Lista 31 barberare i Örebro

Elin Lindström

• Uppdaterad: 2024-08-04

Sammanställd från de bästa listorna om barberare i Örebro, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Barbershop Örebro, Mo Barber Shop, Chia's Barbershop storgatan11, SouthCut Barbershop, Slottets Barber Shop. Låt oss utforska!

1.Barbershop Örebro

Din frisör och barberare mitt i centrala Örebro

Barbershop Örebro
  • Betyg: 4,4/5 (252 Review by google)
  • Adress:

    Storgatan 17, 703 61 Örebro, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 18

  • Fördelar:

    Centralt läge, professionellt bemötande, hög kvalitet på tjänsterna

  • Nackdelar:

    Kan vara svårt att få tid, lite dyrt, begränsade öppettider

  • Kvalitet:

    Exceptionell klipp- och rakningsupplevelse

  • Personal:

    Vänliga och kunniga frisörer, Erfarna barberare, Bra kundbemötande, Tillmötesgående och professionella, Engagerade i sitt arbete

  • Tjänster:

    Klassiska herrklippningar, Moderna frisyrer, Traditionsenlig rakning, Skäggtrimning och styling, Massage

På Barbershop Örebro möts du av en avslappnad och välkomnande atmosfär. Våra erfarna barberare har hög expertis och passion för hårvård, och de tar sig gärna tid att lyssna på dina önskemål. Vi använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att ge dig den perfekta frisyren.

Oavsett om du vill ha en klassisk klippning, en trendig fade eller en skräddarsydd stil, har vi allt du behöver. Vi erbjuder även ett brett utbud av skäggvårdstjänster, från trimning och styling till rakning med rakkniv. Så luta dig tillbaka, koppla av och låt oss ta hand om ditt hår och skägg. Du kommer att lämna Barbershop Örebro med en känsla av självförtroende och stil.

2.Mo Barber Shop

Mo Barber Shop
Upplev en oöverträffad frisörsupplevelse på Mo Barber Shop Salong, där skickliga frisörer och pedagoger med lång erfarenhet och erkänd expertis sätter din stil i centrum. Vi erbjuder inte bara förstklassiga frisyrer till konkurrenskraftiga priser, utan vi strävar också efter personlig uppmärksamhet och exceptionell service.

Låt våra passionerade frisörer förvandla ditt hår till ett konstverk, skräddarsytt efter dina unika behov och önskemål. Oavsett om du vill ha en elegant uppfräschning, en djärv förändring eller ett diskret touch, kan du lita på att vi levererar resultat som överträffar dina förväntningar. Och med vår gedigna kunskap och de senaste teknikerna säkerställer vi att din frisyr håller och ser fantastiskt ut, dag efter dag.

Läs mer: Lista 19 kaféerna i Örebro

3.Chia's Barbershop storgatan11

Ditt hår, vår passion

Chia's Barbershop storgatan11
  • Betyg: 4,8/5 (160 Review by google)
  • Adress:

    Storgatan 11, 703 61 Örebro, Sverige

  • Fördelar:

    Trevlig personal, bra service, bra priser

  • Nackdelar:

    Lång väntetid, svårt att få tid, trångt

  • Kvalitet:

    Bra kvalitet på klippningarna

  • Personal:

    Trevliga, Kunniga, Serviceinriktade, Professionella, Engagerade

  • Tjänster:

    Klippningar, Rakningar, Skäggtrimningar, Hårvårdsprodukter, Presentkort

Steg in i Chias barbershop på Storgatan 11 och känn lugnet infinna sig. Det stilfulla biljardbordet och den inbjudande kaffemaskinen skapar en avslappnad atmosfär som bjuder in till en stunds avkoppling. Oavsett om du vill få en ny frisyr eller bara ta en fika är Chias barbershop platsen för dig.

Här tas varje kund om hand med omsorg och professionalism. Frisörerna är skickliga och lyssnar noggrant på dina önskemål, och resultatet blir alltid snyggt och välgjort. Chias barbershop är mer än bara en frisörsalong - det är en plats där man kan koppla av, umgås och få sig en välförtjänt makeover. Boka din tid redan idag och upplev skillnaden!

4.SouthCut Barbershop

SouthCut Barbershop
Söker du en barbershop i Stockholm som ger dig bästa möjliga upplevelse? Då är SouthCut Barbershop ditt självklara val!

Med sin kunniga och erfarna personal som behandlar varje kund med respekt och professionalism erbjuder SouthCut en trygg och avslappnande miljö. Här blir du lyssnad på och vägledd genom processen, så att du får precis den frisyr du önskar. Butikens inbjudande atmosfär och det lilla extra de erbjuder gör att du inte bara får en snygg frisyr, utan också en oförglömlig upplevelse.

Läs mer: Lista 34 restauranger i Örebro

5.Slottets Barber Shop

Slottets Barber Shop
"Upplev en kunglig hårvård på Slottets Barber Shop! Vår kunniga frisör välkomnar dig med ett leende och ger dig en personlig upplevelse. Med noggrannhet och precision skapar hon en frisyr som framhäver din unika stil. Trots ett något högre pris än andra salonger är upplevelsen värd varje krona. Kom och njut av en avkopplande och resultatinriktad hårklippning!"

"För barn är ett besök på Slottets Barber Shop ett sant nöje! Våra skickliga frisörer har en pedagogisk och lekfull approach som gör att ditt barn känner sig tryggt och bekvämt. Med tålamod och fingerfärdighet klipper de barnets hår med precision och lämnar dem med en glänsande och felfri frisyr. Rekommenderas varmt för alla föräldrar som vill ge sina barn en oförglömlig frisörsupplevelse!"

6.Vikings Barber Shop

Vikings Barber Shop
Ta steget in i vikingarnas frisörsalong och upplev en oförglömlig hårresa. Våra skickliga frisörer, med århundraden av hårvårdserfarenhet, bemästrar både klassiska och moderna tekniker för att skapa den perfekta frisyren för varje viking.

För barnen har vi en speciell hörna där de kan känna sig som små kungar och drottningar. Med ett varmt välkomnande och en lekfull atmosfär kommer de att lämna salongen med ett stort leende och ett snyggt hår som kommer att få dem att känna sig starka och självsäkra under sina äventyr.

7.Pennybridge Barbershop Örebro

Pennybridge Barbershop Örebro
Välkommen till Pennybridge Barbershop i Örebro, där Karwan är mästarklipparen som garanterar full belåtenhet. Upplev hans skickliga handlag och noggranna arbete, med en klippning som överträffar dina förväntningar. Karwans passion för frisörkonsten lyser igenom i varje klipp, och hans hängivenhet till att skapa den perfekta frisyren ger dig ett självförtroendeboost som varar länge.

På Pennybridge Barbershop fokuserar vi på personlig service och en avslappnad atmosfär. Vårt team av erfarna frisörer lyssnar noga på dina önskemål och ger dig professionella råd som passar just din hårtyp och ansiktsform. Med högsta precision och omsorg skapar vi en look som framhäver dina bästa drag och får dig att känna dig som den bästa versionen av dig själv. Besök Pennybridge Barbershop i Örebro idag och låt Karwan guida dig till din drömfrisyr.

8.Maestro Barbershop Örebro

Maestro Barbershop Örebro
"Välkommen till Maestro Barbershop i Örebro, där skickliga händer och exceptionell service väntar dig. Vi välkomnar dig med ett varmt leende och gör dig redo för en grooming-upplevelse som överträffar dina förväntningar.

Våra passionerade barberare är mästare på sitt hantverk, och de är dedikerade till att skapa en skarp, sofistikerad stil som passar just dig. Vare sig du föredrar en klassisk rakknivssharpning, en modern fade eller en skräddarsydd skäggtrimning, kan du lita på vår precision och uppmärksamhet på detaljer. Och med våra konkurrenskraftiga priser finns det ingen ursäkt för att inte unna dig själv den förstklassiga behandling du förtjänar."

9.Den nya barberaren

Den nya barberaren
Upptäck den nya barberaren som erbjuder snabb, prisvärd och förstklassig service. Jag och min son har besökt salongen under det senaste året och har alltid varit lika nöjda. Ägaren är en vänlig och trevlig person med utmärkta svenskakunskaper.

Varje besök hos den nya barberaren är en positiv upplevelse. Ägaren tar sig alltid tid att lyssna på dina önskemål och utför ett noggrant och professionellt arbete. Du kommer garanterat att lämna salongen med ett snyggt skägg eller en perfekt frisyr. Upplev skillnaden själv och boka din tid redan idag!

10.Barberbydavid

Barberbydavid
Barberbydavid: En fröjd för hår och själ! Upplev exceptionell service från David, en mästerlig barberare med ett hjärta av guld. Njut av en klippning som överträffar dina förväntningar, utförd med precision och omsorg. Davids charm och vänlighet gör besöket till en ren fröjd!

King: En kunglig klippupplevelse! Låt King förvandla ditt hår till en kröning. Med sin unika kombination av noggrannhet och öga för detaljer skapar han mästerverk som får dig att stråla. Njut av en avslappnande stund i en lugn och skön atmosfär, där tiden flyger förbi under Kings magiska händer.

11.barbershoppa

barbershoppa
Han är verkligen en maestro på hårklippning. Jag känner mig 15 år yngre efter hans noggranna omvårdnad. Att raka öron- och näsborrarna med vax var en lyxig detalj som fullbordade upplevelsen. Hantverket är ovärderligt och priset oslagbart. Jag fann min nya frisör för livet!

För en prisvärd och förstklassig hårklippningsupplevelse är detta stället att besöka. De tar hälften av vad andra salonger tar, utan att kompromissa med kvaliteten. Resultatet är ett skarpt och snyggt utseende som du kommer att älska. Boka din tid idag och unna dig själv en förnyad frisyr som kommer att vända huvuden.

12.Apparans

Apparans

13.Bahaa Frisör

Bahaa Frisör

14.Gentlemens Corner

Gentlemens Corner

15.George salong

George salong

16.Designer barber

Designer barber

17.Alawibarbershop

Alawibarbershop

18.Ego

Ego

19.Melvins barbershop

Melvins barbershop

20.Fadi Barbershop

Fadi Barbershop

21.Empire Barbershop Örebro

Empire Barbershop Örebro

22.AB Barbershop Väster

AB Barbershop Väster

23.Louise H

Louise H

24.L:a Kvarteret AB

L:a Kvarteret AB

25.Ekerssalongen

Ekerssalongen

26.Barber S

Barber S

27.Salong Drottninggatan Barbershop

28.Salong Sörby

29.Casa De Barber

Casa De Barber

30.Golden barbershop

Golden barbershop

31.The Grand Town Örebro

The Grand Town Örebro
Postförslag