler och enkel åtkomst erbjuder klubben förstklassiga träningsmöjligheter som får dig att nå nya höjder.

På Frontline möts du av Vincent, en genuint trevlig och serviceinriktad kille som bemannar disken. Trots att du gärna skulle diskutera med honom om den ständigt fullsatta muay thaiklassen, kan du inte låta bli att charmas av hans vänliga sätt. Frontline Atletklubb är inte bara ett ställe att träna på - det är en upplevelse i sig.

Läs mer: Lista 19 kaféerna i Örebro

3.Lillåspåret

Lillåspåret
Lillåspåret slingrar sig genom en förtrollande skog, med varje steg inbjuder en ny upptäckt. En lugn meditationsplats lockar till sinnesfrid, medan den lätt kuperade terrängen ger en förnyad energi. Den sex kilometer långa stigen är en perfekt oas för en uppfriskande löprunda.

Sedan den nyligen genomförda renoveringen har Lillåspåret fått en ny glans. Det inbjudande landskapet med nylagda stigar, välskötta broar och upprustade skyltar ger en obegränsad njutning. Oavsett om du söker en avkopplande promenad eller en utmanande löpning, kommer Lillåspårets skogiga famn att ge dig en minnesvärd upplevelse.

4.Fitness24Seven

Fitness24Seven
Fitness24Seven erbjuder en optimal träningsmiljö för hälsomedvetna individer. Anläggningen präglas av renlighet och ordning, vilket skapar en fräsch och inbjudande atmosfär. Den moderna utrustningen, inklusive hantlar, håller hög kvalitet, men utbudet kan ibland vara begränsat, vilket kan leda till väntetider under högsäsong. Trots detta erbjuder Fitness24Seven en utmärkt plattform för att uppnå dina fitnessmål.

För att ytterligare förhöja träningsupplevelsen rekommenderar vi att anläggningen utökar sitt utbud av utrustning. Ett större urval av maskiner och redskap skulle möjliggöra en mer varierad och effektiv träning. Genom att investera i mångsidig utrustning kan Fitness24Seven stärka sin position som en ledande aktör inom träningsbranschen och locka ännu fler hälsomedvetna individer.

Läs mer: Lista 34 restauranger i Örebro

5.Nordic Wellness Örebro Marieberg

Nordic Wellness Örebro Marieberg
Padel och träning i toppklass på Nordic Wellness i Örebro!

Välkommen till Nordic Wellness Örebro Marieberg, där du finner allt du behöver för en aktiv livsstil. Spela padel på högklassiga banor, svalka dig i den fräscha miljön och låt den trevliga personalen ta hand om dig. Trots gymmets kompakta storlek erbjuder det allt som en vanlig person söker. Från fria vikter och konditionsmaskiner till gruppass och två padelbanor – här finns något för alla.

6.Gustavsvik Gym

Gustavsvik Gym
Som ett gym i världsklass erbjuder Gustavsvik en träningsupplevelse utöver det vanliga. Med sina toppmoderna utrustningar och extremt trevliga tränare kommer du snabbt märka en positiv förändring i din hälsa och välmående. Här finns allt från motståndsband till löpband, såväl som utomhusträningsmöjligheter och en inbjudande motionssimpool.

Med ett rimligt pris på årskort och en personal som alltid är redo att stötta och motivera, är Gustavsvik det perfekta valet för alla som vill förbättra sin fysiska och mentala hälsa. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren atlet, så kommer du att trivas i denna inspirerande träningsmiljö. Välkommen till Gustavsvik, där din träningsresa tar en ny och spännande vändning!

7.STC Örebro Rynningeåsen

STC Örebro Rynningeåsen
Träna på STC Örebro Rynningeåsen och upplev ett gym som överträffar dina förväntningar. Här erbjuds moderna träningsmaskiner och ett stort utbud av gruppträningar som passar alla nivåer. Gymmet är rymligt och luftigt, vilket skapar en inspirerande och bekväm träningsmiljö. Med våra erfarna och kunniga instruktörer får du personlig vägledning och stöd under hela din träningsresa.

På STC Örebro Rynningeåsen värnar vi om familjer. Vi erbjuder ett familjevänligt gym med barnpassning och skötbord, så att du kan träna med sinnesro medan dina små har det bra. Gymmets läge mitt i naturen ger dig möjlighet till härliga utomhusträningspass. Njut av en löprunda i den grönskande skogen eller träna yoga på de intilliggande ängarna. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren atlet, så har STC Örebro Rynningeåsen något att erbjuda dig. Besök oss idag och upplev skillnaden!

8.Fitness24Seven

Fitness24Seven
Upplev fitnessparadiset Fitness24Seven, en plats där alla dina träningsdrömmar förverkligas! Med ett brett utbud av toppmodern utrustning och dygnet runt-öppettider har du allt du behöver för att nå dina fitnessmål. Oavsett om du är nybörjare eller rutinerad entusiast, kommer Fitness24Seven att inspirera och motivera dig att bli ditt bästa jag.

Bli medlem och lås upp en värld av fitnessmöjligheter. Träna när du vill, dygnet runt, och njut av den fräscha och inbjudande miljön som gör varje träningspass till ett nöje. Med Fitness24Seven som din träningspartner kan du nå din fulla potential och uppnå den hälsa och vitalitet du alltid har drömt om.

9.Fitness24seven

Fitness24seven
Upplev Fitness24even, det gym som ger dig en helt ny träningsupplevelse! Våra moderna anläggningar är utrustade med den senaste träningsteknologin, så att du kan nå dina fitnessmål med stil. Glöm rostiga hantlar och slitna maskiner – här väntar ett helt nytt utbud av glänsande utrustning som kommer att inspirera dig till nya höjder.

Vårt team av engagerade experter finns alltid till hands för att guida dig och peppa dig. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren atlet, kommer du att känna dig välkommen och utmanad på Fitness24even. Med vår rena och fräscha miljö kan du träna med lugn och ro, så att du kan fokusera helt på att nå dina mål.

10.Campusgymmet

Campusgymmet
Hitta hem till ditt nya gym! Campusgymmet är inte bara ett gym – det är en plats där du kommer att trivas och må bra. Här möts du av ett glatt gäng som inspirerar och stöttar dig på din träningsresa. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren så hittar du något som passar just dig. Med ett brett utbud av maskiner, fria vikter och gruppträningspass kan du skräddarsy din träning efter dina egna mål och önskemål.

På Campusgymmet är det inte bara träningen som står i fokus. Här finns också en härlig gemenskap där du snabbt kommer att känna dig som hemma. Medlemmarna är peppande och hjälpsamma, och personalen är alltid redo att svara på dina frågor och ge dig råd. Så varför vänta? Besök Campusgymmet idag och ta ett steg närmare dina träningsmål i en inspirerande och välkomnande miljö.

11.Utegym Grönpepparparken

Utegym Grönpepparparken
Upplev utomhusträningens fröjder på det charmiga Utegym Grönpepparparken. Trots dess något väderbitna exteriör bjuder detta utegym på en idyllisk miljö med lummiga omgivningar. De utmärkta träningsredskapen gör att du kan skulptera din kropp under bar himmel, med fågelsång som ditt soundtrack.

Att träna på Utegym Grönpepparparken är en social upplevelse. Många träningsentusiaster vallfärdar hit, vilket skapar en motiverande atmosfär. Ta chansen att utbyta träningstips, heja på varandra och njuta av den gemenskap som uppstår när man delar en passion för ett aktivt liv.

12.Xplore Fitness Gym och träningscenter

Xplore Fitness Gym och träningscenter

13.Friskis&Svettis Aspholmen

Träna tillsammans - må bättre

  • Betyg: 4,7/5 (204 Review by google)
  • Adress:

    Adolfsbergsvägen 4, 702 27 Örebro, Sverige

  • Öppettider:

    04 till 23

  • Personal Trainer:

    Personlig tränare med minst 10 års erfarenhet

  • Utrustning:

    Löpband, Cyklar, Roddmaskiner, Viktmaskiner, Fria vikter

  • Prisklass:

    $$

  • Målgrupp:

    Alla som vill komma i form eller förbättra sin hälsa

14.Nordic Wellness Örebro Arena

15.Örebro Kraftsportklubb

Träna hårt, bli stark och ha kul!

  • Betyg: 4,7/5 (176 Review by google)
  • Adress:

    Eyragatan 1A, 702 25 Örebro, Sverige

  • Öppettider:

    04 till 00

  • Personal Trainer:

    Personliga tränare med över 10 års erfarenhet

  • Utrustning:

    - Styrkelyftsutrustning - Kardiovaskulär utrustning - Funktionell träningsutrustning - Personlig träningsutrustning - Frigöringsträningsutrustning

  • Prisklass:

    $-$$

  • Målgrupp:

    Alla nivåer, från nybörjare till avancerade lyftare

16.Friskis&Svettis Söder

  • Betyg: 4,4/5 (157 Review by google)
  • Adress:

    Stenbackevägen 20B, 702 42 Örebro, Sverige

  • Öppettider:

    05 till 23

  • Personlig Tränare:

    Våra utbildade instruktörer hjälper dig nå dina mål.

  • Utrustning:

    Vi har ett brett utbud av utrustning, inklusive: - Löpband - Cyklar - Roddmaskiner - Vikter - Maskiner

  • Prisklass:

    $$

  • Målgrupp:

    Vi välkomnar alla, oavsett ålder, kön eller fitnessnivå.

  • Speciella poäng:

    Friskis&Svettis är en ideell förening som erbjuder träning till självkostnadspris.

17.Crossfit Smedjan

18.Nordic Wellness Örebro Örnsro

19.Gymmet på Väster

20.Actic Örebro - Slottsgatan

21.GNUGG Örebro

GNUGG Örebro

22.TIQQE CrossFit

TIQQE CrossFit

23.World Class Örebro

24.Nordic Wellness Örebro City

Nordic Wellness Örebro City

25.Fitness24Seven

Fitness24Seven

26.Nordic Wellness Adolfsberg Centrum

27.Outdoor gym free

Outdoor gym free

28.Timmys schalong park

Timmys schalong park

29.Alex Hälsostudio

Alex Hälsostudio
Postförslag