Lista 18 barberare i Solna Stockholm

Erik Andersson

• Uppdaterad: 2024-08-10

Sammanställd från de bästa listorna om barberare i Solna Stockholm, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Omars Barbershop, Frisör sundbyberg Martin Salong, Hunter's Barber, Ego Barbershop, Råsunda barber & more. Låt oss utforska!

1.Omars Barbershop

Din plats för personlig stil och avkoppling

Omars Barbershop
  • Betyg: 5,0/5 (872 Review by google)
  • Adress:

    Thor Modéens plats 8, 169 40 Solna, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 19

  • Fördelar:

    Kunskap, bemötande, kundnöjdhet

  • Nackdelar:

    Långa öppettider, höga priser, dålig tillgänglighet

  • Kvalitet:

    Högkvalitativa tjänster och produkter

  • Personal:

    - Vänlig - Professionell - Kunnig - Engagerad - Tillmötesgående

  • Tjänster:

    - Klippning - Rakning - Styling - Skäggvård - Hudvård

Söker du efter den perfekta frisyren? Då är Omars Barbershop ditt självklara val! Med sin höga noggrannhet och smittande entusiasm kommer Omar att se till att du lämnar salongen med en frisyr som överträffar dina förväntningar. Oavsett om du är en erfaren barberarkund eller besöker en för första gången, kommer Omar att ge dig en personlig upplevelse och ett resultat som får dig att känna dig som en ny människa.

Från det ögonblick du kliver in på Omars Barbershop kommer du att slås av den avslappnade och välkomnande atmosfären. Omar tar sig tid att lyssna på dina önskemål och arbetar sedan med precision för att skapa en frisyr som passar just dig. Med sin expertis och passion för sitt yrke kommer Omar att ge dig en frisyr som inte bara ser fantastisk ut, utan som också får dig att må bra.

2.Frisör sundbyberg Martin Salong

Frisörsalongen för dig som söker kvalitet och personlig service

Frisör sundbyberg Martin Salong
  • Betyg: 4,8/5 (228 Review by google)
  • Adress:

    Furuvägen 23, 172 77 Sundbyberg, Sverige

  • Öppettider:

    09 till 18:30

  • Fördelar:

    Flera års erfarenhet, brett utbud av tjänster och trevlig personal

  • Nackdelar:

    Kan vara svårt att få tid, lite dyrt och ligger inte så centralt

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på tjänster och produkter

  • Personal:

    * Martin, ägare och frisörmästare * Sara, frisör * Emma, frisör * Lisa, frisörassistent * Malin, frisörassistent

  • Tjänster:

    * Klippning * Färgning * Styling * Bröllops- och festfrisyrer * Makeup

Frisör Sundbyberg: Upplev lyxen av att bli helhetsstylad hos Martin Salong. Vår erfarne och passionerade frisörteam står redo att skapa en frisyr som passar just dig. Med hög precision och ett öga för detaljer, kommer du att få en frisyr som framhäver dina bästa sidor.

Hos Martin Salong strävar vi efter att ge dig en oförglömlig upplevelse. Vår mysiga och inbjudande salong bjuder in dig till ett avkopplande ögonblick borta från vardagens stress. Med en personlig konsultation tar vi reda på dina önskemål och skapar en frisyr som överträffar dina förväntningar. Från klassiska klippningar till trendiga kreationer, vi har allt du behöver för att förvandla ditt utseende.

Läs mer: Lista 31 restauranger i Solna Stockholm

3.Hunter's Barber

Hunter's Barber
Hunter's Barber är ett riktigt bra ställe. Jag har länge klippt mig hos Carlo, men nu när han har flyttat behövde jag hitta en ny barberare. Man vill ju hitta rätt frisör, som man kan gå till flera gånger. Jag blev klippt av Mario, och han var riktigt bra. Han lyssnade på mina önskemål och förstod direkt vad jag ville ha.

Är du på jakt efter en barberare i Stockholm? Då kan jag verkligen rekommendera Hunter's Barber. De är duktiga, trevliga och lyssnar på vad du vill ha. Du kommer inte att bli besviken!

4.Ego Barbershop

Ego Barbershop
Ego Barbershop är en oas för skäggiga män med besvärligt hår. Här möts du av skickliga barberare som lyssnar noggrant på dina önskemål och hjälper dig att skapa den perfekta stilen för ditt ansikte och hår. Oavsett om du vill ha ett långt, fylligt skägg eller ett kort och trimmat, kan Ego Barbershop uppfylla dina önskemål.

Alex, en av barberarna på Ego, är särskilt duktig och kan konsten att få ditt skägg att se ut som en miljon dollar. Hans noggranna arbete och kundfokus gör att du alltid lämnar salongen med ett strålande leende. Det är svårt att förstå hur någon kan vara missnöjd med den service och det resultat som Ego Barbershop erbjuder.

Läs mer: Lista 17 kaféerna i Solna Stockholm

5.Råsunda barber & more

Råsunda barber & more
Råsunda barber & more – det självklara valet för en perfekt frisyr. Jag har varit kund här flera gånger och är alltid lika nöjd. Adam är en frisör som verkligen bryr sig om sina kunder. Han klipper, fönar och stylar med precision och frågar alltid hur jag vill ha det. 5 av 5 stjärnor utan tvekan!

Om du letar efter en frisör som sätter dig i centrum och ser till att du lämnar salongen med en frisyr du älskar, så är Råsunda barber & more det perfekta stället för dig. Boka en tid idag och upplev själv varför detta är det bästa stället att fixa frisyren.

6.Williams Barbershop Solna

Williams Barbershop Solna
Välkommen till Williams Barbershop i Solna för den ultimata barberarupplevelsen. Våra skickliga frisörer ger dig en snygg frisyr som får dig att stråla av självförtroende.

Hos oss får du ett varmt välkomnande, en avkopplande atmosfär och en perfekt klippning till ett överkomligt pris. Vi bjuder dessutom på gratis Xbox-spel om du behöver vänta. Så unna dig själv en välförtjänt makeover hos Williams Barbershop i Solna – där stil och komfort möts i en perfekt harmoni.

7.Samy's Barber Shop

Samy's Barber Shop
Samy's Barber Shop tillhandahåller snabba klippningar till ett något högre pris än vad som anges på deras hemsida. Även om tvätt inte ingår i priset, kan du räkna med ett professionellt resultat även om det kan ta lite längre tid. Dessutom kan du uppleva en något brysk bemötande. Med tanke på avvikelserna från hemsidans löften och bristen på konsekvens i personalens kompetens kan andra alternativ vara ett bättre val.

Letar du efter en pålitlig barberare? Besök din lokala barberare för en förstklassig upplevelse. Med ett års erfarenhet av samma barberare har jag aldrig varit besviken. Deras skicklighet och noggrannhet garanterar en tillfredsställande rakning varje gång. Om de kunde säkra sin personalstyrka för att upprätthålla en konsekvent hög standard skulle de vara förtjänta av den högsta utmärkelsen.

8.Prime barbershop

Prime barbershop
Välkommen till Göteborgs bästa barberare! Hos Prime Barbershop får du inte bara en snygg frisyr utan en upplevelse utöver det vanliga. Vår expertbarberare Kwan tar hand om dig med största omsorg och precision, så att du kan luta dig tillbaka och njuta av resultatet. Med överlägsen teknik och ett öga för detaljer fixar vi allt från klassiska till trendiga frisyrer, skäggtrimningar och rakningar. Och allt till riktigt bra priser!

Men det är inte bara våra tjänster som gör oss till det bästa valet. Hos oss möts du alltid av ett varmt och välkomnande bemötande. Vi lyssnar på dina önskemål och ger dig personliga råd för att hitta den frisyr som passar just dig. Så om du letar efter en barberare med hög kvalitet, bra service och rimliga priser, då har du hittat hem. Boka din tid idag och upptäck skillnaden som Prime Barbershop kan göra för ditt utseende!

9.Salong Jola

Salong Jola
Unna din fru en upplevelse hon sent kommer att glömma med ett presentkort till Salong Jola. Låt henne bli överraskad och bortskämd med professionell hårvård från en salong som sätter kundnöjdhet i främsta rummet.

Med gedigen erfarenhet och exceptionella frisörers expertis kommer Salong Jola att förvandla din frus hår till en vacker kreation. Oavsett om hon önskar en subtil förändring eller en dramatisk make-over, garanterar vi att hon kommer att lämna salongen med ett leende på läpparna och ett självförtroende som strålar.

10.Hårlek

Hårlek
Hos Hårlek möter du supertalangfulla frisörer som är experter inom hårfärgning. Deras precision och kunskap garanterar dig ett resultat som överträffar dina förväntningar. Oavsett om du önskar en subtil touch eller en dramatisk förändring, kommer Hårlek att skapa det perfekta utseendet för dig.

Hårleks team består av Sandra och Susanne, två passionerade frisörer som tar emot dig med värme och professionalism. Med deras gedigna erfarenhet och förmåga att förstå dina önskemål skapar de frisyrer som både ser fantastiska ut och framhäver din personliga stil. Boka din tid redan idag och upplev den förstklassiga service och de exceptionella resultat som Hårlek erbjuder.

11.Royal Cut Mall Of Scandinavia Solna

Royal Cut Mall Of Scandinavia Solna
Besök Royal Cut på Mall of Scandinavia i Solna och upplev en klippning som överträffar dina förväntningar! Med skickliga händer och en blick för detaljer trollar våra erfarna frisörer fram den frisyr du alltid drömt om, oavsett hur tjockt eller långt ditt hår är.

Låt dig omslutas av en avslappnande och professionell atmosfär medan vi förvandlar ditt hår till ett mästerverk. Njut av personlig service och skräddarsydda råd som ger dig en frisyr som framhäver dina naturliga drag och matchar din unika stil. Boka din tid idag och upptäck vad Royal Cut kan göra för dig!

12.Salong Dröm Aura

Salong Dröm Aura

13.Salong Sami järvastaden

Salong Sami järvastaden

14.Hair by Roro

Hair by Roro

15.Zax Salong&Barbershop

För den bästa hårvården och stylingupplevelsen

  • Betyg: 4,3/5 (207 Review by google)
  • Adress:

    Evenemangsgatan 10c, 169 79 Solna, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 19

  • Fördelar:

    Bekvämt läge, professionella frisörer, högkvalitativa produkter

  • Nackdelar:

    Kan vara dyrt, långa väntetider, trångt

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på tjänster och produkter

  • Personal:

    * Vänlig och hjälpsam * Professionell och kunnig * Erfaren och skicklig * Lyhörd och tillmötesgående * Kreativ och innovativ

  • Tjänster:

    * Klippning och styling * Färgning * Permanent * Hårvård * Raka

16.Salong DOEM

Salong DOEM

17.Samy's dam lounge

Samy's dam lounge

18.STHLM Hair & Barber

Postförslag