Lista 10 massage i Mora Dalarnas

Fredrik Karlsson

• Uppdaterad: 2024-09-25

Sammanställd från de bästa listorna om massage i Mora Dalarnas, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Mora Hotell & Spa, Hudpunkten i Mora, Inner Self AB, Leg.Naprapat Jani Mielonen, Lars Sundin AB. Låt oss utforska!

1.Mora Hotell & Spa

Mora Hotell & Spa
Upptäck den förtrollande charmen på Mora Hotell & Spa, där natursköna omgivningar möter lyxig komfort. Beläget i hjärtat av Mora, erbjuder hotellet ett idealiskt läge för att utforska stadens rika historia och vackra landskap.

Njut av rymliga och elegant inredda rum, utrustade med moderna bekvämligheter för en oförglömlig vistelse. Smaka på utsökta kulinariska upplevelser i den prisbelönta restaurangen, där färska råvaror förvandlas till kulinariska mästerverk. Koppla av och föryngra i det lyxiga spaet, som erbjuder en rad välgörande behandlingar och en uppfriskande inomhuspool. Med enastående service och en oförglömlig atmosfär är Mora Hotell & Spa den perfekta destinationen för en avkopplande och minnesvärd semester.

2.Hudpunkten i Mora

Hudpunkten i Mora
I hjärtat av Dalarna, där Siljan glittrar som ett smaragd, finner du Hudpunkten i Mora – en oas för avkoppling och förnyelse. Här bjuds du in till en resa av sinnesro och sköna stunder, där varje sekund fylls av ren njutning.

Vår klassiska ansiktsbehandling ger ditt ansikte en välförtjänt spabehandling. Under 90 minuter av lyx omsluts du av lugn och ro, medan våra skickliga terapeuter använder de finaste produkterna för att rena, exfoliera, massera och återfukta din hud. Du lämnar Hudpunkten i Mora med ett ansikte som strålar av hälsa och välbefinnande – redo att möta världen med nyvunnen lyster och fräschör.

3.Inner Self AB

Inner Self AB
Hos Inner Self AB möts du av en fantastisk behandling för både kropp och själ. Varje gång jag kliver över tröskeln till Cecilia på Innerself känner jag hur jag slappnar av.

En behandling av Cecilia Målare är en upplevelse som berör hela ditt väsen. Efteråt sitter du som i trans med ett stort leende i ansiktet. Känslan av avslappning och välbefinnande är påtaglig, och du känner hur den positiva energin flödar genom kroppen.

4.Leg.Naprapat Jani Mielonen

Leg.Naprapat Jani Mielonen
Leg. Naprapat Jani Mielonen

När smärtan till trots och svettpärlorna rinner nerför pannan kan vi ändå skratta, då vet vi att vi är på rätt väg. Jani är en kunnig naprapat som hjälpt mig oerhört och jag kan varmt rekommendera honom till alla! Efter endast två behandlingar t.o.m kände mig som nyfödd.

5.Lars Sundin AB

Lars Sundin AB: En mästerlig estetisk kirurg i Stockholm!

Upplev förnyelse och självförtroende på högsta nivå med Lars Sundin AB, en ledande estetisk kirurg i Stockholm. Med sin exceptionella kunskap och yrkesskicklighet erbjuder Dr. Sundin en rad avancerade behandlingar, från bröstförstoring och bukplastik till ansiktslyftningar och fettsugning. Hans akribiska uppmärksamhet på detaljer och konstnärliga öga säkerställer att du uppnår dina estetiska mål med precision och säkerhet. Varför nöja sig med mindre när du kan ha det bästa? Vägen till förnyelse börjar hos Lars Sundin AB, där du får personligt anpassade behandlingar för att utstråla din innersta skönhet.

6.Mora Yogastudio

Mora Yogastudio

7.Pinya Thai massage i Orsa , Mora Sweden

Pinya Thai massage i Orsa , Mora Sweden

8.Monthian thaimassage

Monthian thaimassage
Upplev en oöverträffad avslappning med Monthians thaimassage! Hennes expertis och skicklighet garanterar en oförglömlig massageupplevelse. Låt hennes varsamma händer lindra din spänning och smärta medan du försvinner in i ett tillstånd av djup avkoppling.

Monthians thaimassage är inte bara en behandling utan en resa för sinnet och kroppen. Hennes unika teknik kombinerar traditionella thaimassagetekniker med moderna metoder, vilket resulterar i en heltäckande och revitaliserande upplevelse. Ge dig själv den ultimata gåvan av välbefinnande och boka din massage hos Monthian idag. Hon är en mästare inom sitt område och väntar på att ta med dig på en resa av lugn och förnyelse.

9.Bagarstugans Massage & Spa

Bagarstugans Massage & Spa
Upplev en avslappnande tillflyktsort på Bagarstugans Massage & Spa. Våra erfarna massörer kommer att skämma bort dig med en exceptionell oljemassage som effektivt lindrar dina ömma muskler. Massagens terapeutiska kraft kommer att omsluta dig och lämna dig avslappnad och återuppfriskad.

Njut av den lugnande atmosfären i vår spa-anläggning där vår professionella personal tar hand om dina behov. Vår dedikation till att skapa en minnesvärd upplevelse garanterar att du lämnar oss med en känsla av förnyelse och föryngring. Unna dig en välförtjänt paus och upptäck den föryngrande kraften i Bagarstugans Massage & Spa.

10.Ulrikas Massage & Friskvård

Ulrikas Massage & Friskvård
Postförslag