Lista 10 salongerna för hårförlängning i Mölndal Västra Götaland

Erik Andersson

• Uppdaterad: 2024-08-10

Sammanställd från de bästa listorna om salongerna för hårförlängning i Mölndal Västra Götaland, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Mölndalsfrisören, Cayenne Hårstudio AB, Salong Härligheten, Sun & Hair Art Lindome AB, Frisörerna. Låt oss utforska!

1.Mölndalsfrisören

Mölndalsfrisören
**Mölndals bästa frisör för en förstklassig salongsupplevelse** Steg in i Mölndalsfrisörens välkomnande salong, där kvalificerad personal möter dig med ett varmt leende och ett öga för detaljer. Oavsett om du önskar en uppfräschande klippning, lyxiga löshår eller en makeover som väcker uppmärksamhet, så behärskar våra skickliga frisörer konsten att framhäva din naturliga skönhet. Varje besök är en skräddarsydd upplevelse, designad för att möta dina unika önskemål och överträffa dina förväntningar.

**Unna dig en lyxig förvandling** Med vår praktiska drop-in-service är det enkelt att passa in en frisörtid i din hektiska vardag. Vi tar emot dig med öppna armar, oavsett om du behöver en snabb uppfräschning eller en fullständig förvandling. Vår salong ligger i hjärtat av Mölndal, så att du enkelt kan förvandlas från vardag till extraordinär med bara några få steg. Låt Mölndalsfrisören bli din destination för lyxiga frisörtjänster som får dig att stråla inifrån och ut.

Läs mer: Lista 29 restauranger i Mölndal Västra Götaland

2.Cayenne Hårstudio AB

Cayenne Hårstudio AB
Cayenne Hårstudio AB är en fantastisk frisörsalong som alltid ger mig ett glatt och supertrevligt bemötande. Jag blir alltid nöjd med resultatet och känner mig som en ny människa när jag lämnar salongen.

Den senaste tiden har jag experimenterat med en ny frisyr där den främre halvan av håret är kort och den bakre delen är lång. Jag älskar den här looken eftersom den är både modern och lättstylad. Frisörerna på Cayenne Hårstudio AB gjorde ett fantastiskt jobb med att klippa och styla mitt hår, och jag har fått massor av komplimanger. Jag rekommenderar starkt Cayenne Hårstudio AB till alla som letar efter en duktig frisör med ett öga för detaljer.

3.Salong Härligheten

Salong Härligheten
Välkommen till Salong Härligheten – frisörerna som ger dig en härlig frisyr till ett härligt pris!

Våra skickliga frisörer har lång erfarenhet och är experter på att få fram det bästa ur ditt hår. Vi använder oss endast av högkvalitativa produkter och ser till att du alltid får ett resultat som du blir nöjd med. Hos oss blir du alltid välkomnad med ett leende och vi gör allt för att du ska trivas under ditt besök. Boka din tid redan idag och upplev skillnaden med Salong Härligheten – vi lovar att du inte kommer att bli besviken!

4.Sun & Hair Art Lindome AB

Sun & Hair Art Lindome AB
På Sun & Hair Art Lindome AB blir du väl omhändertagen av den erfarna personalen. Med sina professionella kunskaper och trevliga bemötande skapar de en harmonisk och avkopplande miljö.

Salongen erbjuder ett brett utbud av tjänster inom hårvård och skönhet, allt från trendiga frisyrer till avslappnande massage. Du kan alltid känna dig trygg med att du får bästa möjliga resultat, oavsett om du vill ha en ny frisyr, en lyxig behandling eller bara lite extra omvårdnad. Sun & Hair Art Lindome AB är ditt självklara val för att få den där extra lyxiga känslan, från topp till tå.

5.Frisörerna

Frisörerna
En frisörbesök ska vara en avkopplande och njutbar upplevelse. På Frisörerna möts du av två härliga och kompetenta frisörer som ser till att du får den frisyr du alltid drömt om. Med sin expertis och passion för hårvård skapar de vackra frisyrer som får dig att känna dig som en ny människa varje gång du lämnar salongen.

Men Frisörerna erbjuder mer än bara snygga frisyrer. Här får du även uppleva en varm och välkomnande atmosfär. Frisörerna tar sig alltid tid att lyssna på dina önskemål och ge dig personlig rådgivning. Och om du har ont om tid så kan de hjälpa dig med det mesta, från en enkel hårtvätt till en komplett makeover.

6.Studio 4

Studio 4 är en oas i frisörvärlden, där professionalitet och kundnöjdhet går hand i hand. Vårt erfarna team av kreatörer använder sin precision och passion för att förvandla ditt hår till ett konstverk. Med varje klipp, fön och färgning som görs med omsorg och engagemang, levererar vi en lyxig upplevelse som får dig att känna dig vacker och självsäker.

Oavsett vilken frisyr du drömmer om, så har Studio 4 expertisen att förverkliga den. Vårt breda utbud av tjänster inkluderar allt från klassiska klippningar till trendiga färgningar och moderna stylingar. Med vårt mångsidiga team av frisörer kan du lita på att vi hittar den perfekta matchningen för din personlighet och önskemål. Besök oss idag och upplev den överlägsna kvalitén hos Studio 4, där varje hårstrå blir en del av din unika berättelse.

7.Vacker

En fröjd för sinnena! Upplev det yppersta inom hårkonst hos vår skickliga frisör. Låt dig hänföras av en personlig och professionell behandling som överträffar dina förväntningar. Våra experter lyssnar noggrant på dina önskemål och skapar en frisyr som framhäver din unika skönhet. Från trendiga klippningar till lyxiga färgbehandlingar, vi garanterar en förstklassig upplevelse som lämnar dig strålande vacker.

Kliv in i vårt harmoniska salong och låt våra passionerade frisörer förvandla ditt hår till ett mästerverk. Njut av personliga konsultationer, innovativa tekniker och premiumprodukter som vårdar och ger näring åt ditt hår. Varje besök är en oas av avkoppling och förnyelse, där du kan koppla av och föryngras medan vi skapar din drömfrisyr. Lämna salongen med en känsla av självsäkerhet och inspiration, redo att ta dig an världen med stil.

8.Usa Nails

På USA Nails möttes jag av en vänlig och kompetent kvinna som tog hand om mig. Hennes skickliga händer skapade vackra naglar som lockade blickar vart jag än gick. Inte nog med det, utan jag fick också en garanti som lovade kostnadsfri reparation om någon nagel råkade skadas inom två veckor. Denna omtanke och professionalism gjorde mitt besök till en ren njutning.

9.Frisörerna

Frisörerna

10.Salong Hårfager och Skönhet - Frisör Mölndal

Salong Hårfager och Skönhet: Din oas för hår och skönhet i Mölndal!

Unna dig en professionell behandling hos Salong Hårfager och Skönhet, där våra skickliga frisörer förvandlar ditt hår till en verklig ögonfröjd. Vi använder endast högklassiga produkter och tekniker för att ge dig det perfekta resultatet, allt till ett mycket förmånligt pris. Vårt team brinner för att skapa en avkopplande och välkomnande atmosfär, där du kan slappna av och njuta av din förvandling. Boka din tid idag och låt oss hjälpa dig att uppnå ditt drömhår!
Postförslag