Lista 15 gym i Haninge Stockholm

Elin Lindström

• Uppdaterad: 2024-08-07

Sammanställd från de bästa listorna om gym i Haninge Stockholm, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Medfit Haninge, Core Gym Club Vegastaden, Haninge Hälsostudio AB, STC Haninge Arkens Väg, STC Haninge Poseidons Gränd. Låt oss utforska!

1.Medfit Haninge

Medfit Haninge
Medfit Haninge ger din dotter den personliga träningen och kostplaneringen hon behöver för att nå sina mål. Upptäck ett gym med en fantastisk personal som alltid står redo att hjälpa till, oavsett dina behov. Medfit tar pandemin på allvar och ser till att följa alla riktlinjer för att hålla dig säker under dina besök.

Besök Medfit Haninge idag och ta del av deras expertis. Oavsett om du vill förbättra din allmänna hälsa, gå ner i vikt eller bygga muskler, har Medfit allt du behöver för att lyckas. Med professionella instruktörer, moderna träningsmaskiner och en varm och välkomnande atmosfär blir din träningsresa inte bara effektiv men också rolig!

2.Core Gym Club Vegastaden

Core Gym Club Vegastaden
Core Gym Club Vegastaden är utan tvekan det bästa gymmet i stan! Med förstklassig utrustning, snabb Wi-Fi och imponerande lokaler som har allt du behöver för en optimal träningsupplevelse, kommer du att nå nya höjder. Core Gym Clubs breda utbud av fria vikter och maskiner gör att du kan skräddarsy dina träningspass efter dina unika mål.

Sommarens höjdpunkt är klubbens fantastiska takterrass, där du kan sola och träna i friska luften. Med paddelbanor och ett utegym kan du ta din träning till en ny nivå och njuta av den underbara utsikten över Vegastaden. Upplev det ultimata inom träning på Core Gym Club Vegastaden – ditt nya favoritställe för att nå dina fitnessdrömmar!

Läs mer: Lista 33 gym i Stockholm

3.Haninge Hälsostudio AB

Haninge Hälsostudio AB
Välkommen till Haninge Hälsostudio AB, det ultimata träningstemplet som överträffar alla dina förväntningar! Med enastående faciliteter och ett brett utbud av toppmodern utrustning, erbjuder vi en träningsupplevelse utöver det vanliga. Våra lokaler är skinande rena och fräscha, vilket skapar en inspirerande och motiverande miljö.

Oavsett om du föredrar att svettas under de tidiga morgontimmarna eller på kvällen, kommer du alltid att mötas av en lugn och behaglig atmosfär på Haninge Hälsostudio AB. Vår passionerade personal står redo att guida dig på din träningsresa, ge stöd och uppmuntran när du strävar efter att nå dina hälsomål. Med sitt oslagbara läge och en gemenskap av likasinnade träningsentusiaster, är Haninge Hälsostudio AB ditt självklara val för en effektiv och givande träningsupplevelse.

4.STC Haninge Arkens Väg

STC Haninge Arkens Väg
I stämningsfull harmoni med Arkens moderna arkitektur finner du STC Haninge Arkens Väg. Ett ombonat litet rum som erbjuder all komfort du kan önska av en tillfällig bostad. I varma, inbjudande färger och med en bekväm säng som lovar en fridfull natts sömn, kommer du att känna dig som hemma direkt.

Rummet är välutrustat med allt du kan tänkas behöva, från ett fräscht badrum till en välutrustad pentry. Dessutom är det helt kostnadsfritt och har ett begränsat antal platser, vilket gör det till en riktig pärla. Oavsett om du är på resande fot i affärer eller nöje, är detta det perfekta boendet för dig som söker en bekväm och prisvärd vistelse.

5.STC Haninge Poseidons Gränd

STC Haninge Poseidons Gränd
Medan STC Haninge Poseidons Gränd erbjuder ett brett utbud av träningsutrustning och god ventilation, måsta du ta i beaktning gymmets begränsade storlek. Om du söker ett välutrustat gym med god ventilation och renlighet, men inte bryr dig om storleken, kan det passa dig.

För dig som prioritize ett stort och rymligt gym måsta du se dig om efter andra alternativ. STC:s basgym i Haninge är ett mindre gym som passar utmärkt för boende i närheten som önskar ett snabbt träningspass.

6.Core Gym Club Västerhaninge

Core Gym Club Västerhaninge
Välkommen till Core Gym Club Västerhaninge, ditt nya träningsmecka i hjärtat av Västerhaninge. Här får du ett komplett träningsupplägg med fria vikter, styrkemaskiner och konditionsmaskiner - allt du behöver för att nå dina träningsmål.

Träna i en ren och fräsch lokal med ordentlig ordning, där den kunniga och trevliga personalen alltid står redo att hjälpa dig. Core Gym Club Västerhaninge är det perfekta valet för dig som söker ett välutrustat och bekvämt gym i närheten. Priset på endast 395 kr/månad gör det dessutom till ett riktigt bra val för plånboken. Välkommen att bli en del av träningsgemenskapen på Core Gym Club Västerhaninge!

7.Friskis & Svettis Haninge

Upplev träningens glädje på Friskis & Svettis i Haninge! Vårt välutrustade gym ger dig möjlighet att träna precis som du vill, oavsett om du föredrar maskiner eller fria vikter. Njut av en trevlig atmosfär där du kan träna i lugn och ro eller delta i våra varierande gruppträningspass. Med en bred åldersgrupp från unga till äldre finns det något för alla hos oss.

På Friskis & Svettis i Haninge är det enkelt att skapa en träningsrutin som passar just dig. Välj mellan ett brett utbud av träningsformer, inklusive konditionsträning, styrketräning och yoga. Våra engagerade instruktörer står alltid redo att hjälpa och peppa dig på vägen. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren motionär, kommer du att känna dig välkommen och motiverad hos oss. Så varför vänta? Kom till Friskis & Svettis i Haninge idag och upptäck glädjen med att träna!

8.Nordic wellness Najaden

Personlig träning, kostrådgivning och massage ingår i medlemskapet

Nordic wellness Najaden
  • Betyg: 4,2/5 (152 Review by google)
  • Adress:

    Handens stationsväg 27, 136 40 Handen, Sverige

  • Öppettider:

    05 till 22

  • Personal Trainer:

    utbildade instruktörer med minst 10 års erfarenhet

  • Utrustning:

    löpband, cyklar, fria vikter, maskiner, gruppträningssalar

  • Prisklass:

    $$$-$$$$

  • Målgrupp:

    alla som vill förbättra sin hälsa och välbefinnande

9.Core Gym Club Tungelsta

Upplev ett gym med oöverträffad mångfald på Core Gym Club Tungelsta! Här möts du av ett uppsving av moderna maskiner som utmanar alla nivåer. Från cardiofantaster till kroppsbyggare – alla hittar sin perfekta match.

Dessutom bjuder Core Gym Club Tungelsta på en välkomnande atmosfär med kunnig personal och trevliga träningskamrater. Här stöder man varandra och peppar varandra till nya höjder. Träningsglädjen är påtaglig, och saknaden av bastu är det enda som hindrar en femstjärnig upplevelse.

10.CrossFit Södertörn

CrossFit Södertörn

11.Jumping Haninge

Jumping Haninge
Upplev den pulshöjande upplevelsen med Jumping på Haninge! Den innovativa träningen med trampolin kombinerar explosiv energi med skonsamma rörelser. Med engagerade instruktörer som leder dig genom varje session, kommer du att hoppa, sväva och svettas dig till en helt ny nivå av fitness.

För dem som söker en utmanande variation rekommenderas även FlexiCore. Denna träningsform fokuserar på stabilitet och styrka, med hjälp av gummiband som ger motstånd. Oavsett om du väljer Jumping eller FlexiCore, garanterar vi en energifylld och rolig träningsupplevelse som kommer att lämna dig inspirerad och stärkt.

12.SATS Haninge

Slogan om specialpunkt på 10 ord

SATS Haninge
  • Betyg: 3,9/5 (242 Review by google)
  • Adress:

    Vendelsövägen 1, 136 44 Handen, Sverige

  • Öppettider:

    05 till 22

  • Personal Trainer:

    Personlig tränare som är utbildad med instruktör i 10 ord

  • Utrustning:

    Utrustning är lista 5 objekt

  • Prisklass:

    Prisintervall med $ - $$$

  • Målgrupp:

    Målgrupp på 10 ord

Upplev ett förstklassigt träningsäventyr på SATS Haninge! Vårt hypermoderna gym erbjuder ett brett utbud av toppmoderna träningsredskap, inklusive fria vikter, avancerade maskiner och en dedikerad zon för funktionell träning. Våra erfarna tränare guidar dig med expertkunskap och motivation, vilket hjälper dig att nå dina fitnessmål. Njut av utmanande och inspirerande gruppträningar som får dig att svettas av lycka!

Efter ett intensivt träningspass kan du koppla av och återhämta dig i våra moderna omklädningsrum. Rymliga duschkabiner ger en uppfriskande och avslappnande avslutning på ditt träningspass. SATS Haninge är mer än bara ett gym, det är en fristad för ditt välbefinnande. Besök oss idag och låt oss hjälpa dig att uppnå dina fitnessdrömmar!

13.Nordic Wellness Haninge Centrum

Välkommen till det nyrenoverade Nordic Wellness Haninge Centrum, där vi erbjuder en fräsch och modern träningsupplevelse. Med en stor och välutrustad lokal har vi allt du behöver för en effektiv träning, oavsett om du är nybörjare eller erfaren. Vår kunniga personal finns alltid till hands för att guida dig och hjälpa dig att nå dina mål.

Njut av en lugn och avkopplande träningsmiljö under lunchtid, med fräsch luft och gott om utrymme. Vårt gym är perfekt för alla som vill komma i form och må bättre. Med vårt nya företagssamarbete gör vi det enklare än någonsin att hålla sig i form, utan att behöva oroa sig för krångliga betalningar. Upplev fördelarna med ett modernt gym – besök Nordic Wellness Haninge Centrum idag!

14.Actic Stockholm - Torvalla Sim- och sporthall

Träna tillsammans med vänner och familj i en härlig miljö

  • Betyg: 3,8/5 (381 Review by google)
  • Adress:

    Dalarövägen 66, 136 45 Handen, Sverige

  • Öppettider:

    06:30 till 22

  • Personal Trainer:

    Personlig tränare med minst 10 års erfarenhet

  • Utrustning:

    - Löpband - Cyklar - Roddmaskiner - Viktmaskiner - Fria vikter

  • Prisklass:

    $$

  • Målgrupp:

    Alla som vill komma i form och må bättre

15.STC Haninge Vega

STC Haninge Vega
Postförslag