Lista 15 salongerna för hårförlängning i Malmö Skåne

Elin Lindström

• Uppdaterad: 2024-08-02

Sammanställd från de bästa listorna om salongerna för hårförlängning i Malmö Skåne, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Salong Engelbrektsgatan 12 Hår & Skönhet, Latoya Hår & Skönhet, Salong Hair Är Det MALMÖ, Salong be lövely, Extensionelle AB. Låt oss utforska!

1.Salong Engelbrektsgatan 12 Hår & Skönhet

Salong Engelbrektsgatan 12 Hår & Skönhet
På Salong Engelbrektsgatan 12 väntar en oöverträffad upplevelse av hårvård och skönhet. Våra kompetenta och personliga frisörer ger dig professionell service varje gång, och som en bonus får du njuta av en avkopplande huvudmassage. Och det slutar inte där – vi erbjuder även kostnadsfri touch-up för att garantera att du är nöjd med resultatet.

Men det är inte allt. Förutom att få ett strålande hår kommer du även att få uppleva skönt sällskap i stolen. Våra frisörer är inte bara skickliga, de är också vänliga och underhållande. Du kommer att lämna salongen inte bara med snyggare hår, utan även med ett leende på läpparna. Boka din tid idag och unna dig själv en förstklassig hårvårdsbehandling med personlig touch. Salong Engelbrektsgatan 12 – din frisör för livet.

2.Latoya Hår & Skönhet

Latoya Hår & Skönhet
Latoya Hår & Skönhet: En oas för hår och skönhet där varje besök är en positiv och professionell upplevelse. Boka din tid hos vår skickliga frisör Latoya, som med sin passion och expertis tar hand om ditt hår med största omsorg.

Oavsett om du önskar en ny frisyr, en välgörande behandling eller en festlig uppsättning, så har Latoya den kunskap och erfarenhet som krävs för att förvandla ditt utseende. Varmt välkommen till den bästa afrofrisören i Malmö!

Läs mer: Lista 25 restauranger i Malmö Skåne

3.Salong Hair Är Det MALMÖ

Salong Hair Är Det MALMÖ
På Salong Hair i det stilsäkra Malmö möts du alltid av ett leende och en kopp väldoftande kaffe. Här kan du luta dig tillbaka och låta experterna ta hand om ditt hår, så att du kan känna dig som en ny människa när du lämnar salongen.

Sabrin, med sina skarpa saxar och kreativa öga, ger dig en klippning som passar dig och dina önskemål. Hon trollar fram frisyrer som får dig att stråla och lysa upp rummet vart du än går. Och det bästa av allt? Priserna är helt överkomliga, så du kan unna dig en lyxig stund utan att tömma plånboken.

4.Salong be lövely

Salong be lövely
Unna dig en lyxig upplevelse hos Salong Be Lovely, där varje detalj är noggrant utformad för att ge dig en oförglömlig stund. Våra skickliga frisörer tar hand om ditt hår med största omsorg och precision, och ser till att du lämnar salongen med en look som överträffar dina förväntningar. Boka din tid idag och upplev skillnaden som professionell hårvård kan göra.

Läs mer: Lista 23 kaféerna i Malmö Skåne

5.Extensionelle AB

Extensionelle AB
Här på Extensionelle AB erbjuder vi en helt fantastisk service och har en mycket kunnig personal. Vi använder oss endast av det bästa löshåret och vår insättning är den bästa som du kan hitta!

Vi träffade Anna, en mycket trevlig person som verkade kompetent och pålitlig. Vi bokade en tid för förlängning på studs och blev inte besvikna!

6.Instyle Hair & Beauty Sweden

Instyle Hair & Beauty Sweden
Afrikansk hårvård i Sverige – ett urval av de bästa produkterna Tack vare invandringen och den ökade medvetenheten om kulturell mångfald har intresset för afrikansk hårvård i Sverige ökat markant de senaste åren. Detta har lett till att ett stort utbud av högkvalitativa afrikanska hårprodukter nu finns tillgängliga i Sverige, vilket gör det enkelt för personer med afrohår att hitta de produkter de behöver för att vårda och styla sitt hår.

Instyle Hair & Beauty Sweden är en av de ledande återförsäljarna av afrikanska hårprodukter i Sverige. Företaget erbjuder ett brett sortiment av produkter från välkända varumärken som Cantu, SheaMoisture och Aunt Jackie's, samt ett antal exklusiva egna märken. Produkterna inkluderar schampon, balsam, leave-in-behandlingar, stylingprodukter och hårtillbehör, och alla är utformade för att möta de unika behoven hos afrohår.

Läs mer: Lista 28 hotellen i Malmö Skåne

7.Carl M Lundh salong/Aderans Haircenter

Carl M Lundh salong/Aderans Haircenter
Carl M Lundh salong/Aderans Haircenter är en trygg och professionell oas för dig som genomgår en sjukdom och upplever håravfall. Här välkomnas du av ett fantastiskt team med ett varmt och omtänksamt bemötande.

Deras expertis inom hårersättning och skalpprotetik ger dig den trygghet du behöver under en känslomässigt utmanande tid. Med passion och precision skapar de personliga lösningar som matchar dina unika behov, och hjälper dig att återfå ditt självförtroende och välbefinnande.

8.Derma Salong

Derma Salong
Upplev förvandlingen hos Derma Salong Gullan, där äkta och certifierade produkter garanterar ett tryggt och professionellt resultat. Våra experter guidar dig genom olika behandlingar, inklusive fillers, med rak och ärlig rådgivning. Låt Gullan bli din skönhetsguide och skäm bort dig med en förnyelse som kommer väcka uppmärksamhet.

För dig med problemhår finns hjälpen här. Vår kunniga personal guidar dig genom effektiva behandlingar som återger hårets hälsa och glans. Från djuprengörande behandlingar till näringsrika inpackningar, Derma Salong Gullan ger ditt hår den kärlek det förtjänar. Återupptäck glädjen i ett vackert och friskt hår, tillsammans med oss.

9.Salong Len&Fin

Salong Len&Fin

10.Baobab Hair Hårförlängning

Baobab Hair Hårförlängning
Upplev lyxen av Baobab Hairs förstklassiga hårförlängningar och låt dina lockar stråla av skönhet och elegans. Våra erfarna tekniker använder endast det finaste äkta håret för att skapa sömlösa och naturliga förlängningar som smälter perfekt in i ditt eget hår. Oavsett om du längtar efter fylligare flätor eller vill förlänga din hårlängd, kommer Baobab Hair att överträffa dina förväntningar.

Hos Baobab Hair är kundnöjdhet vår högsta prioritet. Vår vänliga personal ger dig en personlig konsultation för att avgöra vilken typ av förlängning som passar bäst för dina unika behov och önskemål. Med vår expertis och uppmärksamhet på detaljer kommer du att få ett fantastiskt resultat som kommer att ge dig självförtroende och få dig att stråla.

11.Bellezza Beauty Salon

Bellezza Beauty Salon
Bellezza Beauty Salon – frisören som fick Dubai att jubla över sitt hår, har nu landat hos oss på Västra Varvsgatan. Med sin mångåriga erfarenhet och en kundkrets så bortskämda att bara det bästa är gott nog, är han nu redo att förgylla även ditt hår. Välkommen in och låt hans sax förvandla dig till en strålande ny version av dig själv!

Jag blev alldeles överväldigad av min nya frisyr, och vilken lättnad att äntligen ha hittat rätt frisör att anförtro mitt hår åt. Även min son var mycket nöjd med sin klippning. Nu ser vi fram emot nästa besök med största förtjusning!

12.Studio 16 Malmö

Studio 16 Malmö
På Studio 16 Malmö möts du av en varm och inbjudande atmosfär där den passionerade frisören Pernilla och hennes team av skickliga stylister bjuder på en förstklassig upplevelse. Med gedigna kunskaper och en genuin omsorg om sina kunder skapas en harmoni som gör att du kan slappna av och njuta av ditt besök.

Studion genomsyras av hållbara värderingar och använder uteslutande veganska produkter för att respektera både dig och miljön. Om du längtar efter att förvandla ditt utseende eller bara unna dig ett avkopplande ögonblick är Studio 16 Malmö det perfekta valet. Låt de skickliga stylisternas händer förvandla dig till den bästa versionen av dig själv och upplev skillnaden som bara en professionell salong kan erbjuda.

13.Malmö Frisör

Malmö Frisör

14.XoExtensions

XoExtensions

15.Frisör & Klippning - Salong Valencia i Malmö

Frisör & Klippning - Salong Valencia i Malmö
Postförslag