Lista 12 gym i Södertälje Stockholm

Erik Andersson

• Uppdaterad: 2024-08-07

Sammanställd från de bästa listorna om gym i Södertälje Stockholm, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Fitness24Seven, STARK - Södertälje ( 24/7 ), Friskis&Svettis Södertälje, Nordic Wellness Södertälje City, TC Traning Club. Låt oss utforska!

1.Fitness24Seven

Träna när du vill, året runt

Fitness24Seven
  • Betyg: 4,0/5 (158 Review by google)
  • Adress:

    Storgatan 3, 151 72 Södertälje, Sverige

  • Öppettider:

    Öppet dygnet runt

  • Personal Trainer:

    Har instruktörer med rätt utbildning

  • Utrustning:

    Träningsmaskiner, löpband, fria vikter, gruppträning, personlig träning

  • Prisklass:

    $$

  • Målgrupp:

    Alla som vill träna i en bekväm miljö

Fitness24Seven har slagit upp portarna på en ny plats i hjärtat av Södertälje centrum, i närheten av Coop Supermarket. Detta toppmoderna gym är en dröm för alla fitnessentusiaster, med allt från styrkemaskiner till konditionsutrustning.

Oavsett om du är en erfaren träningsentusiast eller nybörjare, kommer du garanterat att hitta allt du behöver på Fitness24Seven Södertälje. De tre våningarna rymmer ett brett utbud av aktiviteter, inklusive Zumba och andra gruppträningspass. Gymmet är dessutom utrustat med de senaste maskinerna och faciliteterna, och personalen ser till att hålla allt rent och i toppskick. Dessutom har alla försiktighetsåtgärder vidtagits för att skydda medlemmarnas hälsa och säkerhet under Covid-19-pandemin.

2.STARK - Södertälje ( 24/7 )

STARK - Södertälje ( 24/7 )
Välkommen till STARK Södertälje, ett modernt gym öppet dygnet runt! Hos oss hittar du allt du behöver för en varierad och effektiv träning. Vårt luftiga och välplanerade gym erbjuder en komplett uppsättning fria vikter, avancerade grepp och högkvalitativa maskiner.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren atlet kommer du trivas på STARK Södertälje. Den kunniga personalen i receptionen välkomnar dig varmt och guidar dig gärna till rätt utrustning. Här råder en motiverande atmosfär med peppande musik, engagerade medlemmar och enastående maskiner. Vi strävar efter att skapa en trivsam och ren miljö för din träning, så att du kan fokusera fullt ut på dina mål. Välkommen till STARK Södertälje - ditt självklara val för en starkare och hälsosammare livsstil!

Läs mer: Lista 17 restauranger i Södertälje Stockholm

3.Friskis&Svettis Södertälje

Ett komplett träningscenter för hela familjen med fokus på hälsa och välbefinnande.

Friskis&Svettis Södertälje
  • Betyg: 4,3/5 (185 Review by google)
  • Adress:

    Svalängsvägen 1, 151 38 Södertälje, Sverige

  • Öppettider:

    05 till 00

  • Personel Trainer:

    Personliga tränare med utbildning och erfarenhet inom 10 olika områden.

  • Utrustning:

    Utrustning för styrketräning, konditionsträning, gruppträning och yoga.

  • Prisklass:

    $$ - $$$

  • Målgrupp:

    Alla som vill förbättra sin hälsa och livsstil.

Friskis&Svettis Södertälje är ett gym som har allt du kan önska dig. Ljusa och fräscha lokaler, toppmodern utrustning och en härlig atmosfär. Personalen är alltid glad och hjälpsam, och de finns där för att se till att du får ut det mesta av din träning.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren träningsperson, så kommer du att trivas på Friskis&Svettis Södertälje. Här finns något för alla, och du kan välja mellan en mängd olika träningsformer. Så vad väntar du på? Kom igång med din träning idag!

4.Nordic Wellness Södertälje City

Nordic Wellness Södertälje City
Upplev träningsglädje på Nordic Wellness Södertälje City, ett luftigt och modernt gym i en tidigare bankbyggnad med flera våningar. Träna i en inspirerande miljö med enastående faciliteter, inklusive bastu och väldoftande tvål i duschutrymmena.

Södertälje City är ett populärt gym, så kom iväg och upplev själv varför så många väljer att träna här. Du kommer uppskatta kvalitetsmaskinerna, den kunniga personalen och det breda utbudet av träningspass. Ta del av den positiva atmosfären och gör träningen till en härlig del av din vardag. Unna dig själv ett medlemskap på Nordic Wellness Södertälje City och uppnå dina träningsmål i en motiverande och inbjudande miljö.

Läs mer: Lista 17 kaféerna i Södertälje Stockholm

5.TC Traning Club

TC Traning Club
TC Träningsklubb – en oas för träning och välmående Välkommen till TC Träningsklubb, en plats där träning och välmående går hand i hand. Vi erbjuder en trivsam atmosfär med kunnig personal som alltid står redo att hjälpa dig. Våra fräscha lokaler är utrustade med allt du behöver för en effektiv och rolig träning. Och med våra utmärkta parkeringsmöjligheter kan du fokusera på det viktigaste – din träning.

På TC Träningsklubb möts du av ett leende och en lugn miljö. Vi tror på att träning ska vara en glädjekälla, och vår trevliga personal ser till att du känner dig välkommen och motiverad. Vi erbjuder ett brett utbud av träningsformer, så oavsett om du är nybörjare eller erfaren atlet hittar du något som passar dig. Besök oss idag och upptäck fördelarna med att träna i en trivsam och professionell miljö.

6.AstraZeneca Gym

AstraZeneca Gym
Kom och upplev enastående träningsmöjligheter på AstraZenecas egen gym i Kina! Vårt toppmoderna gym är en idrottsanläggning för anställda och erbjuder allt du behöver för att ta din träning till nästa nivå.

Med ett brett utbud av utrustning och faciliteter kommer du att hitta allt du behöver under ett och samma tak. Vi har allt från ett komplett utbud av fria vikter och maskiner till gruppklasser och personliga tränare. Oavsett om du är en erfaren atlet eller bara börjar din träningsresa, har vi något för alla.

Läs mer: Lista 33 gym i Stockholm

7.Innovate Crossfit

Innovate Crossfit

8.Actic Södertälje Park

Actic Södertälje Park
Välkommen till Actic Södertälje Park, ditt träningsnav i hjärtat av Södertälje! Njut av en modern och välutrustad träningsmiljö med allt du behöver för att nå dina fitnessmål. Vårt team av kunniga och engagerade instruktörer står redo att guida och motivera dig.

Upplev den fantastiska stämningen på Actic Södertälje Park. Här möts träningsentusiaster i alla åldrar och med olika mål. Lokalen är alltid ren och fräsch, med högklassiga maskiner och ett brett utbud av träningsalternativ. Vare sig du är en erfaren atlet eller nybörjare, hittar du något som passar just dig. Så ta steget idag och bli en del av vår träningsgemenskap på Actic Södertälje Park!

9.Actic Södertälje Vasa

Actic Södertälje Vasa är gymmet för dig som vill ha det bästa av två världar - ett gym med de senaste maskinerna och en härlig atmosfär. Här hittar du allt du behöver för att nå dina träningsmål, oavsett om du är nybörjare eller erfaren gymmare. Och med våra generösa öppettider kan du träna när det passar dig som bäst.

Så vad väntar du på? Kom in och upplev skillnaden på Actic Södertälje Vasa. Vi lovar att du inte kommer att bli besviken!

10.Actic Södertälje - Sydpoolen

Träna med kompisgänget i en härlig och peppande miljö

  • Betyg: 3,5/5 (392 Review by google)
  • Adress:

    Östra Kanalgatan 2, 152 71 Södertälje, Sverige

  • Öppettider:

    06 till 19:45

  • Personal Trainer:

    Personlig tränare med minst 10 års erfarenhet

  • Utrustning:

    - Löpband - Cyklar - Roddmaskiner - Vikter - Maskiner

  • Prisklass:

    $$-$$$

  • Målgrupp:

    Alla som vill komma i form, gå ner i vikt eller förbättra sin hälsa

Upplev magin på Sydpoolen i Actic Södertälje, där äventyret väntar för hela familjen! Låt dina små uppleva glädjen att plaska och susa nerför färgglada rutschkanor, medan du njuter av en avkopplande stund i den mysiga atmosfären. Trots årens patina bidrar det slitna och rustika utseendet till en autentisk charm som förstärker upplevelsen.

Sydpoolen är en oas där minnen skapas och skratt fyller luften. De rostiga detaljerna och den förfallna känslan ger en industriell touch åt anläggningen, men skapar samtidigt en unik och nostalgisk miljö som kommer att etsa sig fast i ditt minne. Låt dig förtrollas av Sydpoolens charm och skapa oförglömliga stunder med dina nära och kära.

11.Aktiverum

Aktiverum
Upplev den ultimata platsen för lek och träning med Aktiverum! Upptäck ett paradis av sporter, från fartfylld badminton till strategisk bordtennis. Slå dig loss med vår förstklassiga träningsanläggning, komplett med en uppfriskande pool, ett toppmodernt gym, härliga spinningpass och en mångsidig gympahall. Oavsett om du längtar efter att förbättra din kondition eller bara vill ha roligt, erbjuder Aktiverum allt du behöver.

Våra toppmoderna trappmaskiner och crosstrainers kommer att få ditt hjärta att pumpa, medan våra erfarna instruktörer guidar dig genom energigivande gympass. Vi välkomnar alla nivåer och erbjuder en rad alternativ som passar dina individuella behov. Så ta med dig en vän, släpp loss och låt Aktiverum bli din destination för aktiv lek och revitaliserande träning!

12.Scania Hälsocenter Gröndal

Scania Hälsocenter Gröndal
Postförslag