Lista 17 klädbutiker i Ängelholm Skåne

Johan Bergqvist

• Uppdaterad: 2024-08-23

Sammanställd från de bästa listorna om klädbutiker i Ängelholm Skåne, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Fyndet Antik & kuriosa, Intersport Ängelholm, H&M, Klaras, MQ MARQET Ängelholm. Låt oss utforska!

1.Fyndet Antik & kuriosa

En skattkammare för samlare och historieentusiaster.

Fyndet Antik & kuriosa
  • Betyg: 4,0/5 (201 Review by google)
  • Adress:

    Industrigatan 6, 262 63 Ängelholm, Sverige

  • Öppettider:

    14 till 18

  • Mångsidig produkt:

    Erbjuder ett brett utbud av antikviteter och kuriosa.

  • Produktkvalitet:

    Högkvalitativa föremål, noggrant utvalda för deras historiska värde och estetiska tilltal.

  • Kundservice:

    Vänlig och kunnig personal som hjälper dig att hitta det perfekta föremålet.

  • Prisklass:

    $$

  • Bekvämligheter:

    Stort utbud av antikviteter och kuriosa, Kunnig och hjälpsam personal, Centralt läge, Lätt att hitta, Rimliga priser

På Fyndet Antik & Kuriosa väntar en skattkammare av unika föremål som vittnar om svunna tider. Här kan du frossa i charmiga antikviteter och kuriositeter som adderar karaktär och själ till ditt hem. Oavsett om du söker vintageporslin, rustika möbler eller stämningsfulla konstverk, kommer du garanterat finna glädjeämnen här.

För den som är särskilt passionerad för spelvärlden bjuder Fyndet på en extraordinär upplevelse. Här tronar nämligen en imponerande volym på 2500 sidor, känd som "Bibeln" inom tabletop-kretsar. Med en ansenlig vikt på 8 kg är denna encyklopediska samling en guldgruva för entusiaster. Oavsett om du är en erfaren spelare eller nyfiken nybörjare, kommer denna gigantiska volym förgylla din spelupplevelse med sin oöverträffade kunskap.

2.Intersport Ängelholm

Din kompletta sportbutik med allt du behöver för en aktiv livsstil.

Intersport Ängelholm
  • Betyg: 4,0/5 (371 Review by google)
  • Adress:

    Kristianstadsgatan 4, 262 71 Ängelholm, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 19

  • Mångsidig produkt:

    Brett sortiment av sport- och fritidsprodukter.

  • Produktkvalitet:

    Produkter av hög kvalitet från välkända varumärken.

  • Kundservice:

    Kunnig och hjälpsam personal som ger personlig service.

  • Prisklass:

    $$

  • Bekvämligheter:

    Stort utbud av sportkläder och skor, Cykelavdelning med försäljning och service, Skidavdelning med uthyrning och försäljning, Träningsutrustning och tillbehör, Personlig rådgivning och expertis

Upptäck Intersport Ängelholms underbara värld av sportartiklar och upplev högsta servicenivå! Vår kunniga personal brinner för att hjälpa dig hitta rätt utrustning för att nå dina träningsmål. Steg in i vår välsorterade butik och låt dig vägledas av våra entusiastiska och engagerade medarbetare.

På Intersport Ängelholm finner du allt du behöver för att ta din träning till nya höjder. Oavsett om du är en erfaren atlet eller precis påbörjat din aktiva resa, har vi en passion för att hjälpa dig hitta det perfekta sortimentet som inspirerar dig att nå din fulla potential. Besök oss idag och låt vår expertis lyfta din sportupplevelse till nya nivåer!

Läs mer: Lista 15 restauranger i Ängelholm Skåne

3.H&M

Mode till överkomliga priser för alla.

H&M
  • Betyg: 4,1/5 (156 Review by google)
  • Adress:

    Storgatan 29A, 262 32 Ängelholm, Sverige

  • Öppettider:

    11 till 18

  • Mångsidig produkt:

    Brett utbud av kläder, skor och accessoarer för hela familjen.

  • Produktkvalitet:

    God kvalitet på kläder och skor.

  • Kundservice:

    Vänlig och hjälpsam personal.

  • Prisklass:

    $$

  • Bekvämligheter:

    Provhytter, Rullstolsanpassat, Betalning med kort, Fri hemleverans vid köp över ett visst belopp, Möjlighet att beställa varor online och hämta i butik

H&M erbjuder en exceptionell shoppingupplevelse där mode möter prisvärdhet och förstklassig service. Butiken är förstklassigt organiserad med ett innovativt system för självskanning och betalning. Denna bekvämlighet gör det roligt att handla, liknande den smidighet du upplever på Coop, men med H&M:s unika stil.

Steg in i en värld av mode och hitta det perfekta plagget för alla tillfällen. H&M:s breda utbud av kläder, accessoarer och hemvaror gör det enkelt att skapa en personlig stil som uttrycker din individualitet. Med sin kombination av kvalitet, prisvärdhet och utmärkt service är H&M det perfekta valet för fashionistas och budgetmedvetna shoppare.

4.Klaras

Klaras
Klaras Klara är en sann pärla mitt i vimlet. Här möts du alltid av ett leende och en hjälpande hand. Personalen är lika charmig som lokalen är mysig, och du hittar garanterat något som faller dig i smaken.

Vill du unna dig något extra? Då kan du med fördel ta en paus på Klaras Klara. Med ett brett utbud av godsaker och drycker kan du njuta av en stunds avkoppling i en ombonad miljö. Låt dofterna av nybryggt kaffe och nybakade bakverk förgylla din dag och upplev den fantastiska atmosfären som bara Klaras Klara kan erbjuda. Du kommer att lämna stället med ett leende på läpparna och en längtan efter att snart få komma tillbaka.

5.MQ MARQET Ängelholm

MQ MARQET Ängelholm
Välkommen till MQ Marquet Ängelholm, en oas för modeälskare! Vår butik utstrålar fräschör och stil, och vårt team av kunniga modeexperter står alltid redo att hjälpa dig hitta den perfekta outfiten.

MQ Marquets kollektioner erbjuder en exklusiv mix av högkvalitativa kläder och accessoarer, noga utvalda för att passa varje smak och tillfälle. Från tidlösa klassiker till trendiga nyheter – här hittar du allt du behöver för att skapa en garderob som utstrålar självförtroende och elegans. Välkommen till MQ Marquet Ängelholm, där mode och stil blir en del av din vardag!

6.Quinte

Quinte
Besök Quinte för en oslagbar klädupplevelse där mode och prisvärde möts. Vårt breda urval av trendiga plagg i alla prisklasser garanterar att du hittar något för din unika stil. Låt våra kunniga och vänliga medarbetare guida dig genom säsongens senaste kollektioner och upptäck diamanter som förhöjer din garderob. Varje köp från Quinte är en investering i din personliga elegans och ett statement som säger att du värdesätter både stil och prisvärdhet.

Quintes plagg är inte bara vackra att se på, de är också exceptionellt välsydda med material av högsta kvalitet. Vårt mål är att erbjuda dig ett brett utbud av valmöjligheter utan att kompromissa med kvaliteten. Varje krona du spenderar på Quinte kommer att belönas med ett plagg som kommer att hålla länge och lyfta din stil till nya höjder. Låt oss ta dig med på en stilresa som kommer att förvandla din garderob och stärka din självförtroende.

7.Sko-Rönne

Sko-Rönne
Hos Sko-Rönne blir dina småttingars fötter trygga och bekväma i tåliga och välsittande skor från Kavat. Vår kunniga personal med djup förståelse för barns fötter hjälper er hitta de perfekta skorna för varje steg.

Med ett brett sortiment att välja bland hittar du garanterat en sko som passar ditt barns behov och stil. Oavsett om det är för lek, fritid eller fest, har vi skorna som gör att ditt barn kan springa, hoppa och leka hela dagen lång. Våra engagerade medarbetare ger dig personlig service och råd så att du kan känna dig trygg med ditt köp. Välkommen till Sko-Rönne – där barns fötter står i centrum!

8.Lindex

Lindex
Upptäck Lindex – din ultimata modehubb där stil möter bekvämlighet! Vårt team av erfarna stylister står redo att guida dig genom säsongens senaste trender och hjälpa dig att hitta den perfekta looken för varje tillfälle. Upplev personlig shopping när den är som bäst – utan extra kostnad.

Hos Lindex är kunden alltid i fokus. Vi strävar efter att erbjuda en exceptionell shoppingupplevelse, med enastående service och en handplockad kollektion av kläder, accessoarer och hemtextilier. Skippa de föråldrade kontanttransaktionerna och njut av den smidigheten som digitala betalningar medför. Lindex är inte bara ett varuhus – det är en destination för modeälskare som uppskattar kvalitet, mångsidighet och personlig uppmärksamhet.

9.Klädnypan Secondhand

Klädnypan Secondhand
Klädnypan Secondhand i Angelholm är en välsorterad secondhandbutik med ett brett utbud av kläder för både kvinnor och män.

Personalen på Klädnypan är alltid vänlig och hjälpsam, och de är glada att hjälpa dig hitta det perfekta plagget för dig. Butiken har ett brett utbud av kläder, allt från vardagskläder till festkläder, så du är säker på att hitta något du gillar.

10.Dressmann

Letar du efter den senaste modelooken i Ängelholm? Bege dig till Dressmann längst med gågatan, en butik som tar din garderob till nya höjder. Här hittar du allt du behöver för att skapa en stilren och modern outfit, från de hetaste trenderna till basplagg och accessoarer. Gå på upptäcktsfärd bland deras välfyllda hyllor och hitta din personliga stil.

Med superrean som ger dig upp till 50 % rabatt kan du dessutom unna dig något extra utan att tömma plånboken. Den kunniga personalen står redo att hjälpa dig hitta rätt storlek och passform för alla plagg. Grattis till Dressmann, Ängelholms främsta modebutik!

11.Sportringen Prize:Off

Sportringen Prize: Upptäck vårt enorma utbud med både välkända och nya märken. Här finns prisvärda skor av högsta kvalitet, samt ett brett sortiment av sportkläder för både kvinnor och män. Men det slutar inte där – vi har även vanliga klädesplagg som passar perfekt i vardagen. Vår hjälpsamma personal står alltid redo att guida dig till de produkter som passar dina behov och önskemål.

På Sportringen Prize går vi alltid den extra milen för att säkerställa att du hittar precis det du söker. Med vår passion för sport och friluftsliv kan vi ge dig de bästa tipsen och råden. Besök oss idag och upplev skillnaden – vi lovar att du inte kommer att bli besviken!

12.KappAhl

13.Lekia

14.Family House Ängelholm

Family House Ängelholm

15.Another Store / Ängelholm

Another Store / Ängelholm

16.Elvilito-house of fashion

17.by Caroline S

by Caroline S
Postförslag