Lista 14 gym i Kristianstad Skåne

Erik Andersson

• Uppdaterad: 2024-08-07

Sammanställd från de bästa listorna om gym i Kristianstad Skåne, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Revive, Wellness Studio Kristianstad, Nordic Wellness Kristianstad Härlöv, Fitness24Seven, Basic Gym. Låt oss utforska!

1.Revive

Revive
Upplev det bästa gymmet i staden, där personlig service och en familjär atmosfär möter dig. Här är gymmet som erbjuder en snygg, fräsch miljö och supertrevlig personal som alltid står redo att hjälpa dig. Träningspasset blir en fröjd i en inspirerande miljö med toppmoderna maskiner och utrustning.

Oavsett om du är nybörjare eller elitidrottare har Revive det du söker. Här finns ett brett utbud av gruppträningspass, personliga tränare och till och med en egen osteopat. Du får tillgång till det senaste inom träning och rehabilitering, allt under ett och samma tak. Så varför vänta? Kom och upplev skillnaden redan idag!

2.Wellness Studio Kristianstad

Wellness Studio Kristianstad
Wellness Studio Kristianstad är ett gym fyllt av liv och rörelse, där den sociala atmosfären är lika stimulerande som de avancerade träningsmaskinerna. Här träffar du likasinnade som delar din passion för att hålla dig i form, och du kan alltid räkna med support från den kunniga personalen.

Oavsett om du vill förbättra din fysik eller forma din kropp till nya höjder, så är Wellness Studio Kristianstad det perfekta stället för dig. Våra toppmoderna maskiner är enkla att använda och våra personliga tränare guidar dig gärna på vägen mot dina mål. På Wellness Studio Kristianstad är du inte bara en medlem, du blir en del av en gemenskap som brinner för ett hälsosammare liv.

Läs mer: Lista 25 restauranger i Kristianstad Skåne

3.Nordic Wellness Kristianstad Härlöv

Nordic Wellness Kristianstad Härlöv
Välkommen till ett träningstempel utöver det vanliga! På Nordic Wellness Kristianstad Härlöv möts du av en oas för hälsa och välmående. Detta rymliga och vackra gym är en fröjd för ögat och en inspiration för sinnet. Med sin moderna utrustning och sitt breda utbud av träningsklasser finns det något för alla, oavsett om du är nybörjare eller erfaren atlet.

Personalen på Nordic Wellness Kristianstad Härlöv är dedikerade och hjälpsamma, och de står alltid redo att guida dig på din träningsresa. Här tränar du i en ren och fräsch miljö, med fräscha duschar och omklädningsrum. Upptäck det bästa gymmet i stan och låt Nordic Wellness inspirera dig till att nå dina träningsmål och leva ett hälsosammare liv.

4.Fitness24Seven

Fitness24Seven
Fitness24Seven är ett utmärkt gym med en härlig atmosfär och moderna faciliteter. Gymmet är alltid välstädat och välutrustat, med ett brett utbud av maskiner och fria vikter. Personalen är hjälpsam och kunnig, och alltid redo att ge råd eller support.

Fitness24Seven är ett perfekt val för alla som letar efter ett prisvärt och högkvalitativt gym. Med sitt centrala läge och generösa öppettider är det enkelt att passa in ett träningspass i din vardag. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren fitnessentusiast, kommer du att hitta allt du behöver på Fitness24Seven.

Läs mer: Lista 10 kaféerna i Kristianstad Skåne

5.Basic Gym

Basic Gym
Bli ett med gemenskapen hos Basic Gym, där svett, skratt och framsteg förenas i en dynamisk och motiverande miljö. Som ett hem ifrån hemmet erbjuder denna crossfitbox inte bara toppmodern utrustning för intensiv träning, utan också en stöttande och entusiastisk community som driver dig mot dina mål.

Varje besök på Basic Gym blir en magisk upplevelse. Dedikerade tränare guidar dig genom utmanande pass som maximerar din potential, samtidigt som gemenskapen hejar på och peppar dig till nya höjder. Känn den samhörigheten som gör träningen till mer än bara en rutin – det blir en livsstil för välmående och glädje.

6.First Gym & Fitness

First Gym & Fitness
För dig som söker ett gym med enastående utrustning är First Gym & Fitness ett perfekt val. Med toppmoderna Gymleco-maskiner, inklusive en imponerande uppsättning hantlar med vikter upp till 55 kg, kan du träna effektivt och nå dina träningsmål. Dessutom är anläggningen extremt ren och fräsch, vilket skapar en bekväm och hygienisk träningsmiljö.

Trots den utmärkta utrustningen finns det några förbättringsområden. Avsaknaden av en mag crunch-maskin kan vara en besvikelse för dem som prioriterar magträning. Dessutom kan vissa maskiner vara obekväma för personer över 190 cm långa. Trots dessa mindre brister erbjuder First Gym & Fitness en utmärkt träningsupplevelse med högkvalitativ utrustning och en ren och inbjudande miljö.

Läs mer: Lista 19 gym i Skåne

7.TryggaFitness

TryggaFitness
Vill du uppleva träning på ett nytt och spännande sätt? TryggaFitness erbjuder ett stort och fräscht träningscenter med ett brett utbud av gruppträningar som garanterat får dig att svettas och må bra. Med ett årsmedlemskap kan du utforska nya träningsmetoder och nå dina träningsmål tillsammans med ett peppande community.

På TryggaFitness möts du av en varm och välkomnande atmosfär. De kunniga och engagerade tränarna finns alltid där för att stötta dig och hjälpa dig att ta din träning till nästa nivå. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren atlet, kommer du att känna dig som hemma på TryggaFitness. Det är den perfekta platsen att träffa nya människor, utmana dig själv och uppnå dina hälso- och fitnessmål.

8.Wellness Studio Kristianstad City

Wellness Studio Kristianstad City
Upplev harmoni och effektivitet på Wellness Studio Kristianstad City! I vår lugna och avkopplande miljö kan du fokusera helhjärtat på din kondition och styrketräning, utan distraktioner eller trängsel. Våra toppmoderna maskiner minns dina inställningar, så att du kan fortsätta precis där du slutade.

Personalen på Wellness Studio Kristianstad City är alltid vänlig och hjälpsam, och våra lokaler är skinande rena och välskötta. Våra maskiner är i perfekt skick, så att du kan träna säkert och effektivt. Kom och upplev skillnaden – Wellness Studio Kristianstad City är det perfekta stället för att nå dina hälso- och fitnessmål i en rogivande och välkomnande miljö.

9.Liviushallen

Liviushallen
Livshallen är en fantastisk arena för idrott och evenemang. Med sitt centrala läge och goda kommunikationer är den lätt att nå för besökare. Hallen erbjuder moderna faciliteter och en hög nivå av komfort, vilket gör den till en utmärkt plats för olika typer av aktiviteter.

Oavsett om du är intresserad av att delta i spännande idrottstävlingar, njuta av kulturella evenemang eller bara umgås med vänner och familj, så är Livshallen ett utmärkt val. Med sitt breda utbud av aktiviteter och evenemang finns det något för alla smaker och åldrar. Så tveka inte att besöka Livshallen och upplev allt som den har att erbjuda!

10.Friskis&Svettis City

Kliv in i Friskis&Svettis Citys fängslande gymvärld, en oas i stadens hjärta! Upplev ett gym som andas nyhet och fräschhet, där varje detalj är designad för att maximera din träningsupplevelse. De rymliga omklädningsrummen erbjuder en lugn och bekväm miljö, utrustade med fräscha duschar och stora fönster som ger naturligt ljus och en känsla av lyx. Glöm inte ditt hänglås för att säkra dina värdesaker i våra säkra skåp.

På Friskis&Svettis City råder en härlig atmosfär med lagom mycket folk, vilket ger dig gott om utrymme att träna i lugn och ro. Gymmet är minutiöst rent och välvårdat, och den vänliga personalen står alltid redo att hjälpa dig med tips och motivation. Upplev ett gym som kombinerar det bästa av form och funktion, och som garanterar att varje träningspass blir en fröjd!

11.Xercise

Xercise

12.Swetec Superb Crossfit

Swetec Superb Crossfit
Swetec Superb Crossfit är en oas för alla som söker en utmanande och inspirerande träningsupplevelse. Med sin välkomnande gemenskap och erfarna tränare skapar anläggningen en motiverande miljö där man kan nå sin fulla potential.

Crossfit-passen på Swetec Superb är utformade för att testa dina gränser och hjälpa dig att uppnå dina träningsmål. Genom varierande övningar och hög intensitet kommer du att utmana både din fysiska och mentala styrka. Varje pass är en chans att överträffa dig själv och ta ett steg närmare dina drömmar.

13.Fitness24Seven

Fitness24Seven

14.Energicenter Kristianstad

Postförslag