Lista 24 massage i Örebro

Hanna Larsson

• Uppdaterad: 2024-08-04

Sammanställd från de bästa listorna om massage i Örebro, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Spa Huset, Stjärnkliniken Örebro, Örebros Kinaterapi AB, Hälsokällan | Spa, Jörnebo Akupunktur. Låt oss utforska!

1.Spa Huset

En oas för avkoppling och välbefinnande

Spa Huset
  • Betyg: 4,5/5 (198 Review by google)
  • Adress:

    Storgatan 25, 703 63 Örebro, Sverige

  • Öppettider:

    09 till 18

  • Fördelar:

    Sköna behandlingar, centra läge, trevlig personal

  • Nackdelar:

    Små lokaler, ingen parkering, dyrt för vad man får

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på behandlingarna

  • Personal:

    Vänlig, Engagerad, Kunnig, Professionell, Tillmötesgående

  • Tjänster:

    Massage, Ansiktsbehandlingar, Kroppsbehandlingar, Fransförlängning, Nagelvård

Njut av en avkopplande och revitaliserande upplevelse på Spa Huset, där aromaterapi och fotvård står i centrum. Låt våra erfarna terapeuter ta hand om dig och låt spänningarna rinna av. Du lämnar oss helt utvilad och ompysslad, redo att ta dig an världen med nyvunnen energi.

För en ultimat ansiktsbehandling, besök Spa Huset. I en lugn och harmonisk miljö, omfamnas du av dov musik som skapar en känsla av välbefinnande. Våra kunniga terapeuter använder avancerade tekniker och produkter för att ge din hud den lyster och vård den förtjänar. Upplev själv det breda utbudet av behandlingar som väcker nyfikenhet och lockar till återbesök. Spa Huset är en oas för din kropp och själ, där du hittar det perfekta sättet att koppla av och förnya dig.

2.Stjärnkliniken Örebro

Stjärnkliniken Örebro
Stjärnkliniken i Örebro är ett ställe som kommer få dig att må bra. Här kan du få hjälp med allt från trötta muskler till onda leder. Personalen är både trevlig och kompetent, så du kan känna dig trygg i deras händer.

Med generösa öppettider behöver du aldrig vänta länge på din behandling. Och med sin rena och trivsamma miljö kommer du känna dig som hemma från första stund. Så om du är ute efter ett ställe som kan hjälpa dig att må bättre, både fysiskt och psykiskt, då är Stjärnkliniken det perfekta valet för dig.

Läs mer: Lista 19 kaféerna i Örebro

3.Örebros Kinaterapi AB

Örebros Kinaterapi AB
Örebros Kinaterapi AB: upplev förstklassig massagekonst för avslappning och smärtlindring. Våra skickliga massörer har gedigen kunskap och utför varje behandling med precision och omsorg. Genom en kombination av traditionella tekniker och moderna metoder skapar vi en anpassad behandling som möter dina behov.

Unna dig själv en välförtjänt stund av välbefinnande. Boka din massage idag och känn hur spänningar släpper taget och sinnet får ro. Låt oss hjälpa dig att återupptäcka rörelseglädjen och leva ett liv fritt från smärta!

4.Hälsokällan | Spa

Hälsokällan | Spa
Välkommen till Hälsokällan, er nya oas för avkoppling och välmående. I en hemtrevlig villakällare hittar ni vår rogivande spa-avdelning, där lugnets toner spelar vackert. Låt stressen rinna av tillsammans med våra skickliga massörer, vars varsamma händer trollar bort spänningar och skänker en djup känsla av avslappning.

Stig in i vår mysiga miljö och slå er ned vid den sprakande brasan. Den lugna atmosfären inbjuder till att koppla av och bara njuta. Hos oss står den personliga omhändertagandet i fokus, och vår erfarna ägare välkomnar er med öppna armar. Oavsett om ni är i behov av en avslappnande massage eller en stund för reflektion, så finns vi här för att hjälpa er att ladda om och må bra.

Läs mer: Lista 34 restauranger i Örebro

5.Jörnebo Akupunktur

Jörnebo Akupunktur
Välkommen till Jörnebo Akupunktur, där vi firar vårt årsdag med ett öppet hus! Kom in och upplev vår lugna och välkomnande miljö, där du kan ta del av vårt breda utbud av akupunkturtjänster. Vårt team av erfarna akupunktörer står redo att hjälpa dig med dina hälsobehov.

Under vårt öppna hus kan du träffa våra akupunktörer, få en gratis konsultation och lära dig mer om hur akupunktur kan hjälpa dig att må bättre. Vi erbjuder även exklusiva erbjudanden och rabatter för nya och återkommande kunder. Så missa inte chansen att upptäcka fördelarna med akupunktur på Jörnebo Akupunktur!

6.Lammgårds Spa & Massage

Lammgårds Spa & Massage
Upplev den ultimata avkopplingen på Lammgårds Spa & Massage! Njut av en himmelskt massage utförd av våra erfarna terapeuter, som varsamt löser upp spänningar och lämnar dig med en känsla av förnyelse. Vårt professionella team anpassar behandlingen efter dina behov, så att du kan skämma bort dig med en skräddarsydd upplevelse.

I vår mysiga och lugna miljö kan du slappna av och låta stressen smälta bort. Vår vänliga personal står redo att skapa ett unikt besök för dig, så att du kan återvända hem med en känsla av föryngring och välbefinnande. Boka din massage idag och unna dig en välförtjänt stund av lugn på Lammgårds Spa & Massage!

7.Emmas Två Händer c/o Emma

Emmas Två Händer c/o Emma
Upplev en oförglömlig fotvårdsbehandling på Emmas Två Händer. Som en erfaren fotvårdsterapeut med stor expertis och kunskap, garanterar Emma att förvandla dina trötta fötter till en oas av välbefinnande.

Genom en kombination av skonsam exfoliering, avslappnande fotmassage och noggrann nagelvård kommer du att känna en påtaglig skillnad redan efter första behandlingen. Upptäck Emmas magiska händer och unna dig lyxen av vackra, välskötta fötter. Låt Emmas Två Händer ge dig den fotvård du förtjänar.

8.Johans Massage & Hälsa

Johans Massage & Hälsa
Johans Massage & Hälsa är en oas för dig som söker avkoppling och välbefinnande. Med skickliga händer och ett öga för detaljer guidar Johan dig till en stunds verklig avslappning. Hans expertis inom massage och hans förmåga att anpassa behandlingen efter dina behov gör att du alltid lämnar kliniken med en känsla av förnyad energi och välbefinnande.

Johans passion för massage märks i varje behandling. Med fokus på att frigöra spänningar och lindra smärta, skapar han en terapeutisk upplevelse som lämnar en bestående effekt. Hans lyhördhet och trygga framtoning gör att du känner dig bekväm och avslappnad från första stund. Oavsett om du söker en avkopplande massage eller behandling för specifika problem, är Johans Massage & Hälsa det perfekta valet. Unna dig en stund av lyx och återhämtning i Johans professionella händer.

9.Magnus Muskelhälsa

Magnus Muskelhälsa
Magnus Muskelhälsa är en exceptionell massageupplevelse som kommer att lämna dig avslappnad, återställd och fylld av vitalitet. Våra erfarna massageterapeuter kombinerar kunskap och intuition för att skräddarsy en behandling som möter dina individuella behov och önskemål.

Från det ögonblick du stiger in i vår lugnande atmosfär kommer du att känna dig omsluten av lugn och välbefinnande. Våra terapeuter lyssnar uppmärksamt på dina önskemål och använder avancerade tekniker för att lösa muskelspänningar, lindra smärta och främja djup avslappning. Varje behandling är en personlig resa, utformad för att lämna dig förnyad och redo att ta dig an dagen med ny energi.

10.AUDY´s Massage

AUDY´s Massage
AUDY´s massage erbjuder en exceptionell upplevelse för dina trötta muskler. Våra skickliga massörer är experter på att hitta och lindra smärta, så att du kan lämna salongen med en känsla av lättnad och återhämtning. Massagen skräddarsys efter dina individuella behov och utförs i en lugn och avkopplande miljö.

Boka din massage hos AUDY idag och upplev fördelarna med en professionell massage. Din kropp kommer att tacka dig för det, och du kommer att vara redo att möta världen med förnyad energi och ett leende på läpparna.

11.Lilla Ya-Mo Thaimassage

Lilla Ya-Mo Thaimassage

12.Relax Massage & Spa

Avnjut en avslappnande oas för skönhetsbehandlingar och avkopplande massage på Relax Massage & Spa. Med gott om parkering tillgängligt kan du enkelt njuta av vår lyxiga fristad.

Upplev en lugnande atmosfär som är perfekt för avkoppling, antingen ensam eller med nära och kära. Våra erfarna terapeuter använder endast högkvalitativa produkter och tekniker för att skapa en föryngrande och uppfriskande upplevelse. Unna dig en välförtjänt paus och låt stressen smälta bort på Relax Massage & Spa.

13.Wassathaimassage

Wassathaimassage

14.Nygatans Spa

15.Måbraverkstan I Örebro

Måbraverkstan I Örebro

16.Maria Elvi Massage & Friskvård AB

Maria Elvi Massage & Friskvård AB

17.TJ massage

TJ massage

18.Annette's Spa & Tandhygien

Annette's Spa & Tandhygien

19.Bangkok Thaimassage Terapi

Bangkok Thaimassage Terapi

20.Baibou Relax Massage

Baibou Relax Massage

21.Avicenna

Avicenna

22.P Da Thaimassage & Spa

P Da Thaimassage & Spa

23.Waldners Akupunktur & Massage

Waldners Akupunktur & Massage

24.Lilly Thaimassage Relax

Lilly Thaimassage Relax
Postförslag