Lista 13 salongerna för hårförlängning i Kungsbacka Hallands

Fredrik Karlsson

• Uppdaterad: 2024-08-08

Sammanställd från de bästa listorna om salongerna för hårförlängning i Kungsbacka Hallands, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Hårkompaniet Kungsbacka AB, Salong Jan, Hårzonen., Studio Siss Linda AB, Vallgatan 2 - Frisör och Webbshop. Låt oss utforska!

1.Hårkompaniet Kungsbacka AB

Hårkompaniet Kungsbacka AB
Hårkompaniet Kungsbacka AB ger dig en hårvårdsresa utöver det vanliga. Med ett värdskap i världsklass och ett passionerat team av professionella frisörer garanteras du en oförglömlig upplevelse. Oavsett om du vill förnya ditt utseende, ge ditt hår en välbehövlig boost eller helt enkelt unna dig en stund av avkoppling så står Hårkompaniet Kungsbacka AB redo att överträffa dina förväntningar.

Hos Hårkompaniet Kungsbacka får du inte bara en ny frisyr, du får en helhetsupplevelse som kommer att få dig att stråla. Våra frisörer är experter på att framhäva dina naturliga drag och skapa en look som passar just dig. Vi använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att säkerställa att ditt hår blir vackert, hälsosamt och glänsande. Besök oss idag och upplev skillnaden som Hårkompaniet Kungsbacka AB kan göra för ditt hår och din självkänsla.

2.Salong Jan

Salong Jan
Hos Salong Jan är kundnöjdheten alltid hög, och det är inte konstigt. Med frisörer som Joakim, som ständigt levererar fantastiska resultat, är det inte svårt att förstå varför. Atmosfären på salongen är varm och välkomnande, med en härlig stämning mellan personal och kunder.

Salongens kunniga och erfarna frisörer ser till att du får precis det resultat du önskar. Oavsett om du vill klippa, färga eller styla ditt hår kan du vara säker på att du kommer att lämna salongen med ett leende på läpparna och ett hår som du älskar. Så om du söker efter en salong där du alltid kan känna dig trygg och nöjd, är Salong Jan det perfekta valet för dig.

Läs mer: Lista 23 restauranger i Kungsbacka Hallands

3.Hårzonen.

Hårzonen.
På Hårzonen är vi experter på att klippa barn på ett sätt som får dem att känna sig trygga och bekväma. Våra skickliga frisörer använder barnvänliga tekniker och gör allt för att se till att ditt barn får en positiv och rolig frisörupplevelse. Våra kundrecensioner talar för sig själva, och många föräldrar rekommenderar oss varmt för våra barnklippningar.

När det gäller skäggtrimning kan vi förstå din besvikelse om du inte var helt nöjd. Vi strävar efter att ge alla våra kunder en perfekt upplevelse, och vi tar gärna emot feedback för att förbättra våra tjänster. Vi hoppas att du ger oss en till chans att visa dig vad vi går för, och vi är övertygade om att du kommer att vara nöjd med resultatet.

4.Studio Siss Linda AB

Studio Siss Linda AB
Studio Siss Linda AB i hjärtat av Kungsbacka är en frisörsalong utöver det vanliga. Med sin gedigna erfarenhet och höga kompetens skapar de frisyrer som förgyller vardagen och får dig att stråla.

Vare sig du önskar en klassisk frisyr, en trendig look eller en lyxig hårvårdskur är Studio Siss Linda rätt val för dig. Personalen ger dig personlig service och skräddarsyr behandlingen efter dina individuella behov. Med passion för hårkonst och en öppen famn välkomnar de dig till en avkopplande och förnyande upplevelse. Boka din tid redan idag och upplev magin i Kungsbackas bästa frisörsalong!

Läs mer: Lista 11 kaféerna i Kungsbacka Hallands

5.Vallgatan 2 - Frisör och Webbshop

Vallgatan 2 - Frisör och Webbshop
Frisörsalongen Vallgatan 2 erbjuder en oöverträffad upplevelse i hjärtat av Skånes metropol, Malmö. Med skickliga frisörer som behärskar konsten att förvandla drömmar till verklighet, garanteras du ett resultat som får dig att stråla av självförtroende. Salongens unika blandning av expertis och passion skapar en beroendeframkallande upplevelse som lämnar dig längtande efter nästa besök.

Varje klippning, färgning och styling utförs med precision och noggrannhet, anpassad efter dina individuella önskemål och ansiktsdrag. Vårt team av professionella frisörer tar sig tid att lyssna, förstå och översätta dina visioner till en frisyr som framhäver din personliga stil. Upplev förstklassig service i en varm och välkomnande miljö, där ditt välbefinnande alltid är vår högsta prioritet. Besök Vallgatan 2 idag och låt oss förvandla ditt utseende till något exceptionellt.

6.Hjeronymus Salongen

Hjeronymus Salongen
Välkommen till Hjeronymus Salongen, där du möts av ett varmt leende och professionell service. Vi är en fullservice-salong som erbjuder allt från klassiska behandlingar till de senaste teknikerna, allt i en mysig och personlig miljö. Vårt erfarna team sätter alltid dina önskemål i första rummet och hjälper dig att skapa den perfekta looken för varje tillfälle.

På Hjeronymus Salongen vill vi att du ska känna dig som hemma, där avslappning möter elegans. Ta en paus från vardagen och låt våra skickliga stylister och terapeuter ta hand om dig. Vi lovar att du lämnar salongen med en känsla av förnyelse och välbefinnande, redo att möta världen med självförtroende.

7.Tinassalong

Tinassalong
Hos Tina's Salong blir du alltid nöjd. Det säger våra kunder! Vi vet att du också kommer att bli det. Tina är en erfaren och kunnig frisör som alltid sätter dig i fokus. Hon lyssnar noga på dina önskemål och ger dig en personlig, professionell klippning.

Även du som är lite nervös inför ditt kommande frisörbesök kommer att känna dig trygg med Tina. Hon är en varm och välkomnande person som får dig att trivas. Det här är salongen där du blir ompysslad och får en klippning som du blir supernöjd med. Boka din tid redan idag – du kommer inte att ångra dig!

8.Salong Halls

Salong Halls
Salong Halls är en underbar salong där all personal är mycket trevlig och välkomnande. Jag blev särskilt imponerad av Emma, som tog emot mig med ett stort leende och fick mig att känna mig bekväm direkt. Hon lyssnade noga på mina önskemål och gav mig en fantastisk klippning som jag är mycket nöjd med. Jag kommer definitivt att fortsätta klippa mig hos Emma och rekommenderar henne varmt till alla som söker en duktig och vänlig frisör.

Salong Halls erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive klippning, färgning, styling och hårförlängningar. De använder endast produkter av högsta kvalitet och håller sig uppdaterade om de senaste trenderna inom hårvård. Oavsett om du vill ha en ny look eller bara vill fräscha upp ditt nuvarande utseende, är Salong Halls det perfekta stället att gå till. Emma och hennes team kommer att se till att du lämnar salongen med ett vackert och självförtroendeboostande hår.

9.Salong ReForm

Salong ReForm
Som en erfaren innehållsförfattare med expertis inom resor och mat, bjuder jag in dig att uppleva den ultimata skönhetsdestinationen på Salong ReForm. Vårt team av skickliga stylister, ledda av den fenomenala Johanna, står redo att förvandla din vision till en verklighet.

Med sitt öga för detaljer och passion för att skapa, kommer Johanna att guida dig genom en personlig konsultation, noggrant utformad för att fånga dina unika önskemål. Oavsett om du önskar en subtil förfining eller en dramatisk förvandling, kommer hon att föreslå innovativa lösningar och råd som överträffar dina förväntningar. Låt oss omfamna skönhetens kraft tillsammans och boka din tid idag på Salong ReForm, där varje besök är en investering i ditt självförtroende och välbefinnande.

10.Hair By Angels AB

Välkommen till Hair by Angels AB, en modern och inbjudande salong där din hårhälsa står i fokus. Vi är en erfaren och engagerad personal som brinner för att skapa den perfekta looken för varje individ.

Hos oss möts du av en avslappnad och lyxig atmosfär, där du bjuds på en utsökt kopp latte eller espresso medan våra skickliga frisörer tar hand om ditt hår. Oavsett om du önskar en ny frisyr, en trimning eller en specialbehandling, kan du vara säker på att lämna vår salong med ett strålande utseende. Boka din tid idag och låt oss ge dig den ultimata hårvårds- och skönhetsupplevelsen.

11.Hårstudion Kungsbacka

Upptäck Hårstudion i hjärtat av Kungsbacka, den ultimata destinationen för förstklassiga hårbehandlingar. Vårt team av skickliga stylister och färgexperter har åtagit sig att ge dig en personlig och förstklassig upplevelse. Låt oss guida dig genom en förvandling som kommer att få dig att stråla av självförtroende.

På Hårstudion möts du av ett varmt och välkomnande team som lyssnar noga på dina önskemål och skapar en look som perfekt matchar din stil och personlighet. Med hjälp av de senaste teknikerna och de bästa produkterna garanterar vi ett resultat som överträffar dina förväntningar. Förbered dig på att uppleva den underbara skillnaden hos Kungsbackas bästa salong, där hårvårdsdrömmar går i uppfyllelse.

12.Shakti Hår

13.STRÅ Kungsbacka

STRÅ Kungsbacka
Postförslag