Lista 10 salongerna för hårförlängning i Värmdö Stockholm

Oscar Persson

• Uppdaterad: 2024-08-24

Sammanställd från de bästa listorna om salongerna för hårförlängning i Värmdö Stockholm, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Klippers, Frisyrmakarna, Hårstudion, Hårfin Värmdö, Salong Treat - Frisör & Hudvård Värmdö. Låt oss utforska!

1.Klippers

Klippers
Klippers är inte bara en salong, utan ett drömland för barnens hår. Här möts du av en varm och inbjudande atmosfär, där barnen känner sig som små prinsar och prinsessor. Från det ögonblick du stiger in genom dörren, välkomnas du av ett leende och doften av popcorn. Medan de små myser med en film och smaskar på godsaker, tar våra erfarna frisörer varsamt hand om deras hår. Med precision och omsorg trollar de fram de sötaste frisyrerna, som får barnen att stråla av glädje.

På Klippers handlar det inte bara om klippning, utan om en helhetsupplevelse. Vi vill att varje besök ska bli ett minne för livet, där barnen får känna sig extra speciella. Därför bjuder vi på en personlig touch, med små presenter och uppmuntrande ord. Vår främsta prioritet är att barnen ska vara nöjda och entusiastiska över att komma tillbaka till sin favoritfrisörsalong. Klippers är inte bara en salong, utan en plats där barnens hår och självförtroende växer.

Läs mer: Lista 17 restauranger i Värmdö Stockholm

2.Frisyrmakarna

Frisyrmakarna
Frisyrmakarna erbjuder en upplevelse som överträffar de flesta andra frisörsalonger. Deras exceptionella team av stylister förstår dina önskemål, även när du kämpar för att uttrycka dem. De utför sin konst med precision och skapar frisyrer som perfekt återspeglar din personliga stil.

Medan andra salonger kan erbjuda lägre priser, är Frisyrmakarna en investering som ger dig enastående resultat. Deras engagemang för kvalitet och kundnöjdhet gör dem väl värda priset. Bortskäm dig med en transformation av din frisyr hos Frisyrmakarna och upplev skillnaden som deras talang och dedikation gör.

3.Hårstudion

Hårstudion
Välkommen till Hårstudion, där vi sätter dig, kunden, i första rummet. Våra skickliga frisörer lyssnar noggrant på dina önskemål och ger dig det resultat du söker, oavsett om det gäller en enkel trimning eller en mer omfattande omvandling.

Vi förstår att ditt hår och skägg är en viktig del av din identitet, och vi behandlar det med den omsorg och uppmärksamhet det förtjänar. Vårt team av erfarna frisörer har ett öga för detaljer och en passion för att skapa vackra, tidlösa frisyrer som framhäver dina naturliga drag. Oavsett om du söker en ny look eller bara vill fräscha upp din nuvarande stil, är Hårstudion det perfekta valet för alla dina hårvårdsbehov. Boka din tid idag och upplev skillnaden som vår expertutbildning kan göra!

4.Hårfin Värmdö

Hårfin Värmdö

5.Salong Treat - Frisör & Hudvård Värmdö

Salong Treat - Frisör & Hudvård Värmdö
På Salong Treat möts du av ett varmt och professionellt team som brinner för att förgylla din dag. Den inbjudande atmosfären i den stilfullt inredda salongen får dig att känna dig avslappnad och omhändertagen.

Sjunk ner i bekväma massagestolar och låt kunniga frisörer och hudterapeuter ta hand om dig. Trevlig personal, en härlig miljö och glädjen att skapa snygga frisyrer och fräscha ansikten gör att du lämnar salongen med ett leende på läpparna. Unna dig själv en behandling på Salong Treat – en oas för skönhet och välbefinnande.

6.Salong Harmoni Hud- och Skönhetsvård Gustavsberg

Salong Harmoni Hud- och Skönhetsvård Gustavsberg
  • Betyg: 4,5/5 (17 Review by google)
  • Adress:

    Egen entré från utsidan, Idrottsvägen 8, 134 50 Gustavsberg, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 18

Välkommen till Salong Harmoni Hud- och Skönhetsvård i Gustavsberg, en oas för avkoppling och förnyelse. Här råder en lugn och harmonisk atmosfär, som gör att du kan slappna av och låta dig omslutas av kunnig personal.

Oavsett om du önskar en avkopplande ansiktsbehandling, en uppfräschande massage eller en manikyr som får dina naglar att stråla, så har Salong Harmoni något för dig. Deras erfarna terapeuter använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att ge dig en skräddarsydd upplevelse som kommer att lämna dig med en känsla av välbefinnande och skönhet.

7.Värmdö Klippotek

Upplev ett klipp av mästarklass på Värmdö Klippotek, där mästerklipparen Alma trollar med saxen och skapar hårkreationer som får dig att stråla. Ge dina ögonbryn och fransar en förtrollande touch med Almas precisionsarbete, och låt din son bli en prins med en klippning som får honom att känna sig som en stjärna.

Hos Värmdö Klippotek kombineras skicklighet med värme och omtanke. Personalen möter dig med ett leende och ser till att du känner dig som hemma. Oavsett om du söker en diskret trimning eller en dramatisk förvandling, kan du lita på att Almas erfarna händer ger dig ett resultat som överträffar dina förväntningar. Och glöm inte att fråga om den härliga färgsprayen som får din son att känna sig som en regnbåge!

8.Hamnsalongerna

Hamnsalongerna
På Hamnsalongerna känner man sig omhändertagen från första stund. Den hemtrevliga atmosfären och den serviceminded personalen gör att man känner sig som hemma. Frisörerna här är riktiga proffs som alltid sätter kunden i fokus och lyssnar på önskemål. Man lämnar alltid salongen med en känsla av att ha blivit ompysslad och med ett resultat som överträffar förväntningarna.

Hamnsalongerna är den perfekta platsen att gå till när man vill unna sig en stunds avkoppling och lyx. Servicen är förstklassig och frisörerna är otroligt duktiga. Man känner sig alltid som en VIP-kund och lämnar alltid salongen med ett leende på läpparna.

9.Salong Le

Salong Le
Hos Salong Le kan du få vackra gelénaglar på både händer och fötter. Deras skickliga nageltekniker skapar hållbara naglar som håller sig fina under lång tid. De erbjuder även ett brett utbud av färger och designer att välja mellan, så att du kan hitta det perfekta utseendet för dig.

Utöver gelénaglar erbjuder Salong Le även ögonfransförlängningar. Deras erfarna fransstylister använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att ge dig vackra, fylliga fransar som håller i flera veckor. Boka din tid redan idag och låt Salong Le hjälpa dig att skapa den perfekta looken för alla tillfällen.

10.Stylisterna i Norr AB

Stylisterna i Norr AB
I hjärtat av Norr hittar du Stylisterna i Norr AB, en oas för både skönhet och välmående. Med professionella och serviceinriktade medarbetare står de redo att ge dig en förstklassig upplevelse. Deras prisvärda tjänster gör det möjligt för alla att unna sig en stunds egentid, utan att kompromissa med kvalitet.

Oavsett om du söker en klippning, färgning eller styling kommer Stylisterna i Norr AB att överträffa dina förväntningar. Deras skickliga frisörer har gedigen kunskap och passion för sitt hantverk, vilket garanterar att du lämnar salongen med en look som både inspirerar och ger självförtroende. Boka din tid redan idag och upplev skillnaden på egen hand!
Postförslag