Lista 13 massage i Ängelholm Skåne

Emma Nilsson

• Uppdaterad: 2024-08-23

Sammanställd från de bästa listorna om massage i Ängelholm Skåne, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Soul Skönhet, Cindys Thai Spa Ängelholm, Josses Massage Ängelholm, Rean Thai Massage & Beauty, Shivok Thaimassage. Låt oss utforska!

1.Soul Skönhet

Soul Skönhet
På Soul Skönhet finner du en oas av välbefinnande, där kunnig och vänlig personal välkomnar dig med ett varmt och personligt bemötande. Salongens fräscha lokaler inbjuder till avkoppling och förnyelse, och här kan du med säkerhet anförtro dig åt Ulrika Nilssons trygga händer. Med sitt gedigna kunnande och passion för att skapa skönhet, kommer Ulrika alltid framhäva din naturliga skönhet och få dig att stråla inifrån och ut.

Unna dig själv en lyxig stund på Soul Skönhet och låt dig svepas med av den lugnande atmosfären. Från ögonfransförlängningar som lyfter blicken till ansiktsbehandlingar som återfuktar och förnyar huden, erbjuder salongen ett brett utbud av skönhetsbehandlingar som är skräddarsydda för att möta dina unika behov. Våra ekologiska produkter och innovativa tekniker garanterar ett utmärkt resultat varje gång, så att du lämnar salongen med en känsla av självförtroende och välbehag.

2.Cindys Thai Spa Ängelholm

Cindys Thai Spa Ängelholm
Cindy's Thai Spa är en dold pärla belägen i hjärtat av Ängelholm. Här kan du njuta av en avkopplande och förnyande massage som anpassas efter dina individuella behov. Med skickliga massörer som bemästrar traditionella thailändska tekniker kommer du att känna dig som ny efteråt!

Oavsett om du föredrar en mild avslappningsmassage eller en djupgående behandling för att lösa upp spänningar, har Cindy's Thai Spa något för alla. Varje massage skräddarsys för att möta dina specifika önskemål, och du kan välja mellan en mängd olika massagealternativ, inklusive svensk massage, thaimassage och fotmassage.

Läs mer: Lista 15 restauranger i Ängelholm Skåne

3.Josses Massage Ängelholm

Josses Massage Ängelholm
Upplev en massageterapi utöver det vanliga på Josses Massage Ängelholm! Josses exceptionella teknik och lätta händer ger en massageupplevelse utan smärta, trots effektiv behandling av muskelknutor. Efter en session hos Josse kommer din nacke att kännas otroligt mjuk och avslappnad.

Josses bemötande är lika professionellt som det är varmt och välkomnande. Du kommer att känna dig bekväm och omhändertagen från första stund. Med ett betyg på fem stjärnor är Josses Massage Ängelholm ett måste för alla som söker en enastående och välgörande massageupplevelse.

4.Rean Thai Massage & Beauty

Rean Thai Massage & Beauty
Rean Thai Massage & Beauty erbjuder en exceptionell massageupplevelse som når djupt och smidigt löser upp spänningar. Personalens professionella händer arbetar med skicklighet och passion för att ge dig en avkopplande och föryngrande behandling. Oavsett om du söker lindring från kronisk smärta eller bara vill skämma bort dig själv, är Rean Thai Massage & Beauty det perfekta valet.

Jag har besökt många olika massageterapeuter, men Rean Thai Massage & Beauty är helt klart bäst. Personalen är otroligt kunnig och erfaren, och deras förmåga att identifiera och behandla smärtpunkter är oöverträffad. Jag rekommenderar varmt Rean Thai Massage & Beauty till alla som söker en avkopplande och effektiv massageupplevelse.

5.Shivok Thaimassage

Shivok Thaimassage
Njut av en förstklassig thaimassage på Shivok Thaimassage. Låt våra erfarna terapeuter guida dig till en värld av avkoppling och välbefinnande. Shivoks massage har fått höga betyg för sin kvalitet, med professionella massörer som behärskar konsten att lindra spänningar och återställa balansen i både kropp och själ.

Vi förstår att atmosfären spelar en viktig roll i din massageupplevelse. Hos Shivok Thaimassage välkomnar vi dig till en lugnande och mysig miljö, fri från distraktioner. Vårt enda fokus är din välbefinnande och att ge dig en oförglömlig upplevelse. Unna dig en stund av lyx och föryngring på Shivok Thaimassage, och låt våra experter guida dig till en oas av avkoppling och förnyelse.

6.Friskvårdskliniken i Ängelholm

Friskvårdskliniken i Ängelholm
Välkommen till Friskvårdskliniken i Ängelholm, där ditt välbefinnande är vår högsta prioritet. Vårt team av skickliga terapeuter använder holistiska metoder för att skräddarsy behandlingar som passar just dina behov. Från massage och akupunktur till yoga och kostvägledning, vi har något för alla.

Vi tror att hälsa handlar om mer än bara fysiskt välbefinnande. Därför erbjuder vi även en rad behandlingar som fokuserar på mental och emotionell avkoppling. Våra yogaklasser, meditationssessioner och stresshanteringsverktyg hjälper dig att hantera vardagens utmaningar och hitta lugn i sinnet. Besök Friskvårdskliniken i Ängelholm idag och upplev skillnaden personlig vård kan göra för ditt liv.

7.Siamgoldfinger Thai Massage

Siamgoldfinger Thai Massage
"Unna dig en oöverträffad thaimassageupplevelse på Siamgoldfinger! Med möjlighet att anpassa styrkan efter dina önskemål kan du njuta av en djupgående behandling som löser upp spänningar och smärtor. Oavsett om du föredrar en mildare eller en kraftfull massage har Siamgoldfinger experter som skräddarsyr behandlingen efter dina behov.

Som namnet antyder har terapeuterna på Siamgoldfinger "guld fingrar" och kommer att guida dig till ett tillstånd av avslappning och förnyelse. Låt deras experta händer ta bort spänningar, förbättra din cirkulation och återställa din balans. Boka din massage idag och upplev den sanna kraften i thaimassage!"

8.Bodyadjust AB

Bodyadjust är en fantastisk plats att besöka om du har ont någonstans. De har ett team av erfarna och kunniga terapeuter som använder de senaste teknikerna för att hjälpa dig att bli av med din smärta. Oavsett om du lider av kronisk smärta eller bara har en tillfällig ömhet, kan Bodyadjust hjälpa dig att må bättre.

Bodyadjust erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive massage, kiropraktik, akupunktur och sjukgymnastik. De har också en mängd olika wellness-program, såsom yoga och meditation. Oavsett vad dina behov är, kan Bodyadjust hjälpa dig att uppnå dina hälsomål.

9.Nordic Hamam

Nordic Hamam
Upplev det nordiska hamammet! Njut av en avkopplande och välgörande behandling med trevlig personal som erbjuder ett brett utbud av tjänster. Ångbastun med sin låga temperatur och sparsamma droppar av vatten ger en avslappnande upplevelse, medan den inomhustemperaturen i spaet är något svalare. Missa inte upplevelseduscharna och den erbjudna tillgången till te. Personalen bemöter dig med värme och vänlighet, vilket gör ditt besök till en minnesvärd upplevelse.

Ge dig själv en välförtjänt paus och besök det nordiska hamammet. Avnjut en avkopplande behandling i kombination med trevlig personal och ett brett utbud av tjänster. Ångbastuns låga temperatur och sparsamma droppar av vatten ger en behaglig upplevelse, medan den inomhustemperaturen i spaet är något svalare för att säkerställa din komfort. Upplevelse duschar och tillgång till te finns tillgängligt för att förhöja din vistelse. Personalen kommer att välkomna dig med värme och vänlighet, vilket garanterar en oförglömlig upplevelse.

10.Massage Ängelholm - Massageterapeut

Massage Ängelholm - Massageterapeut

11.Agges Hälsokälla - MediYoga Ängelholm

Välkommen till Agges Hälsokälla i vackra Ängelholm, en oas för avkoppling och välbefinnande. Här kan du unna dig en stunds lugn och ro med MediYoga, en mjuk och skonsam yogaform som passar alla.

I Agges Hälsokällas lugna och harmoniska miljö skapar vi tillsammans ett tryggt och välkomnande rum där du kan släppa taget om stress och spänningar. Genom Mediyogans mjuka rörelser, andningsövningar och meditation guidas du till ett tillstånd av djup avslappning och inre frid.

12.ÄNGELHOLM THAI MASSAGE

ÄNGELHOLM THAI MASSAGE
Upplev en oas av välbefinnande hos Ängelholm Thai Massage, där skickliga händer möter din kropp i en harmonisk fusion av massagetekniker. Vi fokuserar på dina individuella behov, tar oss tid att lösa upp spänningar och återställa balansen i din kropp. I vår hemtrevliga och inbjudande miljö erbjuder vi en 90 minuters helkroppsmassage för endast 700 kronor, så att du kan unna dig en välförtjänt stund av avkoppling och föryngring.

Boka din tid idag och låt vår erfarna terapeut guida dig på en resa av avslappning och återhämtning. Ängelholm Thai Massage – din ultimata destination för att återställa din inre harmoni och förnya din energi. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår lilla oas, där din välbefinnande är vår främsta prioritet.

13.Englamassage

Englamassage
Postförslag