Lista 10 massage i Eslöv Skåne

Johan Bergqvist

• Uppdaterad: 2024-09-04

Sammanställd från de bästa listorna om massage i Eslöv Skåne, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Rygg- och Idrottscentrum, SP Thaimassage Eslöv, Sabai Sabai Massage, Prani Thaimassage Storgatan 10 Eslöv, Dara's Thaimassage. Låt oss utforska!

1.Rygg- och Idrottscentrum

Rygg- och Idrottscentrum
Om ryggsmärtorna gör att du har svårt att röra dig och göra det du älskar kan Eslövs rygg- och idrottscentrum hjälpa dig. Med sin omfattande kunskap och erfarenhet är de experter på att lindra ryggsmärtor och förbättra din rörlighet.

Deras team av skickliga kiropraktorer använder ett holistiskt och personligt tillvägagångssätt för att diagnostisera och behandla ryggsmärtor. De kommer att arbeta med dig för att utveckla en behandlingsplan som är skräddarsydd för dina specifika behov och få dig tillbaka till ett aktivt och smärtfritt liv. På Eslövs rygg- och idrottscentrum får du den vård du behöver för att leva ett liv utan smärta.

Läs mer: Lista 15 restauranger i Eslöv Skåne

2.SP Thaimassage Eslöv

SP Thaimassage Eslöv
Upplev en oas av välbefinnande på SP Thaimassage i Eslöv! Känn hur spänningar smälter bort under händerna på våra erfarna massageterapeuter, som med passion och omsorg guidar dig till ett tillstånd av avslappning och förnyelse. Våra professionella behandlingar, utformade för att möta dina unika behov, kommer att lämna dig återupplivad och stärkt.

Boka en avkopplande 2-timmars thaimassage och låt våra terapeuter arbeta magi på din kropp. Varje rörelse är utförd med precision och skicklighet, vilket skapar en harmoni mellan kropp och själ. Vi välkomnar dig med öppna armar och ser fram emot att ge dig en oförglömlig upplevelse som kommer att förnya både kropp och själ.

3.Sabai Sabai Massage

Sabai Sabai Massage
Åk till Sabai Sabai Massage för en helt fantastisk massageupplevelse. Deras erfarna terapeuter erbjuder ett brett utbud av behandlingar som är skräddarsydda för att möta dina behov. Du kan njuta av traditionell thaimassage, oljemassage eller en lyxig spabehandling.

Personalen är oerhört vänlig och professionell, och de skapar en avslappnande och välkomnande atmosfär. Varje massage anpassas efter dina individuella önskemål, och terapeuterna ser till att du får den perfekta mängden tryck och avslappning. Oavsett om du letar efter en smärtlindrande behandling eller en avkopplande flykt, kommer du garanterat att bli nöjd med Sabai Sabai Massage. Boka din tid idag och upplev skillnaden!

4.Prani Thaimassage Storgatan 10 Eslöv

Prani Thaimassage Storgatan 10 Eslöv
Upplev den ultimata avslappningen med en professionell massage från Prani Thaimassage i Eslöv. Våra erfarna terapeuter har djupgående kunskap och använder avancerade tekniker för att lindra dina smärtor och ge dig en föryngrande upplevelse. Från den första beröringen till den sista andhämtningen kommer du att omslutas av en känsla av lugn och välbefinnande.

Prani Thaimassage är det perfekta stället att lindra spänningar, förbättra din rörlighet och främja allmän hälsa. Våra skräddarsydda behandlingar är utformade för att möta dina specifika behov, oavsett om du har ont i ryggen, muskelsmärtor eller bara vill koppla av. Med vår expertis och vårt engagemang för kundnöjdhet garanterar vi en massageupplevelse som överträffar dina förväntningar.

5.Dara's Thaimassage

Dara's Thaimassage

6.Sky Thaimassage

Sky Thaimassage
Upplev den ultimata avslappningen med en välgörande hot stone massage hos Sky Thaimassage! Hana, vår erfarna massör, trollbinder dina sinnen med sina skickliga händer och varma stenar. Låt spänningar smälta bort, cirkulationen stimuleras och musklerna återhämta sig.

Unna dig själv en paus från vardagens stress och välj Sky Thaimassage som ditt första val. Hana möter dina individuella behov med en personlig touch, vilket garanterar en exceptionell massageupplevelse. Vi ser fram emot att välkomna dig för en oöverträffad resa till avslappning och välbefinnande. Boka din hot stone massage idag och förvandla dig själv från stressad till salig på nolltid!

7.Head Therapy Massage - By Limei

Head Therapy Massage - By Limei

8.Sinuan's Thaimassage i Eslöv

Sinuan's Thaimassage i Eslöv
Sinuans thaimassage i Eslöv erbjuder en enastående upplevelse för dig som söker avkoppling och välbefinnande. Våra erfarna massörer besitter hög kompetens och använder traditionella thaitekniker för att skräddarsy behandlingen efter dina specifika behov.

Oavsett om du lider av stel nacke, spända muskler eller bara behöver en stunds avslappning, kommer vi att se till att du får den massage du längtar efter. Vi lyssnar noggrant på dina önskemål och anpassar behandlingen därefter, så att du får maximal nytta av ditt besök. Besök oss idag och upptäck skillnaden som en professionell thaimassage kan göra för ditt välmående!

9.Wadee Thaimassage

Wadee Thaimassage
Upplev sanningen av thailandsk massage med Wadee Thaimassage, där varje behandling är en oas av avslappning och välbefinnande. Våra skickliga terapeuter, med år av erfarenhet och ett passionerat förhållande till massagans konst, använder en kombination av traditionella tekniker och moderna metoder för att ge dig en helt unik upplevelse. Varje session skräddarsys efter dina specifika behov, vilket garanterar maximal avspänning och förnyelse.

Unna dig själv en stunds välförtjänt egentid och låt våra expertterapeuter vägleda dig på en resa bortom vardagens stress och spänningar. På Wadee Thaimassage behandlas du som mer än bara en kund – vi ser dig som en gäst i vårt hem, där din komfort och välbefinnande är vår högsta prioritet. Kom in och upplev skillnaden, där varje massage är en resa till avslappning och förnyelse, och lämna våra salonger med en känsla av lugn, föryngring och ett förnyat sinne.

10.Thongrai Thai Massage

Thongrai Thai Massage
Postförslag