Lista 16 massage i Järfälla Stockholm

Maria Svensson

• Uppdaterad: 2024-08-10

Sammanställd från de bästa listorna om massage i Järfälla Stockholm, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Leelawadee Thaimassage & Spa, JIB Kroppsvård, Fadellys skönhetsvård, Naprapatcenter AB, Thai Sabai. Låt oss utforska!

1.Leelawadee Thaimassage & Spa

Leelawadee Thaimassage & Spa
Upplev en oas av lugn och välbefinnande på Leelawadee Thaimassage & Spa. Våra skickliga terapeuter utför traditionella thaimassagetekniker med en perfekt blandning av fasthet och mjukhet. Låt dig omfamnas av lugnande aromer och avkopplande omgivningar när dina spänningar smälter bort.

På Leelawadee förvandlar vi massage till en uppfriskande upplevelse. Från våra terapeutiska massagebehandlingar som lindrar smärta och återställer rörelseomfång, till våra avslappnande massageupplevelser som främjar djup vila och avkoppling, har vi något för alla. Våra terapeuter är experter på att anpassa varje behandling till dina individuella behov, vilket garanterar en personlig och effektiv massageupplevelse. Njut av den ultimata förnyelsen och välmåendet hos Leelawadee Thaimassage & Spa.

2.JIB Kroppsvård

JIB Kroppsvård
I hjärtat av staden finner du JIB Kroppsvård, en oas för avkoppling och välbefinnande. Låt våra erfarna massageterapeuter ta dig med på en extraordinär resa där sinnena väcks och kroppen återupplivas. Varje behandling är skräddarsydd för att möta dina unika behov, oavsett om du söker djup avslappning eller vitalisering.

Unna dig själv lyxen av en massage hos JIB Kroppsvård. Vårt team av experter välkomnar dig med ett varmt leende och skapar en atmosfär där du kan slappna av och njuta av varje ögonblick. Från det ögonblick du kliver in på vårt spa tills du lämnar med förnyad energi, kommer vi att se till att din upplevelse är oförglömlig. Boka din massage idag och upplev skillnaden som JIB Kroppsvård kan göra för ditt välbefinnande.

Läs mer: Lista 18 restauranger i Järfälla Stockholm

3.Fadellys skönhetsvård

Fadellys skönhetsvård
Upplev Fadellys skönhetskonst - en oas av avkoppling och förnyelse. Sedan 2017 har Fadelly förgyllt våra liv med sina exceptionella behandlingar, varje tillfälle en ren njutning. I hennes intima och rogivande miljö kan du låta stressen rinna av medan du njuter av skräddarsydda behandlingar som väcker liv i din naturliga skönhet.

Fadellys hängivna team är sociala och vänliga, alltid redo att guida dig till perfekta resultat. De använder endast de finaste produkterna och senaste teknikerna, vilket garanterar en oförglömlig upplevelse. Oavsett om du önskar en återfuktande ansiktsbehandling, en uppstramande massage eller en livsförändrande makeover, är Fadelly din skönhetsguide som kommer att överträffa dina förväntningar.

4.Naprapatcenter AB

Naprapatcenter AB
Du behöver inte lida i onödan! Vi erbjuder professionell naprapatbehandling med evidensbaserade metoder och högkvalificerade naprapater. Vi tar emot dig i moderna och trivsamma lokaler, där vi arbetar med ett helhetsperspektiv för att hitta den optimala behandlingen för dina besvär. Våra naprapater har lång erfarenhet och djup kunskap inom naprapati, vilket garanterar att du får den bästa möjliga vården. Kontakta oss idag och boka en tid för en kostnadsfri konsultation, så att vi tillsammans kan skapa en skräddarsydd behandlingsplan som leder till ett smärtfritt och aktivt liv för dig.

Läs mer: Lista 10 kaféerna i Järfälla Stockholm

5.Thai Sabai

6.Wat Pho Massage

Upplev traditionell thaimassage på Wat Pho Massage, ett tempel för ditt välbefinnande. Våra skickliga terapeuter identifierar dina specifika smärtpunkter och anpassar behandlingen för att lindra dina besvär. Känn hur spänningar släpper, ryggsmärtor avtar och en känsla av lätt avslappning sprider sig genom din kropp.

Beläget i hjärtat av Stockholm, nära Jakobsbergs station, garanterar Wat Pho Massage en oas av lugn i vardagens stress. Låt våra experthänder guida dig till en värld av förnyelse, där sinne, kropp och själ harmoniserar. Boka din behandling idag och upplev den transformative kraften i en äkta thaimassage.

7.Hälsoteam Fot Hud & Kropp Järfälla AB

Hälsoteam Fot Hud & Kropp Järfälla AB

8.Nasiyogamassage/ Hälsocenter

Nasiyogamassage/ Hälsocenter
Upplev paradiset i Asiens hjärta, där Nasiyogamassage & Hälsocenter står redo att guida dig på en resa mot välbefinnande. Med skickliga terapeuter och en tillmötesgående miljö kommer varje besök att lämna dig föryngrad och uppfriskad.

Njut av en symfoni av traditionella massagetekniker, anpassade för att möta dina unika behov. Oavsett om du söker avslappning, lindring eller föryngring, kommer våra experter att väva sin magi och förvandla ditt sinne och kropp. Lämna alla bekymmer bakom dig och upplev den ultimata rekreationen på Nasiyogamassage & Hälsocenter, där välbefinnande möter lyx.

9.Sthlm Physique Barkarby

Sthlm Physique Barkarby

10.Daisy One Thaimassage

Upptäck en oas av avkoppling och välbefinnande på Daisy One Thaimassage, där varje besök är en resa till frid och harmoni. Våra skickliga terapeuter använder traditionella thailändska tekniker för att mjuka upp stela muskler, lindra stress och främja djup avslappning.

Låt oss skämma bort dig med en oförglömlig massageupplevelse som kommer att återuppliva din kropp och själ. Välj mellan ett brett utbud av tjänster som passar dina individuella behov, från avslappnande oljemassage till terapeutiska deep tissue-behandlingar. Besök Daisy One Thaimassage idag och låt oss ta dig på en resa till lugn och föryngring.

11.Hai Thong Kham Massage

Upplev den ultimata avslappningen på Hai Thong Kham Massage, Jakobsbergs främsta destination för thaimassage. Våra erfarna terapeuter använder traditionella tekniker för att lindra spänningar, förbättra cirkulationen och föryngra din kropp och själ. Oavsett om du söker en avkopplande eller terapeutisk behandling, kommer du att lämna vår salong fylld av välbehag och vitalitet.

Välkommen till en oas av lugn där dina sinnen kommer att skämmas bort. Vårt mysiga behandlingsrum inbjuder till avkoppling, medan våra expertterapeuter guidar dig till en värld av harmoni och välbefinnande. Boka din massage idag och upptäck fördelarna med äkta thaimassage.

12.Jasmine Thaimassage

Jasmine Thaimassage
Vår ansedda thaimassageterapeut Jasmine Thaimassage Bra kommer snart flytta till Odenplan med ännu fler massageterapeuter. Du som kund kommer uppleva avslappnande harmoni i varma händer och njuta av en oförglömlig massageupplevelse. Jasmine Thaimassage Bra använder en unik kombination av traditionella thaimassagetekniker och moderna metoder för att ge en uppfriskande och avslappnande massage. Varmt välkommen till en oas av lugn och välbefinnande!

Jasmine Thaimassage Bra har fått stor uppskattning och högt betyg från kunder som tidigare upplevt vår massage. Massage är ett utmärkt sätt att koppla av från vardagsstressen, lindra smärta och förbättra hälsan. Massageterapeuterna på Jasmine Thaimassage Bra är experter på att hitta och lösa upp spänningar i kroppen. De anpassar massagen efter dina individuella behov, så att du får den bästa möjliga upplevelsen. Boka din massage idag och upplev själv skillnaden!

13.ViGör Friskvård, Hoom Hotel

ViGör Friskvård, Hoom Hotel

14.Jakobsbergs Massage och Friskvård

Jakobsbergs Massage och Friskvård
Välkommen till en oas av välbefinnande och avkoppling på Jakobsbergs Massage och Friskvård. Här möts du av en avkopplande miljö som bjuder in till lugn och harmoni. Våra skickliga terapeuter har lång erfarenhet och använder sina expertkunskaper för att skräddarsy din massage efter dina unika behov.

Oavsett om du söker smärtlindring, stressreducering eller bara en välförtjänt stund för dig själv, har Jakobsbergs Massage och Friskvård något att erbjuda. Låt våra terapeuter guida dig till en värld av avslappning och förnyelse. Investera i din hälsa och ditt välbefinnande – boka din massage idag och upplev en oöverträffad känsla av lugn och vitalitet.

15.Massör Hanna Lindqvist

Massör Hanna Lindqvist
Upplev avkopplingens ljuva värld med Hanna Lindqvist, en exceptionell massageterapeut vars skickliga händer och varma personlighet kommer att förvandla din kropp och själ. Hennes massager är en symfoni av avslappnande grepp och vårdande rörelser som smälter bort spänningar, främjar välbefinnande och återställer din inre balans.

Hanna är en mästare i sitt hantverk, med ett öga för att identifiera och lindra även de mest envisa muskelknutor. Hennes massagebord är en oas där du kan släppa taget om vardagens stress och fördjupa dig i en värld av ren avkoppling. Varje beröring är en inbjudan att återansluta med din kropp, frigöra sinnet och uppleva en djup känsla av lugn och ro. Låt Hanna guida dig på en förnyande resa där varje ögonblick är en investering i ditt välmående.

16.Nidarosens massage och hälsoutveckling

Nidarosens massage och hälsoutveckling
Postförslag