Lista 11 gym i Järfälla Stockholm

Erik Andersson

• Uppdaterad: 2024-08-09

Sammanställd från de bästa listorna om gym i Järfälla Stockholm, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Komethallen, Friskis&Svettis Jakobsberg, Friskis&Svettis Barkarby, STC Järfälla Viksjö Centrum, Jg Hallen. Låt oss utforska!

1.Komethallen

Slogan om specialpunkt 10 ord

Komethallen
  • Betyg: 4,3/5 (377 Review by google)
  • Adress:

    Girovägen 8, 175 62 Järfälla, Sverige

  • Öppettider:

    09 till 22

  • Personal Trainer:

    Personlig tränare med 10 års erfarenhet inom 10ord

  • Utrustning:

    Utrustning: 5 punkter 10ord

  • Prisklass:

    $ - $$$

  • Målgrupp:

    Målgrupp: 10 ord

Kom ihåg idrottshallen Komethallen - en underbar plats att utöva din älskade sport på! Planerna är nyrenoverade och fräscha, så du kommer att ha en toppenbra upplevelse. Priset är lite högt, men om du samlar ihop ett gäng kompisar blir det inte lika kännbart. Rekommenderas starkt om du vill svettas ordentligt!

Läs mer: Lista 18 restauranger i Järfälla Stockholm

2.Friskis&Svettis Jakobsberg

Träna med erfarna och motiverande tränare i en trivsam miljö

Friskis&Svettis Jakobsberg
  • Betyg: 4,4/5 (207 Review by google)
  • Adress:

    Järfällavägen 106, 177 41 Järfälla, Sverige

  • Öppettider:

    06:30 till 21:30

  • Personal Trainer:

    Personlig tränare med minst 10 års erfarenhet

  • Utrustning:

    Löpband, crosstrainer, roddmaskin, styrketräningsmaskiner, fria vikter

  • Prisklass:

    $$

  • Målgrupp:

    Alla personer som vill komma i bättre form

Välkommen till gymmet som passar dig som pensionär perfekt! På Friskis&Svettis Jakobsberg hittar du allt du behöver för en aktiv och hälsosam vardag. Vi har ett stort utbud av träningsmaskiner och gruppträningspass, så oavsett om du föredrar att träna själv eller tillsammans med andra har vi något för dig.

Våra ledare är erfarna och kunniga, och de brinner för att hjälpa dig att nå dina träningsmål. Gruppträningspassen är alltid populära, så se till att boka din plats i tid. På fredagar är passet extra populärt, så missa inte chansen att träna tillsammans med andra pensionärer i en härlig atmosfär.

Läs mer: Lista 10 kaféerna i Järfälla Stockholm

3.Friskis&Svettis Barkarby

Friskis&Svettis Barkarby
Kliv in i Friskis&Svettis Barkarbys ljusa och fräscha lokaler, där träning blir en fröjd. Här möts du av en entusiastisk personal som med glädje vägleder dig till den perfekta träningsformen för just dig. Oavsett om du föredrar svettiga gruppträningspass eller lugnande yoga, har Friskis&Svettis Barkarby något för alla smaker och behov. **En komplett träningsupplevelse**

Upplev det bästa av träning med Friskis&Svettis Barkarbys omfattande utbud av toppmoderna träningsredskap. Från kardiovaskulära maskiner till fria vikter och allt däremellan, kan du skräddarsy dina träningspass efter dina unika mål. Personalen står alltid redo med expertråd och motivation, vilket säkerställer att du får ut det mesta av varje träningssession. Så varför vänta? Kom igång med din hälsoresa idag på Friskis&Svettis Barkarby!

Läs mer: Lista 33 gym i Stockholm

4.STC Järfälla Viksjö Centrum

STC Järfälla Viksjö Centrum
STC Järfälla Viksjö Centrum är ett fräscht och välutrustat gym där du kan träna i en trivsam miljö. Gymmet må vara litet, men det erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa maskiner och redskap som passar alla träningsnivåer. Personalen är kunnig och hjälpsam, och de finns alltid där för att ge dig råd och stöd.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren motionär har STC Järfälla Viksjö Centrum något att erbjuda dig. Här kan du träna styrka, kondition och rörlighet i en modern och välskött miljö. Så varför vänta? Besök STC Järfälla Viksjö Centrum redan idag och upplev den fantastiska träningsupplevelsen som vi erbjuder!

5.Jg Hallen

Jg Hallen
JG Hallen, ett gymnasternas paradis!

Med höga i tak och en stor öppen yta har JG Hallen allt gymnaster kan önska sig. Här vänder och vrider sig gymnasterna med lätthet och gör volter i luften. Träningen är i full gång och gymnasterna är fokuserade och målinriktade. Hallen är fylld av liv och rörelse, och ljudet av studsande fötter och skratt ekar i luften. JG Hallen är en plats där gymnaster kan utvecklas och växa, både som individer och gymnaster.

6.Fitness24Seven

Fitness24Seven
Fitness24Seven är ett mindre men ändå rymligt gym som erbjuder en anständig mängd utrustning. Trots att det inte är lika stort som andra gym i närheten är det aldrig trångt, vilket gör det till ett bra val för dem som vill träna utan att behöva vänta på maskiner. Gymmet har även en studio men erbjuder inte många gruppträningspass.

Budgetgym är ett prisvärt alternativ för dem som bara letar efter ett ställe att träna på. Gymmet är ganska trångt, men personalen är alltid trevlig och hjälpsam. Du får vad du betalar för, men inte mer. Om du letar efter ett fullt utrustat gym med många gruppträningspass är inte Budgetgym det bästa valet.

7.Friskis&Svettis Bolinder

Friskis&Svettis Bolinder är ett välbesökt och uppskattat gym i hjärtat av Stockholm. Med sin trevliga personal och moderna faciliteter erbjuder gymmet en optimal träningsmiljö för alla nivåer. Här finns allt du behöver för en effektiv och rolig träning, från toppmoderna maskiner till ett brett utbud av gruppträningspass.

Oavsett om du föredrar att träna ensam eller tillsammans med andra har Friskis&Svettis Bolinder något för dig. Gruppträningspassen är mycket populära, så se till att boka din plats i tid. Efter ett svettigt träningspass kan du koppla av i den nybyggda bastun och njuta av en välförtjänt stund.

8.Fitness24Seven

Välkommen till Fitness24Seven Jakobsberg - det ultimata träningstemplet för alla träningsentusiaster! Oavsett om du är en erfaren atlet eller nybörjare som vill ta ditt första steg mot en hälsosammare livsstil, har vi allt du behöver för att nå dina mål. Vårt toppmoderna gym är utrustat med den senaste tekniken och ett brett utbud av maskiner, vikter och fria vikter.

Hos Fitness24Seven Jakobsberg tror vi på att träning ska vara tillgängligt för alla, när som helst på dygnet. Därför har vi öppet 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, så att du kan träna när det passar dig bäst. Våra kunniga och hjälpsamma personal finns alltid på plats för att guida och motivera dig på din träningsresa. Besök oss idag och upplev skillnaden med Fitness24Seven Jakobsberg!

9.Nordic Wellness

Nordic Wellness
Nordic Wellness erbjuder ett utbud av träningsmöjligheter, med ett stort antal maskiner och redskap. Gymmet är lättillgängligt, med dörröppnare och hiss. Trots det kan det vara trångt mellan maskinerna, vilket kan utgöra en utmaning för personer med funktionsnedsättning. Vissa redskap har dessutom blivit slitna eller trasiga.

10.SATS Jakobsberg

Träna med de bästa i branschen på SATS Jakobsberg

SATS Jakobsberg
  • Betyg: 3,9/5 (199 Review by google)
  • Adress:

    Ynglingavägen 1, plan 2, 3, 177 57 Järfälla, Sverige

  • Öppettider:

    06 till 22

  • Personal Trainer:

    Personlig tränare med minst 10 års erfarenhet

  • Utrustning:

    - Löpband -Crosstrainer -Roddmaskin -Styrketräningsmaskiner -Fria vikter

  • Prisklass:

    $$

  • Målgrupp:

    Alla som vill träna i en trivsam och motiverande miljö

Välkommen till SATS Jakobsberg, en oas för träning och välmående. Här möts du av en rymlig och fräsch anläggning med toppmoderna maskiner och stora ytor som ger dig gott om svängrum. Vår kunniga och serviceinriktade personal står redo att guida dig på din träningsresa.

Upplev den härliga stämningen och den friska luften som genomsyrar anläggningen. Få upp pulsen i våra varierande gruppträningspass, som ger dig en rolig och effektiv träning. Oavsett om du söker styrketräning, kondition eller gruppträning har SATS Jakobsberg allt du behöver för att nå dina träningsmål.

11.STC Järfälla Nettovägen

STC Järfälla Nettovägen
Postförslag