Lista 18 salongerna för hårförlängning i Helsingborg Skåne

Anders Johansson

• Uppdaterad: 2024-08-06

Sammanställd från de bästa listorna om salongerna för hårförlängning i Helsingborg Skåne, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Reborn Avenue, Man & Chic, Salong Klipp-Punkten, Salong Focus on you, Hår Vision. Låt oss utforska!

1.Reborn Avenue

Reborn Avenue
Återfödelsen av Avenue Bra är ett måste för alla som söker ett spa-upplevelse utöver det vanliga. Med en lättnavigerad webbplats hittar du snabbt vad du söker efter, och när du väl är på plats kommer du att mötas av en varm och välkomnande atmosfär.

Kalthoum och personalen på Avenue Bra lämnar inget åt slumpen. De är helt hängivna till att ge dig en oförglömlig stund. Från det ögonblick du kliver in genom dörren tills du lämnar avslappnad och föryngrad, kommer du att få en förstklassig behandling i vackra och inbjudande lokaler. Oavsett om du söker massage, ansiktsbehandling eller pedikyr, kan du vara säker på att få en professionell och personlig upplevelse som får dig att återvända gång på gång.

2.Man & Chic

Man & Chic
Hos Man & Chic möts du av ett team av erfarna frisörer, där Teresa sticker ut som en sann mästare inom sitt hantverk. Med över 20 års erfarenhet och en naturlig känsla för hårvård har hon förvandlat utseendet på otaliga nöjda kunder genom åren.

Teresas fingerfärdighet är oöverträffad, och hennes förmåga att skapa frisyrer som överträffar även de mest krävande förväntningarna gör henne till ett eftertraktat val för både damer och herrar. Hennes klippningar är precisa och flödande, hennes färgningar levande och dimensionella, och hennes huvudmassage en upplevelse i sig. Besök Man & Chic idag och upplev själv skillnaden som Teresa kan göra för ditt utseende.

Läs mer: Lista 27 restauranger i Helsingborg Skåne

3.Salong Klipp-Punkten

Salong Klipp-Punkten
På Salong Klipp-Punkten känner sig alla kunder som hemma. Vår passionerade frisör Carina vet precis hur du vill klippas, och ger dig gärna råd och tips. Här får du alltid en personlig och proffsig service i en trivsam och avslappnad atmosfär.

Klipp-Punkten är din oas där du kan luta dig tillbaka och njuta av en stunds avkoppling medan Carinas magiska händer trollar fram den perfekta frisyren. Med hög kompetens och en genuin omtanke om sina kunder skapar hon alltid ett resultat som överträffar dina förväntningar. Unna dig själv en upplevelse utöver det vanliga och boka din tid hos Salong Klipp-Punkten redan idag!

4.Salong Focus on you

Salong Focus on you
Upplev skönhetsdrömmen hos Salong Focus on You! Här tas du om hand som den stjärna du är. Njut av en värmande kopp kaffe medan våra skickliga frisörer ger dig expertråd om vilken frisyr som harmoniserar perfekt med din ansiktsform.

Både Nejia och Ellinor är mästare på sitt hantverk. Med sin breda kunskap inom såväl klassiska som kreativa frisyrer skapar de mästerverk som får dig att stråla. Lämna salongen med en ny frisyr, ny kunskap och en känsla av fulländning. Salong Focus on You är destinationen för dig som vill unna dig en skönhetsupplevelse utöver det vanliga.

Läs mer: Lista 13 kaféerna i Helsingborg Skåne

5.Hår Vision

Hår Vision
Få en hårtransformation som kommer förändra ditt liv hos Hår Vision! Klipp dig hos Lotta, en mästare inom sitt yrke. Hennes exceptionella talang kommer att överträffa dina förväntningar och lämna dig med ett strålande hår du alltid har drömt om. Vandra in i salongens varma och välkomnande atmosfär där du kommer att bli behandlad som en drottning. Och när du reser dig från stolen kommer du känna dig som en ny, självsäker kvinna!

Boka din tid med Lotta idag och upplev magi i ditt hår. Låt Hår Vision förvandla dig till den mest förtrollande versionen av dig själv. Du förtjänar det bästa, så unna dig själv en oförglömlig hårresa på Hår Vision!

6.Saxin Frisör & Shop

Saxin Frisör & Shop

7.Salong Elinée - Frisör Helsingborg

Salong Elinée - Frisör Helsingborg
Välkommen till Salong Elinée, Helsingborgs främsta frisörsalong där vi alltid strävar efter perfektion. Vårt team av skickliga stylister, lett av den prisbelönta frisören Svetlana, står redo att förverkliga dina hår- och skönhetsdrömmar.

Oavsett om du önskar en uppfräschande klippning, en lyxig hårfärgning eller en professionell styling för ett speciellt tillfälle, kan du lita på att Salong Elinée levererar resultat i världsklass. Vi använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att säkerställa att ditt hår är friskt, glänsande och exakt som du vill ha det. Boka din tid idag och upplev den ultimata frisörupplevelsen i Helsingborg!

8.Hårbörsen

Hårbörsen
Hårbörsen är den ultimata frisörsalongen som erbjuder en oöverträffad upplevelse. Våra skickliga stylister är experter på att skapa vackra och skräddarsydda frisyrer som framhäver din unika personlighet. Med passion för hår och ett öga för detaljer ger vi dig den perfekta looken, oavsett om du vill ha en klassisk klippning eller en trendig uppsättning.

På Hårbörsen värdesätter vi kvalitet och service. Vi använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att säkerställa att ditt hår ser och känns fantastiskt. Vårt team är dedikerat till att ge dig en avkopplande och lyxig upplevelse, från det ögonblick du kliver in i salongen tills du lämnar med ett strålande självförtroende. Boka en tid hos Hårbörsen idag och upptäck den skillnad som exceptionell hårvård kan göra. Din förvandling väntar!

9.Salong Saks - Frisör Helsingborg

Salong Saks - Frisör Helsingborg
Mitt hår har inte varit sig likt efter att jag gick till Salong Saks i Helsingborg. Jag blev mottagen av en frisör som tydligt inte kunde sin sak. Hon verkade oengagerad och inspirerad för inte ett enda öre. Jag kände mig inte välkommen eller lyssnad på. Jag skulle inte rekommendera Salong Saks till någon som vill ha en positiv och professionell upplevelse.

Om du letar efter en exceptionell frisörupplevelse rekommenderar jag starkt att du besöker "Salong Mirakelhår". Här har jag fått mitt hår räddat oräkneliga gånger av erfarna och skickliga frisörer. Atmosfären är varm och välkomnande, och personalen är alltid glad att hjälpa. Jag har varit en trogen kund i flera år och har aldrig blivit besviken. "Salong Mirakelhår" är utan tvekan den bästa frisörsalongen i Helsingborg.

10.Salong Två Systrar

Salong Två Systrar
En oas i vardagens stress, där systerskap och yrkesskicklighet går hand i hand. Salong Två Systrar inbjuder till en fristad för själ och kropp. Stanna till och njut av en avkopplande kaffestund, ackompanjerad av en utsökt bakelse eller en generös tårtbit. Valet är ditt, medan systrarna tillgodoser dina smaklökar med precision och omsorg.

När du kliver in i salongen möts du av en estetiskt tilltalande miljö, där varje detalj har valts med omsorg. Systrarna, som själva är utbildade frisörer med ett brinnande intresse för sitt yrke, står redo att förvandla ditt hår till ett mästerverk. Med skickliga händer och ett öga för detaljer skapar de frisyrer som framhäver din personliga stil och får dig att stråla. Besök Salong Två Systrar och upplev en systerlig gemenskap som kombinerar njutning och professionalism, allt under ett och samma tak.

11.Carl M Lundh salong/Aderans Haircenter

Carl M Lundh salong/Aderans Haircenter
Carl M Lundh salong/Aderans Haircenter är din oas för omtanke och förstklassiga hårvårdslösningar. Våra erfarna experter förstår vikten av ett vackert och hälsosamt hår, särskilt under utmanande tider. Med vår centrala placering på sjukhuset är vi alltid nära till hands för att ge dig den vård och det stöd du behöver.

Vårt team av dedikerade medarbetare går alltid det lilla extra för att skapa en varm och välkomnande atmosfär. Vi lyssnar uppmärksamt på dina önskemål och behov och anpassar våra behandlingar därefter. Oavsett om du söker hårersättning, hårvård eller styling, kan du lita på att vi har lösningen som passar dig. Besök oss idag och låt oss hjälpa dig att känna dig säker och vacker igen.

12.Salong Amazing Beauty Center - Frisörsalong Helsingborg

Salong Amazing Beauty Center - Frisörsalong Helsingborg
Vårt erfarna team av frisörer står redo att ge dig en oförglömlig upplevelse på Amazing Beauty Center i Helsingborg. Med vår expertis och passion för hårkonst skapar vi frisyrer som framhäver din individuella stil och får dig att känna dig som en ny människa.

Kom in och unna dig en lyxig stund i våra moderna salonger, där vi erbjuder ett brett utbud av frisörtjänster. Från enkla klippningar till avancerade färgbehandlingar och styling för speciella tillfällen, har vi allt du behöver för att få ditt hår att stråla. Boka din tid idag och upplev skillnaden hos Amazing Beauty Center - frisörsalongen i Helsingborg som sätter kunden i fokus.

13.Petras Hårstudio - Helsingborg

Petras Hårstudio - Helsingborg

14.Salong Håret

Salong Håret

15.Tim's Haircut

16.Holy Hair

Holy Hair

17.Gattino Beauty

Gattino Beauty

18.The Hairday

The Hairday
Postförslag