Lista 26 salongerna för hårförlängning i Örebro

Erik Andersson

• Uppdaterad: 2024-08-04

Sammanställd från de bästa listorna om salongerna för hårförlängning i Örebro, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Salong Jan, Pure, Salong Design Studio, Randi Töndels Hårstudio, KILVER/ERIKSSON. Låt oss utforska!

1.Salong Jan

Din hårsalong i Örebro för hög kvalitet och personlig service.

Salong Jan
  • Betyg: 4,9/5 (194 Review by google)
  • Adress:

    Järnvägsgatan 4B, 703 62 Örebro, Sverige

  • Öppettider:

    09 till 18

  • Fördelar:

    Trevlig personal, bra service och hög kvalitet.

  • Nackdelar:

    Långa väntetider, trångt och svårt att få parkering.

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på behandlingar och produkter.

  • Personal:

    Vänlig, Kunnig, Professionell, Hjälpsam, Effektiv

  • Tjänster:

    Hårklippning, Hårfärgning, Permanent, Hårstyling, Nagelvård

Unna dig själv en fantastisk hårupplevelse på Salong Jan. Vårt passionerade team av frisörer är dedikerade till att ge varje kund en personlig och förstklassig service. Med sina experthänder och en genuin omtanke för ditt hår skapar de frisyrer som överträffar dina förväntningar.

Boka en tid eller droppa in för en spontan uppfräschning. Salong Jan har ett brett utbud av behandlingar, från klippning och färgning till styling och extensions. Alla våra behandlingar utförs med högsta precision och kvalitet, och med priser som passar alla budgetar. Låt Salong Jan ta hand om ditt hår och upptäck skillnaden verklig expertis gör.

2.Pure

Pure
Upplev den ultimata oasen för hår och själ i hjärtat av staden, på Köpmangatan. Våra skickliga frisörer välkomnar dig till en värld av professionella behandlingar och omsorgsfull service.

I våra vackra lokaler skapar vi en avkopplande atmosfär där du kan fly från vardagsstressen. Våra frisörer är experter inom sitt område och använder endast de finaste produkterna för att ge ditt hår den lyx och vård det förtjänar. Låt oss ta hand om dig och skapa en look som framhäver din unika skönhet.

Läs mer: Lista 19 kaféerna i Örebro

3.Salong Design Studio

Salong Design Studio
Välkommen till Salong Design Studio - din oas för en modern och personlig frisyrupplevelse! Våra skickliga frisörer står redo med saxar och kammar för att förvandla ditt hår till ett mästerverk. Med snabb service och minimal väntetid slipper du slösa värdefull tid.

Hos oss möts du av ett varmt och välkomnande team som lyssnar till dina önskemål och skapar en frisyr som överträffar dina förväntningar. Vi använder endast produkter av högsta kvalitet för att säkerställa ett hållbart och glänsande resultat. Låt oss förgylla din vardag med en ny, fräsch frisyr som får dig att stråla!

4.Randi Töndels Hårstudio

Randi Töndels Hårstudio
Randi Töndels Hårstudio är ett hårparadis där en gudinna vid namn Randi trollar fram makalösa frisyrer. Med priser som trotsar storstadsnormen välkomnar hon dig till en oas av kreativitet och skönhet.

Randis saxar dansar med lätthet över håret, transformerar dina drömmar till verklighet. Hon behärskar hårets hemligheter och förvandlar tråkiga lockar till makalösa frisyrer som får huvuden att vända sig vart du än går. Låt Randi skapa en look som är unik för dig och utstrålar den självsäkerhet du förtjänar.

Läs mer: Lista 34 restauranger i Örebro

5.KILVER/ERIKSSON

KILVER/ERIKSSON
Som en erfaren reseskribent och matälskare med ett öga för detaljer, har jag upptäckt en dold juvel i stadens hjärta. Kilver/Eriksson är inte bara en frisörsalong, det är ett tempel för hårvård.

Från det ögonblick du stiger in, sveps du in i en värld av lyx och professionalism. Frisörerna är mästare i sitt hantverk och sätter alltid kunden i centrum. Varje klippning är ett konstverk, och du lämnar salongen med en fantastisk frisyr och ett leende på läpparna. Om du söker en frisör som får dig att känna dig omhändertagen och vacker, rekommenderar jag starkt att du bokar en tid hos Sana.

6.Salong Skapa - Frisör Mikael Haglund

Salong Skapa - Frisör Mikael Haglund
Steg in i Salong Skapa och upplev den ultimata hårtransformationen med vår mästerstylist Mikael Haglund Maria. Som en sann konstnär med saxen skapar hon mästerverk som överträffar dina vildaste frisyrdrömmar. Varje besök blir en personlig upplevelse där din unika stil står i centrum. Lämna salongen med ett självförtroende som strålar och en frisyr som vänder huvuden.

Med över 25 års erfarenhet inom hårbranschen har Micke Haglund behärskat konsten att framhäva din naturliga skönhet. Från trendiga klippningar till sofistikerade färgningar, han anpassar varje behandling till dina specifika behov och önskemål. Boka din tid redan idag och låt Salong Skapa bli din oas för hårvård och självförbättring.

7.Salong Pastill

Salong Pastill
"Vårda ditt utseende med stil på Salong Pastill. Här möts du av en varm och kunnig personal som förstår dina behov. Vi erbjuder inte bara traditionella frisörtjänster utan även ett brett utbud av kropps- och ansiktsbehandlingar som förgyller din vardag. Unna dig en avslappnande massage eller en fräsch ansiktskur och låt våra experter ta hand om dig."

"Hos Salong Pastill värdesätter vi kvalitet framför allt. Visst, vi kanske är något dyrare än vanliga kedjor, men det vi erbjuder är en upplevelse utöver det vanliga. Varje behandling är skräddarsydd efter dina önskemål och utförs med högsta precision. Vår trevliga personal och exklusiva lokal skapar en lyxig oas där du kan slappna av och njuta av att bli ompysslad."

8.Studio Amadeus Hair and Beauty

Studio Amadeus Hair and Beauty
Upptäck Studio Amadeus Hair and Beauty, frisörsalongen som förvandlar drömmar till verklighet. Med över 20 års erfarenhet och exceptionella färdigheter ger våra skickliga frisörer dig en personlig och oförglömlig upplevelse. Vårt team av passionerade proffs är dedikerat till att skapa frisyrer som framhäver din unika stil och får dig att känna dig säker och vacker.

Låt oss på Studio Amadeus Hair and Beauty ta hand om dig. Från klippningar som förnyar till färgningar som skapar nya dimensioner, erbjuder vi en omfattande meny av tjänster som passar alla behov. Varje besök hos oss är en chans att koppla av, bli ompysslad och lämna salongen med ett strålande leende. Boka din tid idag och upptäck varför Studio Amadeus Hair and Beauty är den ultimata destinationen för hårvård.

9.Carl M Lundh Örebro

Carl M Lundh Örebro
Carl M Lundh i Örebro utmärker sig som en skicklig frisör med hög kvalitet på sitt hantverk. Deras kunniga personal ser till att du lämnar salongen med en frisyr som överträffar dina förväntningar. Men tyvärr har Carl M Lundh ibland oväntade stängningstider, som idag och på måndagar. Det är synd, för när de har öppet är det verkligen värt ett besök.

Ett stort tack till Theres G för hennes fantastiska arbete med att välja ut, klippa och prova ut min peruk. Hennes professionalism och vänliga sätt gjorde hela upplevelsen till en fröjd. Tack vare Theres har jag nu en peruk som sitter perfekt och som ger mig självförtroende.

10.Nikita Hair Örebro City

Nikita Hair Örebro City
Hos Nikita Hair i Örebro City möts du alltid av ett varmt välkomnande. Frisörernas expertis och passion för hårvård kommer att förvandla ditt utseende och få dig att stråla. Nikita Hair använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att garantera ett perfekt resultat varje gång.

Fördjupa dig i en värld av skönhet och låt frisörerna på Nikita Hair skapa det perfekta utseendet för dig. Oavsett om du vill ha en klassisk klippning, en modern färgning eller en styling för ett speciellt tillfälle, är Nikita Hair ditt självklara val. Unna dig en avkopplande stund i deras mysiga salong och låt hårvårdens magi förvandla dig.

11.Afro Beauty Salong Elegant

Afro Beauty Salong Elegant
Afro Beauty Salong Elegant är en oseriös och skicklig lurendrejerisalong.

Jag rekommenderar starkt att du undviker denna salong till varje pris. Personalen är inte professionell och kommer att dra nytta av dig. Jag har hört många dåliga saker om denna salong och jag skulle aldrig rekommendera den till någon.

12.Hårmetropolen

Hårmetropolen

13.Salong Gossip

Salong Gossip

14.Salong Coco

Salong Coco

15.Crush

Crush

16.L:a Kvarteret AB

L:a Kvarteret AB

17.Brinks Salong - Frisör Örebro

Brinks Salong - Frisör Örebro

18.Salong Kaf

Salong Kaf

19.Salong Huvudsaken i Örebro AB

Salong Huvudsaken i Örebro AB

20.Ego

Ego

21.HÄR

HÄR

22.Forma Örebro

Forma Örebro

23.Ragnar

Ragnar

24.Salong Nailfashion hairextension

Salong Nailfashion hairextension

25.AFRO-look Örebro

AFRO-look Örebro

26.Salong Glamour

Salong Glamour
Postförslag