Lista 15 massage i Hallands

Emma Nilsson

• Uppdaterad: 2024-08-03

Sammanställd från de bästa listorna om massage i Hallands, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som SPA Halmstad, Siam Traditional Massage AB, GaewThaimassage, Pat's Thaimassage, Pookie's Home Thaimassage & Wellness AB. Låt oss utforska!

1.SPA Halmstad

SPA Halmstad
Njut av en avslappnande och förnyande upplevelse i hjärtat av Halmstad på SPA Halmstad. Hos oss möts du av en rogivande miljö och varmt bemötande som får dig att känna dig som hemma. Våra välutbildade terapeuter använder endast de bästa hudvårdsprodukterna och skräddarsyr behandlingar som passar just dina behov.

SPA Halmstad erbjuder ett brett utbud av ansikts- och kroppsbehandlingar, massage, vaxning och spapaket. Vi använder endast handplockade produkter från ledande varumärken för att säkerställa högsta kvalitet och optimala resultat. Unna dig själv en stunds välförtjänt avkoppling och låt oss ta hand om dig på bästa sätt. Boka din behandling idag och upptäck ett nytt sätt att koppla av och förnya dig.

2.Siam Traditional Massage AB

Siam Traditional Massage AB
Upplev en oas av avkoppling och förnyelse på Siam Traditional Massage AB. Varje behandling anpassas efter dina unika behov, med skickliga terapeuter som använder traditionella tekniker för att lösa upp spänningar och återställa balans. Njut av en lugnande och inbjudande miljö, komplett med uppvärmda massagebänkar och harmoniska dofter.

Förbered dig på att känna dig som ny efter en uppfriskande session. Nipa, din erfarna terapeut, kommer att arbeta intuitivt för att lokalisera dina ömma punkter och ge välbehövlig lindring. Varje rörelse är avsedd att återuppliva dina trötta muskler och leder, vilket lämnar dig med en känsla av lätthet och välbefinnande. Unna dig en avkopplande reträtt hos Siam Traditional Massage AB och känn fördelarna med autentiska thailändska massagebehandlingar.

Läs mer: Lista 18 kaféerna i Hallands

3.GaewThaimassage

GaewThaimassage
Sök dig till GaewThaimassages mysiga oas för en välgörande stund av ren avkoppling. Här möts du av en kunnig och erfaren massör som har en sällsynt förmåga att finna dina spända områden och på ett effektivt sätt lösa upp dem. Atmosfären är lugn och harmonisk, med dämpad belysning och en ljuvlig doft av eteriska oljor som skapar den perfekta förutsättningen för en avstressande upplevelse.

Unna dig en avkopplande massage hos GaewThaimassage och låt alla dina bekymmer rinna av. Massagen anpassas efter dina önskemål och behov, och massören använder olika tekniker för att ge dig en skräddarsydd behandling som effektivt löser upp spänningar i musklerna. Du lämnar salongen med en känsla av djup avslappning och förnyad energi, redo att möta vardagen med ett leende på läpparna.

4.Pat's Thaimassage

Pat's Thaimassage
Pat's Thaimassage är en oas av avslappning och välbefinnande. Här får du en thaimassage i världsklass, utförd av den erfarna och skickliga massören Pat. Med lugna, mjuka händer knådar Pat din kropp från topp till tå, och du känner hur all spänning och stress släpper taget.

Pat's Thaimassage är mer än bara en massage. Det är en upplevelse som tar dig till ett tillstånd av djup avslappning och förnyelse. Unna dig själv en stund av lyx och välbefinnande, och låt Pat's Thaimassage ta hand om dig.

Läs mer: Lista 35 restauranger i Hallands

5.Pookie's Home Thaimassage & Wellness AB

Pookie's Home Thaimassage & Wellness AB
Upplev total avkoppling och förnyelse hos Pookie's Home Thaimassage & Wellness AB, det ultimata resmålet för välbefinnande. Varje massage är ett mästerverk, skräddarsydd för dina specifika behov, vilket ger en harmonisk balans mellan kropp och själ. Våra skickliga terapeuter använder traditionella thailändska tekniker för att lindra spänningar, revitalisera sinnet och skapa en djupgående känsla av avslappning.

Pookie's Home är inte bara ett spa, det är en fristad där du kan återupptäcka din inre styrka och vitalitet. Oavsett om du söker lindring från vardagsstress, förberedelser inför ett speciellt tillfälle eller helt enkelt vill unna dig något speciellt, kommer vår holistiska massage att lämna dig återupplivad, föryngrad och i perfekt harmoni. Boka din massageupplevelse idag och ge dig själv den gåva av ultimat avkoppling och välbefinnande.

6.Nannys Thaimassage

Nannys Thaimassage
Upplev en avkopplande oas med Nannys Thaimassage! Vår erfarna massör, Nanny, har en djup förståelse för människokroppen och använder sina expertkunskaper för att lindra dina smärtor och spänningar. Nannys vänliga leende och omtänksamma händer kommer att få dig att känna dig bekväm och avslappnad från första stund.

Genom att kombinera traditionella thailändska tekniker med modern kunskap har Nanny utvecklat en unik massageupplevelse som djupt påverkar både kropp och själ. Hennes skickliga rörelser fokuserar på att lösa upp knutar, förbättra cirkulationen och återställa ditt allmänna välbefinnande. Oavsett om du söker smärtlindring eller en lugnande avkopplingsstund kommer Nanny att skräddarsy sin massage för att möta dina specifika behov.

Läs mer: Lista 23 hotellen i Hallands

7.Kroppshälsan

Kroppshälsan
Utför dig till Kroppshälsan i Umeå för professionell och vänlig hjälp med ryggont. Deras experter guidar dig både på plats och med hemövningar som verkligen ger resultat.

Med centralt läge och ett brett utbud av erbjudanden är Kroppshälsan det perfekta valet för att lindra dina ryggbesvär. Deras kompetenta personal och hemtrevliga lokaler skapar en trygg och välkomnande miljö. Ta steget mot en smärtfri vardag idag!

8.AG Massage

AG Massage
Upplev en förstklassig massageupplevelse hos AG Massage, där våra erfarna massörer med passion för hälsa och välbefinnande står redo att ta hand om dig. Vi erbjuder ett brett utbud av behandlingar skräddarsydda efter dina individuella behov.

Unna dig en välgörande massage som löser upp spänningar, förbättrar cirkulationen och främjar avslappning. Våra massörer använder en kombination av traditionella och moderna tekniker för att ge dig en helhetsupplevelse som kommer att lämna dig förnyad, avstressad och vitaliserad. Boka din tid redan idag och upptäck fördelarna med en massagebehandling av högsta kvalitet på AG Massage!

9.Thaimassage Siam Royal

Thaimassage Siam Royal
Thaimassage Siam Royal Jag älskade massagen och de trevliga människorna som arbetar där.

Unn dig själv en oförglömlig upplevelse av traditionell thaimassage hos Thaimassage Siam Royal. Våra skickliga terapeuter använder sina mästerliga händer för att lösa upp muskelspänningar, återställa balansen i din kropp och lämna dig avslappnad och förnyad. Vårt team av vänliga och professionella medarbetare välkomnar dig med öppna armar och skapar en varm och inbjudande atmosfär som kompletterar den terapeutiska effekten av massagen. Besök oss på Thaimassage Siam Royal idag och upplev den helande kraften av äkta thaimassage. Låt våra terapeuter guida dig på en resa till avkoppling och välbefinnande. Boka din massage nu och känn hur ditt sinne, kropp och själ tackar dig.

10.Yim Siam Thai Massage

Yim Siam Thai Massage
Yim Siam Thai Massage, en oas för avslappning och välbefinnande mitt i hjärtat av Stockholm. Här möts du av erfarna terapeuter som med sina skickliga händer guidar dig till en värld av lugn och förnyelse. Genom traditionella thailändska massagetekniker löser de upp spänningar, lindrar värk och återställer kroppens naturliga balans.

Unna dig en ryggmassage som smälter bort stelhet i nacke och skulderblad. Känn hur dina muskler mjuknar och stressen släpper taget. Varje session skräddarsys efter dina individuella behov, vilket garanterar en massageupplevelse som är lika unik som du. Våra terapeuter har en djupgående kunskap om människokroppens anatomi och använder sina kunskaper för att ge dig en behandling som är både effektiv och avkopplande.

11.Sudjai Thai Massage

Sudjai Thai Massage
Upplev äkta thaimassage från experterna på Sudjai Thai Massage. Varje behandling är skräddarsydd för att lindra dina spänningar och förnya din kropp. Våra skickliga massageterapeuter använder traditionella tekniker för att mjuka upp stela muskler, öka rörligheten och främja djup avslappning.

Från första stund du kliver in på vår hemtrevliga klinik möts du av ett varmt och professionellt bemötande. Vårt mål är att skapa en avkopplande och återställande upplevelse för sinne, kropp och själ. Boka din massage idag och upptäck kraften i äkta thaimassage.

12.Conew Beauty och CM Akupunktur

Conew Beauty och CM Akupunktur

13.MB Massage Halmstad

MB Massage Halmstad

14.JL Massage & Friskvård

JL Massage & Friskvård

15.Sandhamns Massage & Kroppshälsa

Sandhamns Massage & Kroppshälsa
Postförslag