Lista 13 barberare i Uppsala Uppsala

Sara Eriksson

• Uppdaterad: 2024-08-04

Sammanställd från de bästa listorna om barberare i Uppsala Uppsala, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Magic Touch Frisör, Little Italy Barbershop Uppsala, KlippDay Herrfrisör, Kungliga Barbershop, Garcon Barber Uppsala. Låt oss utforska!

1.Magic Touch Frisör

Din lokala frisör för hela familjen

Magic Touch Frisör
  • Betyg: 4,9/5 (167 Review by google)
  • Adress:

    S:t Olofsgatan 9, 753 21 Uppsala, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 19

  • Fördelar:

    Vänlig personal med bra service och ett professionellt bemötande

  • Nackdelar:

    Lång väntetid, dyrt och svårt att få tider

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på tjänster och produkter

  • Personal:

    Vänlig och tillmötesgående, Kunnig och erfaren, Uppmärksam och noggrann, Bra på att lyssna och ge råd, Serviceinriktad

  • Tjänster:

    Klippning, Färgning, Styling, Permanent, Bröllopsstyling

Unna dig en oförglömlig frisyrupplevelse på Magic Touch Frisör! Vår hemtrevliga salong välkomnar dig med ett leende. Njut av en avkopplande hårtvätt som ingår i priset, medan massagestolen smeker din kropp.

Våra skickliga frisörer, däribland den utmärkta Miki, tar sig tid att lyssna på dina önskemål. Med precision och ett skarpt öga skapar de en frisyr som framhäver din personliga stil. Miki är en konstnär med saxen, som omvandlar ditt hår till ett mästerverk. Han är känd för sin noggrannhet och sin förmåga att överträffa förväntningar. Boka din tid idag och upplev magin hos Magic Touch Frisör!

2.Little Italy Barbershop Uppsala

Little Italy Barbershop Uppsala
Hos Little Italy Barbershop i Uppsala möts du av personal som brinner för sitt yrke. Barbern Berkan lyssnar uppmärksamt på dina önskemål och använder sina oöverträffade kunskaper för att skapa den perfekta frisyren. Här får du en service utöver det vanliga och en klippning som alltid imponerar.

Unna dig själv en exklusiv upplevelse på Little Italy Barbershop i Uppsala. Det kompetenta teamet kommer att guida dig till den frisyr som bäst matchar din stil och personlighet. Oavsett om du vill ha en klassisk klippning eller en trendigare look, kan du lita på att Berkan och hans team levererar ett perfekt resultat. Boka din tid redan idag och upptäck skillnaden som Little Italy Barbershop kan göra för ditt utseende.

Läs mer: Lista 31 restauranger i Uppsala Uppsala

3.KlippDay Herrfrisör

Ditt hår, vår passion

KlippDay Herrfrisör
  • Betyg: 4,8/5 (398 Review by google)
  • Adress:

    Vaksalagatan 22C, 753 31 Uppsala, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 18

  • Fördelar:

    Centralt läge, kunnig personal, trevlig atmosfär

  • Nackdelar:

    Kan vara svårt att få tid, lite dyrt, lokalen är lite trång

  • Kvalitet:

    Mycket hög kvalitet på klippningarna

  • Personal:

    Välutbildade frisörer, Serviceinriktade, Kreativa, Engagerade, Vänliga

  • Tjänster:

    Klippning, Färgning, Styling, Rakning, Skäggtrimning

Välkommen till KlippDay Herrfrisör! Vi erbjuder en oslagbar upplevelse för dig som söker en professionell och skräddarsydd hårvård. Våra erfarna frisörer, som Robin och Ali, besitter en enastående känsla för stil och detaljer. De lyssnar noga på dina önskemål och förvandlar ditt hår till ett mästerverk.

Hos KlippDay står kundnöjdhet i fokus. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar vid varje besök. Våra frisörer välkomnar dig med ett varmt leende och tar sig gott om tid för att förstå dina behov. Resultatet? Ett perfekt klippt hår som framhäver dina bästa drag och ger dig en riktigt härlig känsla. Boka din tid hos oss idag och upplev skillnaden hos KlippDay Herrfrisör!

4.Kungliga Barbershop

Kungliga Barbershop
Välkommen till Kungliga Barbershop, där varje besök blir en kunglig upplevelse. Vår personligt inredda salong är en oas av avkoppling, där den trevliga personalen tar hand om dig med omsorg. Unna dig en kopp kaffe medan du väntar på din tid, eller njut av vår utmärkta service och expertis inom barbering. Vi lovar att du kommer känna dig som en kung när du lämnar vår salong.

Kungliga Barbershop är inte bara en frisörsalong – det är en plats där stil, kvalitet och personlig service möts. Våra tekniskt skickliga barberare bemästrar konsten att trimma skägg och hår med precision och passion. Från klassiska frisyrer till moderna looks, vi har något för alla. Men det är inte bara våra tjänster som gör oss till Uppsalas bästa barberare – det är vårt engagemang för att skapa en oförglömlig upplevelse för varje kund, varje gång.

5.Garcon Barber Uppsala

Garcon Barber Uppsala
Välkommen till Garçon Barber Uppsala, där vi erbjuder en förstklassig upplevelse för den kräsna mannen. Vårt team av skickliga frisörer garanterar en perfekt klippning som framhäver dina bästa drag. Med vårt centrala läge och konkurrenskraftiga priser är vi ditt självklara val för en professionell och prisvärd frisörbesök.

I vår mysiga salong möts du alltid av ett varmt välkomnande av vår trevliga personal. Vi förstår vikten av en avkopplande och behaglig miljö, och vi har skapat en atmosfär där du kan koppla av och njuta av din klippning. Oavsett om du vill ha en klassisk frisyr eller en modern look, kommer våra frisörer att lyssna noggrant på dina önskemål och skapa ett resultat som överstiger dina förväntningar.

6.FUSION

FUSION
Upplev en fusion av kulinarisk njutning och varmt gästfrihet på FUSION. Våra erfarna kockar och uppmärksamma servitörer kommer att ta hand om dig som om du vore kunglighet. Boka ditt bord i förväg för att säkra ett minnesvärt besök.

På STOR FRISERSALONG sätter vi punktlighet och precision högst. Våra skickliga frisörer, som Dominik, kommer att förvandla dig till den bästa versionen av dig själv. Låt oss koppla upp dig med en fräsch skäggtrim eller en snygg blekning, och se hur du omfamnar din nya, självsäkra stil med glädje.

7.Elegance Barbershop Uppsala

Elegance Barbershop Uppsala
"Välkommen till Elegance Barbershop Uppsala, där elegans möter skicklighet. Upplev den oslagbara kombinationen av förstklassig klippning och oslagbara priser. Våra erfarna frisörer är mästare på sitt hantverk och dedikerar sig åt att förverkliga dina hårdrömmar.

Med fingerfärdighet och ett öga för detaljer lyssnar de uppmärksamt på dina önskemål och skapar en skräddarsydd look som lyfter fram dina unika drag. Från stilrena frisyrer till djärva kreationer, vi har allt du behöver för att uttrycka dig genom ditt hår. Boka din tid idag och upplev lyxen av en perfekt frisyr på Elegance Barbershop Uppsala."

8.Barber Gilan Uppsala

Barber Gilan Uppsala
Letar du efter en prisvärd frisör i Uppsala som verkligen kan klippa hår? Då har du hittat rätt! På Barber Gilan får du alltid en trevlig upplevelse, med professionella frisörer som kan vägleda dig till den perfekta frisyren. Oavsett om du vill ha en klassisk klippning eller något mer modernt, så kan våra frisörer hjälpa dig. Vi har lång erfarenhet och hög kompetens inom hårvård, och vi använder alltid de bästa produkterna för att ge dig ett resultat som du blir nöjd med.

9.Mr. Fade

Mr. Fade
Få en perfekt frisyr hos Mr. Fade, där du möts av trevlig och proffsig service. Även om du inte talar flytande svenska kan du förvänta dig ett enastående resultat. Slå dig ner och njut av en kopp te medan din telefon laddas, en utmärkt service för dig som är på resande fot. Unna dig en stilig skäggtrimning för endast 200 kr eller en snygg skinfade för 5/5. Båda frisyrerna kommer garanterat att ge dig en ny fräsch look. Enligt tidigare kunder, Gustaf och Alejandro, är Mr. Fade ett utmärkt val för en fantastisk upplevelse.

10.Salong Wizard

Hos Salong Wizard blir du professionellt hanterad av vår skickliga frisör Alaa. Med stor expertis och ett öga för detaljer skapar han den perfekta frisyren för dig. Vår bekväma salong erbjuder en avkopplande miljö där du kan luta dig tillbaka och låta oss ta hand om ditt hår.

Oavsett om du vill ha en enkel trimning eller en helt ny look så har vi allt du behöver. Vårt prisvärda erbjudande garanterar att du får valuta för pengarna. Boka en tid idag och låt Alaa skapa den perfekta frisyren för dig.

11.Gränbys Barbershop

På Gränbys Barbershop kan du lita på att ditt barn får en klippning som passar just deras behov. Med sin expertis och varma bemötande anpassar de klippningen efter barnets ålder och temperament. Så oavsett om ditt barn är en sprakande treåring eller en blyg tonåring, kan du vara säker på att de lämnar salongen med en snygg frisyr och ett leende på läpparna.

Gränbys Barbershop är mer än bara en frisörsalong. Det är ett hem för hårvård, där du kan koppla av och njuta av en personlig service i en ren och inbjudande miljö. Till ett oslagbart pris får du en klippning som förstärker din naturliga skönhet och får dig att känna dig självsäker. Våra erfarna barberare använder endast de bästa produkterna för att säkerställa att ditt hår ser och känns fantastiskt ut. Välkommen till Gränbys Barbershop – där varje klippning är ett mästerverk.

12.Queeings - Barberare Uppsala

Din frisör på Gamla torget i Uppsala.

Queeings - Barberare Uppsala
  • Betyg: 4,8/5 (198 Review by google)
  • Adress:

    Gamla torget 7, 753 20 Uppsala, Sverige

  • Öppettider:

    09 till 19

  • Fördelar:

    Trevlig personal, mysig miljö och bra priser.

  • Nackdelar:

    Kan vara långa väntetider, ibland svårt att få tid och att det kan vara svårt att hitta parkering.

  • Kvalitet:

    Klippning av hög kvalitet.

  • Personal:

    Vänlig, Kunnig, Hjälpsam, Engagerad, Lyhörd

  • Tjänster:

    Hårklippning, Hårstyling, Rakning, Färgning, Permanent

13.El Cubano Barbershop

El Cubano Barbershop
Postförslag