Lista 17 salongerna för hårförlängning i Uppsala Uppsala

Erik Andersson

• Uppdaterad: 2024-08-04

Sammanställd från de bästa listorna om salongerna för hårförlängning i Uppsala Uppsala, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Hair Studio, Björn Ehlin HairTeam AB, Syster Och Bror Salonger, BOSSES - Hår och Styling, Hår & Häpna. Låt oss utforska!

1.Hair Studio

Vi hjälper dig hitta din perfekta frisyr.

Hair Studio
  • Betyg: 4,6/5 (152 Review by google)
  • Adress:

    Fyristorg 10, 753 10 Uppsala, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 18

  • Fördelar:

    Trevlig personal, bra priser och snygga frisyrer.

  • Nackdelar:

    Lång väntetid, svårt att få tid och inte alltid nöjd med resultatet.

  • Kvalitet:

    Bra kvalitet på hårprodukter och frisyrer.

  • Personal:

    Vänlig, Kunnig, Hjälpsam, Trevlig, Professionell

  • Tjänster:

    Klippning, Färgning, Styling, Hårvård, Uppsättningar

Salongens erfarna frisör Bero utförde med stor precision en klippning som överträffade mina förväntningar. Jag kände mig väl omhändertagen och mina önskemål togs tillvara på ett lyhört och professionellt sätt. Resultatet var en perfekt anpassad frisyr som jag är oerhört nöjd med.

Jag rekommenderar varmt Hair Studio för alla som söker en högkvalitativ frisörupplevelse. Bero och hennes team besitter inte bara teknisk skicklighet utan har även en genuin passion för hårvård. De tar sig tid att lyssna på kundens visioner och erbjuder expertförslag som förverkligar önskemålen på ett optimalt sätt. Genom att kombinera lyhördhet med exceptionell hantverksskicklighet skapar Hair Studio en personlig och tillfredsställande upplevelse för varje kund.

2.Björn Ehlin HairTeam AB

Björn Ehlin HairTeam AB
Björn Ehlin HairTeam AB har klippt mig två gånger nu och jag är väldigt nöjd. De tar verkligen tid på sig att göra en grundlig klippning.

Ett ställe där varje gäst blir kungligt behandlad. Man blir väl bemött och klippt. Jag ger Björn Ehlin HairTeam AB mina varmaste rekommendationer!

Läs mer: Lista 31 restauranger i Uppsala Uppsala

3.Syster Och Bror Salonger

Vi gör dig snygg!

Syster Och Bror Salonger
  • Betyg: 4,7/5 (152 Review by google)
  • Adress:

    S:t Persgatan 10, 753 20 Uppsala, Sverige

  • Öppettider:

    09 till 19

  • Fördelar:

    Trevlig personal, bra service, centralt läge

  • Nackdelar:

    Kan vara dyrt, svårt att få tid, ofta mycket folk

  • Kvalitet:

    God kvalitet på tjänster och produkter

  • Personal:

    Vänliga, Kunniga, Serviceinriktade, Engagerade, Professionella

  • Tjänster:

    Klippning, Färgning, Styling, Permanent, Hair extensions

Syster Och Bror Salonger är ett oöverträffat utflyktsmål för dig som söker en förstklassig frisör i en varm och välkomnande miljö. Här möts du av skickliga och passionerade frisörer som brinner för att ge dig ett resultat du inte trodde var möjligt.

Med stor precision och mjuka händer klipper Michelle ditt hår med en perfektion som får dig att stråla av lycka. Hennes noggrannhet är en fröjd för ögat, och du kommer att lämna salongen med en känsla av förnyelse och självförtroende. Ett besök hos Syster Och Bror Salonger är inte bara en frisyr, det är en upplevelse som kommer att ge dig ett leende som varar hela dagen.

4.BOSSES - Hår och Styling

BOSSES - Hår och Styling
Hos BOSSES - Hår och Styling finner du de skickligaste frisörerna i Uppsala. Med sin höga expertis och sitt varma bemötande ser de till att du alltid går därifrån med ett stort leende på läpparna och en frisyr som får dig att stråla.

BOSSES erbjuder ett brett utbud av behandlingar, från enkla klippningar till avancerade färgningar och stylingar. Oavsett om du önskar en liten förändring eller en dramatisk makeover, kan du lita på att frisörerna på BOSSES har den kunskap och erfarenhet som krävs för att översätta dina önskemål till verklighet.

5.Hår & Häpna

Hår & Häpna
Besök Hår & Häpna för en oförglömlig frisörupplevelse! Trots en något försenad starttid möts du av Carolins varma bemötande, professionalism och skicklighet. Salongen bjuder på en hemtrevlig atmosfär med ständigt föränderlig konst på väggarna, vilket gör varje besök till en ny upplevelse.

Speciellt värd ett besök är Carolins exceptionella färgkompetens. Lämna salongen med ett hår som lyser av liv och färg, perfekt anpassat efter dina önskemål. Boka tid hos Hår & Häpna idag och förgyll din dag med en frisyr som får dig att stråla av självförtroende!

6.Hår Jouren i Uppsala

Hår Jouren i Uppsala
Hårresan börjar här hos Hårjouren i Uppsala!

Upplev ett frisörbesök som är långt ifrån det vanliga. Hos Hårjouren möts du av en varm och kunnig personal som förstår dina hårönskningar. Deras skickliga frisörer ger dig en klippning eller färgning som perfekt ramar in ditt ansikte och får dig att stråla. Oavsett om du vill ha en trendig och modern frisyr eller en klassisk stil som passar just dig, så guidar vi dig till det perfekta resultatet.

7.BB&G Frisörerna ek för

BB&G Frisörerna ek för
Gå till BB&G Frisörerna i Ångerud för en upplevelse som överskrider alla förväntningar. Med sin familjära och glada stämning känner du dig välkommen från första stund. Våra begåvade frisörer är inte mindre än helt fantastiska, med en passion för hår och en förmåga att skapa den perfekta looken för just dig.

Oavsett om du önskar en enkel trimning, en ny färg eller en dramatisk förändring, kan du lita på att BB&G Frisörerna levererar resultat som gör dig nöjd. Vi använder endast produkter av högsta kvalitet för att säkerställa att ditt hår får den vård det förtjänar. Låt oss ta hand om ditt hår och ge dig den ultimata frisörupplevelsen. Boka din tid idag och förbered dig på att se och känna dig ditt absolut bästa.

8.The Hair Lounge Uppsala

The Hair Lounge Uppsala
Den första klippningen jag varit nöjd med! Tack Emre för att du klippte mig så fint. Jag känner mig som en helt ny människa!

På Hair Lougne i Uppsala får du en hårklippning som du blir riktigt nöjd med. Emre är en skicklig frisör som klipper dig på ett sätt som passar just dig och din hårtyp. Du lämnar salongen med en känsla av att vara som en ny människa!

9.ENVY by Envier

ENVY by Envier

10.NyStil Salong

NyStil Salong

11.Huvudsaken Frisör AB

Hos Huvudsaken Frisör AB får du alltid en professionell och personlig upplevelse. Karin, en skicklig frisör med mångårig erfarenhet, har en imponerande kompetens inom sitt område. Hon är lyhörd för dina önskemål och har en unik känsla för att skapa en frisyr som passar just dig. På Huvudsaken Frisör AB möts hantverk och konst i en harmonisk förening som garanterar ett strålande resultat.

Boka tid hos Karin och låt dig omslutas av högsta kvalitet. Oavsett om du önskar en enkel trimning, en ny färg eller en avancerad styling, kan du vara säker på att få en behandling utöver det vanliga. Karin lyssnar uppmärksamt på dina behov och skapar en frisyr som framhäver din personliga stil och får dig att känna dig som en ny människa. Besök Huvudsaken Frisör AB idag och upplev skillnaden – en frisör med den perfekta kombinationen av kompetens, lyhördhet och konstnärlig känsla.

12.Colour And The Shape

Colour And The Shape

13.Valenza AB

Valenza AB
**Negativ:** Valenza AB - En katastrof! Emilia, vars lovade platinafärg skulle förvandla mitt hår till guld, gav mig i stället en kycklingliknande nyans. Hennes ointresse för service är häpnadsväckande - varken återbetalning, presentkort eller omarbetning erbjöds. Spara dina pengar eller sök dig någon annanstans.

**Positiv:** Emilia! En frisörtårta av högsta rang! Med lyhördhet, ödmjukhet och expertkompetens skapade hon ett hår som är en dröm. Löshåret håller högsta kvalitet och jag har aldrig varit så nöjd med min frisyr. Till skillnad från tidigare frisörbesök, där jag lämnat salongen besviken, gör Emilia mitt hår till en fulländad mästerverk.

14.Din Salong Uppsala

Din Salong Uppsala
Välkommen till Din Salong Uppsala – din oas för skönhet och välbefinnande! Hos oss får du inte bara professionell hårvård och skönhetsbehandlingar, utan också en avkopplande och lyxig upplevelse.

Vårt team av erfarna och passionerade stylister och terapeuter ser till att du får den behandling som passar bäst för dina önskemål och behov. Oavsett om du vill ha en ny frisyr, en ansiktsbehandling eller en avslappnande massage, så är vi här för att se till att du lämnar salongen med en känsla av lycka och förnyelse. Och med våra konkurrenskraftiga priser kan du unna dig regelbunden egenvård utan att spräcka budgeten. Boka din tid idag och upplev skillnaden som Din Salong Uppsala kan göra för dig!

15.Salong inka

Salong inka

16.Frisörerna Uppsala

17.Salong Catarina

Salong Catarina
Postförslag