Lista 17 klädbutiker i Kungsbacka Hallands

Elin Lindström

• Uppdaterad: 2024-08-08

Sammanställd från de bästa listorna om klädbutiker i Kungsbacka Hallands, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Hede Fashion Outlet, Kungsmässan, Cassels Modehus, Jeansbolaget Kungsbacka, Levi's® Kungsbacka Freeport. Låt oss utforska!

1.Hede Fashion Outlet

Bästa stället för fynd och märkesvaror

Hede Fashion Outlet
  • Betyg: 4,0/5 (6008 Review by google)
  • Adress:

    Kungsparksvägen 80, 434 39 Kungsbacka, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 19

  • Mångsidig produkt:

    Brett utbud av kläder, accessoarer och heminredning

  • Produktkvalitet:

    Hög kvalitet på varumärken och produkter

  • Kundservice:

    Trevlig och hjälpsam personal

  • Prisklass:

    $ - $$$

  • Bekvämligheter:

    Gratis parkering, Restauranger och kaféer, Lekplats för barn, Rullstolsanpassat, Wi-Fi

I Hede Fashion Outlets charmiga miljö hittar du ett brett sortiment som tilltalar alla smaker. Här finns både prisvärda fynd och högkvalitativa märkesvaror, så oavsett din stil kommer du garanterat hitta något som passar. Med sin expansiva yta och över 70 butiker erbjuder Hede Fashion Outlet en shoppingupplevelse utöver det vanliga.

Stanna till på DONÈ Burgers och njut av saftiga hamburgare och läckra tillbehör medan du laddar om inför nästa shoppingrunda. Här kombineras mode och mat i en harmonisk förening, vilket gör Hede Fashion Outlet till det ultimata resmålet för både shoppingentusiaster och gourmander.

2.Kungsmässan

Alla under ett tak - ett shoppingparadis!

Kungsmässan
  • Betyg: 4,2/5 (4004 Review by google)
  • Adress:

    Borgmästaregatan 5, 434 38 Kungsbacka, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 20

  • Mångsidig produkt:

    Stort utbud av produkter från olika kategorier.

  • Produktkvalitet:

    Produkter av hög kvalitet från välkända varumärken.

  • Kundservice:

    Hjälpsam och kunnig personal som gärna hjälper till.

  • Prisklass:

    $$

  • Bekvämligheter:

    Rymliga parkeringsplatser, Gratis Wi-Fi, Lekområde för barn, Flera restauranger och caféer, Bankomat

Kungsmässan bjuder på en oöverträffad shoppingupplevelse i en ljus och modern miljö. Med sitt fantastiska utbud av butiker, restauranger och nöjen har Kungsmässan något för alla, oavsett smak och intresse.

Kungsmässans breda utbud omfattar allt från mode och skönhet till hemelektronik och leksaker. Här hittar du de senaste trenderna och de mest eftertraktade varumärkena, allt under ett och samma tak. Oavsett om du söker en ny outfit, behöver uppdatera ditt hem eller hitta den perfekta presenten, så har Kungsmässan allt du behöver. Med sin bekväma parkering och lättillgängliga läge är det enkelt att ta del av Kungsmässans oändliga möjligheter.

Läs mer: Lista 23 restauranger i Kungsbacka Hallands

3.Cassels Modehus

Cassels Modehus
Cassels Modehus: En shoppingdestination där drömmar går i uppfyllelse.

Välkommen till en modehimmel där varje besök blir en upplevelse. Cassels Modehus erbjuder ett oöverträffat utbud av kläder, accessoarer och heminredning för den moderna kvinnan och mannen. Här finns något för alla, oavsett stil eller tillfälle. Kvinnor kan glädjas åt ett brett sortiment av kläder från de senaste modekollektionerna, medan män kan hitta en kuraterad samling av klassiska och trendiga plagg. Cassels Modehus är mer än bara en butik - det är en destination där stilmedvetna individer kan förnya sin garderob och inspireras av de senaste trenderna.

4.Jeansbolaget Kungsbacka

Jeansbolaget Kungsbacka
Hos Jeansbolaget i Kungsbacka hittar du ett oslagbart utbud av kläder för alla smaker. Med ett brett sortiment och kunnig personal som hjälper dig att hitta det perfekta plagget, är Jeansbolaget ett shoppingparadis för den stilmedvetna.

Inte nog med det, deras eminenta skräddarservice gör att du kan skräddarsy dina byxor direkt på plats, vilket garanterar en perfekt passform. Med sitt stora urval och högkvalitativa servicenivå är Jeansbolaget i Kungsbacka ett självklart val för alla som värdesätter stil och komfort.

Läs mer: Lista 11 kaféerna i Kungsbacka Hallands

5.Levi's® Kungsbacka Freeport

Levi's® Kungsbacka Freeport
Lev upp i vår fantastiska värld i Kungsbackas Freeport. Här har vi ett enormt urval av de senaste och trendigaste jeansen, kläderna och accessoarerna som ger dig en stilsäker look för varje tillfälle.

Med vår hängivna personal som hjälper dig hitta de perfekta plaggen och de bästa erbjudandena, kan du uppleva en shoppingupplevelse utöver det vanliga. Kliv in i vår väldesignade butik och låt dig inspireras av våra senaste kollektioner och fantastiska erbjudanden. Vi lovar att du kommer att lämna med en garderob full av stil och självförtroende.

6.Hunkemöller

Hunkemöller

7.CC Clothing Company

CC Clothing Company

8.TRM WorkWear

TRM WorkWear har allt du behöver och lite till. Om det inte finns i lager, tar de hem det så fort som möjligt. Och behöver vi nämna att servicen i butiken är ypperlig?

9.Lee

"Kliv in i vår charmiga lilla butik och upptäck ett oöverträffat utbud av denim med otroligt prisvärda erbjudanden. Våra erfarna och kunniga medarbetare står redo att guida dig genom vår imponerande kollektion, säkerställa perfekt passform och stil för varje kropp. Oavsett om du söker klassiska raka jeans eller trendiga utsvängda modeller, garanterar vi att du hittar ditt perfekta match i vår butik."

"Upptäck den intima och personliga servicen som kännetecknar vår butik. Vi tar oss tid att förstå dina unika behov och önskemål, vilket garanterar en skräddarsydd shoppingupplevelse. Vår passion för jeans lyser igenom i varje interaktion, vilket gör oss till den ultimata destinationen för alla denimälskare. Besök oss idag och låt oss hjälpa dig att uppgradera din garderob med ett par förstklassiga jeans som kommer att vända huvuden vart du än går."

10.JYSK Kungsbacka

JYSK Kungsbacka
Upptäck JYSK Kungsbackas underbara värld av möbler och heminredning. Från de klassiska till de extraordinära, vår butik är fylld med noggrant utvalda produkter som förvandlar ditt hem till ett sant paradis. Upptäck soffor som inbjuder till avslappning, sängar som lovar en sömns ljuvaste famn och unika dekorationer som tillför en touch av elegans till varje rum.

Låt JYSK Kungsbacka inspirera din inredning och skapa ett hem som speglar din stil och personlighet. Våra erfarna medarbetare står redo att guida dig genom vårt breda utbud och hjälpa dig hitta de perfekta lösningarna för ditt hem. Besök oss idag och upplev själv den magiska skillnad som JYSK Kungsbacka kan göra för ditt boende.

11.Granngården

Experter på trädgårdsskötsel och lantbruksbehov

Granngården
  • Betyg: 3,8/5 (396 Review by google)
  • Adress:

    Lantmannagatan 7, 434 42 Kungsbacka, Sverige

  • Öppettider:

    09 till 18

  • Mångsidig produkt:

    Brett sortiment av produkter för hem, trädgård och lantbruk

  • Produktkvalitet:

    Högkvalitativa produkter från pålitliga leverantörer

  • Kundservice:

    Kunnig och hjälpsam personal som ger utmärkt service

  • Prisklass:

    $ - $$$

  • Bekvämligheter:

    Rymlig parkering, Tillgänglighetsanpassad, Hemleverans, Trädgårdsrådgivning, DIY-verkstäder

Granngården: Din pålitliga partner för allt inom trädgård och lantbruk Granngården erbjuder ett brett utbud av produkter för att möta alla dina behov, från trädgårdsredskap till djurfoder. Vårt kompetenta team är alltid redo att ge dig råd och vägledning, så att du kan skapa den perfekta utomhusmiljön. Oavsett om du är en erfaren trädgårdsmästare eller precis börjar, har Granngården allt du behöver för att förvandla din trädgård till en oas.

På Granngården hittar du allt från växter och frön till gödningsmedel och bekämpningsmedel. Vi erbjuder även ett stort urval av verktyg och utrustning, så att du kan ta hand om din trädgård med lätthet. Våra medarbetare är alltid glada att hjälpa dig att hitta precis vad du behöver, och vi erbjuder även praktiska råd och tips för att få ut det mesta av dina trädgårdsarbeten.

12.Erikshjälpen Second Hand

Bidrar till Erikshjälpens humanitära arbete

Erikshjälpen Second Hand
  • Betyg: 3,9/5 (245 Review by google)
  • Adress:

    Kraftvägen 2, 434 37 Kungsbacka, Sverige

  • Öppettider:

    11 till 18

  • Mångsidig produkt:

    Brett sortiment av begagnade varor, möbler, kläder, böcker och prylar

  • Produktkvalitet:

    Generellt bra kvalitet, men kan variera beroende på vara

  • Kundservice:

    Hjälpsam och kunnig personal, bra support via telefon

  • Prisklass:

    $ - $$

  • Bekvämligheter:

    Bra parkeringsmöjligheter, Lätt att hitta i butiken, Provrum för kläder, Möjlighet att betala med kort, Tillgänglighetsanpassat

Att handla på Erikshjälpen Second Hand är en chans att göra en god gärning och samtidigt hitta unika fynd. Deras breda utbud av begagnade varor sträcker sig från vintagekläder till antika möbler och allt däremellan. Varje inköp bidrar till deras viktiga arbete med att hjälpa människor i nöd.

Men att handla på Erikshjälpen är inte bara en god gärning, det är också en upplevelse. Deras kunniga personal är alltid redo att hjälpa dig att hitta det du söker eller dela med sig av historierna bakom de unika föremålen. Och vem vet, kanske hittar du en dold skatt som ger ditt hem en touch av charm och karaktär? Handla på Erikshjälpen Second Hand idag och upplev glädjen av att ge tillbaka och hitta fantastiska fynd samtidigt!

13.Jencic

Jencic
Precis som en scen ur en sagobok välkomnas du in i ett gemytligt varuhus, fyllt med vänliga fyrbenta kompanjoner som glatt svansar runt i butiken. Den hjälpsamma personalen är mer än villig att ägna dig sin tid och expertis, vilket ger dig en perfekt skräddarsydd upplevelse.

Det spelar ingen roll om du söker efter den perfekta kostymen eller en unik gåva, här finns något för alla. Kläder av högsta kvalitet och noggrant utvalda produkter gör att du garanterat hittar precis vad du behöver. Så unna dig en oförglömlig shoppingupplevelse där vänlighet och kvalitet går hand i hand. Besök oss idag och upptäck allt som detta magiska varuhus har att erbjuda!

14.MQ MARQET Kungsbacka, Kungsmässan

MQ MARQET Kungsbacka, Kungsmässan

15.Dressmann

Dressmann

16.KappAhl

17.Replay Outlet | Kungsbacka

Replay Outlet | Kungsbacka
Postförslag