Lista 16 massage i Skövde Västra Götaland

Elin Lindström

• Uppdaterad: 2024-08-14

Sammanställd från de bästa listorna om massage i Skövde Västra Götaland, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som KOMPANIET, Sawoeisuk Thaimassage & Skönhetsvård, relaxxa Skövde, Antonijas Hälsoklinik, HÄLSOLUNDEN. Låt oss utforska!

1.KOMPANIET

KOMPANIET
Som vanligt är jag supernöjd med KOMPANIET och särskilt med den vackra hårfärgen mina barnbarn fick. Det är ett fantastiskt ställe som är både mysigt och trevligt.

KOMPANIET är verkligen ett ställe som jag varmt kan rekommendera. De är alltid så duktiga och trevliga, och deras produkter är av högsta kvalitet. Jag har aldrig varit besviken på något jag köpt där, och jag kommer definitivt att fortsätta handla där i framtiden.

2.Sawoeisuk Thaimassage & Skönhetsvård

Sawoeisuk Thaimassage & Skönhetsvård
Sawoeisuk Thaimassage & Skönhetsvård är en oas av välbefinnande mitt i hjärtat av staden. Vi erbjuder traditionella thaimassager som är skräddarsydda för att möta dina individuella behov. Våra erfarna massörer har en djup förståelse för kroppens anatomi och vet exakt hur de ska manipulera muskler, leder och senor för att ge maximal avslappning och lindring.

Upplev den ultimata avslappningen i våra varma och inbjudande behandlingsrum. Njut av lugnande musik, doftande oljor och den subtila värmen från våra uppvärmda madrasser. Låt våra skickliga massörer guida dig på en resa av föryngring och återupplivande. Efter din massage kommer du att känna dig avslappnad, förnyad och redo att ta dig an världen med nyvunnen energi.

Läs mer: Lista 28 restauranger i Skövde Västra Götaland

3.relaxxa Skövde

relaxxa Skövde
Följ med på en resa till avkopplingens oas där spänningar smälter bort. På Relaxxa Skövde väntar fem stjärnor av förstklassig behandling som lämnar dig fridfull och föryngrad. Upplev Biarcas magiska händer som med skicklighet och omtanke bringar lindring till din värkande rygg och nacke.

Varje besök på Relaxxa blir en skräddarsydd upplevelse anpassad efter dina aktuella behov. Bianca, din personliga massör, ser dina onda punkter och behandlar dem med precision. Oavsett om du föredrar en skonsam och avslappnande massage eller en djupare, terapeutisk behandling, lämnar du alltid Relaxxa med en känsla av lättnad och välbefinnande. Så unna dig själv en paus från vardagens stress och låt Relaxxa Skövde ta hand om dig – du förtjänar det bästa!

4.Antonijas Hälsoklinik

Antonijas Hälsoklinik
Antonijas Hälsoklinik erbjuder en extraordinär fotvårdsupplevelse som lämnar dina fötter mjuka, fräscha och redo för nya äventyr. Våra erfarna fotvårdsspecialister använder endast de bästa teknikerna och produkterna för att skämma bort dina fötter och få dem att kännas som nya.

Hos Antonijas Hälsoklinik möts du av ett varmt och välkomnande team som tar hand om dig från första stund. Vi tror på att ge en personlig touch till varje behandling, så att du känner dig bekväm och avslappnad under hela din vistelse. Oavsett om du söker en enkel pedikyr eller en djupgående behandlande fotvård, har vi något för alla. Unna dina fötter den uppmärksamhet de förtjänar och boka en tid hos Antonijas Hälsoklinik redan idag.

5.HÄLSOLUNDEN

HÄLSOLUNDEN
Lyckligtvis har vi ett fantastiskt vårdcenter i Hälsostaden! Medan det är lite litet till ytan, kompenseras det mer än väl av den vänliga och kunniga personalen. De kommer att ta emot dig med ett varmt leende och ge dig den bästa möjliga vården.

Så om du letar efter ett vårdcenter som ger personlig service i en varm och välkomnande miljö, är Hälsostaden det perfekta valet för dig. Deras personal ser fram emot att träffa dig och hjälpa dig på din väg till bättre hälsa. Boka ett besök idag och upplev skillnaden!

6.Clinic Naprapat & Rehab AB

Clinic Naprapat & Rehab AB
Upptäck Clinic Naprapat & Rehab AB, en oas för välmående där skickliga naprapater står redo att lindra dina krämpor. Med ett professionellt team och flexibel tidsbokning sätter vi din hälsa i första rummet.

Våra erfarna naprapater använder en holistisk approach för att behandla både akuta och kroniska besvär. Oavsett om du lider av smärta, stelhet eller begränsad rörlighet kan vi hjälpa dig att återfå din vitalitet. Genom individanpassade behandlingsplaner och en personlig touch garanterar vi en effektiv rehabilitering och förbättrad livskvalitet. Besök Clinic Naprapat & Rehab AB idag och ta det första steget mot ett friskare och smärtfritt liv.

7.Sol-Lyckans Massage

Unna dig en oas av avkoppling på Sol-Lyckans Massage! Låt våra erfarna terapeuter guida dig till ett tillstånd av välbefinnande och ro. Med inkännande händer och ett öga för detaljer kommer du att uppleva en massage som skräddarsys efter dina unika behov.

Från det ögonblick du stiger in i Sol-Lyckans lugnande miljö kommer du att mötas av vänlig och professionell personal som är dedikerade till att ge dig en oförglömlig upplevelse. Varje massage anpassas efter dina individuella önskemål, oavsett om du söker djup avslappning, lindring från spänningar eller en energigivande uppfräschning. Låt Sol-Lyckans massage bli din fristad, där du kan återhämta kropp och själ och lämna vardagens stress bakom dig.

8.Nongkran's Thaimassage

Nongkran's Thaimassage

9.Phon Thaimassage

Phon Thaimassage

10.Salong Sense

Salong Sense
Upplev Salong Sense, en oas av välbefinnande. Våra ansiktbehandlingar är en fröjd för sinnena, där huvudmassagen under maskens verkan förvandlar dig till ett tillstånd av total avslappning. Du lämnar salongen med ett lugn i kropp och själ, samtidigt som ditt ansikte strålar av lyster.

Unna dig en Hotstone massage hos Anna och upptäck dess magiska effekt. Värmen från stenarna lindrar stress och spänningar, samtidigt som den främjar avslappning. Efteråt känner du dig som en ny människa, fylld av glädje och vitalitet.

11.Sunshine Thaimassage

Unna dig en avkopplande och förnyande upplevelse på Sunshine Thaimassage. Våra erfarna massörer använder traditionella thailändska tekniker för att lindra spänningar, smärta och stelhet i dina muskler.

Med varje rörelse känner du hur stelheten släpper och spänningarna löses upp. Våra massörer fokuserar på områden som lider och ger dig en djupgående massage som lämnar dig avslappnad och föryngrad. Boka din massage idag och upplev den förvandlande kraften hos thaimassage.

12.Välbefinnandet Massage och Hudvård i Skövde AB

Välbefinnande Massage och Hudvård i Skövde AB ger dig en avkopplande och skönhetsfrämjande upplevelse. Här kan du njuta av professionell massage och högkvalitativ hudvård i en fräsch och harmonisk miljö. De erfarna terapeuterna har expertis inom både klassisk massage och modern instrumentmassage, så du kan få en behandling som är perfekt anpassad till dina behov.

Boka din massage eller hudvårdsbehandling idag och ge dig själv en välförtjänt stund av avkoppling och förnyelse. Du kommer att lämna salongen med en känsla av lugn och välbefinnande, med en hud som strålar av hälsa och vitalitet. Även om ett avbokningssamtal i sista minuten på grund av sjukdom kan leda till viss besvikelse, kom ihåg att terapeutens tid är värdefull och att det är viktigt att respektera deras schema.

13.Hudsmart - Ekologisk hud- & kroppsvård

Hudsmart - Ekologisk hud- & kroppsvård
Upptäck Hudsmart, din oas för ekologisk hud- och kroppsvård! Våra kunniga medarbetare guidar dig genom vårt utbud av Maria Åkerbergs fantastiska produkter. Upplev naturens kraft och känn skillnaden på din hy med hudvård som både är effektiv och skonsam.

Maria Åkerbergs hudvårdsprodukter är en oöverträffad symbios av naturliga ingredienser och modern vetenskap. Varje produkt är ett mästerverk, framtaget med omsorg och kärlek för att ge din hud näring, återfuktning och förnyelse. Från deras ikoniska ansiktskrämer till lyxiga kroppsoljor, har vi allt du behöver för att uppnå en hud som strålar av hälsa och vitalitet. Besök Hudsmart idag och unna dig en ekologisk hudvårdsresa som kommer att förändra din hud för alltid!

14.Bangkok Massage & Spa

Bangkok Massage & Spa

15.Flexmassage Skövde

Flexmassage Skövde

16.TERRA SILENTIUM

TERRA SILENTIUM
Postförslag